Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BGB

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A svájci klasszis 30 éves lett. Lehúzhatja a rolót, vagy meg tud újulni? Adódik a kérdés, mi motiválja még? Ha nagyon röviden akarnánk erre válaszolni, akkor az, amit eddig még nem nyert meg: az egyéni olimpiai bajnoki cím...Megcsinálta már a karrier-Slamet, azaz megnyerte az…..
A norvég állami tévé felvétele a 2011-es oslói északi sí világbajnoksághoz kapcsolódó koncertről:..
Nem lepik el az alkeszt a Jackfall-os bejegyzések, ennek ezer oka lehet, többek között az, hogy a villányi másodvonallal úgy általában keveset foglalkozunk. Már ahhoz képest mindenképp, hogy mégiscsak ez Magyarország legnépszerűb borvidéke, ámbátor a legtöbbet kritizált is…..
BGB 2010.12.13 13:32:08
@borispán: Ez most azt jelenti, hogy már kóstoltad? Sajnos 2007-ben (is) nagyon nehéz volt alacsonyabb alkohollal megúszni... Nagyon kutatom, főleg a szőlőben, hogy miképp lehet elvetemülten meleg évjáratokban is visszafogni az alkoholt, de elég nehéz ügy. Persze lehetne korábbi szürettel, de akkor meg a zöldes ízek maradhatnak benne, amit ugye senki nem akar... A 2008-as évjárat ebből a szempontból talán még nehezebb is volt (hirtelen érés), mint 2007, nagyon meg fogok lepődni, ha 13,5-ös alkoholt találok majd "nagy" borban. A Bauer 2008-as is 14,5. Ami miatt jobban tetszik, az a részletgazdagsága és az intenzitása, és mint írtam is, a hordóhatás is visszafogottabbra sikerült, mert már több válaszási lehetőség volt. Összefoglalva: én is nagyon szeretnék 14 körül megállni az alkohollal bármilyen évjáratban, de ehhez szerintem még a déli borvidékeknek sokkal több meleg évjárat tapasztalatára lesz szükségük.
Azoknak a kedves NFL-rajongóknak szeretnénk segíteni, akik szívesen nézik a labdarúgó VB-t, de egyelőre még nem tudják, kinek szurkoljanak. Japános kollégánk, ala vela ötletét meglovagolva összevetettük a legfrissebb NFL-erősorrendet és a FIFA legutóbbi világranglistáját, hogy…..
  Nem is csűröm-csavarom a dolgokat: a 90es és a Gyűlölt ellenségeink ikonikus blogok nagy formátumú írója, Kurtz ezredes ma egy, sokunk számára ismeretlen területre kalauzol el bennünket: az amerikai csapatjátékok világába.   Mivel eddig nem sok szó esett…..