Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bubu42

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Telepy Károly Testnevelés Szakosított Általános Iskola és Gimnázium udvarán épülhet fel a Ferencvárosi TC új jégkorongpályája, erről döntött a ferencvárosi önkormányzat nyári szünet előtti utolsó ülésén. A testület Hardi Róbert előterjesztése alapján arról is…..
Pénteken 11 órakor kezdődik a magyar jégkorongszövetség tisztújító közgyűlése. Ebből az alkalomból a hat első osztályú csapat vezetőjét kértük rövid értékelésre. Arra voltunk kíváncsiak, mit tartottak az elmúlt időszak legnagyobb pozitívumának és negatívumának,…..
Bubu42 2010.06.11 12:04:52
Nem ragaszkodunk a rögzített kivásárlási árhoz, többféle megoldási konstrukciót kínáltunk a Lahti Pelicansnak, mondta blogunknak Ocskay Gábor, a Sapa Fehérvár AV19 szakosztály-igazgatója annak kapcsán, hogy a finn élvonalbeli csapat hivatalosan is bejelentkezett a még egy évig…..
Bubu42 2010.06.10 16:52:15
@munkagep:
4. Adjanak az első csapatba még éppen be nem férő fiatal hátvédet egy évre (és fizessék is ők).

Bár nem hiszem hogy nem tudnák kifizetni, egy magyar játékos nem olyan drága.
Vladimir Dubek 2004 nyarán érkezett hazánkba, hat évet játszott az UTE-ban. Nemrég magyar állampolgárságot szerzett, a válogatottban is szerepelhet, ha megfelel. A bő keretnek már idén is tagja volt. A 29 éves zólyomi szélső otthon edz, két hónapos egyéni felkészülést végez,…..
Bubu42 2010.06.10 14:33:21
@Video Tóni: A 600 euro komoly?
Annyiért mi motivál egy játékost?

De amúgy ha meg is keresik akkor miről beszéljenek?
Nincs jelenleg csarnok, és az indulás is kétséges. Így gondolom szponzor sincs. Olyant viszont nem jut az eszemben hogy mi lehet...
Pedig jó lenne minél több csapat a bajnokságba.

Remélem a Starsba megy. :)
Lesz magyar–román közös bajnokság a 2010/11-es szezonban – erről döntött hat magyar és két erdélyi csapat a hétfői ligaülésen. A résztvevők száma és a sorozat neve még nem biztos, azt viszont kőbe vésték, hogy a nevezési határidő július 6. Változott a…..
Bubu42 2010.06.07 18:15:17
@tolsztoj: ez nekem új! :O
Az elmúlt pár hét legjobb híre szerintem, ha összejön! :)
A kanadai edző szerződését két évvel, 2012-ig meghosszabbított a román szövetség. A 2008 decemberében kinevezett 56 éves szakember Romániával 2009-ben kiesett a divízió 1-ből, 2010-ben pedig nem tudott visszajutni. A következő két évben elvárás a feljutás, 2011-ben…..
Magyarországon szeretnék minél felelősségteljesebb munkát vállalni, szeretném itthon hasznosítani tapasztalatomat és tudásomat, nyilatkozta alig két hete blogunknak Fekti Bálint friss diplomásként. Vágya valóra vált, a héten kinevezték az FTC utánpótlásának élére…..
Bubu42 2010.06.04 12:24:16
@hokiss: Ezt én nem értem, több nemzetközi mérkőzés lebonyolítására alkalmas pálya van a fővárosban mint elsőosztályú csapat. Mért kéne újat építeni? Az üzemeltetést kéne megszerezni szerintem.
Bubu42 2010.06.04 14:05:20
@horivan: icehockey.hu/index.php?pg=menu_13

Pesterzsébeten voltak eddig is a meccsek ezért az lenne a célszerű, de ez sportpolitika. Mért is legyen külön üzemeltető?
Az ország jégcsarnokaiban a hokisok viszik a legtöbb jégidőt, akkor mért nem ők üzemeltetik???

Önerőből nem hinném hogy lenne csarnok sajnos. Ezt pedig nem fogják támogatni mert papíron az lenne a 6. Pesten.
Studniczky Ferenc nem jelölteti magát a tisztújító közgyűlésen, jövő pénteken tehát új elnök kerül a magyar jégkorong-szövetség élére. A hét éve elnökösködő Studniczky Ferenc a hétfői elnökségi ülésen tájékoztatta a tagokat arról, hogy nem indul a választáson. Az…..
A Vasas Bp. Stars a szövetség elnökségének hétfői ülésén bejelentette: a következő idényben nem a Mol Ligában, hanem a szlovén ligában kíván indulni. Kangyal Balázs klubigazgató blogunknak megerősítette: a klubot működtető gazdasági társaság tulajdonosai vasárnap este…..
Bubu42 2010.06.01 18:25:35
@kerusz: Ha csak ezen múlik akkor átiratkozok sportmenedzseri szakra. Ezek szerint hiány szakma. :)

De azért engem nem győztél meg teljesen, mivel válogatott tétmeccsen általában kikapunk.

Ez szerintem összetettebb probléma. De ha ebből a szempontból nézzük akkor jó a közös liga velük, mert mikor nézik a beajánlott szlovén tehetségeket akkor láthatják hogy a magyar játékosok milyen játékerőt képviselnek és a statisztikákba is benne lennének.
A MOL ligában ez elég valószínűtlen, csak a válogatott adott eddig kiugrási lehetőséget, de azért egy div. I-ben nyújtott jó szereplés még egyáltalán nem garancia a szerződésre.
Bubu42 2010.06.01 23:44:48
@lines: Mért jobb a közös döntő a közös bajnokságnál? Ennyiből ha nagyon meg akar maradni a Mol liga akkor jöjjenek az erdélyi csapatok is, az már majdnem a régi interliga.
Az utazási költségekre meg keressenek szponzort, elvileg most van kettő is, meg kell tartani azokat.

De mondjuk nekem eléggé szúrja a szemem az hogy egy sokszoros válogatott játékosról így beszélnek. Ez szomorú, ne legyünk olyanok mint a futball "szurkolók" akik csak anyázni tudnak!
Szeretnénk a Slohokej Ligát komolyabb sorozattá fejleszteni, attól sem zárkózunk el, hogy tárgyaljunk a magyarokkal a bajnokságaink közötti együttműködésről – nyilatkozta blogunknak Bogdan Jakopic, a Slohokej Liga elnöke. Izgalmas részletek hajtás alatt. A ligát és…..
Több mint két éve alaposan szemügyre vettük a magyar jégkorong-utánpótlás helyzetét. Jelentős változások történtek azóta, így a következő idényről határozó döntések előtt időszerűnek látjuk, hogy ismét számot vessünk a múlttal, rögzítsük a jelenlegi helyzetet, és…..
Bubu42 2010.05.30 22:48:15
@Crossrock: "Szóval a véleményem szerint az okos gyerekekből kell egyénre szabott edzésekkel védőket és kapusokat képezni . A csatárok meg megteremnek , mert góltlőni jó"

Hát ezzel nem értek egyet. Ha a jégkorong csak a szervezett védekezésről szólna és majd csak bepattan egy korong. Akkor lehet hogy másik sportágat néznék.
De ha a védekezésről volt szó...ahhoz rutin kell azt meg meccsen lehet szerezni.

"viszont a 18-20 éves láthatóan fejlődésképtelen játékosoktól szigorúan el kell köszönni mert ők a feladatra alkalmasak elől veszik el a drága jégidőt."

Az utánpótlás nevelésnek nem csak az az egy célja van hogy válogatottakat képezzen....