Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vélemény Pécs

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tárcán kínálom Állj mellém! 2011.07.26 06:31:00
Írta: Bódi Katalin Mindenkinek a gyárban dolgozott az apukája, sokaknak az anyukája is. A városban mindig összebólintottak egymásnak az öregek, akik még a gyárból ismerték egymást. Csak tízévesen kerültem a közeli általános iskolába, amit még a múlt század eleje…..
  Kommentár nélkül: Levél: „Kinek ajánlottak már fel 250 forintos órabért? A férjem vagyonőr. Egyik este szólt az egyik haverja, hogy be kellene ugrani egy kolléga helyett a hétvégén huszonnégyezni. A párom éppen ráért, ezért elvállalta. Kérdeztem, hogy melyik…..
Tisztelt Munkahelyi(T)error! A napokban attól volt hangos a média, hogy Magyarország egyik legnagyobb hiper cégénél elszaporodtak a rágcsálók. Nevet felesleges volna írnom, gondolom tudják, hogy melyik cégre gondolok. Rögtön a hír után a cég szóvivői cáfolni igyekezték ezt a…..
Vélemény Pécs 2011.05.09 17:35:00
@Droli: Itt Pécsett is vannak verebek szép számmal bent. Nagy állatbarát vagyok, de kétlem, hogy üríteni udvariasan kimennének az utcára...
Sziasztok! Amíg mások karácsonyra 13. havi bért, bónuszt stb kapnak addig minket meg kiraktak az utcára.Egy elektronikai cégnél dolgoztam Nagykőrösön. A cégnek vannak saját úgynevezett céges dolgozói és vállalkozós dolgozói akik csak kölcsönzött munkaerők. Én is ilyen…..
Tisztelt Jogászok!A mai nap találtam rá a honlapjukra. Ami az üzletkötők blogbejegyzéseit tartalmazta, kerüljétek el a biztosítókat c. részben.Én is egy biztosítónál dolgozom.Itt ebben az évben egy olyan érdekeltségi rendszert dolgoztak ki, ahol 5 féle csoportra osztották fel a…..
Sziasztok!   Én egy kommunikációs ügynökséghez mentem interjúzni, grafikus állásra pályáztam. A mai napig le vagyok döbbenve azon, amikor a 40 év körüli főnökasszony megjegyezte, hogy "reméli nem vár otthon két gyerek", ugyanis az előző grafikus azért nem tudott…..
Vélemény Pécs 2010.09.04 09:04:27
@blue moon:
Szia, én már írtam ide cikket és beírtam a cég nevét is de azt itt kimoderálja a szerkesztőség, bizonyára valami törvény van ami erre kötelezi őket, nem tudom.
Tehát lehet hogy más posztolók is kiírták a cégnevet stb. adatokat, csak azt utána kitörölték és mi már nem láthatjuk.
Modorosblog A sértődött vidéki 2010.08.26 07:00:00
Vidék: (...) Az ország Budapesten kívüli része. (...) (Magyar Értelmező Kéziszótár)   Ahogyan a modoros dagadt sem dagadt, úgy a komplexusos vidéki sem vidéki. Nagyvárosi, kisvárosi, kistérségi. A Vidék az az ő elképzelése szerint biztos csak valami elmaradott dolog…..
Egy férfi megszólít egy nőt az utcán : - Mondja hölgyem lefeküdne velem egymillió dollárért ? - Egymillió dollárért? Le. - És húsz dollárért ? - Na de uram mit gondol mi vagyok én? - Hogy ön micsoda azt már megbeszéltük.Most már csak az áron vitatkozunk! Magyarok!…..
Biztosan hallottál róla Kölcsey Ferenc  sírhelye környékén is csónak alakúak a sírjelek. Hiszen a kereszténység olyan, mint a ruszki kommunizmus, idegen a magyarságtól. (Valláskritika Virtuson is olvasható) Mifelénk a szatmári vidéken gyerekkoromban nem nagyon volt divat a  világuralomra törő…..
Éppen most olvastam az egyik fórumban, hogy élénk eszmecsere bontakozott ki a bidé hívei illetve ellenzői között. Van, akinek van, de nem használja, van, aki csak szeretne de, nem fér, van, aki azt mondja minek? Mondanám a kedvenc hősnőm szavaival, hogy a bidé alapvető emberi jog!…..
Tisztelt Munkahelyi Terror! Munkahelyemen dolgozik egy összeférhetetlen kolléga, ez a fiatalember senkivel nem képes együttműködni. Minden nyáron betegállományba vonul hosszú hetekre, így teremt magának szabadságot. Ez évben kilátásba helyezte a vezetőség, hogy nyáron is nagy…..
