Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisfaszú

0 bejegyzést írt és 158 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Puli Space blog Szuperhold 2012.05.07 09:30:00
A helyzet az, hogy a szuperhold távolról sem volt olyan szuper, pontosabban egy árnyalattal sem volt kevésbé szuper ahhoz képest, amilyen a Hold máskor szokott lenni. Az emberrel az egyik fő gond az, hogy a Hold „mezei” és „szuper” állapota közötti különbség észleléséhez…..
Schmitt Pál lemondott, a kormánypártok hamarosan megnevezik és megválasztják az utódját. Messziről nézve végül minden úgy történt, ahogy ilyen esetekben szokott. Az elmúlt napok fordulatos, önellentmondásoktól hemzsegő eseményei – amelyek átgondoltságukban leginkább a…..
Április elseje van (részvétem az ügyeletes hírezőknek), szokás szerint gyűlnek a videojátékos áprilisi tréfák, holnap jön is róluk egy gyűjtés. Előzetesnek addig is próbálgassátok a Google mókáját, amit a cég már tegnap publikált. A Google Mapsen létrejött egy Quest…..
Rossz hírünk van a mogorva orvosokért lelkesedő tévéfüggőknek: a Fox a várakozásoknak megfelelően bejelentette, hogy nem kér több évadot a House-ból, a jelenleg látható nyolcadik széria májusi fináléja egyben a sorozat hattyúdala is lesz, úgy tessék készülni. A sorozatok…..
kisfaszú 2012.02.09 14:59:56
A Viszkissel forgat titkos tárgyalásokat az RTL Klub, mert egy valóságshow-t építenének rá, értesült a Bors. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója baromságnak tartja az információt, bár a C:c is értesült olyan hírről, hogy a Viszkis kizárólag az RTL-nek nyilatkozik egy…..
Számos hajmeresztő dologgal találkoztunk már itt a blogon, nem egy banális pilótahibával is. Na de ez? Itt még fejjel felfelé Az All Nippon Airways Boeing 737-700-asa szeptember 6-án Nahából Tokióba tartott, éppen 41 ezer lábas utazómagasságon, a gépet a…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Sikeres európai szabadalmi perei után az Apple Magyarországra is lesújt. Miután a Samsunggal szemben dizájn-kérdésben pert nyert, az Apple tovább folytatja per-hadjáratát: szerda reggel védjegypert indított az Alma együttes ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. A keresetben…..
Az oktatási államtitkár, Hoffmann Rózsa tervei szerint az iskolai kettes jegy nem elégséges, hanem gyenge osztályzatot jelentene a jövőben. A parlamenti pártok támogatják a már elavult osztályzási kategóriák cseréjét, de természetesen saját javaslatokkal álltak elő.Az LMP…..
Lukács György teljesen meggárgyult - ez már tény, a Star Wars őstrilógián felcseperedett geek világ hitetlenkedését már rég felváltotta a csendes, izzó, telhetetlen harag. Még a beígért buzerálatlan verziókat is sajnálja tőlünk, miközben lassan, apránként…..
IDDQD Nincs menekvés 2011.08.24 08:50:08
Dan Trachtenberg reklámfilmrendező rövidfilmje Danielle Rayne főszereplésével. Nem tudom, ki hogy van vele, én határozottan el tudnék viselni egy Portal/Half-Life világában játszódó filmet vagy tévésorozatot. Talán inkább utóbbit. Az se baj, ha nem olyan nyomasztó a hangulata,…..
A Funny Car tréfás autót jelent, de valójában a gyorsulási versenyzés egyik osztályát hívják így – és ezekben a több ezer lóerős szörnyetegekben igazából nincs semmi mókás. Különösen ha nem sikerül megtartani az egyenest, azaz szükség van némi kormánykorrekcióra.…..
Pénteken igazi meglepetés vár a Sziget látogatóira. Nem, nem valami különleges koncertről van szó, hanem arról, a Sziget lakói megismerkedhetnek a magyar tüntetéskultúra javával. Míg a Sziget bejáratának jobboldalán, a HVIM fog tüntetni, baloldalon ellentüntetők állnak ki, a…..
A Szerencsejáték Rt. rákattant a faszozásra. Nemrég nem rúgták ki Kovács Áront amiatt, hogy Sugárlófaszként konferálta fel a Szerencseszombatban fellépő együttest (bezzeg az adásmenetet össze nem tartó Görög Zitát lapátra tették), most meg egy faszozós legenda nyomába…..
Ma reggel érkezett a szerkesztőségbe a hír, hogy… …Gond van a pénzpiacokon ..
kisfaszú 2011.07.15 12:58:25
kisfaszú 2011.07.15 13:34:15
Ma David McCandless egy korábbi infografikáját szeretném figyelmetekbe ajánlani. Néhány érdekes statisztikai adaton keresztül mutatja be, hogy csökkentsd az esélyét annak, hogy repülőgép-szerencsétlenség áldozata legyél.Nagyításért kattints a képre!..
Az Emmy-díjas Mátrix-sztár, Laurence Fishbourne úgy döntött, nem köt szerződést egy újabb évadra a Helyszínelőket gyártó CBS tévécsatornával, írja a Hollywood Reporter. A színész még 2008-ban, William Petersen távozása után csatlakozott a népszerű nyomozócsapathoz, de…..
Ez volt a kedvenc kérdésem tavaly, amit javasoltatok, amikor kértelek benneteket, hogy adjatok ötleteket, az E3-as booth babe-ekkel (azaz a standoknál álldogáló csini csajokkal) készítendő interjúimhoz. Aztán jó pár kérdést fel is tettem az utamba akadó, jobb sorsra érdemes…..
Itt az ideje, hogy egy kis csemegével szolgáljunk a nyájas olvasóknak. Csak saját használatra javallott, ha munkatársakkal, neadjisten barátokkal osztanák meg, akkor a következményekért nem vállalunk felelősséget. bÉla lazán kezd. Csuklóból meg neki az ilyen:Amikor az orvos…..
kisfaszú 2011.05.27 20:24:07
Annyira szürreális és durva sztorit közölt a Guardian, amilyet csak az élet tud írni. A lapnak beszélt egy 54 éves férfi, aki 2004-től három évet töltött egy Kína északkeleti részén levő börtönben. A nyilatkozó nevét persze nem árulja el a cikk, csak annyit, hogy korábban…..
Napi Borzasztó Szóvicc Románc 2 2011.05.04 14:20:00
Micsoda egybeesés, hogy tegnap megjelent egy bejegyzés ezzel a címmel. Pont múlt héten hallottam erre fernetstock verzióját, íme: Ț..
A találó nevű Katasztrófea külde be ezt a bájos kis sztorit a biológiaóráról. Az én gimis tanárom, Rémiás tanár úr is értékelte volna ezt a beszólást, szinte magam előtt látom a ledöbbent arcát. Mondtam a biológiatanárnak, azt állítom, hogy a fényképeken a piros jobban…..
                                         nem látni a fuck-tól az Ernőt A képet…..
A talányt Solaitid (a Csipkerózsika-álmot alvó, pompás Városképp szerzője) vetette fel a Budapest-bloggerek levlistáján: Vajon a Ferihegyi Repülőtérre vezető utat is Liszt Ferencről fogják elnevezni? A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető út igazából csak…..