Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csabi87

4578 bejegyzést írt és 442 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1932-öt írunk. A legveszélyesebb játék pedig egy olyan sztorit mutat meg, amelyet azóta már számtalanszor láthattunk. A különbség talán annyi, hogy ez a film saját korában még egyáltalán nem számított elcsépeltnek. A filmről a Horror-Filmek.hu oldalon találod meg a kritikánkat.  ..
Hogy hány remakere rá lehetne sütni ezt az alcímet... de mindegy is, ne menjünk bele. A helyzet az, hogy valamikor marha régen volt szerencsém megnézni a japán The Eye filmeket, mindkettőt, azonban mostanra csak annyi maradt meg, hogy nem feltétlen tetszett, de egynek elment. Gondoltam…..
Annak idején még Töki bá írt nálunk az Árnykép eredeti thai változatáról, amire 9 pontot szórt ki. A helyzet az, hogy eddig még azt a filmet nem sikerült megnéznem, de múltkor egy unalmas délután rátaláltam a 2008-as amerikai változat DVD-jére és naná, hogy csak hamar a…..
Jöjjön a TNT Stephen King sorozatának harmadik felvonása az Umney utolsóő esete, amely egyáltalán nem nevezhető ugyan horrortörténetnek, hiszen sem lovecrafti szörnyek nem találhatóak benne, de még csak életre kelt műanyag katonák sem borzolják a kedélyeket. Ennek ellenére…..
A svéd rendező páros Björn Stein és Mans Marlind 2010-es közös produkciója volt a Végső menedék, az úri emberekről pedig talán azt érdemes tudni, hogy szeretik a horrort és egymást, legalábbis, ami a közös munkát illeti, mielőtt conchitai vonalakra tévednek. A páros korábban…..
A TNT sorozatával tovább szökellve, az első felvonás után, őrületes csavart követően, hatalmas meglepetésre a második rész jön velünk szembe. Az epizód a Crouch End címet viseli és őszintén szólva egyike volt azoknak, amelyeknek utána kellett néznem. Előkerestem a novellás…..
Nem horror, inkább egy misztikus kalandozás. Viszont magyar. Érdemes hát azt a szűk játékidőt rászánni erre az 1933-as alkotásra.  Ha bővebben is érdekel a sztori, akkor a Horror-Filmek.hu oldalon találsz leírást arról és magáról a filmről is.  ..
Michael Haneke német rendező 1997-ben készítette el a Furcsa játék című beteges és meglehetősen egyedi filmjét, amivel aztán sok díjat be is zsebelt, többek között Chicagoban is, a Nemzetközi Film Fesztiválon, ahol a legjobb rendezőnek járó díjat vihette haza, sőt magát a…..
Tales from the blog Oldboy (2003) 2017.04.08 09:32:00
A múltkori Oldboy remake ajánló kapcsán eszméltünk rá arra, hogy Chan-wook Park 2003-as eredetijéről még nem emlékeztünk meg a blogon, pedig ha valami, akkor ez igazán helyet érdemel. A koreai rendező egy zseni és munkásságának egyik legjobban csillogó ékköve - mert azért van…..
Roar Uthaug norvég rendező azt gondolom abszolút beérett. Annak idején a Hideg prédával hívta fel magára a figyelmet, majd jött a szintén korrekt Menekülés, hogy aztán 2015-ben elkészítse az első norvég katasztrófafilmet, azt, amelyik kis híján Oscar-jelölést is kapott a…..
Tales from the blog Loft (2008) 2017.02.26 12:31:00
A közelmúltban kezdték játszani a magyar mozik a Kéjlak című thrillert, ami igazából itthon már nem számított ismeretlennek, hiszen 2010-ben azonos címmel a hollandok már tető aláhoztak egy filmet, ami aztán itthon is megjelent.  Ha viszont a Kéjlak eredetijét keressük, akkor…..
A hétvége utolsó filmje nem is lehetne más, mint A hívás, amely egyrészt az előzetesek alapján egy egészen izgalmas thrillernek tűnt, másrészt pedig az akkori képsorok láttán azt is elkönyvelhettük, hogy Halle Berryt megtréfálta a fodrász. Utóbbin talán kicsit nehéz…..
