Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TROLLFORGATÓ!!!!!!!!!44négy | problem?

9 bejegyzést írt és 221 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már megint ez a buzitéma megy mindenhol. Elegem van belőle, lassan már ciki lesz heterónak lenni. Rendben van, hogy vannak buzik, elfogadom őket, de ne reklámozzák, maradjanak csendben, és akkor nincs baj. Ugye mindannyian tudjuk, kik állnak emögött a buzipropaganda…..
TROLLFORGATÓ!!!!!!!!!44négy | problem? 2015.07.08 11:55:53
@pythonozok: Hogy hol?
TROLLFORGATÓ!!!!!!!!!44négy | problem? 2015.07.08 12:28:30
@pythonozok: Ja, arra nekem nem sok ráhatásom van, igazság szerint fogalmam sincs, hogy került oda a másik blogom Pride-os posztjával együtt :)
Mi, magyarok ugyanis egy keresztény, vallásos nemzet vagyunk, mindig is azok voltunk, már Krisztus előtt akárhányban is, sőt, a világ teremtése előtt is. A keresztény erkölcsbe márpedig nem fér bele az, hogy férfi férfival úgy háljon, ahogy nővel szoktak - utálatosság az az Úr…..
TROLLFORGATÓ!!!!!!!!!44négy | problem? 2015.05.24 23:02:15
@maxval bircaman szerkesztő: A válások számából kiindulva nekem a heteroszexuális házasság is álboldogságnak tűnik. :)
TROLLFORGATÓ!!!!!!!!!44négy | problem? 2015.05.25 20:58:16
@Shlomo a halott zsidó terrorista: Eszembe nem jutna gyalázni a keresztényeket, vagy bármilyen más vallás követőit. Semmi bajom velük, amíg otthon, a négy fal között csinálják, csak ne akarják rámerőltetni azt, hogy az a normális.
TROLLFORGATÓ!!!!!!!!!44négy | problem? 2015.05.27 12:57:25
@Shlomo a halott zsidó terrorista: "Az azonos neműek "házassága" viszont SÉRTI a keresztény Európa vallásos lakosságát"

Bármennyire is szeretnéd ezt hinni, de Európa nem keresztény, hanem alapvetően szekuláris úgy 2-300 éve, a felvilágosodás óta. Ettől függetlenül vallásszabadság van, de tudomásul kell vennetek, hogy nem a vallás irányít, és nem szempont, hogy melyik vallás követői min sértődnek meg. Ennyi erővel disznóhúst se együnk, és karácsonyfát se állítsunk, mert ezek meg az itt élő muszlim és egyéb vallásúakat sértik. Ja, és természetesen tilcsuk be a szőkenős vicceket, mert - különösen az északi EU-országokban - nagyon sok szőke nőt sértenek. A legjobb az lenne, ha nem lehetne viccelődni semmivel, mert minden vicc sérthet valakit.
Kedves Troll!Ezt az oldalt azért küldték neked, mert egy igazi troll vagy: képes voltál X milliomodik alkalommal is leírni azt az orbitális közhelyet, anyázást és/vagy egyéb trollkodást, amely már a Trollforgatón is ki lett vesézve korábban. Ezért egyik olvasónk bronz-, ezüst-,…..
TROLLFORGATÓ!!!!!!!!!44négy | problem? 2011.03.29 15:56:36
@trollface: Csak második. Hehe :)
TROLLFORGATÓ!!!!!!!!!44négy | problem? 2015.05.26 03:14:58
@Bokortalan Lajtalan: Nemtom, te mit szívsz, de én is kérek belőle.
A bringázás nemre, korra, vallásra, nemzetiségre, politikai beállítottságra, szem és hajszínre, művészeti ízlésre, szexuális preferenciákra, étkezési szokásokra, satöbbire és a satöbbire való tekintet nélkül mindenkié. Legyen gyorsan vagy lassan tekerő, országútis,…..
TROLLFORGATÓ!!!!!!!!!44négy | problem? 2013.07.08 14:14:26
Ahogy azt a BKK be is ígérte, nekikezdtek az Andrássy úton a sávcserének. Ez azt jelenti - a mindenféle bringásaktivizmusos polgárjogi harcok alfa-pontja mellett - hogy az eddigi felosztást megcserélik, az eddig a járda és parkoló autók közé eldugott kerékpárutat áthelyezik a…..
A trollkodás az online szleng szerint olyan viselkedés, amikor valaki egy online felületen (chat, fórum, blog) provokatívan, a tárgytól eltérő témában, másokat ingerelve, sokszor agresszív üzenetekkel próbálja megváltoztatni az éppen zajló kommunikációt. Segít-e az agresszió elvezetésében ha online…..
TROLLFORGATÓ!!!!!!!!!44négy | problem? 2012.02.23 16:45:22
Tegnap , miután hazaértünk feleségemmel jó munkavállalóként mindketten dolgoztunk még a laptopjainkon két-két órát, a szellemi kikapcsolódást a háttérben halkan futó Való Világ, a romantikát pedig a laptopok képernyőjének kék derengése adta…     A kedvenc…..
Cipő és óra: a gazdagság kvázi-csalhatatlan mutatói Cipő és óra: ezt a kettőt figyelik a hazai - és jó eséllyel a nemzetközi - pénzeszsák-vadász nők, amikor prédát keresnek maguknak. Nem számít az, milyen autóból szállsz ki, milyen ruha van rajtad, hogyan adod elő magad,…..
TROLLFORGATÓ!!!!!!!!!44négy | problem? 2011.08.21 21:53:39
@nemorino: Akkor itt vagyok elllenpéldaként: havi 5000$ jövedelem mellett se vennék órát (semmilyet, mert minek) se 20K forintnál drágább cipőt :)
Trollforgató F*sztivál 2011.08.16 16:30:00
Már megint itt nyomatja a faszparaszt Gerendai a sírós dumát, hogy idén is veszteséges lett ez a köcsögség. Nem elég, hogy fél Nyugat-Európa legalja parasztjai okádják tele Budapestet apuci pénzéből, még sajnálnom is kellene azt a nyomorékot aki idecsődíti ezt a csürhét…..
 „Tarlós István főpolgármester szerint a névváltást a Magyar Tudományos Akadémia elnöke kezdeményezte, hiszen gróf Széchenyi István több jelentős műve, az Akadémia épülete és a Lánchíd is itt található, illetve itt áll a szobra is. Rogán Antal, az V. kerület…..
TROLLFORGATÓ!!!!!!!!!44négy | problem? 2011.04.12 14:33:25
Sláger - az egyik füleden megy be és a könyöködön jön ki. Nagyon szép megfogalmazása annak, amit az Angry birdssel kapcsolatban érzek (az AB fanok szerintem most hagyják abba ennek a posztnak az olvasását, menjenek el fagyizni, szerezzenek maguknak nőt, tanuljanak meg főzni,…..
TROLLFORGATÓ!!!!!!!!!44négy | problem? 2011.04.07 14:49:34
@Tomi from Space: Nekem az a bizalmatlansági indítvány duma, meg az, hogy a háta mögött történik, egyszercsak azt veszi észre hoyg posztot írna de nem fér hozzá az admin azon funkciójához, hogy kitegye - szerintem ez kibaszottul szánalmas, megalázó, és egyenértékű a kibaszással.

