Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fedorka

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
DopeManTV Az élet értelme 2011.12.15 23:21:00
 Rengetegen keresik az élet értelmét. Egyik pillanatban úgy érzik megvan, a következőben már újra tanácstalanok.  Történt velem valami, amiben talán benne van miden. Olvasd el és ha más szemszögből látod az életet Orbán, Gyurcsány, kormány és Bazmeg ellenére,…..
Tavaly a hazai rock/metál underground egyik jelentősebb eseménye volt, mikor Bokros Csaba gitáros kiszállt az általa is alapított Isten Háta Mögöttből. Sokan úgy vélték, főleg az IHM legutóbbi, már Bokros nélkül felvett lemezét hallva, hogy ezzel a metál is elhagyta a csapatot.…..
fedorka 2011.05.09 19:42:44
Miért döntöttek vajon az olvasók a békési falu mellett, amikor csak a Balaton közeléből hárman pályáztak? Csak találgatni tudunk,  mert a szavazók fejébe nem látni bele, szerencsére, de itt a toplista: 5. Kamut rohadt messze van. Nemcsak Budapesttől, mindentől. Romlatlan…..
A Békéscsaba-figyelő blogon útjára indítunk egy 1 hetes játékot. A dolgotok roppant egyszerű, csupán meg kell tippelnetek, ki kell találnotok, hogy a fényképen látható Úr milyen foglalkozást végez! A tippeket hozzászólások formájában várjuk, de mailben továbbá Facebookon a…..
fedorka 2011.03.10 11:04:30
Nagyjából összeállt a kép, közelítőleg ez az a stílus, ez az a viskó, amit hosszú távon is hitelesnek tudnék elfogadni, amibe akkor is be tudnék költözni, ha még nincs kész a zen-kert. Jesús Castillo Oli, spanyol építész 2006-os, félig építészeti, félig restaurációs…..
fedorka 2009.06.09 15:59:34
A Sharon Fraser tervezte épület az Ausztráliában található Byron Bay-ben áll. A ház koncepciója, hogy a tájolás és a nyitott terek révén a lehető legtöbbet "hozzon be" a környezetből, panorámából, miközben otthonos és barátságos életteret biztosít a családnak. A…..
fedorka 2009.06.09 15:57:57
Hálás köszönetet rebegük az egykori tévés jósból és legendás távgyógyítóból, kikupált Joshi Bharatért a Tv2-nek, hiszen a kristálygömbök és tarotkártya világából szakállánál fogva előrángatott joviális úr végre az egykori bioponkettesre is elhozta azt a semmihez sem…..
fedorka 2009.05.26 16:15:33
A nagy sikerű Petőfi Csarnokos koncert után a Vágtázó Életerő, vagyis az egykori VHK tagjait tömörítő zenekar lesz a Negative Art szervezésében augusztus 6-8-ig Mátrafüred-Sástón megrendezésre kerülő Fekete Zaj fesztivál főzenekara. A VHK idén nyáron ezen az egy…..
fedorka 2009.05.26 13:58:30
Junkies – Degeneráció (2009 Edge Records) A Junkies már 1992 óta létezik. Akkor még Csordás Tibi volt az énekes, aki ma a Fiesta oszlopos tagja, ráadásul az első Rock & Roll című lemezt egy az egyben ő is írta, nem a mostani dalszerző, Barbaró Attila. Akkor még ilyen…..
fedorka 2009.05.25 11:42:55
Bonoék rájöhettek, hogy szar dalokkal nem fogják tudni megmenteni Afrikát, ezért a Get On Your Boots után most végre egy tisztességes számra készítettek klipet. A Magnificent az egyik legkellemesebb momentum a No Line On the Horizonön. Különlegesnek ez sem különleges, viszont…..
fedorka 2009.05.11 09:52:29
@Zoltanius: Igazad van inkább ezt hallgasd, mint britnibébit! Ez jogos. Én a POP című albumig tudtam értük rajongani, még az All That You... is bejött, de a többi nem. Ez nem cikizés, viszont ez itt a vélemények rovata.
Kérem szépen, nem elég, hogy rózsaszínben pompázik egyre több műszaki eszköz, van már rózsaszín mobcsitelcsi és notebookcsi, valamint a pink kabriókat is lassan meg kell szoknunk, most itt van valami, ami minden sörivóban jeges borzongást és Armageddon-előérzetet vált ki,…..
