Regisztráció Blogot indítok
Adatok
freakkutya

0 bejegyzést írt és 126 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapi napon a TILOS Rádió 7térítő című műsorának házigazdái - magán személyként - élő rádióadásban kezdték el az első hazai ELLEN-ELLEN tüntetés szervezését.A demonstráció célja, a szabad véleménynyilvánítás erőszakos elfojtására tett kísérletek elleni…..
Kiknek és miért jó, ha a melegek és „Hunnia serege” összecsapnak a szombati Meleg Büszkeség-napi felvonuláson? A rivaldafényből már-már kikopó Toroczkai László és Budaházy György minden bizonnyal örülne egy balhénak, amellyel visszaszerezheti saját tárborában is…..
freakkutya 2008.06.30 19:33:08
w Bűn és bűnhődés 2008.06.26 06:00:00
Orbán Viktor kitapogatta a csapdát a saját fenséges kezével. Éppen azt a vermet, amit olyan ügyesen ásott meg Gyurcsány Ferenc köré. Félmillióra saccolja a Szonda a veszteséget, ennyien tántorodtak el a Fidesztől a Kéri-beszéd hatására, ahol pedig semmi olyat nem mondott, amit…..
Többen is beküldték a CBA legfrissebb reklámújságját, azzal, hogy "ez most a népszavazási kampány része, vagy csak egy félreérthető reklámújság?" Nyilván nem a véletlen műve, hogy egy héttel a sajnálatos és értelmetlen pénzkidobás/az ellenzéki forradalom…..
Nem túl aktuális a kérdésfeltevés, de azért idebiggyesztjük: Tudvalevőleg kétszer járt kies hazánkban a Rolling Stones. Na, vajon melyik magyar potentát volt az, aki mindkétszer bevitette magát Jaggerékhez a backstage-be? Na vajon? Na vajon, melyik.....
w Foglalod a kurvanyádat 2007.06.11 06:00:00
Aggaszt már régóta egy dolog, vagyis egy fogalom, pontosabban egy imaginárius fogalom. A nemzeti oldal. Meg minden egyéb megnyilvánulás, amikor a nemzeti kifejezés alatt olyasmi értetik, amiben én nem vagyok benne. Ugyanis egy pillanatig sem éreztem magam soha kevésbé magyarnak, mint az…..
freakkutya 2007.06.16 19:18:43
comment:com Háttérkép melegeknek 2007.06.10 16:37:00
Sugár Berci annak idején zöld versenybringáról énekelt, nem szivárványszínűről, de most bevallotta, hogy meleg. Sugár Berci annak idején arról énekelt, hogy nyugodtan csöngesssen fel a jóbarát, csak ne álmos hajnalon. Most már tudjuk mire gondolt. Mert hogy meleg. A  vicces…..
freakkutya 2007.06.13 11:08:54
Nem esik rosszul! Mindenkinek a maga dolga, hogy mit szeret,és mit nem!
Vagy mit fogad el,s mit nem.
Bár nem olvastam azt az egyházi kiadványt, amiből idéztél,de igy első olvasásra szerintem is erőltetett, bagatel. Kiváncsi vagyok melyik egyház adta ki?
Ezzel szemben én mégis az egyházat támogatom ebben a kérdésben. Mármint nem a gyógyító misszió terén, hanem abban, hogy a melegek privátan,szolidan próbálják meg elfogadtatni magukat a lekossággal.

Továbbá abban, hogy a meleg házasságok nem egészséges életformák. Az, hogy ez miért nem egészséges, szerintem nem kérdés. De tovább megyek. Itt van az örökbefogadás kérdése. Mert egymást nem tudják utóddal "megajándékozni", ezért kénytelenek örökbefogadni. Na most az a gyerek akit örökbefogadtak mire számíthat?
Mert lehet, hogy genetikailag ő is máshogy van kódolva, de ennek kicsi a valószínűsége. Akkor viszont a rossz példa ott van előtte nap mint nap. Ki mit lát otthon, azt viszi tovább. Neki az lesz a normális életforma, azt fogja tovább adni.
Úgy gondolom, hogy a gyereknek, frusztrációt,számos megaláztatást fog hozni a családi háttere. Holott Ő nem másnek született, csak belekényszerült ebbe az életbe.

Valamint a baj az, hogy hirtelen,drasztikusan jelent meg ez az életforma hazánkban,(nyilvánosan, mert előtte is létezett ugyebár) és a lakosság nagy része elutasító lett velük szemben. És erről bizony Ők tehetnek.

A csókolózás abszolut nem zavar hidd el, tőlem bárki ott csókolózik,ahol akar.
Én csak azt mondtam, hogy nem az utcára való.
Mert ha már toleránsak vagyunk gondoljunk az idős generációra is.

Neked elnézném boiztosan!:D











w Burzsoá proletárok 2007.06.01 19:42:00
"Ez egy plebejus érzelmű nemzedék volt. Még akkor is, hogyha a plebejus szó alatt a patrícius hajlamúak mindig valami bezárt lábszagú művetlen dolgot szoktak érteni."Na figyelj, plebi. Felőlem lambadázhatsz még akármeddig ezzel a szar plebejus szöveggel. De volna itt egy…..
Subba A pokolban vagyunk 2007.06.05 18:56:00
Bár a Commentcom már foglalkozott vele, Frei Tamás tegnap esti műsoráról itt is érdemes szót ejtenünk. Illetve nem is mi ejtenénk a szót, hanem az adás két sztárja, a piros sarokban maga a műsorvezető, az Egyetlen Ember A Világon, Aki Hisz az 1999-es Osztrák Divatban, a…..
Bánó András, mai retró-híradósunk szintén nem tűnt el a képernyőről, hetenként láthatjuk a Nap-Keltében keddenként. Sportújságírónak indult '70-ben, nyolc év múlva került a Híradó szerkesztőségébe. Itt mezei riporterként kezdte, majd főszerkesztő-helyettesként…..