Hasonló esetben én búcsúzóul elrejtettem volna az egyik posztban egy redirectet, ami a nobrain.dk/ címre irányítja át a blogra tévedő látogatót. :) LOL

Nem akarom védeni a Gery-t, csak azt mondom, hogy aki ennyire félti a blog hitelességét, az ilyen posztot nem ír.
TROLLFORGATÓ!!!!!!!!!44négy | problem? 2011.04.07 15:33:28
@Tomi from Space: Létező tényeket írtál? Végülis az is létező tény lenne, ha leírnád egy posztban hogy te egy ostoba troll vagy. Csak nem hiszem, hogy egy Android blog megfelelő terep erre. Ezt ugyanis az emberek azért olvassák, hogy infókat kapjanak a droidról - ebből a posztból pedig semmit nem tudtam meg, csak azt, hogy van a szerkesztők között egy idióta, ez pedig - őszintén - kurvára nem érdekel. Tőlem akár buzi is lehetsz, vagy Fluor rajongó, ha jó posztokat írsz, leszarom, de ez SZAR POSZT, úgyhogy legyél csak inkább simán buzi.

Gyere a Trollforgatóra, ott aztán lehet anyázni nyugodtan, bárkit, bármit, bármiért, mert annak meg az a funkciója. Itt meg legyenek informatív posztok.
Tisztelt MHTerror!   A munkaadóm azzal az ötlettel állt elő, hogy jövő héttől az összes dolgozónak minden reggel le kell adnia a mobiltelefonját. Már egy széfet is beszereltetett, szóval elég komolyan gondolja a dolgot. Arra hivatkozik, hogy néhányan munkaidőben a telefonjukon…..
Volt egyszer egy blogger, aki nagyon szerette volna az LG Optimus 2X-et tesztelni. Mivel a Telenor jó fej, az álom valósággá vált. Elvileg a készülék (Április 5.-től) kizárólag a Telenornál lesz elérhető. A teszt pedig nálunk, hiszen minket ért a megtiszteltetés…..
A mai Hölgyek és az Android részben Kovácsné Pribék Arankát mutatjuk be aki a Borsodinál anyagmozgató és a horgolás mellett az egyik kedvenc időtöltése a HTC Duration-jének ROM-olgatása. Tomi from Space: Milyen készüléket használsz és milyet szeretnél használni? Aranka:…..
TROLLFORGATÓ!!!!!!!!!44négy | problem? 2011.04.01 13:27:27
Zuhanásnak indult az RTL Klub nézettsége, mivel közönsége annyira elbutult, hogy már nem tudja bekapcsolni a készüléket.„Már annyira elbutultak a nézőink, hogy azt se tudják sokszor, hol vannak.” – mondta elRényi Ádám, aki tévedésből nyilatkozott a sajtónak,…..
Trollforgató Indul a Trollimpia! 2011.03.29 08:05:00
Vadásszuk le az internet legeredményesebb trolljait, tereljük ide őket és rendezzünk nekik versenyt! Ezennel meghirdetjük a Trollimpiát, amely keretében bronz-, ezüst-, és aranyéremmel jutalmazhatóak a legkiválóbb trollok, akik százötvenmilliomodik alkalommal is képesek leírni…..
TROLLFORGATÓ!!!!!!!!!44négy | problem? 2011.03.30 08:31:21
@Bokortalan Lajtalan: @wmiki: @Legelő Őse: @Pong: Nyomorult 150 kommentet voltatok csak képesek összehozni? Tróger banda.

