Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cibet

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretsz társasjátékozni? Szívesen ajándékoznál társasjátékot karácsonyra? Összegyűjtöttük a téli köntösbe bújtatott játékokat, amiket becsempészhetsz a karácsonyfa alá...
Mindnyájan ismerünk olyan embereket, akik felhalmoznak minden kacatot, és képtelenek bármit is kidobni. Ezek a mániák általában szórakoztatják vagy idegesítik környezetüket, de nincs következménye. Vannak azonban, akiknél a tárgyak vagy a szemét felhalmozása rögeszmévé válik, a padlótól a plafonig…..
cibet 2017.10.11 09:43:10
Vau küldött nekünk egy elég bevállalós kis írást, amit ugyan a saját blogjára tett fel először, de aztán felajánlotta népgazdasági hasznosításra, vállalva a kommentelők általi szétszedést is, azzal a felkiáltással, hogy "Nem gond, az interneten mindenki baromi okos :) Legalább kevesebb ilyen balfék…..
cibet 2017.09.03 18:32:19
Szerintem a posztoló megrendelte Kínából A Vasat.
youtu.be/rEiVG8HG-SA
Asszitte olyan lesz, mintha rendelne Aliexpress-ről egy kisjack-nagyjack átalakítót?
Figyelem, egy teljességgel szubjektív hangvételű kritika magánvélemény következik, amely a "komoly" olvasóink jó részét fel fogja háborítani! Kimondom kereken: álláspontom szerint a 2004-es keltezésű, a maga idejében jókorát bukott Euro túra a legjobb amerikai vígjáték, ami…..
Száz métert is alig tudok leúszni, nem hogy másfél kilit, ráadásul a bringanyereg is gyakran feltöri a valagam cirka 20 perc alatt. Nem valószínű tehát, hogy valaha érintett leszek egy komolyabb triatlonversenyben, de kívülről lelkesen és örömmel figyelem, hogy egyre többen mozognak, körülöttem…..
FilmBaráth 2014.09.05. 13:31:25@danialves: Ha írsz jövő hétre egy listát ugyanerről, akkor megkapod a számodra igazit:-) Ám legyen. Szóval miután a múlt héten olvashattátok a 11-20. helyezettet a 14 éves évtized legjobb filmjei közül, itt az ideje, hogy objektíven…..
Az ezredforduló után különös fellendülést figyelhettünk meg a képregényadaptációk háza táján. Napjainkban is egymást követik az újabbnál újabb folytatások, amelyek többnyire sikeresek. De sajnos vannak olyanok is, amik nem érik el a tömegek által megkívánt mércét, ilyen…..
Jobban felbolygatta a hazai szakmai közvéleményt az Apród.hu oldal névváltása, mint az egész választási hercehurca, de nem véletlenül. Az Apród és a Jófogás egy olyan éles harcot folytat a magyar apróhirdetési piacért, amire nem nagyon volt korábban példa. Két külföldi…..
Jamie Oliver (aki sok minden más mellett, kiváló hamburgerséf is!) megnyerte egy régóta tartó háborúját az egyik legnagyobb gyorséttermi lánccal - a McDonald's-al szemben. Miután Oliver pontosan bemutatta hogyan készülnek a McDonald's hamburgerek, a cég végül bejelentette, hogy…..
A tajvani Különleges Alakulat és még néhány más kiemelt katonai egység az országban nemrég új golyóálló mellényt kapott, amihez ballisztikus maszk is dukált. A maszk megvédi viselőjét a halálos fejlövésektől és egyben gyengíti az ellenséges erők harci kedvét is, mert…..
Avagy SUBi-DUBi yeah! A Filmünnep alatt a számos program közül én ezt a beszélgetést választottam, amit a Vox Mozimagazin főszerkesztő-helyettese, Tóth Csaba moderált. Három hazai forgalmazó képviselői, a "Vissza a feliratos filmeket a mozikba" petíció elindítója, Erdélyi…..
