Regisztráció Blogot indítok
Adatok
meta

118 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Huss.. így szaladt el ez a hét. És tényleg nem volt időm írni, pedig lenne miről :) Kivételesen jó volt ugyanis a hét..na nem munka szempontjából, mert az elég sok volt, hanem azért mert VÉGRE ÚJRAINDULT A FOGYÁS!!! :D  Na nem kiabálok, csak nagyon vártam már ezt a pillanatot.. Ugye ebben a…..
Na jó.. a tegnapi kissé nyomott állapot után ideje talpra állni. Új hét, új hónap, új kihívás..ráadásul nem is valami nagy dolog. Áprilisban minden nap meg fogok inni 2 liter folyadékot. És, hogy a kütyü mánia se legyen elhanyagolva egy applikáció segítségével nyomon is tudom követni a dolgot.…..
Kissé döglődik a blog...ennek nem különösebb oka van, mint az eseménytelenség.. Tudni illik, az utolsó bejegyzés óta eltelt hétben nem történ semmi extra. Futottam 4x összesen 13,2 km-t spóroltam 4.900 kcal-t de egy grammot sem fogytam..nincs miről írnom. még van hátra 57 nap..ami majd két…..
EL SEM HISZEM! Végre újra elindult a tömegváltozás.. ha nem is drasztikus mértékben, de már le tudom írni, hogy több mint 10 kg ot fogytam...hozzá kell tennem, hogy ez a hónap elég érdekesen alakult ebből a szempontból, mert elsején 87 kg voltam, de közvetlen utána 87,6, aztán 86,6 aztán megint 87,6…..
Mindig várom a hétvégéket. Így volt ez ma is.. Reggelire finom műzli, ebédre valami kis könnyű..ilyen álmokkal indultam a napnak, mikor Ivett bedobta a bundáskenyér ötletét... de hát ki vagyok én, hogy tiltakozzak :D Szóval beadtam a derekam. A reggeli után nagyon gyorsan elszaladt az idő...így bár…..
Csak röviden a mai napról: Nem történt tulajdonképpen semmi különös. Nem volt túl sok idő enni/főzni, így ma "szendvicseken éltünk", de legalább ez nem járt különösebb zabálással. Ennek is megvan a maga előnye. :)..
Jól indult a nap. Nem volt ugyan sok időm, de tudtam otthon reggelizni. Pakolni már nem. Így kellett valamit vennem ebédre, amit alaposan át is gondoltam. Nagyon finom bajor rozskenyér, paprikás sajt és egy konzerv, mert már régen nem ettem..DE...amikor a felét megettem valami megmagyarázhatatlan…..
Az esélytelenek nyugalmával vágtam neki a mai napnak. Tudtam, hogy:  - sietek reggel..nem lesz reggeli - este gyros lesz és húsleves - nem megyek ma futni NEM NEM ÉS NEM! Tehát ezekkel az érzésekkel indultam neki a reggeli munkának és majdnem bejött, hogy katasztofális legyen a nap.. DE NEM VOLT…..
Nem tudok túl sokat mondani a mai napról..nem is mondok. A szervezetem NEM HAJLANDÓ átlépni a 85 kg os súly tartományba!! Futottam.. Jó volt :D..
Nos.. mint már fejtegettem, megváltoztattam a tervem a diétára vonatkozóan.. úgy értem, hogy az eredetileg fél év 20 kiló tervből mára fél év és 15 kg lett..felmérve a realitást is jelenlegi életvitelemet. Ennek amúgy elég egyszerű oka van. Mint már többször is fejtegettem, nem vagyok hajlandó…..
Ma reggel ismét mérlegre álltam. Kissé megnyugtató volt látni, hogy némileg megközelítettem a a 86.3 as majd két héttel ezelőtti súlyomat.. de egy tizeddel így is felette állt.. Tehát még mindig nem bírtam átlendülni a 10 kg ot fogytam dolgon..ami rohadt lehangoló.  Pedig tényleg küzdök! Ennek…..