Az 1970-es ével elején épült fel a Körös Hotel, ami sokáig igen nívós és jónevű szállodája volt a városnak, de a rendszerváltás után elhanyagolták, az ezredfordulótól már romos állapotban van, hajléktalanok alszanak benne. Több békéscsabai lakost megkérdeztem,…..
Gondolom elsőre mindenkinek értelmetlennek tűnik a cím, de ezzel semmi gond nincs alapból. Hamarosan megértitek miről van szó, ám előtte egy rövid bevezető történet. A múlthét folyamán sétáltam és fotóztam a belvárosban, a blogra készítettem képeket. Egyik barátom éppen…..
fedorka 2009.04.23 13:41:20
Egyszerre anakronisztikus, perverz és egyszerűen zseniális, ahogy harminc évvel a diszkókorszak vége után japán travik rázzák magukat a diszkógömb alatt. A Nihon No Mikata a maga idejében (is) óriási slágre lett volna, és ma ezt énekelné a jónép a Pink Lady örökzöldjei…..
fedorka 2009.04.16 09:35:57
Nekünk Commodore 64-ünk volt, azt hiszem Ausztriából hozták a szüleim. A kazettás verzió volt, és nagyon irigyeltem azokat a barátaimat, akiknek floppyjuk is volt. Volt egy úgynevezett Turbó kiegészítője is, ezzel gyorsabb volt. Először a kicsi fekete-fehér Junoszty tévén…..
fedorka 2009.04.15 12:34:11
@fedorka: ja, és magnó. a floppi drága volt akkoriban. Apám a mai napig használgatja a 2. gépemet, ami egy C64 volt, de párhuzamosan bepróbálkoztunk a videoton "vasával" is. Nem volt az rossz.
290 Ft/kg áron mit lehet kapni? Húst biztos nem. De párizsit, vagy ahogy a köznyelv nevezi; parizert igen. Persze ezzel bizonyára a többségnek nem mondtam újat, a legtöbben tisztában vannak vele, hogy az ilyen felvágottak csak hírből ismerik a húst. Vagy még onnan se. Górcső…..
Én elkövettem ezt a hibát, és anyám annyira rákattant, mint egy tini. Egyfolytában ír valamit nekem, egyszerűen rajong az új játékszerért. Ez az elején még aranyos, de idővel már az ember agyára megy a dolog, és hát az ember mégsem tilthatja le a saját anyját MSN-en……..
ern0 egy érdekes darabot küldött; az ember azt hinné, hogy a mail server kifejezés mára egy fordítónak már nem okozhatna gondot, az erre vonatkozó nagyon bonyolult down szóról már nem is beszélve:Éppen most megy, csak fél szemmel nézem, mert melózok közben. Tudóskámnak a…..
fedorka 2009.04.10 15:37:24
Csak érdekességképpen bemutatunk egy fényképet, amin az öttagú Metallica látható, miután beiktatták őket a rock and roll halhatatlanainak csarnokába a hétvégén. A fotóra kattintva egy rakás érdekesebbnél érdekesebb felvétel látható, mint például az együtt zenélő…..
Most, hogy úgy tűnik mindenki Ference távozik a bársony székből, joggal merül fel a kérdés, hogy "Nademosteztígyakkorhogy?". Szerintünk két hét múlva MSZP-Fidesz koalíció születik, a Parlamentben tárolt koronát Bokros teszi Viktorka fejére, miközben ő ugrál és alig…..
fedorka 2009.03.22 18:43:36
Az Orange.co.uk megkérdezte olvasóit, hogy ki minden idők legvitatottabb rocksztárja. A 2000 zenerajongó szavazatai alapján Sid Vicoust kiáltották ki a rock fenegyerekének. A Sex Pistols volt basszusgitárosa, aki annak idején heroin túladagolásban vesztette életét, elvitte a…..
fedorka 2009.03.17 15:35:51
A Quimby az első magyar zenekar, akik feladják a nagylemezes formát. Az nem derült még ki egyértelműen, hogy végleges megoldás-e, mindenesetre az első csomag Ajjajjaj címen érkezik 1+4 számmal (gy.k.: öt dal lesz rajta). Az anyag csak a zenekar koncertjein és a webshopjában lesz…..
fedorka 2009.03.17 12:17:26
Képviselő Funky A büszke jász 2009.03.13 11:40:00
Nehéz helyzetben vagyunk most. Tréfás felvezetést kellene írnunk egy megdöbbentő videóhoz, ám csak másodpercekre merjük kivenni ökölbe szorított kezünket a fenekünk alól, mert attól félünk, még szét találjuk verni a monitort. Hagyó Miklós főpolgármester-helyettes úgy…..