Nem volt könnyű Spartacus fiaként (össze sem lehet hasonlítani a tévésorozat szereplőit Kirk Douglas-el, mindenkinek ajánlom, hogy nézze meg a filmet!) megvetnie a lábát a filmiparban a friss Emmy-díjas Michael Douglas-nek. Pláne úgy, hogy sem édesapja karizmáját, sem tehetségét…..
cibet 2013.09.29 23:18:16
Félrefordítások Földijeink 2013.09.27 13:41:37
Üldögéltem az előbb anyámnál, beszélgettünk a világ dolgairól, a háttérben meg valami néni békésen főzögetett a Paprika TV-ben, azóta azt is azonosítottam, hogy a Gino D'Acampo - Házikosztok csatája című műsorban. Rakosgatta szép sorban a lábosba a padlizsánt, a…..
Sokszor megénekeltem már itt a blogon a dél-koreai bűvészekről, hogy színpadi bűvészetben legalább egy, de inkább két ligával feljebb játszanak, mint mindenki más a világon. Talán Tim Ellis fogalmazta meg a legjobban: "Olyan, mintha mindenki más a 60-as években ragadt volna…..
Újabb két Dumaszínházas távozik a műsorból azok után, hogy nemrégiben kilépett az egyik legismertebb stand-upos, Bödőcs Tibor. Most Lorán Barnabás „Trabarna" és Rekop György távozik a színházból, kimondatlanul mind a kettőjüknek valószínűleg a társulatvezető Litkay…..
Készült számtalan remek vígjáték már az évek során és ha az Oscaron nem is aratnak az ilyen típusú alkotások, azért időről időre feltűnik egy-két vígjátékszínész, vagy akár film is a jelöltek közt. Alan Arkin A család kicsi kincséért nyert pár éve, de a profánabb…..
Új rekordot állított fel a kerékpáros rakéta kategóriában François Gissy. A napokban elérte a 263 kilométer per órás sebességet egy használaton kívüli katonai leszállópályán Franciaországban. Gissy kitartóan próbálkozott, amíg megdöntötte a több mint tíz éves…..
cibet 2013.05.26 11:36:23
@visszakettopadlogaz: :D
@2Bvx2B: nem áll meg, leugrik róla, ha már lelassult olyan 50-60 km/h-ra.
Vagy a cipője talpát odanyomja az abroncshoz.
Színházas félrefordítás eddig egyetlen egy akadt a blogon, de Ági jóvoltából most a másodiknak is eljött az ideje. Az Urániában ma este (miszerint április 2. - a szerk) tartott National Theatre Live közvetítésről hazacsattogva ragadtam klaviatúrát, hogy a színvonalasnak…..
cibet 2013.05.26 11:32:45
@Steerio: ez az "ismétlésen van" is elég szerencsétlen, talán jobb a "végtelenítve van".
Félrefordítások Biztonságos? 2008.09.10 06:53:00
Olyan sok félrefordítás érkezett, hogy még az egy héttel ezelőtt beküldöttek közül sem tudtam mindet kitenni. A lenti pár remekmű _up-től érkezett: a legnagyobb es leghiresebb filmes leiterrol meg nem esett szo: A Maraton eletre-halalra cimu Goldman-Schlesinger-klasszikusban a…..
#99 A filmtörténelem két legnépszerűbb, tévesen idézett mondata: "Play it again, Sam" - Casablanca, ami ebben a formában soha nem hangzott el a filmben, illetve a "Luke, I'm your father." - Star Wars, ami helyesen "No, I'm your father.", itt a vonatkozó…..
Egy 7 éves pekingi kislányt fertőzött meg a H7N9 madárinfluenza vírus, mely az első ilyen eset a kínai fővárosban, jelentették szombaton a hatóságok. Az esetet a Kínai Fertőzés Ellenörző és Megelőző Központ (Chinese Center for Disease Control and Prevention) is igazolta…..
Nem is tudom, hol kezdjem ezt a posztot. Lehet, egyéni szoc. probléma az, amiről itten szó van, de nem bírom magamban tartani, már majdnem teleüvöltöttem vele a szerkesztőséget, a rovatvezetőm, meglátva dühtől vöröslő fejemet, idejött, megsimogatta, és azt mondta, írjam ki…..
Még a londoni túrám előtt elhatároztam és meg is ígértem, hogy be fogok jutni valahogy a csak sportolók számára fenntartott Olimpiai Faluba, hogy megtudjam, hogy mit esznek az olimpikonok. Ezt sikerült is végrehajtani, Madaras Norbi (kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó)…..