Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hungaromap.hu

20 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gratulálunk annak a kedves tahónak, aki mintegy 5 nappal az átadása után lefejelte a Nyugati pályaudvar esélyegyenlítő liftjét. Til szúrta ki az értelmetlen vandálkodást, egy perc néma csend.Előtte: Utána:Mit mond erre a MÁV? Hajtás után kiderül.Update1: Szóval megkérdeztük a…..
Mi még sosem tankoltunk ilyen automata kútnál, ahol kártyával kell fizetni, ráadádásul előre. Furcsának tűnik, hogy egy ilyen fejlett rendszer egyszerűen lehúzza a vásárlót két rugóra. Megkértük petit, küldjön fotót a nyugtáról és az SMS-ről. Addig is azt kérdeznénk:…..
Sikerült a pest megyei benzinkutak nagy részét is felhelyezni a térképre.Végre a Budapest és környékén található múzeumok is megtalálhatók a térképen. Ez már nagyon hiányzott a színházak feltöltése után. Nem is olyan rég az Operettszínházban voltam, erről írok is majd…..
Folytatva a hasznos objektumok feltöltését, most a budapesti töltőállomások kerültek feltöltésre. A továbbiakban sor kerül a vidéki benzinkutak feltöltésére is.benzinkut.hungaromap.hu..
Hungaromap.hu blog Gyógyszertárak 2007.09.09 15:49:00
Saját tapasztalatokból kiindulva feltöltöttük Budapest gyógyszertárainak adatait térképünkre. Most már csak egy kattintás, és egyszerűen eldönthetjük, hogy hol szerezzük be orvosságainkat. A gyógyszertárakat a patika.hungaromap.hu és a gyogyszertar.hungaromap.hu címen…..
Befejeztük a Balaton körüli objektumok feltöltését. Külön aldomaint kapott Ábrahámhegy, Alsóörs, Balatonakali, Balatonalmádi, Balatonfüred, Balatonvilágos, Csopak, Révfülöp, Szigliget, Tihany.A balatoni területek feltérképezésén kívül a budapesti színházak is feltöltésre…..
Tovább folytatódott a balatoni települések feltöltése a térképre. Balatonlelle után következett Balatonboglár, Fonyód, Balatonfenyves majd Balatonmáriafürdő és Balatonberény...
Egy kicsit módosítottunk a kategóriákon.A szállással kapcsolatos kategóriák most már a Szállás kategória alatt találhatók meg. Ide tartozik a magánszálások kategória is. A további pl. panzió, magánház kategóriával párosítva új objektumok feldaásánal kiválóan lehet…..
Ahogy mér említettem, megkezdődött a balatoni települések feltöltése. Felkerült számos objektum Balatonszemes, Balatonszárszó, Balatonlelle településeken. Szívesen várjuk a további objetkumok felötlését, a fentlévők helyesbítését, tapasztalatok, vélemények…..
A technikai módosítások mellett az objetkumok számának növelése is állandó kihívás. Az utóbbi időben a balatoni területekre koncentrálunk, elkezdődött a déli part fokozatos feltöltése adatokkal. Siófok, Zamrádi, Szántód, Balatonföldvár feltérképezése került sorra az…..
Hungaromap.hu blog Módosítás 2007.06.16 11:37:00
Kisebb módosításra került sor a térképes keresésnél. Ha a találat i szám alacsony az adott térkép területére vonatkozlólag, akkor térképen kívüli releváns keresési eremény is megjelenik a listában. Így felgyorsítható az a folyamat, ha éppen egy a térképen kívüli…..
A mai napon 18:00-tól 22:20-ig a térképes megjelenítés akadozva működhetet. Az intervallum elég tág, ez azonban nem azt jelenti hogy egész időtartam alatt voltak problémák.A hibát az okozhatta, hogy újabb fejlesztések folynak a háttérben, amelyek rövid ideig befolyásolhatták…..
Ma mindjárt két sajtóközlemény is beesett a Webisztán postaládájába. Az egyik a Geospace hivatalos indulásáról szól. Egy Google Maps mashupról van szó, mely azt tudja, hogy helyeket jelölhetünk be a térképen, és értékelhetjük, véleményezhetjük is azokat. Lehet fotókat…..
A térképes megjelenítés hatékonyabb és gyorsabb működése érdekében pár módosítás történt. Csökkentek a fileméretek és a külső hivatkozások száma. A térkép típusa az objetumfeltöltéskor is módosítható a pontosabb jelölések érdekében.Megkezdődött a balatoni…..
Közel 200 objektum került fel ismét az oldalra.Az adatfeltöltés mellett további javítások történtek...
Elkészült és aktivált az objektumokhoz tartozó rss forrás, ami az objektumot érintő véleményeket követi. Így bárki naprakész lehet az objetkummal kapcsolatos véleményekkel, hozzászólásokkal kapcsolatban.Minden objektum adatlapján megtalálható az rss forrás a már jól ismert…..
Hungaromap.hu blog Adatfeltöltés 2007.06.02 01:43:00
Újabb éttermek, kávézók kerültek aktiválásra Budapest területén.További 100-200 objektum vár aktiválásra...
Az objektumok adatlapján apróbb változtatások történtek. Alapadatok sorrendje, kiemelés, kommentek szövegtördelése, stb.A térképes böngészés nagyobb térképet kapott az átláthatóság érdekében...
Hungaromap.hu blog Hibajavítás 2007.06.02 01:36:34
A kategóriák közötti böngészés nem működött, hiba kijavítva!Az objektumok adatlapján a kategóriák közötti böngészés nem megfelelő linkre mutatott, hiba kijavítva!..
Hungaromap.hu blog 50 objektum 2007.05.31 23:15:55
A térképen 40 helyett 50 objektum jelenhet meg egyszerre...
Hungaromap.hu blog Kulcszó kereső 2007.05.31 23:13:55
A kulcsszóra történő keresést módosítottuk. A szóközzel elválasztott keresőkifejezések ÉS kapcsolatban kerülnek feldolgozásra, és ez alapján történik a találati lista elkészítése...
Amai nap folyamán újabb objektumok kerültek fel Budapest területére, amelyet további több száz objektum fog követni az elkövetkező napokban.A hét vége körül Siófok is bőbülni fog újabb éttermekkel, majd további szórakozóhelyekkel.Az adatfeltöltések mellett természetesen…..
A tegnapi nap folyamán újabb objektumokkal bővült az adatbázis. Legfőképp budapesti kávézók és éttermek kerültek fel a térképre. Kb. 150 vendéglátó egységről van szó...