Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Méder Áron

384 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! A 2024. február 24. – március 2. közötti Kanári-szigeteki vitorlástúránk két hajós lesz, a második vitorláson Higi lesz a skipperünk. Higi hajóján vannak még szabad helyek! A hajóink: Beneteau, Oceanis 46.1. (5 kabinos) / Jeanneau Sun Odyssey 439 (4 kabinos) Induló és érkező kikötő:…..
HORVÁT C KATEGÓRIÁS TENGERI HAJÓVEZETŐI TANFOLYAM: 2023. dec. 15 - 18. Részletek: https://oceansailing.meder.hu/horvat-c-kategoriaju-tengeri-hajovezetoi-tanfolyam/ További információ: mederaron@gmail.com  ..
Sziasztok! Novemberig szervezek NAU220-as versenyvitorlással balatoni gyakorló vitorlázásokat. A témák: az összes vitorla kezelése (Gennaker, Code0) / trapézolás / kormányzás / vitorla beállítások / hogyan kell gyorsnak lenni… ez a programunk is egész napos (9:00-17:30). Itt a létszám: 3fő és…..
Sziasztok! Minden évben megyünk a Kanári-szigetekre vitorlázni január és március között. Ezek a vitorlástúrák gyakorlós jellegűek, részletek az egyesületünk weboldalán. A 3. és 4. túránkon még vannak szabad helyeink, dátumok: 2024. febr. 24. - márc. 2. / márc. 2-9. A hajónk: Beneteau, Oceanis…..
Carina földkerülő vitorlásom június 29.-én átkerült Balatonföldvárra, egész pontosan a Hajózástörténeti és Látogatóközpont és Kilátó (Erzsébet u. 50) előtt parkol, és bárki megnézheti! KÖSZÖNÖM Kocsis Ádámnak és a Vagabund Vitorlás Sportegyesületnek, hogy Carina náluk lehetett kiállítva Fonyódon…..
Sziasztok! Felszabadult két hely a március 11-18. közötti Kanári-szigeteki vitorlástúránkon. A hajó: Jeanneau Sun Odyssey 519 (2018, 5 kabinos) / induló kikötő: Puerto Deportivo Radazul (Tenerife szg.) Az útvonalunk: Puerto Deportivo Radazul, Tenerife szg. – La Palma – El Hierro – La Gomera –…..
A következő tanfolyamunk időpontja (ahol még van szabad helyünk): 2023. március 31. - április 3.  A horvát C kategóriás tengeri hajóvezetői tanfolyamot (magyar és angol nyelven) Zadarban tartjuk. A “C” Boat leaders’ Licence nemzetközi képesítés kiterjesztése: nemzetközi, tehát minden tengeren…..
Sziasztok! Először is áldott, békés, szeretetteljes karácsonyi ünnepeket és egészségben, sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk! A 2023-as vitorlás programunk már kint van az egyesület weboldalán, lesznek egyhetes adriai tanfolyam gyakorló vitorlástúráink április 15-től, de persze lesz még…..
Sziasztok! Felszabadult két hely az okt. 15-22. közötti adriai gyakorló / tanfolyam vitorlástúránkon! Teljesen kezdők is jöhetnek erre a tanfolyam / gyakorló vitorlástúránkra. A túránk célja minél több vitorlázás különböző körülmények között (mérföldgyűjtés), lesz például éjszakai vitorlázás is.…..
Ocean Sailing SE Szabi Racing 2022.06.14 22:00:07
Sziasztok! Weöres Szabolcs vásárolt egy IMOCA 60-as versenyvitorlást, és elkezdett versenyezni az IMOCA 60-as versenyeken, célja a 2024-es Vendee Globe. Hajrá Szabi! Szabolcs weboldala és a versenysorozat weboldala. Jó szelet! Áron / Ocean Sailing SE..
Sziasztok! Lehet még jelentkezni a tavaszi adriai VMG flottavitorlázásra, a részletek: https://vmg-yachting.hu/vmg-tavaszi-flottavitorlazas-2022/ / FB eseményünk. A második turnusban (máj. 24-28.) van még több helyünk is. Jelentkezés: mederaron@gmail.com / +36 20 273…..
2022. tavaszától az Ocean Sailing SE elkezdi az intenzív háromnapos katamarán tréningek szervezését a Candor Charter és a Yacht Charter Guru partnereivel közösen. Nagy az igény katamaránozásra, és ezt is meg kell tanítani a lehető legmagasabb fokon az érdeklődőnek. A következő katamarán tréningünk…..
