Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr.paksimogyoró

0 bejegyzést írt és 851 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt az ideje egy újabb tematikus Napi érdekesnek! Csak Magyarország, 45 év érdekesebbnél érdekesebb fotókon az MTI Archívumából. 1947. október 5. Fiatal fiú fekszik lekötözve egy kanapén, egy emberrablást imitáló rendőrségi bemutatón. Magyar Fotó: Kovács Géza..
Mr.paksimogyoró 2021.02.22 18:53:15
@bioLarzen: Mifelénk például ketyeró volt a neve :D Szeged melletti falu.
        Az utolsó két napon a megbízható (B+ vagy jobb) kutatók mérései.        Pennsylvania:    Hét mérés. A legerősebbnek az 1862 likely voter (LV)-s tegnapi Siena College/New York Times Upshot (A+)   ahol Biden 6 százalékkal vezet. Ma a Monmouth University (A+) két modellt nézett meg 502 LV-n,…..
Mr.paksimogyoró 2020.11.03 17:48:05
@josef_1: Te totál hülye vagy, baszki? Mért szemeteled tele a komment szekciót. Elsőre is megértettük, hogy Te vagy a járványügyi főguru, a megmondás alfája és omegája, a legfelkészültebb, legjobb, legokosabb. Na taka van te idióta.
Ugyan a Fidesz egyre nagyobb szeletet hasít ki a magyar médiapiacból, a pártpreferenciák változását vizsgálva nem tűnik igazolhatónak az a feltételezés, hogy ez népszerűségnövekedést is hoz a kormánypártnak. Ha ez így van, akkor a kormány feleslegesen vállal belföldi konfliktusokat és kínos…..
Mr.paksimogyoró 2020.08.01 11:34:24
@havrilla: az a különbség közte, és te közted, hogy neki van saját ostobasága, amiben hisz. De te csak abban az ostobaságban hiszel, amit az m1-origo-tv2-pestisrácok-vadhajtások a szádba szarnak, mert orbi apád éppen azt böfögi ki a korrupt pofájából. Nem is tudom, így ki az ostobább? Szerintem te.
Mr.paksimogyoró 2020.08.01 11:36:13
@MAXVAL bircaman közíró: Ebben te vagy a csúcstartó, neked minden egyes megszólalásod csúsztatás, féligazság, hazugság. Egy a közös bennük, mindegyik tottális ostobaság.
Archiregnum A magyar Jackass 2020.05.25 20:43:00
Amíg a Jobbik szorgalmasan ássa magának a sírt, egyes ellenzéki politikusok minden erejüket megfeszítve igyekeznek túlélni a saját politikai halálukat. Próbálnak valamilyen kreatív performansszal kitörni a földből, újra csatasorba állni, hátha a második, harmadik, ikszedik menet jobban sikerül mint…..
Mr.paksimogyoró 2020.05.26 12:34:49
@MAXVAL bircaman közíró: azt nem értem, hogy ilyen orbánszaros nyelvvel hogy a viharban nem vagy még államtitkár, vagy legalább táska és vízhordó szeretett vezéred mellett. Tudom hogy abból a retek bulgáriából könnyű ugatni, meg isteníteni ezt a hazaáruló korrupt rezsimet, de gyere haza, és itt ugassál, te majom. Ja, és bulgáriától inkább elnézést kérek, mert mi már régóta a legretkebb, legkorruptabb, xenofób szar állam lettünk egész európában.
Juliék áprilisi utazását is elvitte a járvány. A Barvofly utazási irodánál vásárolt Qatar jegyeik árát próbálják most visszaszerezni, ami nem megy egyszerűen. Az utazási iroda ugyan megküldte a légitársaságnak a törlés és a visszatérítés kérelmét, de aztán jött a csönd. Amikor Juliék pedig nagyon…..