Nos igen...ahogy mondtam változtatni kell.. Nem vagyok akarat gyenge (túlságosan), de mikor a finomságok hadával kell szembe néznem, képtelen vagyok visszafogni magam.. Ma is így történt....
Kellemes volt a mai nap. Megvolt az esti futás is, jókat is ettem, így elégedetten feküdtem le. De már menthetetlenül sok a túlevések száma.. érik bennem a változtatás szükségessége.. Nincs mese, valamit tenni kell...
Valójában még lelkileg nem készültem fel az "újrakezdésre".  Kissé megborított az is, hogy a reggeli mérlegelés 87.7 kg os értéket mutatott.. Nem kell mondjam, hogy ez mennyire lehangoló.. Alig egy hete 86.3 voltam és már arról "ábrándoztam, hogy meglesz a 85 kg.. ami újabb mérföldkő...de…..
Nos...hol is kezdjem? Ha röviden szeretném vázolni mi történt velem az elmúlt cirka nyolc napban, akkor egy szóval vázolva talán azt tudnám mondani, hogy KATASZTRÓFA :D Kicsit bővebb lére eresztve pedig nagyjából annyi, hogy a múlt keddi bejelentkezés utáni szerdán este már nem volt sok erőm…..
Nem volt ma semmi extra.. így visszagondolva majdnem azt mondhatom, hogy uncsi volt. Voltunk futni,a ami viszont roppant kellemesen esett. :) ma még spóroltam is, tehát igazán elégedett vagyok..
Hihetetlen, hogy milyen gyorsan peregnek a hetek.. Ismét eljött egy új hét és erre a hétre nem találtam ki semmi különösebb kihívást..talán csak annyit, hogy tartani akarom magam a heti 4-5 futáshoz. Ebből ma este meg is volt az adag, mégpedig Ivettel. De nézzük sorban.. Reggel beugrottam a…..
A mai egy ilyen blogírós nap. Ahogy az utolsó videóban említettem, csináltam egy "giga" táblázatot, amiben turkálva sok dolog kiderül. Például, hogy néha egész sok spórolás össze tud jönni egy nap, ha jól osztom be az ételeimet és jól választok mozgást. Csak néhány példa: Decemberben egy napon…..
Na.. azért a mai nap nagyon  kellemesnek mondható. Jókat ettem és bőségesen jól laktam, de a szakadó eső miatt nem volt nagyon gusztusom elmenni futni. Holnapra viszont usziba megyünk, ami jóóó... és várom nagyon. ..
Juhé! 86.6 KG!! A reggeli mérlegelés mámorító tud lenni, ha ilyen kellemes dolgot mutat a mérleg! Ez azért nagy szám, mert kb ennyi voltam, mikor 2015.augusztusában megházasodtam. Egészen fantasztikus érzés.  Ennek örömére adtam is az élvezeteknek. Történt ugyanis, hogy reggel hagymás tojásra…..
Egészen tűrhető volt a mai napom. Kissé sűrű volt ugyan, mert a munka után délután egy nagyon hosszú megbeszélésen voltam, ami 11 ig húzódott, így edzeni nem volt idő. De legalább nem ettem magam halálra...
Miután tegnap elég későn sikerült feltolni a videót, kicsit elgondolkodtam..mert tényleg fárasztó kissé ez a blogolás.. és látva, hogy nem verdesi az egeket a nézettség (köszönöm annak a pár embernek aki követ) azt kérném, hogy légyszi osszátok meg az oldalt, hogy ne csak egy öncélú írogatás legyen…..
Nem fogom hosszúra nyújtani a  mai dolgot, inkább nézzétek a videót.     ..
Csupán 1 napra a félidőtől, elkövettem a legnagyobb túlevést a blog történetében. Nem akartam erről írni. Sőt, magamban le is tagadtam, sőt, csak ma reggel írtam be, hogy mit ettem... Igen, elismerem, sajnos így történt.  Reggel, mérlegre állva 87 kg fogadott. Ami bizony masszív 9.2 kg os fogyás a…..