Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OnlineVideoBlogger

11 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Drága bloggerek, Fantasztikusan jó hírünk van, hogy ne legyen olyan szirupos a dolog, vezessük be egy rettenetes szóviccel. Vannak nagy kérdések, amikre nem érdemes válaszolni. Mondjuk az, hogy "Ha kalapos régész, akkor hogy lehet indián a Jones?" És vannak olyanok, amikre…..
OnlineVideoBlogger 2009.11.08 20:18:57
Az a jó az internet webáruházban, hogy egy hagyományos áruház, vagy bolt indításához képest sokkal de sokkal olcsóbban el lehet indulni.Az internetes kereskedelem Magyarországon is egyre feljövőben van, folyamatosan növekvő fogalmat tudhatnak maguknak a webáruházak.Ha ilyen…..
KattintásokBlog Online marketing 2009.11.08 19:25:00
Online marketing tárháza áll rendelkezésünkre, ha szeretnénk cégünket profi módon felfuttatni.Ahhoz, hogy a folyamatot elindítsuk fontos a tervezés. Azt szoktam mondani, néha az emberek több energiát fordítanak egy ház felépítése előtt a tervezésre, mint a saját vállalkozás…..
Judit ajándékba vett WS Teleshop-os Fix It Pro készlete nem éppen úgy működött, mint ahogy az elvárta volna tőle, ezért megpróbálta visszakapni a pénzét, de hiába. Aztán a forgalmazónak írt panaszos levélét posztoltuk és tessék, "üzeltpolitikai megfontolásból"…..
OnlineVideoBlogger 2009.11.08 15:42:41
A TechCrunchon egy vírusmarketingben járatos vendégszerző két éve azt vette végig, hogy ők hogyan készítettek sikeres vírudvideó kampányokat. A téma ugye őjból aktuális, hiszen egyre többet beszélünk arról, hogy a közösségi média hogyan és mennyiben használható hatékony…..
Több, videóval kapcsolatos változás is történt ma az Index háza táján. Az egyik, hogy a címlap legalján nagyobbak lettek a képgaléria-ajánlók (ráadásul vegyesen nézhetők a hivatalos indexes/ügynökségi fotók és a közösségi, indafotós galériák), valamint erősebb…..
Ha az oldalunkon található videó tartalom, akkor megnövelhetjük a konverziót, vagyis azt a számot, ami mutatja, hogy az általunk kitűzött cél mennyire valósult meg. Ehhez persze fontos, hogy pontos célunk legyen az oldal létrehozásakor. Mit szeretnénk elérni? Sok feliratkozást a…..
Ezért (is) szeretnék pár hónapot eltölteni az Egyesült Államokban: az ember fogja magát, és valamelyik este elmegy a Triad színházba New Yorkban, mert Kriste Wiig tart felolvasást Susan Sommers színésznő önéletrajzi könyvéből (kb. mintha Pokorny Lia olvasná fel Kiszel Tünde…..
OnlineVideoBlogger 2009.11.08 14:41:42
Ott tartottunk, hogy már ott van a látogató az oldalunkon.Mi történik ekkor? Van néhány másodpercünk, hogy megradgadjuk a figyelmüket és az érdeklődésüket, kölönben már kattintanak is tovább. Lehet éppen a konkurencia weblapjára.Hogyan ragadjuk meg a figyelmet?Ha megcsináltuk a…..
Sokat hallunk ezekrők a szavakról, de használjuk is őket valóban? Nézzünk egy alapszituációt:Szeretnénk új vállalkozásba kezdeni. Elkészültünk a cégalapítással. Megvan már a cég új arculata, igen ám, és akkor hogyan tovább?Kell egy weblap. Körbenézhetünk a neten,…..
Hát igen, kicsit mulatságos, játékos.A lényeg Online Videó Marketing az nem játék, ez komoly üzleti lehetőség, amit érdemes kihasználni. :-)Régi marketing eszközök már kopnak, elhasználódnak, ez még friss és hatékony reklámozást tesz lehetővé.Legyen csak szó webáruház…..
Már írtunk néhányszor blog.hu pólókról, de most jött el a pillanat, hogy bejelenthetjük:Van pár eladó pólónk, ami akár a Tied is lehet! Mivel elsőkörben csak néhány pólóról van szó, érkezési sorrendben vehetitek meg. A póló 3500 Ft-os áron kapható és csak személyesen…..
OnlineVideoBlogger 2009.11.08 12:50:20
Szavak, amik szépen lassan de biztosan belopóznak a mindennapi marketing gondolkodásba.Videó marketing, avagy hogyan klónozzuk magunkat, és hogyan érjük el, hogy kevesebb erővel több embernek jutassuk el üzeteneinket.Egyre több cég foglalkozik weblap videókkal. Azért ne feledjük el,…..
