Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DecKarD

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Scott Pilgrim találkozik a nagy Ő-vel, de hogy elnyerje a lány kezét le kell győznie annak a hét gonosz ex-barátját. Michael Cera játssza a címszereplőt, a meghódítandó lány pedig Mary Elizabeth Winstead lesz.  Jason Schwartzman, Kieran Culkin, Chris Evans is feltűnik a…..
Lovasi András jogtalanul akar adót visszaigényelni, de nem elég kitartó hozzá. Mindez persze nem a valóságban történik, hanem a Sztornó című filmben, melynek tartalma röviden egy mondatban így foglalható össze. Lovasi András pedig azért marad Lovasi András a filmben is, mert…..
DecKarD 2010.03.24 22:46:43
@efes: Tehát: jogtalanul akart adót visszaigényelni. :D
IDDQD A legdrágább játékok EVER 2010.02.23 15:02:00
A Digital Battle-nél láttunk egy érdekes összállítást arról, hogy mik voltak eddig a játéktörténelem legdrágább projektjei. Bár az ilyen adatokat nemigen szokták a pórnép orrára kötni, így a legtöbb szám becslés, no meg több cím is hiányzik, ami erősen odaillene (World of…..
Filmdroid Ninja assassin 2010.02.02 21:45:00
    Nagyon-nagyon vártam már ezt a filmet. Nemcsak a nindzsák titokzatos világa miatt, hanem mert Rain szerepel benne, aki a szokásosnál is szexibb oldalát mutatja meg. Ezenkívül a film mellett szólt még a Wachowski tesók producerkedése, de mivel nekik nem tetszett az eredeti…..
A Disney úgy döntött, hogy a Miramax Films new york-i és a los angeles-i irodáit bezáratja, ami azt jelenti, hogy 80 embernek a szolgálataira nem tartanak tovább igényt. Hat Miramaxos film vár forgalmazásra éppen, pl. a Last Night, a The Debt és a The Tempest, ezekre az a sors vár,…..
Filmdroid Túl a Titanicon 2010.01.26 11:23:00
1997-ben és 1998-ban a Titanic bámulatos eredményeket produkált, több hónapig vezette a box office listákat, végül Észak Amerikában 600,8 millió dollárnál távozott a mozikból, az összbevétele pedig meghaladta a 1,84 milliárd dollárt. Ezt azóta egyetlen film sem volt képes…..
DecKarD 2010.01.26 14:40:33
@Addict: Kösz a választ. Szerintem sem rossz még az inflációt figyelembevéve sem ez a 6 hetes összeg.
A végső simításokat végzik éppen a Machete akciófilmen, Robert Rodriguez, a produkció írója és társrendezője pedig forgalmazót keresett az alkotáshoz. A Sony, a Lionsgate, a Warner, a Fox és a Paramount s érdeklődött a film iránt, mindegyik számára levetítették néhány…..
DecKarD 2010.01.26 00:13:07
@efes: A bejegyzés szerint a Fox megvette
forgalmazásra a filmet, szal probléma megoldva
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...
Geekblog The Postman 2010.01.22 08:02:00
POSZT-APOKALIPSZIS MOST! - SOROZAT, 11.A kilencvenes évek hurráoptimista hangulata nem kedvezett az apokaliptikus vízióknak. A reageni politika meghozta a gyümölcsét, Szovjetunió darabjaira hullott, az USA és a nyugati világrend győzedelmeskedett. Nehéz hitelt érdemlően atomháborúval…..
DecKarD 2010.01.23 21:30:10
@Wostry: Nem tudtok cserélni? Talán még nem késő. :D
Geekblog Halálkeringő 2010.01.14 08:30:00
A magyar thrillernek jóformán csak gyökerei vannak. Pszichológiai motivációval rendelkező magányos tettes jelenik meg Fazekas Lajos hetvenhetes Defektjében, majd a nyolcvanasok végén Tímár Péter próbálkozott a denevér röptének rövidre szabásával. A rendszerváltás…..
Filmdroid Stb... 2010.01.13 18:38:00
- Peter Sarsgaard alakítja a főgonoszt a Zöld Lámpás filmben. - A pletykák szerint Robert Pattinson és Michael Cera esélyes a Pókember reboot főszerepére. - Brendan Fraser elárulta, hogy azt se tudta kit játszik a G.I. Joe-ban. - Antoine Fuqua megfilemsíti a Consent to Kill regényt,…..
A hirtelen ránkszakadt sok érdeklődő miatt a szabad jelentkezést sajnos fel kellett függesztenünk, de ez ne tántorítson el senkit! Néhány szabálynak kell mindössze megfelelni, hogy szuper legyen a séta: Több mint 50-en jelentkeztetek, sokan plusz főket írtak. Ne hozz, légyszi,…..
Az igazi geek nem csak rajongani tud egészségtelen mértékben, de ha azt látja, hogy épp tönkreteszik kedvenc trilógiáját, akkor nagyon, úgy értem: nagyon morcos lesz, és darabokra szedi a kultuszt meggyalázó filmet. Mivel nem vagyok Star Wars-fan, átélni nem, csak elképzelni tudom,…..
Júniusban jelentették be, hogy Peter Morgan, Az utolsó skőt király, A királynő, Frost/Nixon forgatókönyvírója  Neal Purvisszal és Robert Wade-del közösen dolgozik együtt a 23. James Bond kalandon. Purvis és Wade már veteránnak számít Bond forgatókönyvek terén, hiszen…..
DecKarD 2009.12.22 01:28:58
@VRbagoly: Szerintem nyertél!!! Ennél sokkolóbbat senki nem fog tudni kitalálni! :D:D:D
Geekblog Seventh Moon 2009.12.07 08:31:00
Meg kell hagyni, Eduardo Sanchez filmje korántsem olyan gyér, mint amilyennek első körön feltételeznénk (vagy éppen amilyen lesújtó pontszámokat kapott attól a cirka 500 embertől az imdb-n). Való igaz, hogy tucathorror, tucatszerkezettel, és igazán hozzávághattak volna az…..
DecKarD 2009.12.14 15:21:19
Az alábbi írást FayeFaye küldte Másnak is feltűnt már, hogy idén mintha alig lennének karácsonyi filmek a mozikban? A Karácsonyi Ének 3D, amiben egy digitalizált Jim Carreyt a legkülönbözőbb módokon üldöznek keresztül egy sohasem volt Londonon, már novemberben…..
DecKarD 2009.12.14 10:59:50
@freakin':

Van benne hó, meg kutya, már csak a gyerekek meg a karácsonyfa hiányzik és
tökéletes a karácsonyi hangulat :D
Most fejeztem be a Bolygó neve: Halált, hu, hát ez a film még mindig nagyot üt, kicsit félve is fogok kimenni a helyi vendéglátó egységbe ezután. Felötlött bennemm, hogy az alkotásban látott figurákról lehetett volna akár egy spin-offit csinálni, mint pl. A múmia visszatér után…..
Filmdroid Road Train előzetes 2009.11.21 18:35:00
Békésen szeli az utakat Ausztráliában négy barát, azonban a kocsijukat leamortizálja egy száguldó kamion, ami meg is áll nem messzire tőlük. Megközelítik a kamiont, majd be is pattannak, ezzel a járművel szeretnék eljutni a következő várost...de vajon elérik a települést,…..