Regisztráció Blogot indítok
Adatok
t5

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdődött azzal, hogy csütörtökön 200-as nap volt, így már szerdán kitaláltuk, hogy bizony atom idő lesz és pénteken le kéne menni Szársomylóra reppeni. :D Szervezés ON. Aztán jött a gyilkos csütörtök este, a 200+-os eredmények elemzése és a másnapi meteo böngészése. Bizony mikor legyen kéktermikes…..
A cím nem túlzás, a Game2: Winter című orosz túlélőshow minden jelentkezőjével aláíratnak egy nyilatkozatot, miszerint tudomásul veszik, hogy a műsor folyamán  életüket veszthetik, megsebesülhetnek, megerőszakolhatják őket. Eddig hatvanan jelentkeztek, köztük egy amerikai és 59 orosz. A…..
t5 2016.12.17 16:40:07
@Misha: Ja, úgy könnyű, ha te vagy a helyi keresztapa ;)
F5 A szupermenek köztünk élnek 2016.11.07 11:38:12
    Sorozatomban olyan embereket mutatok be, akiknek kiváló és különleges teljesítményét bárhol a világon megirigyelnék.Ők mégis itthon dolgoznak, inkognitóban, mint a szuperhősök. A szakmán kívül szinte senki sem hallott róluk, pusztán azért, mert fütyülnek a PR-jukra.  - Lineth - Hogy a…..
A papíralalpú becsekkolás annyira bosszantóan mozzanata volt évekig a repülővel utazásnak, hogy csoda, hogy nem söpört végig a földön egy eleme erejű sóhaj a megkönnyebüléstől, amikor az appok megjelenésének köszönhetően végre az enyészeté lehetett ez a végtelenül macerás és felesleges, papírpazarló…..
Már a reggel is olyan szürke volt, hogy az embernek elindulni sem volt kedve otthonról. Esett. Majdnem egész nap. És különben is azt mondták az időjósok, hogy hideg lesz megint, felejtsük el a tavaszt. Legalábbis egyelőre.  Hát jó. Akkor tavaszvárás zárójelbe téve, bízzunk benne, hogy a hétvégén…..
t5 2016.02.11 19:38:05
Morálisan egyre lejjebb dolgozza magát az Orbán-kormány, ettől még akár meg is nyerhetne egy előrehozott parlamenti választást. A kérdés már csak az Magyarországon, mi kell ahhoz, hogy az emberek felocsúdjanak "Hoffmann Rózsika álmukból". A kormány elveszi a jövőt a fiataloktól azzal, hogy pénzt von…..
Valahol érthető, hogy az ember egy gyönyörű ívű gyorshajtás sodró lendületét nem okvetlen akarja megtörni a szabályok követésével. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
t5 2013.05.31 06:46:32
@Szelid sunmalac-Elmeny designer:
Szivemből szóltál!
Igazi különlegességeket mutatunk ma be, a legdrágább luxusautók között ugyanis olyan ritkaságok szerepelnek, mint az összesen 3 példányban létező Koenigsegg Trevita vagy az 5 példányban gyártott Pagani Zonda Cinque Roadster. Maybach Exelero (8 millió dollár) A V12-es motorral…..
Filmdroid Sanctum 2011.03.18 21:56:00
 Meg kell hagyni, ügyes. Akadnak olyan ismeretlen vagy nem túl felkapott filmesek, akik alkotásaikhoz valamiképpen elnyerik olyasvalaki támogatását, akit ismer az egész világ. Ezzel két dolgot érhetnek el. Ha sikeres lesz a produkció, akkor megjegyzik a nevét, ha viszont bukik és…..
Péter 69-cel ment a 70-es táblánál, 30 000 forintra büntették. És ez csak a kezdet. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
TComment Így vesz autót a nepper 2012.01.24 06:33:35
Elméletben mindenki tud autót venni, de gyakorlatban pár apróság miatt képesek otthagyni egy ilyen remek vételt. Szerencsére nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
t5 2012.01.25 21:27:48
@sópipa: Üdv! Napi két doboz cigit szívok, és dízel autóm van, valamint enyhén szólva nem vagyok kíváncsi a véleményedre:)
Ez egy autós fórum, egyáltalán mit keresel itt? Tanácsolom menj egy nagy hegy tetejére élni, ahol nincs autó.
