Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsirfeka68

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A május 10-én induló Szerelem a legfölsőbb szinteken című napi, párkereső valóságshow-ban szerepet kap várhatóan Olivér, Szandika, Anikó, Gombi, Gigi és Éva is - már amennyiben Alekosz rábólint a felkérésre. A VV4 után rögvest beköltözik a villába tizenhat, 19 és 44 éves…..
zsirfeka68 2011.05.07 09:19:56
Úgy tűnik, hogy Bulgáriában az állami tévé nem karót (narancsot) nyelt faszokból áll, hanem kreatív, a nézők igényét szem előtt tartó, jó értelemben vett szakikból. Legalábbis erre utal az MTI híre, miszerint a bolgár állami tévécsatorna karácsonyi dalok…..
A szar akkor is szar marad, ha szépen becsomagoljuk, ez olyan alapvetés, amivel nehéz lenne vitatkozni. A Megasztár hétvégi adásában a zsűri már nem először olyan versenyzőket juttatott tovább, akiknek egy normális tehetségkutatóban (a hangsúly a tehetségen) semmi keresnivalója…..
Hamarosan döntenek a 2013-ban életbe lépő szabályokról, valószínűleg jön a turbó motor és jönnek a szívóhatásos autók. Sokan tartják a Forma-1 aranykorának a 80-as éveket, amikor bivalyerős gépek széles gumikon, hatalmas leszorítő erővel versenyeztek, jó hír, hogy az…..
Nem is tudom, hogy mi a romantikusabb: egy vidéki diszkóban közvetlenül a mivanmivanbaszdmeg-típusú tömegverekedés után lassúzni egy picsarészeg lánnyal a Szomorú szamurájra, vagy egyszerre négy nőt tendereztetni főállású cselédnek és kurvának főműsoridőben, a Tv2-n.…..
A Mokkában olyan lehet emelt díjas kérdéseket írni, mint mondjuk a Blikkben minden nap kiszenvedni egy pikáns mondatot a napi csöcs alá. Egyszerűen tűnik, de pár hónap után nagyon idegőrlő lehet. A Tv2 reggeli műsorában ráadásul nehezíti a feladatot, hogy minden nap három…..
Nehéz lesz ezt a posztot úgy megírnom, hogy ne csapjon át már az első mondatok után valami szánalmas, nyálban fetrengő, görcsös önigazolásba. Pedig lelkem mélyéről gyűlölöm azt a fajta hozzáállást, hogy az én autóm a legjobb, ha szar, akkor meg pláne, csakazértis.Higgyék…..
A dél-afrikai világbajnokság nézettsége rekordokat döntöget az ESPN-en, persze csak a saját kategóriájában, mert a soccer, ahogy arrafelé nevezik, még mindig csak egy marginális sport az amerikaiaknak, amit főleg lányok játszanak. A csapatuk lelkes, szorgalmas és nem mellesleg…..
A Homár aggódva olvassa, hogy az elmúlt egy hónapban sem emelkedett a munkamorál az Intersparban. Ha hihetünk az Interspar bolondjának, a köztudomásúan végetért válság ellenére sem pótolják a kihullott alkalmazottakat, illetve már az áruszállítást is a dolgozók…..
66 éve volt a D-nap, azaz a normandiai partraszállás, ehhez képest a Cornelius Ryan-regényből forgatott Leghosszabb napot sehol sem adják, és a Ryan közlegényt is csak a France2, 20:35-től. Háborús filmekben azért nem lesz hiány: 15:40-től a Cinemax2-n az elrontott Market…..
Egyik visszatérő tévés kínja a magyarnak, hogy aszongya, sok a reklám a tévében. Nem mennék bele mélyebben, hogy ennek mi az oka, tudja mindenki, aki nem egy barlangban töltötte az elmúlt húsz évet, maradjunk annyiban, hogy a kereskedelmi televíziók ebből élnek, és kész. A…..
Az alanti, nagyszerű, bár kemény és keserű levelet irodalmi alkotásként tesszük közzé. A világért sem szeretnénk például azt híresztelni, hogy a kispesti Europarkban lévő Interspar vezetősége hazahordja az árut. Nyilván nem tesznek ilyet, a Homár Tiborcának panaszában nem is…..
zsirfeka68 2010.05.26 05:24:38
@boomonk: Full igazad van,teljesen jól látod a dolgokat...
Klasszikus műfaj a Homáron a lehúzós tévévetélkedők, illetve a megoldhatatlan feladványaik ostorozása.  A legnépszerűbb ilyen poszt a Féllábú ügyfél a lehúzós tévévetélkedőben című volt. Most Té Rolandinho, a Napi Borzasztó Szóvicc blog középpályás sztárja…..
comment:com Ez nem a Tv2 napja volt 2010.05.19 17:05:00
Kezdődött a Mokkában Kárász Róbert kínos önvallomásával a felesége lecserélését illetően, aztán ismét Kárász következett egy szőke kislánnyal megerősítve, aki azt sem tudta, hogy a Manchester United és a Manchester City az két különböző csapat, végül a koronát…..
Kibaszottul unom már ezt a mellényezést. Tudjátok, miért? Mert pontosan tudom, hogy nem lesz belőle semmi. Vonának be kell mennie a kis mellénykével, különben echte politikai miniöngyilkosságot követ el, és eddig politikája alapján azt gondolom, be is fog menni. Na de mit fognak…..
Kommentelőink is aggódtak amiatt, hogy mi lesz a "humor nagyágyúival" azután, hogy a Fidesz közvetve betette a lábát az RTL Klubba, de nyugi a Heti hetes megmarad, bár nemsokára nyári szabadságra mennek. Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója szerint felesleges az…..
Árpád egy napjainkra különösen lepusztult, elnéptelenedett, jelentéktelen, nevenincs vidéken, Budapest VI. kerületében szeretett volna kitörni az analógvonali DSL 8 megabites láncaiból. Pechére a környéken fizikailag nem lehetséges ennél gyorsabb internetet létesíteni, viszont a…..
Tényleg nagy szarban lehetnek az RTL Klubnál, ha újból a képernyőre küldték Győzikét. Már a veteránokat és a rokkantakat sorozzák, a kezükbe nyomnak egy leselejtezett ejtőernyőt, aztán kidobják őket a front felett. Ha Dirk Gerkens azt üzeni, még a végén Koós Jánosnak is…..