Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brekkk

0 bejegyzést írt és 215 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sörfigyelő Steffl 2014.04.30 11:24:25
Illat: lengyel sörszag fémmel kombinálva Hab: puha, éppen nem apadós  Szín: elfogadható világos  Ez az az ital, amire minden sört nem szerető ember gondol a sör szó hallatán. Persze nem a márkára, hanem a tulajdonságaira. Valamikor régebben a Steffl volt a Löwenbrau gyengébb…..
brekkk 2017.04.24 23:27:15
intra to inter Harmadik 2014.07.18 22:51:27
A mai gyerekadagba egy olyan szám került, amit rongyosra hallgattam egy, ha jól emlékszem AGFA kazettán, apám Videoton magnóján. Amúgy utáltam a fickót nagyon, mert elhappolta előlem Sandra-t. Mese nincs, ideje iderakni azt a számot ami összehozott a hajdani kisteremmel. Amennyiben…..
brekkk 2014.09.08 00:46:50
Movie Tank A fiók (2005) 2014.08.02 08:00:00
Nagyon fontos, hogy tudatában légy halandóságodnak. Persze, ez most első blikkre hülyén hangzik, mert hát mégis ki lehet olyan hülye, hogy nem tudja földi pályafutásáról, hogy egyszer majd véget ér. Ám most nem erről a felületes, mélységgel nem rendelkező tudatosságról van…..
brekkk 2014.08.04 00:27:11
És még azt is sikerült elintéznie, hogy az interjút fordítva jelentessék meg, mintha Szőnyi Szilárd interjúzna a színésszel. Teljesen érthető, ha valaki nem emlékszik, de a Heti Válasz tavalyi, A tolerancia diktatúrája feliratú címlapja után több melegekkel foglalkozó cikket…..
David Gilmour felesége és szerzőtársa, Polly Samson szombaton bombát robbantott. Ezt írta ki a Twitterjére: "Btw Pink Floyd album out in October is called The Endless River. Based on 1994 sessions is Rick Wright's swansong and very beautiful." Igen, új Pink Floyd-album jelenik meg ősszel…..
brekkk 2014.07.06 21:34:56
ABC projektünk B betűjéhez választottam Tarantino tíz évig tökéletesített forgatókönyve alapján készült zsidó-bosszú filmjét. (Az A betűs filmemet itt olvashatjátok.) Második világháborús karikatúra filmnek is nevezhetjük, vérből, abszurditásból, zsenialitásból nincs…..
Továbbra sem engednénk el teljesen a múlt heti bemutató kapcsán kialakul Godzilla hangulatot, így a héten egy három részes sorozat keretében szeretnénk bemutatni a Godzilla-filmekben feltűnt kaiju-kat, szörnyeket. Az egyszerűség kedvéért az ABC mentén haladnánk végig a…..
brekkk 2014.05.23 22:30:17
A filmre, mint művészetre tekintő alkotók szégyenkezve foghatják a fejüket az Álomgyárban az elmúlt néhány esztendőben lezajló folyamatok láttán. Túl a régen minden jobb volt gondolat mentén született károgásokon tisztán kirajzolódik egy új, tisztán anyagiakra épített…..
Március 21-e, a rasszizmus elleni küzdelem világnapja A Ténytár és a Mérték Médiaelemző Műhely közös kezdeményezésének eddigiekben és továbbra is célja a kirekesztés és a diszkrimináció elleni fellépés. Az ugyanis egyre jobban terjed a parlamentben, a médiában és a…..
Viktor, há' saját magad ütöd! Eddig kellett várni az összefogott baloldal első kreatív megmozdulására, kéremszépen. Ez egy ügyes, szépen összerakott videó, jó alapötlet, jó kivitelezés. Pláne nagyon sokat segít, hogy nem hagyják beszélni benne Gordont, akinek a "nagy…..
A TASZ tevékenysége során kormányzati szervekkel is konzultál, hogy céljait elérje. A konzultáció minőségét gyakran kritizáljuk akár a lehetetlen - pár napos, órás - véleményezési határidők, akár a javaslataink érdemi vizsgálat nélküli lesöprése miatt. A következő sorozatban az Emberi Jogi…..