Üdv. Néma Bob vagyok, és ezzel a poszttal szeretném felkészíteni/támaszt adni férfitársaimnak, akiknek még nem volt része az inváziós sereg támadásában.   Május végén, június elején újra kinyitnak a strandok: a mindenféle korú és származású fürdőzők serege…..
A Hágai Nemzetközi Bíróság is vizsgálódik a UPC szerelőinek ügyében, annyi emberiségellenes akciót hajtottak végre az utóbbi években. Mai hősünk Ági, a kábeltévék Kohlhaas Mihálya, aki annyira kiborult a UPC-ügyfélszolgálat legendás ügyfélellenességén, hogy kemény harc…..
Üdvözletem, Gondoltam megosztom tapasztalataimat kis hazánk rendkívül jól működő munkaerőpiacával kapcsolatban. Már egy jó ideje keresek állást de még mindig sikertelenül, az elküldött pályázatokat nem is számolom már. Egyszerűen az a benyomásom hogy már nincsen hely…..
Vélemény Pécs 2010.06.06 14:23:26
@Narameichla:
Olaszországban egy garzon lakást simán bérelsz rezsivel együtt 500 euróért. A 90 perces buszjegy 1,2 euro körül van egy nagyvárosban.
A bérlet nem sokkal drágább mint itt.
Az élelmiszer kb. 20%-kal drágább, de a minősége is sokkal jobb (pl. sajtok, felvágottak esetében).
Az a Fidesz csökkenti "kőkeményen" az áram árát, aki az összes törvényjavaslatot, ami a jelenlegi helyzethez vezetett, csont nélkül, teljes egyetértésben az MSZP-vel megszavazott. Csak Borat-ot tudnám idézni: nice!   Az energetikai maffia törvényesen "lopja…..
Hali Mindenkinek Most elmesélem nektek a mai állásvadászatom sikertörténetét. Reggel 08:30-ra kaptam időpontot. Már a portánál dobtam egy hátast, mert kb 90-100 ember állt bebocsájtásra várva. Hamarosan megjelent egy hölgyemény, és mint a juhász a nyáját, beterelt minket az…..
Vélemény Pécs 2010.05.29 09:23:58
@TFec: bruttó 73 asszem, ami nettó 60-ra jön ki.
Sziasztok! Egy nagy cégnél dolgozom, jelenleg még határozott idejű a munkaszerződésem. Elvileg 2 hét múlva határozatlanon leszek már. A véglegesítésem még mindenképp megvárom, de utána szeretném, hogy terhes is legyek. Viszont nagyon félek, hogy találnak valamilyen indokot,…..
Kedves Szerkesztők!   10 éve lesz idén, hogy a jelenlegi munkahelyemen dolgozom. A fizetés kevés, de legalább biztos, a főnök elég rendes, szóval nem egy különösen jó munkahely, de nem is elviselhetetlen. A kollégák is hosszú évek óta itt vannak, egy összeszokott csapatról…..
Macskapcsolat Cicatemplom 2010.02.12 11:55:00
Az egyiptomi Alexandria területén egy templom maradványait fedezték fel régészek, amelyet III. Ptolemaiosz király feleségének, Bereniké királynőnek építtetett. A 15 méter széles és 60 méter hosszú templomban a Ptolemaiosz-szobrok mellett gyönyörű régészeti leletekre…..
Bár a kormány tagadta, burkolt privatizációs előkészület volt az MNV Zrt.-nek a regionális vízműtársaságok átszervezésére tett kísérlete tavaly. Az Index megszerezte az ezt bizonyító, az állami vagyonkezelőnél készült előterjesztést, amelyet az ügyben kirobbant politikai…..
Vélemény Pécs 2010.02.09 10:52:23
Aki tud olaszul:
www.rai.tv/dl/RaiTV/programmi/media/ContentItem-72131396-1d22-4147-858e-488f68e410d8.html

Hasonló problémákról van szó!
És "véletlenül" szintén felbukkan a Suez neve,
na meg a Nestlé is (aki szinte ingyen termelheti ki az ásványvizet,amit aztán drágán értékesít)
Kedves Szerkesztők!   Régóta olvaslak Titeket, habár a "közösségi életben" nem veszek részt. Mégis úgy adódott, hogy megosztanék veletek egy fura eseménysorozatot, ami mostanában történt velem, és ami jelenleg megakadályoz abban, hogy állandó munkát találjak. Ha…..
Vélemény Pécs 2010.02.08 11:18:22