Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Közért Károly

9 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közért - a politikaellátó 100% 2010.04.15 16:58:24
A Homáron éppen az Electro World szennyes titkait teregeti ki egy volt alkalmazott, úgyhogy emelem a tétet, és magát az Indexet adom ki mindjárt. Úgyis egy csomóan szokták kérdezni, hogy milyen online újságírónak lenni. Szombat éjjel ilyen volt: Öregedő laphoz képest kifejezetten…..
Dr. Közért Károly 2010.01.18 11:58:51
Két angol hülyegyerek "How to Dive” címmel összeszedett mindent, amit a szimulálásról tudni kell. Zseniális Drogba és CR7 paródiák. (via letsgodisco)Megjegyzés: Az angoloknál a XV. században volt a legnagyobb a korrupció. De miután békét kötött a York-ház és a…..
A privát bankár egyetlen alkalommal sem azonosított egy ügyfelet telefonon adott megbízásai, beszélgetései során, erre az ügyfél feljelentette.Szerintem ismerték egymást:-)   ..
Kis János cikke a HVG-n.   ..
Vasárnap az Emberibb Parkolásért Mozgalom és a Közlekedési Dolgozók Országos Egyesülete csapata autókkal tüntetett a kerékpárutak ellen. Az aktivisták elfoglalták a Kiskörúton nemrég kialakított bicikliutat, és a parkolósáv visszaállítását követelték a városvezetéstől.…..
Dr. Közért Károly 2009.12.14 23:56:05
Ostobaság azt gondolni, hogy az alkotmány attól „átmeneti”, mert a bevezető szakaszában szerepel ez a szó. Éppen hogy nem az: az 1989-es alaptörvény emberi jogi értéktartalma világos és határozott. Fő funkciója, hogy megvédje az állampolgárokat a mindenkori hatalom…..
Egy örömteli hír: nyilvánosságra kell hoznia a parlamenti pártoknak, hogy az államtól mennyi hitelt kaptak, és ebből a pénzből milyen ingatlanokat vásároltak a működésükhöz.Az ügy előzménye, hogy 2007-ben az Országgyűlés úgy döntött: az államtól ingyen bérelt…..
Andrassew Iván, irodalmi-művészeti életünk egyik állócsillaga, a közéleti publicisztikáiban lángoszlopként utat mutató demokrata a napokban vette át kormánykitüntetését Kiss Péter (MSZP) társadalompolitikai minisztertől 1,2 millió forintot nyert el a Magyar Szak- és…..
Egy világ omlott össze bennem, amikor megtudtam, hogy Obama Nobel-díjas lett. Először a norvég parlament sajátos humorának véltem a jelölést, vicceljük meg az elnököt, hátha elfogadja a díjat, de nem, sajnos ez vérkomoly volt. Jelölték, ő meg elfogada. Meglepte, de átvette. Az…..
 A jelenlegi helyzet meglehetősen fura, hiszen az alapfelállás 180 fokot fordult. A General Motorsnak valószínűleg egy büdös petákja sincs, amiből megmenthetné az Opelt, viszont az erő pozíciójából tárgyalhat tovább, hiszen Amerikában megmentette őket a kormány, itt e…..
Minden, ami politika. Dr. Közért Károly újságíró közéleti blogja - hamarosan... ..