Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fatusi

26 bejegyzést írt és 120 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, jót tippeltek a hétvégén? Höhö. Még egyszer bocsi, egy forduló kiesett, de a mostani csak még izgalmasabb lesz így. Vagy nem...
Időutazás: a 29. forduló után jön a 27. Ez akkora zavart okozott e sorok írója fejében, hogy majdnem el is maradt az e heti Betta. De a lényeg, hogy mégsem. Tippeljenek jól, mindjárt vége.  ..
Hétközi Betta, villámgyorsan. Olyan reménytelenül próbáljuk utolérni a mennyei villámgyors történéseit, mint Sallai Sanyi az isteni Diegót a 82-es vébén. Tippeljenek bátran!..
Válogatottunk tisztes szereplése után újra dübörög a mennyei, s e dübörgést csak megsokszorozza a kongó lelátók által keltett visszhang. Ez már a 28. forduló, mindjárt vége a bajnokságnak. Bajnokunk már nyár óta van, de alatta kiélezett a verseny, ami egyfajta igazolása annak, miért volt szükség – a…..
Újabb forduló, továbbra is szoros verseny a dobogós helyekért. Mindenki megverhet mindenkit, és meg is fog. A reformok működnek, már egy ócska nb3-as sörmeccsre is tízezren tódultak ki. Bele sem merek gondolni, milyen fieszta lesz itt, ha egyszer a Felcsút is beindul.    ..
Pörgünk tovább, nincs megállás. Hatalmas tumultus a dobogós helyekért, izgalom a tetőfokon. A nézőket mindez egyelőre kevésbé hozza lázba. Az egész előző bajnoki fordulót annyian látták a stadionokban, amennyien a Preußen Münster-VfL Osnabrück harmadosztályú német találkozót. Ezzel természetesen nem…..
Hétközi forduló, ami szokás szerint váratlanul érte szerkesztőségünket. Szédítő az iram, már csak az a kérdés, ha most le lehet zavarni áprilisig a bajnokságot, kupafordulókkal együtt, akkor miért kellett tökölni az elmúlt legalább harminc évben. Mindegy, tippeljenek, hajrá!  ..
A mai fordulóval elérkezünk a mennyei egyharmadához, és a tabellán az idény ügyeletes bajnoka mögött látszólag hatalmas a harc azért, hogy ki utazzon július elején Kazahsztánba vagy Azerbajdzsánba egy újabb arcpirító elő- elő- előselejtezős kiesésért. Az egész szerkesztőség feszülten figyeli a…..
Nagyüzem van a mennyeiben a korai záróra miatt. Pörögnek a fordulók, alig győzzük követni. Ennek ellenére szerkesztőségünk elszántan igyekszik behozni tabellaügyi lemaradását. Tartsanak ki, és tippeljenek, mert tippelni jó!  ..
Kettős rangadóval zárul a mennyei első felvonása, gondolhatná a műsorra felületes pillantást vető, a stadionokból régóta kikopott foteldrukker. Persze, ahogy a dal is mondja, nem úgy van az, mint volt régen, nem az a nap süt az égen. De ha nem is ugyanaz, attól még lehetne…..
A legutóbbi forduló nézőszám-becslésekor valamelyest tévedtünk, de ennek kizárólag a munkanap lehetett az oka. Ahol kiváló mérkőzésekből és a szurkolóbarát intézkedésekből nincs hiány, ott egyszerűen muszáj, hogy tömöttek legyenek a lelátók. Majd talán most. De ha…..
Hétközi, elmaradt fordulóval támad a mennyei. Végre pár tipp-eredményt is tudunk mutatni! A 10. fordulót Dávid és pppalika nyerte holtversenyben, a 11-et pedig Nóbádi íz der! Gratulálunk! Összesítésben továbbra is JarnoTrulli vezet. A hajtás után tippeljenek…..
Mivel rovatunk állandó szerzője a Fekete Pénteket leárazott retró Talapa-mez után kajtatással tölti, beugróként rám esett a nemes feladat, hogy az eheti tippcunamit elindítsam. A dolognak csak egy szépséghibája van: az idei magyar bajnoki szezonról számottevően kevesebbet tudok,…..
