Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csuloK

16 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A karácsonyi evés-indukált félkómában sikeresen összehoztam 2 szép extensiont, amire elég büszke is vagyok, úgyhogy kicsit idereklámozom. Gmail favicon alert Szuperjó a Chrome-ban az a funkció, hogy "pin tab", ami lényegében összenyomja a tabnak a fülét, hogy amolyan…..
 A héten feltöltöttek a Google Code video channeljére egy 1 órás zártkörű Chrome extension bemutatóról egy videósorozatot. Beszéltek arról, hogy ki hogy készítette el a meglevő weboldalának, Firefox extensionjének a kódját felhasználva a Chrome böngészőhöz passzoló…..
Catapult Durván nyomják Gázában 2009.11.25 19:24:03
Képsor egy Gázai dojoból, ahol a kések, kardok, vasszögek és az üvegtörmelék mindennapos kiképző eszköz. Képre katt és 2 oldalon lesznek képek! ..
Catapult Opera 10.10 Unite 2009.11.23 18:56:00
Kevesebb mint 3 hónappal a böngésző 10-es kiadása után a norvég cég új verzióval jelentkezik az Opera böngészőből. A legfontosabb újdonság a szokásos gyorsítás, szépítés, hibajavításon kívül a Unite funkció, mellyel web serverré változik a böngésző. Ahelyett, hogy web…..
Catapult Black hole drive 2009.11.21 20:44:47
Sajnálom, de angolul sokkal jobban hangzik a feketelyuk hajtómű, mint magyarul. A múlt héten 2 professzor a kansasi egyetemről közzétett egy publikációt, benne egy igen érdekes koncepcióval, mellyel csillagközi utazásra nyílna az emberiségnek lehetősége, és a scifi filmekből és…..
Vagyis a francia-svájc határ alatt fekvő 27 km kerületű részecskegyorsító, mely a világ legnagyobbika. Több mint egy évtizednyi építkezés után végre elkészült és üzembehelyezték tavaly nyáron, majd emlékezetes lehet, hogy a részecskeütközések során keletkező…..
Catapult Lost + Twitter = <3 2009.11.19 23:09:00
Cartlon Cuse, a Lost egyik producere és írója az előbb tweetelte, hogy a Lost hatodik, utolsó, 18 részes, várva-várt, mindenre fényt derítő, elképzelhetetlen, televíziót újradefiniáló, rejtélyes, duplarésszel záruló, eddig csütörtök este vetített évada Február 2-án,…..
Percekkel ezelőtt ért véget a Google első sajtótájékoztatója és demója a 2010 őszén érkező új operációs rendszeréről, a Chrome OS-ről. Ahogy a neve sugallja, nagyon sok köze van az 1 éve kiadott Chrome nevű böngészőhöz, olyannyira, hogy a böngészőhöz hozzácsaptak…..
Most tartották a PDC nevű konferenciát ahol a Microsoft először beszélt az Internet Explorer 9-ről és tekintve, hogy milyen károkat okozott az előző 3 verziója az internetnek, érdeklődéssel figyeltem mit terveznek. Egyrészt a fejlesztők szerint nem több mint 3 hete dolgoznak rajta…..
Catapult Fellőtték az Atlantist 2009.11.17 17:16:00
Nagyon nyomul a NASA pár éve az interneten, csináltak saját Youtube Channelt, Twitter accokat, minden küldetésen van az űrből twitterező űrhajós, az űrállomáson dekkoló asztronauták rendszeresen blogolnak és adnak emailes vagy videós interjúkat. Tegnap este lőtték fel az STS-129…..
Catapult Murdoch vs Google 2009.11.16 19:10:00
Múlt héten robbant a hír, hogy Rupert Murdoch, a News Corp milliárdos tulajdonosa kizárná a Google-t a tulajdonába tartozó internetes oldalak indexeléséből, vagyis a kereső találatai között nem jelennének meg oldalak ezekről a website-okról.Igen. WTF?A News Corp tulajdonai közé…..
50 képes galéria található a luxist.com oldalán az új Aston Martin Rapideről ami jövőre kerül sorozatgyártásba. Alább pontosan 1 kép, több asszem nem kell. Ennyi.  ..
Az Engadget megbízhatónak tűnő belső információkra hivatkozva írja (forrás), hogy a Google teszteli a többi termékét a Google Wavehez készített új kezelőfelület elemeivel. Az egységes UI régóta kívánság a termékeinél visszajelzést gyűjtő Google Product Ideas oldalon, de a…..
Catapult Itt vagyunk. 2009.11.07 21:38:00
<TAPS> ..