Pénteken cigizős poszt, készüljetek :)
TROLLFORGATÓ!!!!!!!!!44négy | problem? 2011.03.30 09:05:05
@Pong: Zindex találja ki a blogketrec tartalmát, ezt a posztot én nem is akartam ott látni, csak fölöslegesen idevonzotta az olyan idióta trollokat, mint te.
Subba Halmocskák a világ körül 2011.03.29 20:27:00
(A fake) pénisztérkép után itt a kebeltérkép! ..
TROLLFORGATÓ!!!!!!!!!44négy | problem? 2011.03.30 08:28:50
@magyar ember teli szájjal: Nem kell fikázni. Én nem hallgatok (magyar, földi sugárzású) rádiót és nem nézek tévét, így ezt a cuccot itt látom először. Gyengének éppenséggel gyenge a kontent, ez tény, nem az a baj vele hogy régi és/vagy voltmár :)
Az Android - az egy szar.Áááá, az Android, az aztán tényleg egy rakás szar. Valami hülye kitalálta, hogy lekoppintja az iPhone-t, de elég szarul sikerült. Hát nézd már meg ezt a szart, akadozik, recseg-ropog, full bóvli műanyag szar az egész úgy ahogy van. Hát hasonlítsd már…..
TROLLFORGATÓ!!!!!!!!!44négy | problem? 2011.03.26 06:58:39
@turcsány karcsi elvtárs: Azt mar tul banalis lett volna megemliteni. :)
TROLLFORGATÓ!!!!!!!!!44négy | problem? 2011.03.26 16:15:30
@bonafide: Szerintem nem annyira rossz cucc...
@jacks_colon: Az onmagaban nem eleg erv, hogy sznob es/vagy buzi leszel ha iPhone-t veszel? Vagy eleve az vagy, es igy nem oszt, nem szoroz? :)))
TROLLFORGATÓ!!!!!!!!!44négy | problem? 2011.03.29 19:30:29
@Acsabi44: Inkább hetente lesz, péntekenként, kivéve most, mert most pénteken Gödöllőre kell menni Alvin és a Mókusok koncertre :)
A Fidesznek az új alaptörvényhez nem egy statisztikailag sem reprezentatív, módszertanilag sem megbízható felmérésszerűségre van szüksége, hanem valós politikai konszenzusra. (Fotó: fidesz.hu) Ma kezdi meg az Országgyűlés az új alkotmány részletes vitáját, a miniszterelnök…..
TROLLFORGATÓ!!!!!!!!!44négy | problem? 2011.03.29 11:43:40
@f.domino: "300 Ft-os vizitdíj sokkal fontosabb kérdés, mint az, hogy Magyarország államformája köztársaság legyen-e"

Miért, felmerült, hogy esetleg más lesz az ország államformája? Mert én erről nem tudok. (a csak papíron létező elnevezést pedig ki nem szarja le)
Május 7-én vagy 8-án ér véget a Való világ negyedik szériája, jelentette be a Lilu a szombati kiválasztáson, amin a boglyasfejű Évát immáron harmadjára zavarták párbajozni kis pajtásai. A VV4 vége szépen belecsavarodik a Csillag születik következő kiadásába, ami meg majd…..
Android Itt a Samsung Galaxy S II 2011.03.28 03:52:00
Az Androidcommunity stábja volt olyan szerencsés, hogy az elsők közt megtapogathasson egy Samsung Galaxy S II-t a Samsung androidos készülékeinek következő zászlóshajóját. A minden eddig mobiltelefonnál vékonyabbnak találtatott készülékről jó sok fotót is készítettek, amit…..
TROLLFORGATÓ!!!!!!!!!44négy | problem? 2011.03.29 08:50:47
TROLLFORGATÓ!!!!!!!!!44négy | problem? 2011.03.29 09:35:18
OFF: Tudtátok, hogy Fluor Tomi Androidról nyomja a twittert? :)

twitter.com/fluor_tomi

Ezt be lehet venni az ellenérvek közé, és kivételesen jogos (na jó, az iOS ellen meg ott a másik Twitter celeb, a dajcstomi...)
Charlie Sheen új rekordot állított be a Twitteren, amikor 1 nap alatt 1 millió követőt szerzett. A mi Deutsch Tamásunknak egyelőre még csak 25 követője van a Twitteren, de biztos vagyok benne, hogy nem sokáig lesz ez így ... ha annyi nőt nem is fektetett meg, mint Charlie Sheen…..
TROLLFORGATÓ!!!!!!!!!44négy | problem? 2011.03.28 16:15:18