Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chino

0 bejegyzést írt és 92 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régóta foglalkoztat a csempefestés témája, de eddig nem mertem nekilátni annak ellenére sem, hogy sok-sok pozitív tapasztalatot olvastam róla. Újra és újra előtérbe került ez a gondolat, végigböngésztem a kapcsolódó beszámolókat, de valahogy mindig győzött a bizonytalanság, egészen mostanáig. Az…..
Szeptember 25-én kerül a boltok polcaira a Green Day ¡Uno! című új lemeze, ami egy gigantikus projekt első része, lévén még idén novemberben jön a ¡Dos!, jövő januárban pedig a ¡Tré!, amik szintén teljes értékű stúdióalbumok lesznek, szóval jó sokáig lehet majd a Green…..
Chino 2012.09.24 11:34:33
@kisdobosrw: Nem értem a felháborodásodat öcsi. Rengeteg ember van aki zenél. Rengeteg aki nem híres, sőt még albumot sem jelentetett meg és jobb mint a Green Day. Ez köszönhető például a kedvezőtlen környezetnek. De ebbe most ne menjünk bele.
Az, hogy van akinek nem tetszik a Green Day, azt fogadd el. Én szerettem őket. Egy darabig. Aztán az american idiot óta elkurvultak... Ennyi. Pont. Ez van. De én sem háborodok fel amikor azt mondják, hogy pl a Deftones, vagy Tool, vagy Alice in Chains nem tetszik valakinek. Ez van. Nekem ők a kedvenceim. És akkor mi van ha az emberek 90%-nak meg nem? Bumm. Összedől a világ? Nem.
Az meg, hogy kritizálják a GD-t ne érdekeljen. Nem kell feltétlenül zenélni ahhoz, hogy tudja az ember mi a jó és mi nem.
Nem kell jobbnak lenni tőlük zeneileg, ahhoz, hogy tudjam, hogy ez már nem az igazi. Ebben már van egy kis fáradtság, egy kis erőltetettség és a fantázia hiánya. Bár mondjuk speciel én zenélek, nem profi szinten, de akkor is. De ez nem jelent semmit.
Az, hogy neked ő a példaképed, hát istenem. Örülj magadnak. Találhattál volna jobbat is. De neked ő kellett.
Úgyhogy nem kell itt hőbörögni!
Mi az amit a karszalagunk után először megkaparintunk a Szigeten? Nem, nem az első korsó sör, (bár ezt valószínűleg sokan cáfolnák), hanem a programfüzet. Tegye fel a kezét, aki volt valaha a Szigeten, és nincs otthon neki emlékben legalább egy programfüzet! Így a huszadik Sziget…..
A klasszikus felállástól lényegesen eltérő Guns N’ Roses jelenleg éppen Nagy-Britanniában koncertezik, ahol szinte már törvényszerűen jött a következő balhé Axl Rose körül. Az NME egyik forrása szerint a május 31-i koncertjükről a szervezők kitiltottak minden olyan pólót,…..
Chino 2012.06.05 10:51:45
@KvPt: Azt kell belátni, hogy olyan, hogy Guns & Roses nem létezik, Axl egy hisztis pics@, és már a hangja sem az igazi, és inkább meg kellene becsülnie azt, hogy még vannak olyanok akik így is szeretik őket...
Chino 2012.06.08 00:30:11
@KvPt: Nem is azzal van amúgy a baj, hogy kinek milyen a zenei tudása, hanem, Axl még merészeli Guns&Roses-nak nevezni ezt az együttest. Ez már nem az. Lehetne belőlük jó együttes, más néven és Axl nélkül...
Tudtuk, tudjuk, hogy mennyire jó fejek a Foo Fighters tagjai, akik tisztelik a kort, elismerik a legendákat és még maguktól sem szálltak. Ez utóbbit és a jófejséget bizonyítja az alábbi videón Dave Grohl, aki a tömegben, a színpad előtt tombolt tavaly végig egy Soundgarden bulit.…..
Na, kérem szépen, eltelt annyi idő, hogy el lehessen dönteni: Frusciante, vagy Klinghoffer. A napló itt nyílt ki, mindketten jöjjenek ki szépen a táblához és akkor halljuk. Persze csak erőltetem a feszkót, egyáltalán nem kell választani, ellenben az alábbi videón a két gitáros…..
Ahogy mai cikkünkben említettük, a műkedvelő hiéna szerelemre éhes, versre vágyik. Ki más olthatná vágyát, mint a kedves Olvasó?Ezért hát péntek délig szeretnénk kérni egy legalább négysoros szerelmes verset a Michelin gumiemberkéhez. A kész művet kérnénk komment…..
A második Metal Masters Clinic fesztiválon már az is nagy hír lett volna, ha a Pantera egykori énekese, Phil Anselmo ismét énekel valamit anyazenekarától. Ezt dobták még meg azzal, hogy az eljátszott két dal erejéig olyan zenészekkel osztotta meg a színpadot, mint Kerry King a…..
B-oldal Fotó: Layne Staley 2011.02.21 07:36:00
Fura és lehetetlen küldetés végiggondolni, hogy mi minden történt ezzel a kissráccal majd fiatalemberrel, amíg alulmaradt a heroin ellen.Nagy ellentmondás ez az egész, mert nyilván jobb lenne, ha élne, ha nem lettek volna problémái a heroinnal. Viszont ha tiszta lett volna, nem lett…..