Több mint 60 millió forintot költött az MTVA Usztics Mátyás új tévésorozatának első két részére - írja az átlátszó.hu az ORFK-tól megkapott támogatási szerződésre hivatkozva. Ahogy a cc megírta, a Végzős kezdők című sorozat szellemi atyja rendezőként,…..
Vajon mit tud egy aranyos hawaii srác, hogy napok alatt elkapkodják az összes belépőt a budapesti koncertjére és több olyan videója is van, amit több százmillióan láttak már. A magyar felmenőkkel is rendelkező Bruno Marsot ma már a legnagyobb aktuális popsztárok között emlegetik…..
brekkk 2013.11.08 15:20:27
Gonosz halott Evil Dead2013 https://www.facebook.com/filmertek Remakek...remakek mindenhol! Oly sok horrort dolgoztak már fel az idők folyamán, hogy mikor megtudtuk, hogy feldolgozás készül Sam Raimi 80-as évekbeli kultikus horrorából, előre átkozódtunk, mert nem sok jól sikerült…..
brekkk 2013.07.23 02:29:43
brekkk 2013.07.23 02:30:20
Hónapok teltek el, de Budapesten a szürke Zuckerberg végre átöltözött: barnába!!! (Fotó: Ács Dani, 444.hu) Mi történhetett? Berlin, Bécs, Varsó, Prága, Pozsony, és végül Budapest, az elmúlt napokban bárki találkozhatott vele az utcákon, talán érdemes is lett volna a…..
brekkk 2013.05.29 08:13:54
Libertarian A kisember 2013.05.20 00:00:00
Mai írásunk tárgyával vélhetőleg már mindenki találkozott; a kisemberek köztünk élnek. A kisember buta. A kisember életét egy beszűkült világnézet alapján, egy számára aktuálisan szimpatikus ideológia fogságában éli, a legprimitívebb dogmák rabja. Nem figyeli a világ történéseit, nem próbálja meg…..
SPOILER - Manapság, amikor önkényuralmi rendszerre utalhat Kodály Zoltánról elnevezni egy utcát, szinte felüdülés, ha olyannak állítanak emléket, akinek a szobrát aztán senki nem akarja nyakon önteni egy vödör festékkel. Márpedig abban mindenki egyetért, hogy Bujtor István…..
Dzseki Csen, Pókember, vagy görkoris Szindi lesz a befutó? A Nemzetközi Olimpiai Bizottság végrehajtó bizottsága úgy döntött, hogy a birkózást venné le az olimpia műsoráról 2020-tól. Olyan méltán híres sportágak kerülhetnek a sportág helyére, mint a vusu sportos változata,…..
hacsaknem Európa levelét megírta 2013.02.01 16:01:10
Michael Haneke, Elfriede Jelinek, Matthias Hartmann... Nem tudom, Balog Zoltán hallotta-e a nevüket eddig, de mostantól remélem nem fogja elfelejtni. Ha elvbarátait kérdezi, ők azok, akik kintről megmondják a tutit, beleszólnak a dolgainkba az aljas balliberális, nemzetáruló…..
A hallgatói önkormányzat vezetőinek juttatásait szeretné egy egyetemista megismerni. A tét az, hogy a diákok átláthatják-e választott vezetőik és az egyetem kapcsolatát. A sajtóban elterjedt tévhír szerint a bíróság elutasította a keresetet, ezzel szemben a per még csak most kezdődik igazán. ..
A köztévé hírműsoraival szemben semmi, de tényleg semmi elvárása nincs már az embernek. Annyi mindent lenyomtak már a torkunkon, hogy immunisak lettünk, valódi érzelmektől fűtve felháborodni már nem tudunk, csak nézünk, és húzzuk a strigulákat. A Ma Reggel csütörtöki…..
Libertarian Ezt már ne! 2013.01.22 12:08:11
Bayer Zsoltot el lehet és el is kell ítélni. De nem így. Hogy Bayer Zsolt úgy írt a cigányokról és olyan véleménye van róluk, amilyen, az – rossz hírem van – az ő egyéni, szuverén joga, beletartozik a szólásszabadságba. Nem kell, sőt, magam is azt hirdetem, nem is szabad…..
..
brekkk 2013.01.15 01:28:03