Mr.paksimogyoró 2020.04.29 09:07:26
@é̶̸͜͠r̀͜͡d̷̸͟͠e̴̢͠͏k̨͘͢͠e̶̕͞s̵̷̛: A takarós részt nem értem. Egy Bankok jegy miatt kezdtél azonnal fikázni? Ha a posztoló kretén, akkor te mi vagy? Csóró kretén?
Ha egy jól működő, stabil, megbízható laptopra vágysz, akkor elég csalódott leszel, amikor a laptopod nem működik jól, nem stabil és a legkevésbé sem megbízható. Olvasónk lassan két hónapja szenved az újra és újra megjelenő, váratlan kékhaláltól, a szerviz pedig elég döcögősen kezeli a…..
Mr.paksimogyoró 2020.04.25 11:28:47
@aefzuj: segghülye csóró panelproli. persze szigorúan albérletben, mert sajátra soha nem fussa. kb ez jutott eszembe rólad a hozzászólásodat olvasva.
Fedélzeti kamerás poszthoz való illusztráció aztán van bőven. Hosszú időre el is merültem bennük és most, hogy megnéztem egy halom autópályán készült balesetes videót, a karantén is sokkal jobb hely lett. Na szóval fedélzeti kamerás levél érkezett, amilyen eddig sose volt, úgyhogy nagyon számítunk a…..
via GIPHY Olvasónk sok sok csata után nyert háborút az iStyle szervizeseivel. Hiába kötött monitort a Mac Mini-re, kép semmi, a megoldás újra és újra semmi, végül 3 szervizelés után kapott egy tanácsot, ami működni látszik. Mellé pedig ajándékként egy átbökött borítást. 2019 márciusában…..
Mr.paksimogyoró 2020.03.30 13:50:05
@Szubrina: állítani kellett a tükrön :D Beszarok bazdmeg :D
Most már végleg betelt a pohár, elég volt a balkáni, embertelen viszonyokból!  Kedves Praxis Blog!   Lehet, hogy kicsit összeszedetlen leszek, de fel vagyok zaklatva, az Orosházi Kórházban uralkodó  felháborító, embertelen viszonyokból már rettentően elegünk van! 69 éves édesanyám sokadjára…..
Mr.paksimogyoró 2020.03.04 13:20:45
@MAXVAL bircaman közíró: Már itt is rontod a levegőt, te beteg elme... Gyere haza, ne Bulgáriából osszad az észt, te szerencsétlen agymosott.
Az otthon gyűlő fémpénzek a futárok borravalóját biztosítják, de ezen kívül nincs sok hasznuk. Épp így gondolta levélírónk is, aki egy kis tartozás miatt úgy döntött, itt az ideje egyenesen a bankba bevinni őket, ezzel elintézni a befizetést és megszabadulni a fölösleges aprótól is. Jó előre…..
Mr.paksimogyoró 2020.02.10 17:51:09
@Sanya Szabó: Mit nem értesz azon, hogy az egész csatolmányod a VÁLLALATI ÜGYFELEKNEK!! szól. Ő pedig magánszemély. És még te szavazhatsz, passzmekk :D Idióta.
Mr.paksimogyoró 2020.02.10 18:08:39
@Egri2: Elcseszted a számolást, de mind1. Ha 10 db 10 forintos 5 mp (ez 100 forint ugye?), mint írtad, akkor az egy perc alatt? 60/5=12*100 forint, azaz 1200 forint. 12.000/1200= 10
10 perc az egész. Ha neked 1 óra 40 percig tart 12.000 hufot leszámolni 10 forintosokban, régen rossz :D
Mr.paksimogyoró 2020.02.10 18:11:28
@Egri2: Ja, közben látom, felvilágosítottak már :D
A Járókelőnél azzal foglalkozunk, hogy közterületi problémák fotóit és leírásait közvetítjük a lakosság és az önkormányzatok, városi szolgáltatók között. Önkéntes csapatunk naponta több száz hozzánk beérkező ügyet közvetít ki és nézi át a róluk szóló levelezést. Most megmutatjuk, mik voltak az idén…..