Sziasztok! Még vannak szabad helyeink a márc. 25-28. közötti horvát C tanfolyamunkon, amit Zadarban tartunk. További részletek: https://oceansailing.meder.hu/horvat-c-kategoriaju-tengeri-hajovezetoi-tanfolyam/ Jelentkezés és még több info: mederaron@gmail.com / +36 20 273 8423 Utána pedig lehet…..
Sziasztok! Idén a 30. Budapest Boat Show-on márc. 3-6. között az Ocean Sailing SE is kint lesz, egész pontosan G pavilon 508. standon. Minden érdeklődőt várunk szeretettel! A témáink: 1. Vitorlázás Virtuális Valóságban (VR) / Akár ki is lehet majd próbálni a vitorlázást Virtuális Valóságban (VR),…..
Sziasztok! Felszabadult két hely a márc. 12-19. közötti Kanári-szigeteki vitorlástúránkon. A hajónk egy Jeanneau Sun Odyssey 519 (2017) lesz és Tenerife szigetről indulunk. Útvonal:  Tenerife déli része – La Gomera - La Palma – El Hierro – Tenerife, a pontos útvonal az időjárástól és a…..
Sziasztok! Ismét lesz VMG flottavitorlázásunk az Adrián! Turnusok időpontjai: 2022. máj. 21-24.  (Lehet akár egy hétre is jönni, péntek este opcionálisan még a hajón lehet aludni.) 2022. máj. 24-28. Indulás: Frapa marina, Rogoznica, Horvátország  Részvételi feltételek és díjak: Díj: 450…..
Poór József író, hajós, vízicserkész munkásságának egy szelete... Sziasztok! Nagyon ajánlom Poór Jóska barátom írását Jankovich István életéről. Jó olvasást és jó szelet! Áron / Ocean Sailing SE..
Sziasztok! Júniusban két egyhetes adriai tanfolyam /  gyakorló vitorlástúrát is fogunk tartani: jún. 11 - 18. / jún. 18-25. A tanfolyamaink részletei itt olvashatóak. Jelentkezés: mederaron@gmail.com / +36 20 273 843 Mirno more! Aron / Ocean Sailing SE..
Sziasztok! 2022 egyik újdonsága, hogy elkezdjük a 2 hajós egyhetes adriai tanfolyamokat (B vizsgával). További részletek itt. Első időpont: 2022. ápr. 9-16. Jelentkezés és további információ: mederaron@gmail.com / +36 20 273 8423 Mirno more! Méder Áron / Ocean Sailing SE..
ÜZENT ÉRTED A TENGER 1.-3. rész Sziasztok! Nagy szeretetettel ajánlom Poór József barátom írását, ami a fiatal generációnak szól inkább. Mindenkinek jó szelet és áldott karácsonyt kívánok! Áron / Ocean Sailing SE  ..
Januárban és februárban a Kanári-szigetekre megyünk, ahol sportos gyakorlós vitorlástúrákat szervezünk. Időszak: 2022. jan. 22-29. (hajónk: Dufour 460-as, induló sziget: Gran Canaria) / 2022. febr. 5-12. (hajónk: Jeanneau Sun Odyssey 519 (2017), induló sziget: Tenerife) Útvonal: Gran Canaria, Las…..
Idén 15. alkalommal rendezték meg a Transat Jacques Vabre nevű vitorlásversenyt. Az útvonal: Normandie Le Havre - Martinique... 16 nap 1 óra alatt futott be a Maxi Edmond de Rothschild nevű ultime trimarán (32 méter hosszú), és lett abszolút győztes ezzel az eredményével. Szkipperek: Franck Cammas…..
Practical Sailor compares using twin sheets instead of a conventional sliding traveler to manage the main. Egy ajánlott cikk főleg a túravitorlázóknak.....
Sziasztok! Horvát C kategóriás tengeri hajóvezetői tanfolyamot szervezünk 2022 febr. 25-28. között Zadarban! A “C” Boat leaders’ Licence (nemzetközi képesítés) kiterjesztése: nemzetközi, tehát minden tengeren érvényes / kereseti célú, alkalmas munkavállalásra vagy vállalkozás működtetéséhez /…..
Erős szeles vitorlázás naplemente után... és most jön az éjszaka. Egyhetes adriai vitorlástanfolyamok tavasztól őszig... további részletek és jelentkezés: mederaron@gmail.com / +36 20 273 8423..