   ..
Chino 2011.02.10 08:09:29
@csunyadiszno: elhiszem, hogy így van. Csak azért láttam már sokmilliós terepjárókat lealázni nivával. De elhiszem amit mondasz.
Sorozatot indítok "Mikor a legendák legendáktól játszanak" munkacímmel, azaz olyan előadásokat pattintok majd elétek, ahol a műfaj nagyjai más zenekar dalával tisztelik a kort és a legendát.  Az alábbi videón a Metallica adja elő a Pink Floyd…..
Hosszú betegség után, 63 éves korában elhunyt Gerry Rafferty skót énekes-dalszerző, aki a hetvenes években egyebek között a Baker Street és a Stuck In The Middle With You című dalokkal tett szert világhírnévre - közölte a művész ügynöke. Az alkoholproblémákkal küszködő…..
   És már itt is vagyunk az első öt helyezettel! Nem is cincálom tovább senki idegszálait, lássuk, kik voltak egyszer menők a kilencvenes években: 5. Snow - Informer Fehér rappernek lenni ciki, ezt lássuk be. Ennek ellenére Snow (milyen szellemes...) elég jól tekerte…..
Chino 2010.12.17 14:34:49
@haromt: HOP-t szerintem sem kellene ide sorolni, de igaz, hogy az emberek nagy része csak azt ismeri tőlük. Pedig...
De a többi eléggé ott van a OHWek között :D
   Sláger az, ami a füleden megy be, és a könyöködön jön ki. :) Right. Ma pedig alámerülünk a durva kilencvenes évekbe, amikor is a legtöbb one hit wonder alkotott.    Az mi is? Azt az előadót nevezzük annak, akinek egy jól sikerült száma volt össz-vissz, de…..
Ha csak egy százalék esély lenne arra, hogy ezzel egyszer ténylegesen közlekedni lehet, beszállnék a fejlesztési költségekbe, hogy ezzel járhassak melózni. A CafeRacer elnevezésű torzszülöttről tervezője, Igor Buturlya sajnos nem oszt meg több infót, róla viszont tudjuk, hogy a…..
Chino 2010.12.15 17:48:39
A 70-es 80-as évek szülöttei közül még mindig olyan sokan visszasírják a 90-es éveket: Use Your Illusion, Coco Jumbo, Torn, It's No Good, Raveland, Földtörténet, Üssük le a DJ-t, Weather with you, Protection - kinek éppen mi hiányzik, vagy mi rángat belőle felszínre valami távoli…..
A mostani mezőny legalább fele, de lehet, hogy a kétharmada nevetve lenne világbajnok a nyolcvanas vagy a kilencvenes években? Vélemények az azonos című írásunkról...
Chino 2010.11.03 10:42:23
@Majdénmegmondom: Akkor ki? Vettel aki el van szállva magától? Alonso? aki amióta nem világbajnok csak egy középszerű kisegér?(nem nem a vezetési tudására értettem, az kiemelkedő)
Chino 2010.11.03 10:43:30
@mennyi?husz!: te mit csináltál volna? végigizgulod amég Massa, aki csak egy beképzelt kis surmó, hogy vergődik a pályán?
Chino 2010.11.03 11:03:19
@mennyi?husz!: bocsánat akkor. Hanglejtés és mimika nélkül néha félreértek dolgokat :)
Nem kevés lépésnek kellett egymás után következnie ahhoz, hogy az Animals révén minden idők egyik legnagyobb slágerévé váljon a Felkelő Nap háza. Feltehetően egy angol ballada-kaptafából bontakozott ki, egy Bartók és Kodály példáját követő amerikai népdalgyűjtő…..
Michael J Fox újrafogratta a Vissza a jövőbe trailerét, kockáról kockára. Az alkalom a Scream Awards, de amúgy is 25 éves maga a film, úgyhogy évfordulós jutalomnak is tekinthetjük. Fent az újraforgatott trailer, lent az eredeti.Via Io9..
Subba Így mulat az Iron Maiden! 2010.08.19 12:51:00
Csinos, 3275 doláros számlát hagytak egy norvég bárban a srácok. Can I play with madness?Végül egy érdekes cikk az esetről a norvégül tudó olvasóink kedvéért...
Ha jól számolom, kereken három hónapja (a King tiszteletesről szóló poszt óta) nem foglalkoztunk tisztázatlan hátterű halállal, márpedig az ilyen esetek a valódi konteósok számára olyanok, mint csipetnyi, házilag őrölt fűszerpaprika a lilahagymás, kacsazsíros házikenyérre.…..
Tegnap belenéztem pár 2010-es Glastonbury-felvételbe és egyfelől eldöntöttem, hogy jövőre oda el kell jutnom, másfelől óriási mehetnékem lett a VOLT fesztiválra. Sajnos, csak holnap indítjuk be a rakétákat, egész pontosan fél 2-kor indul nosferato járgánya, barátainkkal a…..
Chino 2010.07.04 19:15:40
Már korábban is jeleztük, tárt karokkal várjuk az írásokat, amennyiben megérint titeket egy album, egy nóta, egy előadó, vagy akár csak egy koncert.A fesztiválszezon alatt egy halmozottan igaz, egyfelől, mert mi sem tudunk (akarunk) mindenhol ott lenni, ráadásul néha annyira…..