Hogy hívjuk a zóna 30-at?  Ha valóban a károsanyag kibocsátás csökkentése a cél akkor az elnevezés talán másodlagos. Fontosabb lenne valóban hatékony lépéseket tenni az ügy érdekében látszatintézkedések helyett.Évtizedek teltek el, de a zöldhullám még mindig…..
Az empátia azonban nem korlátozódhat a családosokra, kisgyermekesekre. Sokan szeretnének együttérezni, hiszen valamiben mindenki sorstársa valakinek. Ennek érdekében, és a közúti köznyugalom, az általános szeretet, békesség és megelégedettség érdekében javasolnék néhány…..
Belsőség Miattam vannak a dugók! 2010.06.02 13:17:00
Tehát, ha álltok a dugóban, engem szidjatok. A dugók ugyanis így keletkeznek, és ezért én vagyok a felelős. Ezeket a hibákat én követem el, csak én. Mert ti nem. Ugye, nem? Mai cikkünk blogposztja...
t5 2010.06.04 17:49:10
@Dudálj, ha műkörmöd van!: igazából csak arra céloztam, hogy pl. a pályán 125 vagy 130-ra beállított tempomattal megyek, erre elém jön, majd kis idő múlva elkezd lassulni, de csak annyival, hogy csak gázadással tudom megelőzni, majd minden kezdődik elölről.Nem egyszer-kétszer, hanem addig csinálja míg vagy elhúzok messzebb, vagy lemaradok, hadd menjen.Ez azért bosszantó, mert a tempomatot arra találták ki, hogy azonos sebességgel tudjak haladni, nem utolsó sorban üzemanyagot spórolni.Én nem úgy szeretek üzemanyag-takarékosan vezetni, hogy lassan megyek, hanem ésszerűen vezetve, de azért dinamikusan haladva érjek oda a célomhoz. Ezért is nem szeretem azokat a "pilótákat" akik nem kiszámítható sebességgel haladnak.
Nem véletlenül találták ki az okosok, hogy autópályán csak a legalább hatvannal közlekedni képes járművek közlekedhessenek (megmondonak köszi a korrekciót). Én azt sem értem igazán, hogy aki nem mer kettes fölé váltani, az miért közlekedik autópályán. Vagy úgy egyáltalán…..
t5 2010.04.23 21:10:23
@bloodmn: Szívemből szóltál barátom. Annyival kiegészíteném, hogy a 70-el belsősávban repesztőt aki az istennek nem megy ki a külsőbe, úgy zúznám be a kocsiját hogy még benne ül.
Hazudtak a centrumosok, kettőt is, nem is kicsit, de szerencsére nem kerülhették el a Homár büntető ollóit. A sztori köznapi budapesti (=a pitiánerségében felháborító). Péter a Csengery utcában parkolt, de nem tudott fizetni, mert a környéken minden parkolóautomata rossz volt,…..
A Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft az EME Zrt felelősségére hivatkozva nem akarja visszafizetni a saját vizsgálatuk szerint is feleslegesen kivetett fantombírságot. Naiv ügyfél telefonon fizette a parkolást, aztán a bírságot is befizette, aztán most nézhet: 2010.01.27-én a…..
Bajban a szocialista párt afrikai platformja!Nem a Homár-olvasók elleni bűncselekmények, hanem különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt kérdezték ki pénteken Fürst Györgyöt a Központi Nyomozó Főügyészségen. Tehát még a terézvárosi, MSZP-s…..
parkolás blog Helyi Schumacher 2010.03.05 08:35:00
Nagyon szeretem, amikor valaki azt hiszi, hogy mert sikerült vennie egy piros farokhosszabbítót már bármit megtehet.Csak úgy beküldeném eme képet a kép készítésének helye: Bp. VII.ker István utca és nefelejcs utcai saroknál lévő trolibusz megállója... 74es és 79es trolik…..
Nem is tudom, hogy a sebességmérősdi témakörön belül foglalkoztunk-e már azzal, hogy az autós társadalom tagjai mennyire segítik egymást abban, hogy elkerülhessék a nemrégiben igen megdrágult gyorshajtási csekkek postaládába való érkezését. D=M=C hozta végül elő ezt a…..