Mr.paksimogyoró 2019.12.29 09:40:55
@monddazigazatmar: Csak utánad :)
Vigyázol a telefonodra, óvod minden karctól, a szerviztől mégis sérülten kapod vissza? A hosszú és kimerítő eset kapcsán olvasónk tanácsát szeretnénk kiemelni: "aki nagyobb értékű készüléket ad le szervizelésre, ragaszkodjon a szervizbe leadott készülék valós állapotának megjelöléséhez, alaposan…..
Mr.paksimogyoró 2019.12.08 11:38:02
@havrilla: sok-sok év nyugati lét? Szóval a lóvé miatt elárultad szeretett hazádat, és máshol temelted a gdp-t? Akkor ki is a szarevő? Mekkora hazaáruló segg vagy már, itt meg osztod az észt :D Barom.
Mr.paksimogyoró 2019.12.08 15:22:53
@havrilla: Te a 80 évedre vered magad ennyire, és gondolod, hogy ilyen aljadék módon beszélhetsz emberekkel? Te az a fajta besúgós, jelentgetős vérnyugger típus lehetsz, aki anno Kádár faszát szopkodta, most Viktorét, ugye? Ha 10 évvel idősebb lennél, szerintem még a nyilasokat is körbeudvarlod, te szerencsétlen.
Ülj le, egyes, ilyen tipusu szar emberekre nincs szükség itthon.
Mr.paksimogyoró 2019.12.08 16:05:25
@havrilla: Mi van, a mai napra kiadott megtanulandó szó az önéletraj volt? Koromnál fogva nem lehettem kádár vitéze, ellentétben veled. Kis hazaáruló vérnyuggerem. Pont így képzelem el a savas fideszes bácsit, ilyen stílusban. Kértek egy kis savat a pofátokba? Nem emlékszel? Nem te vagy az véletlenül, öreg? :)
via GIPHY Ezen a borongós novemberi csütörtökön olvasónk levele gondoskodik az elmélyülő letargiánkról. Vannak azok a történetek, amiknél nincs mit tenni. Hiába csinált mindent jól (jó, a bőrönd méret kicsit necc, de ezt meg ismerjük), hiába tett meg mindent, amit lehetett, végül ott áll egy halom…..
Mr.paksimogyoró 2019.11.22 10:32:55
@Csokis: Tehát a repülőgépek fej feletti csomagtárolója folyamatosan csökkenő mérettel rendelkezik, mert a bőröndök méretét is folyamatosan csökkentik, Attól a 2-3 centitől nem fog adott helyre több bőrönd beférni, ez szimplán csak szopatás. Szerintem.
A választókat nem lehet leváltani. Most bebizonyították, hogy a hitüket elárulókat még akkor is megbüntetik, ha ugyanazon a politikai oldalon állnak, ahol ők. A hódmezővásárhelyi példa megmutatta: a Fidesz berkein belül eluralkodott urizálás, egyes politikusok mérhetetlen harácsolása, helyenként…..
Mr.paksimogyoró 2019.10.16 00:26:56
@apro_marosan_petergabor: Senki nem felejtette el. De W. közpénzből fizette a kb 25 ezres masszirt happy finishel? W. benne volt az Audis mutyiban? W. az adrián dugott alig 18éves uniós támogatással megtámogatott ribancokat, ahova magán(saját)repcsivel ment?
Mr.paksimogyoró 2019.10.16 00:35:45
@we dont want arabs here..So what: ejj de megnézném, hogy mit írnál, ha az általad lesajnált városokat elvittétek volna. Most ezek lennének a legszebb-legjobb városok. Szervilis féreg vagy te is, és orbán bukása után (ami nem most lesz, de lesz, elhiheted) egy másik nicknévvel te fogod a legjobban szidni a csúti fáraódat.akkor majd a következőt nyalod. Mert ez vagy te. A száj marad, csak a segg változik.
