Regisztráció Blogot indítok
Adatok
minimini

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Telepítés Hol is kezdjem... A telepítő kb. ugyanakkora (30-40 mega között), mint az új Operáé. Ez nem is meglepő, mivelhogy Blink/Chromium alapokról van itt is szó. A telepítés menete is nagyon emlékeztet a régi és az új Opera telepítőire. Ismerkedés Első indításkor elénk…..
minimini 2015.01.29 12:04:04
@beef: Köszi!
Ezzel a módszerrel sikerült a lastpass-t is működésre bírni :)
NanoRetro Újratervezés! 2013.03.24 19:32:22
A zombiapokalipszis után jött a totális csend. Igen tudjuk, hogy csak úgy szó nélkül leálltunk az egésszel, de "lehenteltünk" pár zombit, téli álmot aludtunk, utána felkeltünk és lapátoltuk a havat, dimenziók között utazgattunk (Mr. Wagner a Guild Wars univerzumba, én meg a…..
  Alig csengett le a Bosszúállók őrület, Pókember máris páros lábbal rúgta be az ajtómat, és rángatott el a moziba, és van egy olyan érzésem, hogy Batman is lesben áll valahol a sarkon. Azonban az elmúlt napokban valami nem hagyott nyugodni. Mintha valami hiányozna. Nézzük…..
minimini 2012.07.29 10:57:56
Szar dolog arra ébredni, hogy lassan a kutya se kíváncsi rám, rég nem szerepeltem egy jó filmben. Ilyenkor a színészek ösztönös reakciója, hogy előveszik valamelyik megkopott sikerüket és leforgatják a negyvenötödik részét a filmnek. Valami ilyesmi történt az Underworld…..
Aki látta a blog aktivitását az utóbbi hetekben, sejthette, hogy valami nincs rendjén. A legtöbb posztot én raktam ki, holott én elvileg itt csak kisegítőként szerettem volna már csak jelen lenni. Hiába volt több szerkesztőnk, sajnos nem sikerült naponta életet lehelni egy ilyen…..
minimini 2011.06.16 14:24:40
Ahogy régen volt Atari vs. Commodore, úgy most is akad egy halom értelmetlen szájkarate párharc: PC vs. Konzol, Xbox vs. Playstation, Windows vs. Linux, és - a teljesség igénye nélkül - a kontroller vs. billentyűzet+egér. Ez az utolsó az, amivel kapcsolatban újraindulhat a…..
ROFL-net A nap weboldala 2010.11.04 06:00:00
A "get on my horse" egyik társa.Küldte: Viktor95 Aki nem tudná mi az a get on my horse...
Nem tudom, kinek van szerencséje ismerni az MTV Jersey Shore című suttyóparaszt-valóságsóját. Aki nem, annak csak annyit, hogy ez a bizonyíték arra, hogy bőven van még hová süllyedni a magyar kertévék hasonló próbálkozásaival - aki meg igen, és esetleg otthon van a klasszikus…..
Waffless fedőnevű olvasónknak köszönjük nagyon a lenti videó linkjét. Epikus küzdelem a régi és új videojáték-technológiák között, helyenként félelmetesen jó, helyenként pedig nagyon bizarr. Szerintem gyönyörű munka, de a legjobb magyar CGI-csapatnál beépített emberünk…..
Hogy mi van az egyszeri gémer gépében, azt aránylag jól lehet követni a Steam statisztikái alapján (mi is csámcsogtunk már az onnan származó adatokon). Az új Steam Survey adathalomban azonban új kategória tűnt fel (pontosabban kettő, de a Mac-júzereké annyira nem érdekes most):…..
Tegnap értem haza, még nem aludtam ki magam, eszek és megyek az Iron Maiden koncertre. Szóval még jön néhány ebből a napokban...
DarkBlog Éljen a panel! 2010.07.25 03:15:58
Milyen jó is az élet úgy, hogy pár centis fal választ el egy másik embertől, aki lehet egy jófej lény, vagy egy szellemi nyomoronc.Hála az égnek az utóbbiakkal mindig megáld a sors, mint itt az új lakásban is.Történt egyszer, hogy becsörtetett hozzám a tulaj, áttörve a…..
Elérkezett az idő, hogy a beérkezett pályázatok legjobbjai közül ki legyen választva az, aki a Center jóvoltából egy LG tv-monitor cuccos boldog tulajdonosa lehet. Nem is húzom az időt! Lássuk a jelölteket!1. Tron Olvasónk az éleset szotyizza és rögtön beindított egy Tron…..
minimini 2010.03.07 23:54:08
ROFL-net EPIKUS bosszú 2009.12.22 05:40:00
Tudom, egyesek megint jönnek "de utálom ezt az epikusozást". De kérem, van erre más jelző? Történet röviden. Egy srác ágya alatt rejtegetett 12 doboz sört, és a lány testvére (Katie) beköpte a szüleinek. A kölyök nem csak hogy elvesztette a sörét, több hónapos…..
minimini 2009.12.22 05:58:10