KattintásokBlog Blog marketing 2009.11.08 12:26:00
Teljesen új világ ez. Mindenki szabadon írhat, készíthet saját weblapot, de ha nem akar költeni, akkor itt van mindjárt a blog lehetősége.Blog marketing. Egy eszköz, hogy gyorsan megismertessük magunkat, cégünket, termékeinket szolgáltatásainkat.A blog marketing a kommunikáció…..
Onlinemarketing blog E-mail helyett 2009.10.29 23:56:48
Ma néhány vállalkozóval beszélgettem délután, és elmondtam nekik is azt, amit szoktam: nincsenek univerzális eszközök a marketingben. Nincsenek olyan megoldások, amik biztosan és mindenkinek működni fognak.Erre példának elsősorban az e-mail marketinget hoztam. Mert ez talán a…..
OnlineVideoBlogger 2009.11.08 11:42:09
OnlineVideoBlogger 2009.11.08 11:47:00
Ezúttal a SyFy decemberi kínálatában, két részben, kiváló színészekkel, art-deco-díszletekkel, és a promó alapján tisztességesen megcsinált CG-vel. Bemutató december 6-án este. ..
OnlineVideoBlogger 2009.11.08 11:36:34
Összeállt a program, de még finomítunk azért rajta, és várunk pár visszajelzést is. De a lényegen ez már nem változtat, tehát:2009. november 18-én ismét Keresőmarketing nap!Gyertek, jelentkezzetek minél többen! ..
Ha egyszer egy vállalkozó vagy egy cégvezető rákap az internetre, akkor nagyon hirtelen elkezd mindenféle domain neveket beregisztrálni, mondván, de jó lesz az keresőoptimalizálásra. Hiszen ez biztosan jó lesz a Google-nek, és majd ezekre a szavakra (ami benne van a domain-ben) milyen…..
Még soha nem volt ilyen rossz főműsoridős nézettsége a Tv2-nek, mint szombat este. Még akkor sem, amikor megbukott a Big Brother 2. Sőt akkor sem, amikor megbukott az XXL, vagy a Sztárral szemben. Még akkor sem, amikor elhasalt a Buzera. És még akkor sem, amikor le kellett venni a…..
OnlineVideoBlogger 2009.11.08 11:13:12
@Bogoj: Ismétlés a tudás anyja nem tudtad? :) Akkor elismétlem: Ismétlés a tudás anyja! :-))))
Az Apple iTunes nevű zeneboltja a világ legnagyobb forgalmát lebonyolító ilyen vállalkozása, ami itthon persze a fasz jogvédő hivatal meg a még faszabb Magyar Hanglemezkiadók Egyesülete nevű gittegylet miatt még mindig nem érhető el (nem hát, mert akkor a sápot nem tudnák levenni…..
Tegnap már megírta a Blikk, hogy a Boros-Bochkor páros már tárgyal a Neo FM-mel arról, hogy esetleg az új rádión folytatódna a Bumeráng. Több helyről megerősített információink szerint azonban a két rádiós a Klassz FM képviselőivel is leült már tárgyalni. Boros és Bochkor…..
Most, hogy elkezdtem ezt az új blogot, felmerült bennem, hogy mennyi új és új blog születik napotna, és mennyi megy veszendőbe, mert cserbenhagyás álodozata lesz, nem írnak be többet.Te milyen új oldalt találtá ma?Melyik az a blog, ami hiányzik neked? Mert már leállt az élet…..
A TV2 teljesen feladta, hogy megverje a Csillag születiket (19:30 RTL Klub), a 86-os Krokodil Dundee-t (19:30 TV2) ugyanis csak az nem látta még, akinek nincs tévéje. Ha a tehetségkutató műsor helyett egy igazán vidám klasszikusra vágynánk, akkor katt a Filmmúzeumra: Mici néni két…..
Hát igen, minden kattintás mögött egy ember áll (jobb esetben, ha nem nézzük a robotokat).Minden ember egy lehetőség, hogy számára a kattintás után átadjuk kommunikációs csomagunkat, jó szóval akkor reklámozzunk neki.Minden marketing, és így minden kommunikáció is…..
Emlékszel még? Mikor volt az első alkalom? Nem nem a szerelemre gondolok, az első alkalom, hogy kattintottál. Igen a neten, persze arra gondolok. :-)Olyan természetes ez az egész, hogy csak kattintgatunk.Te milyen kattintgató vagy? Tudatos, vagy lősz mindenre ami link?Hírek, szórakozás,…..