Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mateusz

0 bejegyzést írt és 243 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most nem fogom elárulni, hogy hogy találhatod meg a kép lényegét, de a címben elárultam, hogy mit kell keress...
Mateusz 2009.04.08 07:01:11
A mai képen egy mindenki által ismert személy látható. Csak jobban meg kell nézni.Úgy vettem észre, hogy őrületes találgatás folyt itt, és még mindig nem tiszta mindenkinek, hogy kit kell látni. Nos, ha megfigyelitek, akkor a kép közepén ott van Jézus...
Mateusz 2009.03.23 13:46:11
@deviques: de nekünk konkrétan a válasz kéne, nem segítség:D
Most szombaton lesz az RTL KLUB-on a Die Hard első része, avagy magyarul a Drágán add az életed 1988-as klasszikus akció műremek Bruce Willis főszereplésével. A film cirka 21 évvel ezelőtti, azokból az időkből, amikor még Bruce-nak volt haja, és viagra nélkül is állt neki a…..
Ki kell mondani, a fiúkat/férfiakat mindig is lenyűgözte a kaki. Nem is egyszer hallottam már nőket kiakadni, hogy mi ez a kaki őrület a hímneműeknél? (lásd South Park epizód) Nincs ezen mit tagadni, lebuktunk. Miért mondom ezt? Egyrészt ez már a negyedik "Amikor a…..
A Gyilok-Gép Háttérinformációk 2009.02.26 19:46:00
Amióta eszemet tudom, imádtam a hangjátékokat és amióta elterjedtek, a hangoskönyveket is. Akárhányszor külföldön voltam, vettem hangoskönyveket, mert itthon vagy nem lehetett kapni, vagy messze nem olyan választékban/minőségben mint külföldön.Ezért már elég régóta…..
Mateusz 2009.02.28 15:53:50
@freddyD: Ja mostmár tényleg értjük miért nincsennek stratégiai játékok a sorozatban.:P
ROFL-net Interaktív zombihorror! 2009.02.28 05:46:00
Még 90-es évek elején voltak nagyon elterjedve ezek a "Kaland-Játék-Kockázat" könyvek. Az volt a lényegük, hogy választhattál, mit cselekszel, aztán oda kellett lapozni. Igaz, ott sosem kockáztam meg ilyenek, minden harcot megnyertem egyből (eleve ilyen harcost mint engem,…..
Quake III Arena. Böngészőben. Akinek ennyi nem elég, hogy kipróbálja a Quake Live-ot, olvassa el ezt a cikket, hátha kedvet kap. A játékhoz sajnos le kell tölteni egy plugint, szóval éppen azokat az irodai munkakerülőket lövik meg ezzel, akiknek nincsenek adminjogaik. De otthoni…..
ROFL-net Észak-Amerikai történet 2009.02.26 06:09:00
Bámulatos! Egyfelől elég beteges, de ugyanakkor zseniális a képi világ és a dal is nagyon ott van!  Story from North America from Kirsten Lepore on Vimeo...
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2009.02.23 13:53:24
Nos, hát van egy kedves, jó fej Crash nevű rendszeres kommentelő, akivel néha váltunk leveleket, mert egy ideje már fejébe vette, hogy feliratozza videóimat angolra. Az elején maga készítette, aztán azt hiszem a Barbies videótól ketten csináljuk, azaz én korrigálom a nyelvtani…..
ROFL-net Kultúr-sokk 2 2009.01.29 06:57:00
Ma átmegyünk egy durvább fokozatba. Én sosem tettem volna ezt nagymamámmal, szegény szerintem soha többé nem beszélt volna velem.Szóval valaki megnézette nagyijával az internet egyik elhíresült nagyon, de nagyon olcsmány videóját és felvette a reakcióját. ..
Mateusz 2009.01.29 15:11:09
@Monokli: Hát, én nem tudom ki mikor ebédel, én ma pl még nem is, és ennyi erővel holnap délben is elolvashatták volna, valaki meg pont akkor...Ráadásul nem csak én mondtam ki, hogy mi van a videóban, és itt most spec nem közvetlenül, de erről a videóról is szó van eléggé, akinek olvasva is undorító (nemtudom nekem erős gyomrom van, röhögve néztem végig, hogy milyen barmok(ez nem jelenti azt, hogy tetszik nekem, vagy, azt, hogy mástól is elvárom ezt)) az ezeket a kommenteket ne olvassa(úgy lehet kiszűrni pl, hogy ha tudjuk, hogy undorító dologról van szó nem megyünk rá feltétlenül a kommentekre és itt arra se foghatja senki, hogy nem tudta, mert freddyD direkt vastag betűvel kiírta: "nagyon olcsmány" amit azt hiszem elírt, de ki lehet következtetni, nem az I'm a barbie girl klipjét ágyazta be a postba). Amúgy meg a videót nem is értenéd, ha nem tudnád mit néz a nagyi.
Lennynek nincs szerencséje, ugyanis a múltkori "Road to Fame" után egy másik játék sem fog bekerülni a sorozatba, amit ő adott.A játék a 2002-ben megjelent 'Hotel Giant' névre hallgat és azóta már van második része is.Hogy miért nem került be? Ebből nem lenne jó videó.…..
ROFL-net Rovat: Partiarcok delüksz 2009.01.20 05:02:00
Sólyom László is bulizikSzexibojKinyalták törpillát (+18)Végre egy normális partiarc. RíszpektEz... wtf?EjhaEz túl könnyűMár megint ez a csávó? Ki a szar ez?Keresd meg a kakukktojástKöszönet illeti Balázst..
ROFL-net TALÁLKOZZ TIHANYIVAL! 2009.01.18 06:08:00
A Budapest TV lelkes figyelője (és feltöltője) Sheela567 kapott egy youtube üzenetet, amit továbbított nekem.Szia! Készítünk egy műsort, az egyik kereskedelmi csatornán, ami olyan emberekről fog szólni, akik vallási, vagy felekezeti, világnézeti kérdést tekintve az átlagtól…..
Még régebben akartam írni erről a cégről, ugyanis ő is alkalmazza a csúnya kis átverős trükköt, miszerint licensz nélkül próbálja eladni magát hivatalosnak.Ezt már mások is elsütötték, és tényleg nem egy szép dolog. Ez már majdnem olyan mint ezek a rémes Tribute zene cd-k,…..
ROFL-net Csak őszintén srácok... 2009.01.08 06:20:00
Hány? Én: 1..
Utóbbi napokban megint sok játékajánlót kaptam, benne elég sok ingyenes programról. Hogy "Töltsd le szoftverbázisról" meg egyebek...Az az igazság, hogy ingyenes játékokkal nem foglalkoznék. Ennek oka egyszerű. Ingyenesek. Persze azok között is van nem kevés igazi vacak,…..
ROFL-net Nem is tudom, hogy... 2009.01.04 06:15:00
- név rosszabb (tiddy meglehetősen hasonlít a titty-re, ami ugyebár csöcsöt jelent)- vagy maga a termék? Komolyan mondom, ha ezt tényleg veszik emberek, én már végképp elvesztettem a hitemet az emberiségbe... ..
Tom_Bizkit elkészített egy másfajta malőr videót a Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast-ból. Marha nagy, ahogy a bejátszások alatt valamiért közelharc folyik és azok tudomást sem vesznek róla :P A szilveszteri videómnál hála nektek (ha minden igaz), megoldódtak a technikai…..
Mivel mással tudnék minden jót kívánni, mint egy rettentően bizarr karácsonyi tállal! Ilyen nyomi arcokat meg ujjakat sem láttok gyakran! ..