Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alfabeta

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljesen érthetetlen, miért van betojva a teljes magyar kormányzat a Sátántól Soros Györgytől, a rejtőzködő magyar milliárdosok egyikétől, hiszen a palinak alig van annyi pénze, hogy a leggazdagabb magyarok 100-as listájára valahogy felférjen. Hatmilliárd forint, ennyi pénze van csak, ebből…..
alfabeta 2016.05.26 08:58:47
@ZMO: Nem tudod értelmezni a szöveget? A TV2 hírműsorának hozzá nemértéséről van benne szó... mehetsz te is hozzájuk dolgozni....
Balázs és műsorvezető társai kedd reggeli műsorukban több ismert embert kifiguráztak, és kicsúfoltak, többek között Áder Jánost, Andy Vajnát, Vujity Tvrtkót és Havas Henriket, de ezek mellett melegekkel kapcsolatos vicceket is megengedtek maguknak. Balázsék arra kérték hallgatóikat, hogy meséljenek…..
A TV2-nél úgy gondolták, hogy április 1 ide vagy oda, a pénteki nap pont jó lesz megtizedelni az állományt, jön a hétvége, hétfőre mindenki elfelejti, hogy ma már a negyedik alkalmazottat rúgják ki a csatornától. Az első fej Kárász Róberté volt, őt három óra körül hívták be Kökény-Szalai Vivien…..
alfabeta 2016.04.01 15:43:32
@Scooped_eye: Magadat nem szarod le?
Többszöri megtekintés után is nagyon-nagyon nehéz elhinni, hogy nem egy viccvideó, hanem egy profi tévéstáb országosan sugárzott híradójában játszódtak le a következő képsorok.  Többen állítják, hogy a TV2 esti hírműsorában megtörtént minden idők Gálvölgyi-show-díjas bakija: Andy Vajna állami…..
alfabeta 2016.03.22 22:16:48
@Wilson11: Ez ott van a szeren.. :)
alfabeta 2016.03.22 22:17:17
@Wilson11: Ez ott van a szeren.... :)
A Navmii navigációs alkalmazás végre elérhető Windows Phone készülékekre is. Bár az Áruházban így is vannak minőségi navigációs programok, de egy kis egészséges verseny sosem árt és a sokat által emlegetett "app gap" is csökken. Az app az OpenStreetMap térképeit…..
Tegnapi hírünkben arról tudósítottunk, hogy Kínában érkezik bő fél tucatnyi telefonra a Denim, ma folytatjuk, méghozzá végre Európával, és ezen belül a magyar Lumia tulajdonosok egy része is örülhet. Öröm, hogy végre itt is van hivatalos frissítés, bánat, hogy a lista…..
A Microsoft bejelentette, hogy már elérhető Magyarországon a Lumia 530 belépő szintű okostelefon, amely bevezeti a felhasználókat a Windows Phone világába. A készülék páratlan ár-érték arányú okostelefon-élményt kínál a felsőkategóriás telefonokban is megtalálható,…..
Királyvár Onnan folytatjuk, de szó szerint, ahol abbahagytuk, Cersei üvölt, Tyrion meg néz, mint egyszeri falusi a Pancho-arénában, hogy miafasz van itt, de lefogják és viszik. Sansa meg Ser Dontos tanácsa/rángatása után beadja a derekát és menekül, sikátorokon át rohannak,…..