Mr.paksimogyoró 2019.10.21 18:35:01
@we dont want arabs here..So what: igazi keresztényi hozzászólás te aljadék hazaáruló. Ezért még az a gerinctelen bayer is megsimizi a kis buksidat. Eriggy haza, mindjárt kész a krumplileves, amit az ajándék krumpliból főz majd anyád. Azonnal küldöm haza, amint végzett itt nálam az asztal alatt ;-) Utána majd lehet kettesben nézni az m1-et, amit pont az ilyen 60 iq alatti barmoknak sugároznak :) Pfejj, okádék ember vagy te.
Kétféle munkahelyi szarka van, az egyik típus a kollégáit lopja meg, a másik az alkalmazóját. Ami érdekes bennük, az a sajátos lelki hozzáállás. A munkatársait meglopó a slendriánságot és a közösségben kialakult bizalmi viszonyt használja ki. A munkahelyeken megszokott dolog, hogy a személyes…..
Mr.paksimogyoró 2019.08.12 09:17:33
@MAXVAL bircaman közíró: Igazi fideszes kis pöts vagy. Egyébként ha hozzányúlnál a kajámhoz, kb egy perc alatt rúgnám ki a szádból, a fogaiddal együtt.
Mi van akkor, ha a szolgáltató azt mondja, megszűnik a tarifacsomag, amit épp használunk és felajánlj egy másikat. A naiv ügyfél feltételezheti, hogy a meglévőhöz hasonlót kínál, az alapos és felkészült ügyfél pedig utánajár az új tartifacsomagnak és feltételeinek. 2019 május 17.én A felhívott…..
Mr.paksimogyoró 2019.08.10 18:24:00
@a fekete krindusz: A végén benne maradt a kiscsaj neve. Csak mondom.
Az amerikai nézők már elbúcsúztatták az itthon Agymenők címen forgalmazott sorozatot, a Comedy Central pedig ma este fogja, stílusosan, tegyük hozzá gyorsan, hiszen ma reggel nyolctól este fél 11-ig csak erről a sorozatról szól a csatorna. Reggel nyolctól régebbi részek ismétlésével hangolnak, majd…..
Mr.paksimogyoró 2019.06.17 14:30:44
@soohavee: A nézhető és a jó közt azért zongorázni lehet a különbséget. Megnéztem, mert anno elkezdtem, és szerettem. Nehezen engedek el sorozatot, így vagyok a Supernaturallal is, imádtam régen, de a mostani jobban hasonlít egy barátok közt nyűglődésre, mint a régi sorozatra. De nézem. Mostanában egyedül a walking dead-et kaszáltam, mert az olyan vállalhatatlan szar lett, hogy képtelen voltam végignézni egy részt is belőle.
A magyar címadók szokásukhoz híven brillíroztak, amikor az eredeti címet (Murder Mystery) sikerült Gyagyás gyilkosságra keresztelni.    Adam Sandler és Jennifer Aniston új vígjátékának magyar nyelvű előzetesében egy izgalmas kis Cluedo-szerű nyomozós filmre készülhetünk. A két színész feltűnése…..
Mr.paksimogyoró 2019.05.24 15:43:38
@Terézágyú: Én spec nem tudnék, de nem is ez a dolgom. Viszont hogy a rejtélyesnek mi köze van a gyagyáshoz, arra azért kíváncsi lennék. Miért kell ez a kényszeres alliteráció, ha a címnek semmi köze az eredetihez?
Amikor megszülettem, Baló György már tíz éve az MTV-ben dolgozott. A következő emlékeim már a gimis, és azon túli időszakból jönnek, amikor apámmal  rendszeresen együtt néztük az MTV1 meghatározó hírműsorait (A Hét, Az Este). Ha Baló György vezette a műsort, garantált volt a pezsgő vita, a sarokba…..
