Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amine

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bobbi Brown ismét alkotott :) lényegében egy alapdarabot. Az arc ragyogásához hozzátartozik a tökéletes highlighter púder is. Az olasz mozaikcsempe ihletésű púderek használhatóak keverve és külön-külön is. A limitált kiadású Rose Gold és a Wild Rose nagyon jól passzolnak a…..
Valamiért én a pasztell színekre esküszöm, akármi is az aktuális trend. De néha néha hófehér ruhával felveszek egy-egy élénk darabot. Az élénk színek pedig idén is folytatják szárnyalásukat, ami a Net-a-porter mostani összeállításán is látszik.Az élénk színekkel…..
A héten voltunk a Garnier sajtótájékoztatóján, amivel hivatalosan is megkezdődött a már beharangozott "BB forradalom". A Garnier BB tavaly augusztusban érkezett Európába, és kb. ettől kezdve egyes üzletekben elérhető volt itthon is. Mostantól indul viszont a hivatalos…..
OurFashion Hogyan vásárolj okosan 2011.12.30 17:28:00
Szerintem nem vagyok ezzel egyedül, de a leárazáson sokszor (régebben még inkább jellemző volt rám) olyan darabokat is megveszek, amiket utána soha többet nem veszek fel. A pillanat varázsa, vagy az alacsony ár, de pár hónappal utána már értetlenül állok korábbi döntésem…..
Szilveszterig vártam azzal, hogy megmutassam nektek a Bobbi Brown Party elbevezésű sminkkollekcióját, egyrészt a konfettizáporos-koktélpoharas kampányképek, másrészt pedig az új év köszöntéséhez tökéletesen passzoló sminkcuccok miatt.Az üzletekben már kaphatóak a lenti…..
OurFashion Leárazáskörkép 1. 2011.12.28 06:30:00
Amint vége a karácsonynak, máris kezdődnek a leárazások. Ahogy ezt már megszokhattátok, folyamatosan beszámolunk nektek arról, hogy hol mekkora kedvezményben lehet részetek. Első alkalommal kezdjük is a kedvenc internetes áruházainkkal:1. ASOS: 50% kedvezménnyel indítják a…..
Makeup Blog Egyszerű ünnepi smink 2011.12.25 11:30:00
Az ünnepi időszak egyik slágerszíne az arany, ezt választottam én is ehhez a karácsonyi sminkhez. (Sajnos a vaku visszaverte a fényvédős BB krémet.)ArcAdrienne Feller Madeleine Hidratáló arcbalzsamL'Oreal Nutrigold Extra tápláló gazdag szemkörnyékápolóMissha Signature BB krém…..
Bobbi Brown az új kollekciójában szinte mindenre gondolt. Megtalálható benne szemfesték paletta, rúzs paletta, szájfény. Mindegyik kiszerelés kompakt és könnyedén elfér a kis táskánkban, amit szilveszterkor majd magunkkal viszünk. Amit én kicsit hiányolok az a pirosító, de azt…..
Nem valamilyen méregdrága ránctalanító csodaszert ajánlunk, hanem néhány olyan tippet, amivel egyszerűen és gyorsan érhetsz el eredményt.1. Viselj lófarkat!Bármilyen egyszerűen hangzik is, a lófarok instant "ráncfelvarrást" ad, kisimítja az apró ráncokat, ráadásul az…..
Makeup Blog Emeld ki a szemed! 2011.11.22 17:00:00
Sokan tévesen úgy vélik, hogy a szemszínükkel azonos árnyaltú festékkel a hatás szebb lesz, de ez "kikapcsolja" a szemet és nem kiemeli. Mindig a lehető legkisebb mértékben használjatok ugyanolyan színt, mint a szemetek! Ha valakinek világoszöld a szeme, és szeretné használni…..
A megfelelő alapozó kiválasztása nem is olyan egyszerű dolog. Amikor tinikoromban elkezdtem sminkelni, nem egyszer előfordult, hogy a bőrszínemnél sötétebb alapozót választottam, hogy egy kicsit "jobb" legyen a színem. Ennek az eredménye pedig nem más, mint a rémes maszkhatás és annak ékes…..
Biztos vagyok benne, hogy már tavaly is írtam erről posztot, sőt az is lehet, hogy már tavaly előtt is, de mivel a probléma még mindig nem talált megoldásra így aktuális a téma.MILYEN TÉLIKABÁTOT VEGYEK?Egyszerű kérdés és mégsem tudok rá válaszolni. Nézzük, hogy…..
Vágó Réka honlapján az "esküvő by rekavago" brand-nél a következő leírást láthatjuk:"A rekavago márka esküvői kollekciója olyan menyasszonyok számára készült, akik ennek a csodálatos napnak minden pillanatát élvezik. Fontos számukra a részletekben rejlő…..