Regisztráció Blogot indítok
Adatok
berklac

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Absque pugna non est victoria, azaz küzdelem nélkül nincs győzelem. Tegnapelőtt megjött a Strasbourgi Bíróság ítélete, amelyben a Magyar Államot kártérítés megfizetésére köte- lezték, mert a velem szemben lefolytatott büntetőeljárás során megsértették az Emberi Jogok Európai Egyezményét. A…..
berklac 2019.07.20 23:57:13
Ütős demonstrációt terveztek szervezni Hatvanban a szakszervezetek, amelyen az ellenzéki pártok is részt vettek volna jövő hét csütörtök délután. Egyszerre négy helyen tartottak volna félpályás útlezárással demonstrációt a városban, de ebből három helyszínen a rendőrség megtiltotta a…..
A Fidesz és meghosszabbított végtagja, az ügyészség igazi csapdahelyzetbe kormányozták magukat Czeglédivel. El kellene hallgattatni, de nem tudják. ..
Orbán  56 évfordulóján agitált Németországban a menekültek ellen. Ausztriának nem szabad a magyar és a lengyel demokrácia sorsára jutnia. Az oroszok az interneten keresztül sulykolják Magyarországon az összeesküvés elméleteket...
Tavaly év végén még a Nokia utca nevét is megváltoztatta, most a finn céget okolja a város költségvetésének helyzetéért. Nem beszélve arról, hogy már tíz évvel ezelőtt azért harcolt, hogy ne fejlesszen a városban a mobiltelefon-gyártó óriáscég. 2014. december 17-én dr.…..
Belsőség Fékez az UAZ 2014.02.12 18:06:44
Hatvanról, állóra fékez a 3909-es. Mondjuk sokszor vezettem az ilyen mentőt a seregben, de azon kívül, hogy egyszer - egy hasmarsos újoncot szállítva - lebontottuk vele a Nagyrőcei kereszteződésben egy jobbkezet meg nem adó Octavia egyharmadát, nem emlékeztem rá, hogy ennyire…..
berklac 2014.02.12 19:15:18
Megint jöttök, fenekedtek. Újabb és újabb kötelezettségszegési eljárással fenyegettek. De mi meg fogjuk védeni a világ legfaszagányosabb rezsicsökkentését. Ne kívánjátok magatoknak haragunkat. Brüsszel nem El Paso. (Jeremiás 51:60)..
Elképesztő vagy teljesen megszokott (?) számlázási gyakorlatot detektált Bea a Diginél. Húgánál fél órára korlátozták az előfizetést, mert lassabban könyvelték le a befizetését, mint ahogy a robot korlátozta, cserébe felszámolták a 4000 forint visszakapcsolási…..
A karácsonyt nem ünneplő olvasóink közül idén a zsidóknak kedveskedünk egy bájos pózzal, a szentestézéssel. Azért nekik, mert ők ma ráérnek, hiszen a bankok, kávézók, közösségi házak mind zárva vannak, és még kombínók is csak 4-ig járnak – így lesz alternatíva…..
Subba A nap képe: Zsákmány 2011.10.12 11:53:00
Szép volt, Stüszi! (<--irónia) A sok hőzöngőnek azért jelezném, hogy az erdő nem a kibaszott macskák és kutyák játszótere, szóval a sok póráz nélkül az erdőben kutyát sétaltató - majd azon meglepődő hogy a férgecs elrohan és széttép egy őzet- faszt szivesen kilövöm…..
  Nagy most az izgalom az ENSZ háza táján, várhatóan ma, magyar idő szerint hat óra után Mahmúd Abbász palesztin elnök kezdeményezi az önálló Palesztina felvételét a világszervezetbe. Ennek apropóján múlt héten készítettünk egy kis felmérést, kérdőívünk,…..
berklac 2011.09.23 15:00:32
berklac 2011.09.24 00:01:33
@Csillaghamu:

Tipikus ortodox rasszista megnyilvánulás .

Én csak ennyit üzenek a népednek :

"A sátán az atyátok, és atyátok kedvére igyekeztek tenni, aki kezdettől fogva gyilkos, nem tartott ki az igazságban, mert nincs benne igazság. Amikor hazudik, magából meríti, mert hazug, és a hazugság atyja."
(János evangéliuma 8.44 )
Ahogy a kép készítője, Barna összefoglalta: - Jól sikerült a táblanyomtatás, Józsi!- Igen, csak azt nem értem, hogy akkor most ez úth vagy uthca? UI: Igaz-e vagy sem? A kommentekben heves vita támadt a kép hitelességéről. Nos ha hinni lehet a hozzászólásoknak, most már nem…..
A Pest megyei kisvárosban komoly felzúdulást váltott ki egy helyi rendelet, amely a vendéglátó ipari egységeket hétköznap éjfélkor, hétvégén pedig éjjel 1 órakor bezárásra ítéli. A helyzet ennél persze komplikáltabb… Ráckeve a kis Esztergom. De ne rohanjunk előre!A…..
Egyelőre úgy tűnik, hogy el sem kezdődött, máris leverték a bohócforradalmat. Az index a Független Rendőr Szakszervezet mai közleményéből idéz: Berendelték a tüntetni készülő rendőröket című írásában. Eszerint: „Hatályos alkotmányunk minden magyar állampolgár…..
Én nem emlékszem olyanra, hogy miniszter megjelent volna demonstráción - mondta a tűzoltók szakszervezetének vezetője az Index videóbeszámolójában arról, hogy Pintér Sándor tegnap este odament az ellene tüntetőkhöz, és beszélt hozzájuk. Árok Kornél téved. Igaz, 16 évet kell…..
Meglepően sok bejelentést olvashatunk mostanában a sajtóban, hogy különböző vállalkozók, papok, kormányzati tisztségviselők, vagy akár csak szimpla állampolgárok ennyi meg annyi millió forintot fizetnek be az államadósság csökkentő alapba. Egy-egy ilyen bejelentéskor mindig…..
Vastagbőr Pintér már csak tudja 2011.05.04 10:10:00
A Széll Kálmán tervben jelentették be, hogy senki nem mehet a nyugdíjkorhatár előtt nyugdíjba, azóta tartanak a tárgyalások a rendvédelmi szakszervezetek és a Belügyminisztérium között. A tárgyalások mellett folyamatosan zajlanak a tüntetések, pénteken jön a következő…..
A rendvédelmi dolgozók a belügyminiszter tiltása ellenére egyenruhában vonultak a Parlament elé, hogy jogaikat követeljék. Becslések szerint több mint tizenötezren vettek részt a megmozduláson. A tűzoltók egy transzparensre ezt írták: Mi a macskát is mentjük, de velünk a kutya…..
Mandiner blog ezacsapatkemeny.gif 2011.04.16 19:50:00
                                   ..
berklac 2011.04.16 21:17:07
Az Ersténél akadtunk először kamatváltozásra. November 9-én hétfőtől a forint akció nem, de a látraszóló forint kamatok és a deviza akciós kamatok változni fognak. A 6 hónapos EUR akciós betét 3,50%-ra csökken, a 12 hónapos 4,00%-ra. A CHF akciós kamat…..