Regisztráció Blogot indítok
Adatok
más hülyesége miatt (törölt)

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gulyásdemokrácia Képzavar 2010.05.17 20:29:32
Meghallgathattuk a Nemzeti Együttműködés Rendszeréről szóló szöveget pénteken Orbán Viktortól. Aztán most már el is olvashatjuk. És van benne valami, amit igazán nem lehet érteni.Például írnak olyanról, mint hogy "az átmenet zavaros két évtizede". Na meg persze hogy…..
Mindenki happy nálunk. Megvoltak a választások, megvan a menetrend, indul a parlament. És beindult a nemzeti magyarság-licit. Trianon emléknap és kettős állampolgárság. Közben Szlovákia választ. Azonban ott sem különb a kampány, mint piciny hazánkban.  Ha a magyar belpolitikai…..
más hülyesége miatt (törölt) 2010.05.13 22:52:38
@ Bilbo: " Ez nekem mindig gyanús, amikor valaki az erdélyi magyarokkal kapcsolatos "költségeinkkel" jön. Ez annak idején egy meglehetősen primitív MSZP-s trükk volt, ami csak azért működött, mert a csapból is ez folyt. nehéz elhinni, hogy goldolkodó ember számára ez szempont, amikor Feri kb. 10 000x annyit lopott tőlünk, mint a szóban fogó összeg. Nem említve egyéb szempontokat, pl. hogy a laksoságszám fogy, és szükség van az emberre... "

"költségek": Nálunk most már 6 erdélyi magyar dolgozik, szeretem őket, csak valamiért azonnal kaptak lakást az önkormányzattól... meg valahogy munkát is, közalkalmazottként! 11 %-os magyar munkanélküliségnél.
Én pl nem hallottam semilyen "csapból", saját jogomon találtam ki, hogy nem kéne 3 millió új állampolgár.
Ne érts félre, tudom, hogy magyarok, mondjuk ki hangosan is, igen, ti is magyarok...! De ne szavazhassanak a mi ügyeinkről, a mi embereinkről, s ne járhassanak ingyé' a mi adónkból fizetett orvosokhoz...ugyis tudod. Ja, hogy csak annyi, hogy igen, magyarok, kimondjuk?! Akkor persze. De ezt nem tudtuk meg egyik oldaltól sem, tán ezért lett érvénytelen (meg a szépidő a kiskertbe').
Más: mit lopott 10000* annyit Feri? Légyszi, adatokkal!
"Lakosságszám fogy"-ról: ja, akkor mégse a Család, a Hit, hanem hozzunk külföldről? Akkor mért nem jó a kínai bevándoroltatás?

Ezeket már lejátszottuk pár éve, a Fidesz is belebukott eccer, hát most majd erőből megcsinálja. Az az 5,5 millió magyar, aki Nem Rájuk Szavazott (pontosabban nem szavazott rájuk) meg le van szarva...pedig az a 2/3, nem?!
Appleblog 82 centis iPhone-kijelző 2010.05.13 12:42:00
Amióta megvan az iPhone, gondolkozom azon, hogy valahogy kivezetem a képét a tévére. Autóban, metrón ücsörögve, a világban mászkálva persze előny, hogy csak 3,5 colos a kijelzője, viszont amikor átnézek barátokhoz, rokonokhoz, és meg akarom mutatni a képeimet, már kényelmetlen…..
Proszektúra Középszerű műdal? 2010.05.10 17:49:00
Egy söralátétre tutira ráférnének azok a dicsérő szavak, amiket ez a Dessewffy Tibor nevű alak kaphatott, amikor a székely-himnuszt - bocsánat: a Székely-himnuszt! – egy tévéműsorban úgy minősítette, hogy egy középszerű műdal.Középszerű! Műdal! A SZÉKELY-HIMNUSZ!!!…..
Varánusz Az erkölcsös bűnsegéd 2010.05.07 15:30:00
Tudom, tudom, még nem alakult meg a kormány, ne szidjam, hisz nem tudható mit fog ténylegesen tenni. Én viszont gyarló vagyok és hiszékeny, simán beveszem amit nyilatkoznak a médián keresztül, nekem.Anyám szorgos, dolgos fajta, mindig figyel mindenre, igyekszik a lehető legjobbat…..
más hülyesége miatt (törölt) 2010.05.08 00:16:58
@v2peti: "Annó a Fidesz forintkölcsönéből nemcsak a 3 szobás lakást vették a 3 gyerekesek, hanem az újgazdagok is profitáltak az állami támogatásból. De cserébe az építőipar sok embernek munkát adott, és volt értéke az ingatlannak. Amikor az mszp 2002-ben megszüntette eme kölcsönt, akkor az ingatlanpiac szépen elkezdett hanyatlani!
Na és pont eme kölcsön megszűnése miatt kényszerültek sokan rá a devizahitelre, mert túl magassá vált a forinthitelek kamata. De akkor egy darabig még a Fidesz lendületéből dübörgött a gazdaság, ezért kedvező volt a svájci frank árfolyama."