Mr.paksimogyoró 2019.03.19 18:06:31
@enpera: Igen, tudjuk, és soros pénzelte, meg migránsokkal akarta megerőszakoltatni anyádat, mi? A kormánymédiában dolgozó söpredék a cipője talpát sem nyalhatta volna meg.
Bírtam a csávót, kár érte.
Épp tegnapi hír, hogy 2018-ban összesen 4 évet késtek a vonatok  idehaza. A MÁV szerint ezzel "a magyar vasúti személyszállítás járatpontossági adatai alapján az európai középmezőnyben foglal helyet." Ettől még a vonatok pontatlansága iszonyú sok bosszúságot okoz sok embernek, néha egészen meglepően…..
Mr.paksimogyoró 2019.03.09 09:14:43
@Orban VikTROLL: De hülye vagy :D :D
Talán emlékeztek még rá, pár héttel ezelőtt jelent meg Balázs írása arról, hogy hat év Dánia után úgy döntött, más irányba indul. (Aki nem emlékszik, itt elolvashatja, hogyan kell elköltözni Dániából., itt pedig magáról az őrült ötletről olvashat.) Nos, ez a más…..
Február 19-én indul az RTL Klubon az Alvilág című új magyar sorozat, aminek alkotói névsora olyan, mint egy magyar filmkészítési szupergroup: egyrészt van a rendező Ujj Mészáros Károly (Liza, a rókatündér), van az egyik forgatókönyvíró Köbli Norbert (A vizsga, Félvilág), és a másik forgatókönyvíró…..
Mr.paksimogyoró 2019.02.02 09:13:32
A 444 lelt rá erre a Híradó-részletre, amiben a tüntetésekkel foglalkoztak, egészen pontosan azzal, hogy micsoda mocsok maradt a felszínen a túlóratörvény miatt utcára vonuló, de jóval, több sérelem miatt ideges tüntetők levonulása után. És hát maradt egy olyan is, amin egy akasztott ember látható,…..
Mr.paksimogyoró 2018.12.15 10:10:52
@Nagy fasz vagy te Válasszunk: Pffff. Agyatlan fasz.
A komenizmus házmestertempóba oltott önkéntes rendőrségének eddigi non plus ultrája a kurucinfo volt, az az online, izé, termék, amiben az ő szellemiségüknek meg nem felelő, a csőrüket piszkáló, bögyükben benne levő, tyúkszemüket taposó újságírókat, közéleti személyeket, mindegykiket, ún.…..
Mr.paksimogyoró 2018.12.14 12:58:19
@Tájékozódj mielőtt elhiszed: megmutatjátok, mi? Felgyujtjátok ujra Budapestet? Kirugdossátok a belét a mocskos sorosista-gyurcsányista ballib férgeknek? És még te nevezed magyarnak magad? Te vagy a legnagyobb hazaáruló a féreg vitya főnököd után. Neki legalább van mentsége, mert csak egy hatalomittas, pénzéhes vidéki suttyó. De te? Ha pénzért asszisztálsz ehhez az elmebajhoz, akkor megértelek téged is, mert etetni kell a szerencsétlen kölkeidet. De ha meggyőződésből, akkor ott kurva nagy bajok vannak a fejedben. Szerencsétlen fasz.
Palik László fogja vezetni a TV2 januárban induló új műsorát, az Exatlon Hungaryt, írja az Origo. Ez egy külföldről átvett formátum, amit sikerrel vetítettek Brazíliától az Egyesült Államokig.  Az Exatlon Hungaryban két csapat küzd egymással különböző akadálypályákon. Az egykori és jelenlegi…..
Mr.paksimogyoró 2018.12.06 18:46:47
@FCUK28: Abban mi a becsületsértés, hogy egy fidesz seggét nyaló orbánbérenc vagy, ráadásul még hülye és takonygerincű is? Ezek tények papa.