Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Medzsik

37 bejegyzést írt és 121 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ajándék a csajomnak. Reggeli puszi H. Barbarának   Ébred a Nap, olvad a jég, zsibbadt angyal, Még paplan alatt fészkalódsz az ágyban, Fénylényem, lábat nyújtasz, mint Jane Fonda kilencszázhatvanvalahányban.   Nyusznyuszkin, üdvözült mosoly. Mi van? – vagy…..
"Egy nap épp a fürdőkádban ültem, amikor rájöttem, miért is vagyok én hivatva a nagyságra." Akkor bizonyíthatod legjobban képességeid, ha rád bíznak egy sorozatot, egy képregényt, egy komplett világot, hogy azt mennyire sikerül asszimilálnod (ahogy az Alien rendezői…..
Csucsu - REFLUX Barry Lyndon 2010.12.31 16:00:00
Először is boldog új évet kívánok mindenkinek, ahogy Mozart mondja az Amadeusban: "Jó okom van a bizakodásra." (reméljük) Másodszor pedig egy kis lírával zárnám le a 2010-es évet, melyet az acélszívű perfekcionista mester, Stanley Kubrick gyertyafényes kosztümös…..
Medzsik 2011.01.14 14:37:07
Csucsu - REFLUX Bálna 2010.11.28 01:50:00
A legenda szerint Aldous Huxley bölcselő nagyapja külön polcon gyűjtötte azon műveket, melyeket mindenkinek el kéne olvasni. Mikor meghalt, exkluzív könyvespolcán mindössze három könyv találtatott: Dosztojevszkijtől a Karamazov testvérek, Nietzsche Zarathustrája és a Moby Dick.…..
"-Ez egy könyv?-Nem, ez a plafon." (példapárbeszéd egy életcentrikus orosz nyelvkönyvben) Kedves honfitársaim! Roma barátaim! Szomorú vagyok, szomorú, mint a farkatlan füles a szivárvány tövében. Lógathatnám kamillába csepegő orrom, de az áruló írástudók nyomába lépnék,…..
A tizenkilencedik század végére a britek az ismert világ minden részébe eljutottak. Én meg már megírtam a sötét foltból, táguló-szűkölő fellegváram repedt kis bürójából, hogy aki Polanskit bántja, magát az Istent bántja, és nem örül neki, annyit elárulhatok. Akkor…..
Csucsu - REFLUX Smooth Criminal 2009.07.05 08:00:00
Az egész világ Michael Jacksont gyászolja. Igen? Ki gyászolja? Csak egy körkérdés, hogy megszondázzam az éjjeli lepkéket, mert én nem. Aki utálta, az most rotyog magában, köpködi ki a répát, hogy tessék, már éppen kezdték elfelejteni, ahogy a másik buzit, Freddie Mercuryt,…..
  „Mert szememben mind tisztább fénnyel telten a magában-egy Igaz sugarába mind jobban-jobban behatolni mertem.”   (Dante: Isteni színjáték)   Szörnyű elbeszélni, mi van ottan.   Amikor két éve a Santana-koncertről írtam, a Vietnam - stratégiai metaforára tekertem rá mindent, mint Kojak…..
Csucsu - REFLUX Vámpírok bálja 2009.10.06 10:30:00
„…Mint borhoz az iszákosok, / Miként a hullához a féreg, Mint kártyához vad szenvedélyek: / Légy átkozott! Légy átkozott!” (Charles Baudelaire: A vámpír)   „Szép a rút és rút a szép: / Sicc, mocsokba, ködbe szét.” (Shakespeare: Macbeth - intro)…..
Medzsik 2009.10.06 17:04:55
@i23kovacs:
Csak az,hogy a világ durva hely.
Meg amint mondottam volt,Polanski is csak egy ember.
És ugyanolyan büntetést érdemel mint mondjuk K István lakos,aki ugyanezt tette,egy másik lánnyal,máskor,máshol.
De a hírek nem a pedofilról szólnak.hanem a nagyember,sztárról,akinek most jól beolvasunk,mert nehogy azt higgye,mindent megtehet.És jobban szopatják.
A legjobb,hogy nem csak Polanskit basztatják evvel,hanem a kiscsajt is újra előhúzzák és annak az ellenkezőjét teszik,amit kért.
Hagyják.
Amit lehetett volna,ha csendben intézik.
Medzsik 2010.07.15 20:08:03
eatliver.com/i.php?n=5986