Egy meglehetősen elnyújtott szavazás ért véget a blogon, ugyanis még tavaly decemberben tettük fel a kérdést, hogy melyik a kedvenc horror beütésű sorozatod, most viszont jön a lepel lerántás. Több, mint 1400 szavazat érkezett, a győztesre pedig 50%-kal nyert. Valószínűleg a…..
A minap Stephen King után keresve futottam bele a TNT 2006-os minisorozatába, amely az író Rémálmok és lidércek című novelláskötete alapján készült. Annak idején terveztem, hogy átrágom magam a szérián, viszont valahogy mégis feledésbe merült az egész, amiért leginkább…..
Tales from the blog Strigoi (2009) 2017.02.03 18:29:00
A 2009-es Strigoi címét látva első ránézésre talán azt hihetnénk, hogy egy fasza vámpíros filmmel van dolgunk,amelyben nem csak fokhagyma szaggal riogatnak, hanem előkerülnek a karók, a vámpírok pedig igazi, ősi gonoszok, akik semmi szín alatt nem kímélik az ütőereket. Amikor…..
Egy kedves újságíró ismerősöm ajánlotta a figyelmembe Az utolsó órán című dán horrort, azt mondta, hogy nézzem meg, valószínűleg nagyon fog tetszeni, jó kis horror. Igazából az illető tévedett, nem feltétlen tetszett a film, bár a mondanivalója igencsak eltalált, de elég…..
Rappes Gyilkos kobold film? Miért ne?! Azért, mert sajnos botrányosan rossz. A Gyilkos kobold 5. felvonása sajnos a korábbiakhoz képest is gyengén sikerült. Pedig ha nagyon őszinték akarunk lenni, akkor a léc sosem volt túlságosan magasan. A borzalomról a Horror-Filmek.hu oldalon írtunk.    ..
Jöjjön egy nem túl ütős, de azért mégis csak az elmegy kategóriát erősíti horrorfilmes antológia. Irány a város kertes övezete, a gazdag negyed, ahol nem minden az, aminek elsőre látszik. A filmről a Horror-Filmek.hu oldalon írtunk bővebben...
Metál horror, nem csak metál rajongóknak. Ütős, véres, és tényleg metálos. Az alacsony költségvetés ellenére pedig egy korrekt film a végeredmény. Hogy mennyire? Kiderül a Horror-Filmek.hu-n található írásból.  ..
Nyissuk ki szépen, óvatosan a karácsonyi horror tárházat. Amelyben azért évről-évre belekerül egy-egy újabb darab. A jó hír az, hogy az A Christmas Horror Story nem is egy elveszett és kihagyható alkotás. Egészen korrekt és szerethető. A filmről a Horror-Filmek.hu oldalon írtunk...
Tales from the blog Infini (2015) 2016.10.16 21:25:00
Az utóbbi időszakban talán kevésbé vagyunk elkényeztetve jól sikerült sci-fi horrorokkal, sőt talán azt is kijelenthetjük, hogy alapvetően kevés az ilyen próbálkozás. No de mit lehet tenni, ha éppen a zombifilmek élik reneszánszukat. Ennek ellenére viszont olykor-olykor…..
Mi az?! Három feje van és nagyon sok foga. Naná, hogy a természetben igen ritkán látott Háromfejű cápa. Létezik. Még nem hallottál róla. Jó neked. Ha viszont kíváncsi vagy rá, akkor katt ide...
Kicsit nehéz helyzetben vagyok, hiszen akadnak olyan filmeket, amelyeket nem igazán kell bemutatni és ajánlani a közönségnek, a többség már úgyis látta, ráadásul valószínűleg többször is. A Holtak hajnala ugyanis sokak szerint az egyik legjobban sikerült zombis film és az sem…..
Matthew Fox és barátai a kihalás szélére keverednek ebben a 2015-ös filmben. Hogy pontosan mi történik és miként teljesít a történet az kiderül a Horror-Filmek.hu írásából. ..
A San Diego-ban rendezett Comic Con-on nem csak a mozifilmek kapták a főszerepet. Ahogy az lenni szokott a sorozatos előzetesek és információk számára is bőven volt hely.  A jelenleg is futó Preacher című sorozat például egy előzetest kapott. A sorozat az AMC-n nézhető hétfőnként...