Egyszer eljön az a nap, mikor jön egy Betta úgy, hogy az összes addigi eredmény és összesítés ki van számolva. Nos, ahogy Aragorn mondja a Gyűrűk Ura végén a Fekete Kapunál zajló csata lelkesítő beszédében: Ez nem az a nap! Úgyhogy sorry, de azért tippeljenek jól! :D Paks…..
Csodálatos heteken vagyunk túl, kedves olvasóink. Válogatottunk végre-valahára felhagyott a magyar hagyományoktól idegen bekkeléssel, és visszatért a szerethető, csibészes játékstílushoz, amelynek azonnal eredménye is lett: három góllal terhelték meg fiaink a görögök…..
Világverő labdarúgó válogatottunknak majdnem sikerült az a történelmi bravúr, hogy bejut egyenes ágon Európa 24 legjobb csapata közé, de Inan becsavarta azt a mocskos szar szabadrúgást, így ez nem jött össze. Na de sebaj, lehet így egy újabb Groupama teltházas pótselejtezőt…..
Helló kedves tippelők! Újra itt a Betta és végre jó sok táblázattal! Majdnem az összes fordulót kiszámoltuk, csak egyel vagyunk elmaradva, de még az is lehet azt is bepótoljuk hamarosan! A fordulókat sorrendben a következő urak nyerték: spyglass a hetediket, ron89 a nyolcadikat,…..
Újabb forduló, újabb pazar rangadók! Tessék csak, tessék, íme a megreformált magyar bajnokság! Több izgalom, magasabb színvonal, több néző, több fiatal tehetség! A futballreformok működnek! Vagy legalábbis működni fognak! Most már tényleg, nagyon hamar! Addig viszont…..
Nagyszerű fordulón vagyunk túl, az idősebb szurkolók ismét kettős rangadónak örülhettek, bár azt ezúttal két különböző helyszínen rendezték. Az MLSZ legnagyobb pénzügyi támogatója továbbra is a Dózsa, de hogy a szövetség a részrehajlás leghalványabb látszatát is…..
Válogatottunk parádés kitérője után visszatérünk a nagyszerű Nb1 küzdelmeihez. Lesz e bajnokavatás Újpesten szeptemberben ?:) Teljesen mindegy. A hatodik fordulót versenyünkben Tököm Állat nyerte, a hetediket nem tudjuk ki, mert még nem számoltuk ki! Hajtás után eredmények,…..
Picit hosszú ideig kellett rá várnunk, de végre eljött az idő, amikor már tényleg nem kérünk Európából, és teljes erőből a hazai pontvadászatra koncentrálhatunk. Igaz, ahhoz hogy az utolsó bástyánk is ledőljön, a nemzetközi összefogásnak a legjobb magyar játékosokat…..
Egész biztosan nincs sok olyan ország, ahol augusztusban el lehet mondani, hogy nincs már több kupainduló és azt is jó eséllyel meg lehet tippelni, hogy ki lesz a bajnok. Ugye ez előrelépés? Mindegy, hagyjuk is. Kiértékeltük a negyedik és ötödik fordulót is, nyert manono, illetve…..
Robogjunk tovább a szuperizgalmas kis magyar bajnokság tippelős játékában! Az ötödik forduló következik, a harmadikig sikerült kiértékelni az eddigi teljesítményeket. A harmadik fordulót igen…..
Csapataink egy része még mindig harcban a nemzetközi fronton, bár a globális imperializmus gonosz összeesküvésének köszönhetően látszólag kedvezőtlen helyzetből várhatjuk a…..
A dózsát félmillióra büntették dajcsozásért, dajcsot nem büntették lila majmozásért. A jövőben a büntetésekre is lehet majd tippelni. Mint talan ebből a szokatlanul vicces bevezetőből kiderült, a mai részben vendégszerzőnk írta a Betta cikket. Vannak eredmények, ron89…..