Ezt most találtam.Tudom hogy gyalázat,de én azóta röhögök:D:D:D:D
„Az ember nem arra született, hogy legyőzzék.” (Ludwig Lakatos) Rüdiger Dahlke írása* Ki is valójában Ludwig Lakatos? Bevallom, én nem tudtam a választ egészen a mai estig. Nem tudtam, mire számítsak. Itt ülök a Gustav Gründgens Strassén, a Wagner Cukrászdában, és míg a…..
Kritikáimban előszeretettel, már-már kényszeresen élek hatásvadász altesti hasonlatokkal, de ez esetben meg vagyok lőve. Nem kell ide semmilyen hasonlat. Már nem is lehet. Guillaume Apollinaire Tizenegyezer vessző című híres-hírhedt regénye önmagáért beszél. Kefél. Apollinaire…..
  Klasszikus és mélyre lefúró tipológiát kaptunk Kapucsengő86-tól - szerintem eddig még csak szó se volt hasonlóról.  Remélem, van köztetek hozzáértő :) Helyi Kemény Arc Talán ők vannak a legtöbben, de mint látni fogjuk, a többi tábor nem feltétlenül fogadja…..
Tegnap levélpötyögés közben, mikor valamit egy LSD triphez hasonlítottam, már ahogy én azt elképzelem az oktatófilmekből, akkor a bélyegről rögtön Micimackó ugrott be és az Apacuka szörnyek. Kiskoromban rettenetesen féltem ettől a rajzfilmrészlettől, de tényleg, sokkal jobban,…..
Csucsu - REFLUX Szfinx 2009.11.07 23:00:00
Otthon mindig belelapozok az esztergomi Hídlap magazinba, mert a "Tények, vallomások és összefüggések stb." fedőnevű, valójában "a másik terv arról szólt, hogy egy motorról géppisztollyal agyonlőnek" kaliberű, döbbenetes polgármesteres ámokfutásokkal, kirohanásokkal fejbevágó, seggnyaló…..
Medzsik blogja 34 2009.11.05 17:01:00
Most ébredtem.Nehezemre esik nem arra gondolni,pár pohárral most milyen jó lenne.Kis füstöt mellé,drága nikotintés talán még ami hiányzik,a jazz zene.Álmosan kávét főzök.Zaccosat,feketét,édeset.Már a zuhany alatt bagót szívok,kifinomult művészet.Tegnap részegen elhagytam a…..
Csucsu - REFLUX Colonix 2009.10.31 06:00:00
"A Colonix béltisztítótól lett jól a gyomrom. Jobb, mint bármi." (Dave Gahan)..
Másnak úgyse kell. És ha kéne, itt vannak derék magyar harcosaink, vasárnapi honvédek, gárdistak, férfiak, akik vállvetve harcolnak, ha kell a gyepükön, ha kell a Donnál, hogy megvédjék ezeréves határainkat. És különben is, körülölelnek minket a magas Kárpátok bércei,…..
Csucsu - REFLUX Válasz az ÉS-nek 2009.09.13 07:00:00
A Mathias Corvinus Collegium évkönyvéről még augusztusban jelent meg az Élet és Irodalomban egy igazán aljas recenzió, de csak nemrég akadt a kezembe. Ökölbe szorult a fejem, mikor olvastam. Már Pál Dániel Levente cikkének címe (Elitkollégium szabotálná az országimázst?) is…..
Csucsu - REFLUX Thriller 2009.07.12 05:30:00
„Ő mondta ki azt a szót, ami végül a felmentő ítélethez vezetett. A betegség neve: rejtettheréjűség.” (a Story tényfeltárása Michael Jacksonról)Az előző rész tartalmából.Michael Jackson arra üvöltött föl, mikor sokadszorra mellkasára csaptak baldachinos…..
„Kezdetben volt az Ige, és az Ige Istennél volt, és Isten volt az Ige. Ő volt kezdetben Istennél. Minden általa lett, és nála nélkül semmi sem lett, ami lett.” (János, 1,1-2) Volt egyszer a Neurotic. A már nevében is bizalomgerjesztő formáció a hetvenes-nyolcvanas évek nagy hatású nyugati…..
Csucsu - REFLUX Kínai 2009.07.24 02:00:00
Gyomorgyengeségemben megint átnyálaztam a Tao Te Kinget, a béke, a belenyugvás és az éhenhalás testamentumát.  Mellé szép tekercsfestményeket nézegettem, Pink Floydot hallgattam, amivel mindig kiakasztom a többieket, és megjött az ihlet, hogy  próbaképp én is írjak egy…..
Medzsik 2009.08.13 01:18:39
@KGX: ez olyan Babitsos dolog.
Minden szar amit írok.Ha nem is szar,biztos nem jó,csak elfogadható...
Medzsik 2009.08.13 21:54:04
A héten nem akartam írni, mert lenne épp elég dolgom, de Temesi Ferenc író szlenges plágiumbalhéja és ezért parkolópályára pöckölése után talán nem érdektelen a saját kis történetem. A képek megcsócsálásán túl ritkán olvasok bele a Playboy cikkeibe, egyfelől, mert…..
Medzsik 2009.09.01 11:25:55
Medzsik 2009.09.03 16:22:59
@-czky-:
Süt belőled az értelem és az a húgyszagú középszerűség,ami ide vitte ezt az országot.

Megint csak azt mondom,aki itt ért valamihez,lehülyézik és dilettánsokat tesznek meg szakértőnek.

"Montenegró."
Végre. Végre leemelte mellkasunkról jeges ülepét a Sors-domina és fellélegezhetünk. Tizennégy évvel a Ferencváros történelmi, megismételhetetlen, és még ki tudja milyen randomgenerált Fradi-jelzőt igénylő csontig rágott bravúrja után ismét ott vagyunk 'az európai futball…..