Nem így volt: az államilag támogatott forintkölcsön még most is rosszabb, s akkor is rosszabb volt, pláne, Államilag Támogatott (tehát ismét az adófizetőktől van!); tényleg a gazdagok is agyba-főbe felvették, ok nélkül - kvázi törvénytelenül; az építőiparról ne beszélj, az a sok román+ukrán "magyar", akik napi 1-2 ezresért, sutyiban építették a lakóparkokat (gondolhatod, milyen minőségűek), a kedves vállalkozó még ma is lóg a kivitelezőknek... stb; a Fidesztől nem dübörgött semmi, mert Semmit sem csináltak! Csak 1-et mondj lécci! És ne a 7 km autópálya-felújítást, vagy a "sikeres" hadiipari fejlesztést (A Grippen-éjszakát), s ne a hosszúbájtok hétvégéjét. A kulturális- és az oktatási intézmények megszállása sem ér! (Látod, most sincs szó erről, csak rajtunk kívül minden értelmes ország tudja, mit kell csinálni: finnek, japánok, usa, zeneoktatás+matek, pedagógusképzés, egészség-szűrőprogramok...).
A föld legtrébb dolga a pártállami múltat rejtegetni. Azon túl, hogy tök álszentnek de fölöslegesnek is tartom. Egyrészt mert előbb utóbb úgyis kiderül, hiszen pici ország a mienk. Másrészt meg mindegyik pártban ülnek a pártállam képviselői. No nem akarok megtisztult…..
Rendkívül érdekes kiadvány akadt a kezünkbe. A címe: Joseph Pulitzer emlékdíj 1991-1994. Tökéletes kordokumentum, ténylegesen megmutatja a rendszerváltozás környéki médiaviszonyokat. Ez volt az az időszak, amikor nem voltak kereskedelmi televíziók, nem volt internet, viszont a…..
2002-ben - sok egyéb más mellett - a 168 Óra szerkesztőségét és főszerkesztőjét is annyira meglepte a szocialisták választási győzelme, hogy Mester Ákos kínjában nem tudott mást sikeríteni főcímként és vezércikke témájául, mint hogy "Sokat fogunk röhögni!",…..
Többször utaltam már arra, hogy az új parlamenti felállás a korábbinál kiszámíthatatlanabbá és érdekesebbé teheti a magyar politikát. Ennek a megváltozott politikai térnek egy fontos aspektusáról azonban még nem szóltam elég hangsúlyosan: az ellenzékbe került három párt…..
Nagyjából 90% a valószínűsége annak, hogy a Fidesz megszerzi a kétharmados többséget a Parlamentben. Korlátlan hatalma még egyetlen magyar pártnak sem volt 1989 óta, nem csoda, hogy a legjellemzőbb hozzáállás a hírhez pártállástól függetlenül a kíváncsi várakozás.Sokan…..
Unikális hanganyagot találtunk a rendszerváltás környékéről. Gyurcsány Ferenc gyújtó hangú beszédet mond, őszintén feltárja a hibákat, felhívja a figyelmet arra, hogy be kell fejezni a hazudozást. Ismerős? A felvétel az 1989-es KISZ Kongresszuson készült, melyen végül…..
Néha nem tudom eldönteni, hogy minden magyarok ősanyja direkt játssza a futóbolondot, vagy gyárilag két keresztes, mint a hüvelygyulladás? Mindenesetre néha úgy beszél, mintha nem az ELTE docense volna, hanem büfé-turul szakos tarisznyarák.Naivitás azt hinni a mai világban, hogy a…..
A sors ritkán annyira igazságos, hogy a gazdasági köntösbe bújtatott pártpropagandát 24 órán belül leleplezze, de tegnap ez történt. Járai Zsigmond persze nagyon házhoz ment a pofonért.A Kárpátok Bankárgéniuszának a jelenlegi kormány eredményességéről két lényeges…..
Nem szabad elsikkadni a hír fölött: a Nézőpont Intézet felmérése szerint jelenleg a leginkább aktív népességből, tehát a 30 és 44 év közötti választópolgárok közül mindössze 4% adná a voksát az MSZP-re. Ez azért durvaság. Persze sejthető volt, hogy a végletekig hitelét…..
A kuruc.info nevezetű magyarfajvédő szennyportál mérhetetlenül kiakadt azon a bűnügyön, amelyikben a megállapított tényállás szerint négy roma úgymond tőrbecsalta a rendőröket, akiket aztán meg is fenyegettek. Az elkövetők azonban mindezért nem a – kuruc.info főokosai…..
w Reset a kék halál után 2010.01.18 07:00:00
Amikor végleg kiderül, hogy a régi szervezetet hiába foltozgatjuk, akkor nincs más hátra, mint újra felépíteni, nulláról. Magyarországon jó sok ilyen alvadt struktúra működik – haldoklik –, egyik közülük a BKV. Akárhol nyúlnak hozzá, valakinek biztosan fájni fog,…..
Ez a poszt egy ötrészes sorozat utolsó darabja. Az előző részek Miért nem vagyok liberális?, Miért nem vagyok nacionalista?,  Miért nem vagyok szocialista? és Miért nem vagyok konzervatív? címmel jelentek meg. Épeszű ember nem kereszténydemokrata. Ki vonná kétségbe, hogy…..