Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CbbhuAdmin

793 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BerryBlog Kudos, Appleblog! 2011.02.01 08:03:00
Ezúttal rendhagyó módon egy ma jubiláló blogról szeretnénk megemlékezni, mely éppúgy a zöldség- és gyümölcsblogok kategóriájába tartozik, mint a BerryBlog. Konkrétan az Appleblogról van szó, mely ma ünnepli hároméves fennállását, mi több, ha minden igaz, vagy már megvan,…..
Megint kiraboltak egy Apple Store-t, ezúttal a connecticuti Greenwich-ben. Legalább öt támadó törte be az üvegajtót, és távozott több tízezer dollár (kétszer több millió forint) értékű gépekkel.Azért írok róla, mert lassan elmondhatjuk, hogy trendről van szó, néhány…..
Mint azt már korábban tudni lehetett, január 27-én lesz az Apple következő show-ja, most azonban már nemcsak a pletykákból, hanem a kaliforniai cég meghívójából is ismerjük a dátumot. De nem is ez a lényeg, hanem a szlogen: "Gyere el, hogy megismerd a legújabb…..
CbbhuAdmin 2010.01.19 13:24:09
Twitteren már olvashattátok, hogy rászántam egy estémet a Snow Leopard kivégzésére. Kapcsolatunk viharos szakasza néhány nappal a telepítés után kezdődött, ekkor vettem észre, hogy az újraindítás után egy oldalra rendezi az ikonjaimat az asztalon (később ezt már bármikor meg…..
CbbhuAdmin 2010.01.17 14:00:13
@b_pit: Leformáztam, mondta a telepítö,hogy erre nem lehet Leot,aztán target diskmodban egy ujabb macbookrol lett rá telepitve.

Milyen flashplayert rakjak rá?
CbbhuAdmin 2010.01.17 14:05:20
@b_pit: most raknám fel,de Xvid is van fent.

Mit pakoljak még?
CbbhuAdmin 2010.01.17 14:06:35
@b_pit: ..mi a különbség

XviD Component Binary

és

XviD Component Source

között?
Az ION Audio piacra dob hamarosan két iPhone-kiegészítőt, az egyik egy fullos méretű QWERTY billentyűzet - ennek hasznosságát most nem részletezném, mindenki döntse el maga -, nálam a másik termék tette be a kaput. Az iDiscover Keyboard egy 25 billentyűs, iPhone-ra köthető…..
CbbhuAdmin 2010.01.11 12:36:01
Tudom, hogy mennyire odavagytok a hazai Apple-csajokért, úgyhogy a héten egy magyar lányt kaptok, méghozzá egy celebet. Ördög Nóra már volt egyszer a rovatban, amiért csak magát okolhatja: Nánási Pállal kettesben álltak sorba az iPhone 3GS hazai premierjén és vettek is egy mobilt,…..
Ez még csak a karácsony második napja, de a sok-sok egyeztetésnek, háttéraklúnak, titokban megkötött szerződésnek hála pontosan tudom, hogy mit fogunk enni az ünnepek alatt. Átnézve a menüt, kétféle megállapítást tettem: egyrészt a családjaink hajlandók eltérni az előírt…..
Appleblog Fejbelőtték a MacBookot 2009.12.19 08:31:00
A mostani sztori már csak azért is érdekes, mert közel sem tiszta, hogy pontosan mi történt, a végeredmény viszont annál inkább egyértelmű: valaki kivégzett egy MacBookot Prót. Az egész Izraelben történt, ahová Lilysussman megpróbált belépni. A lány nem tisztázott…..
A minap a Gizmodón jelent meg egy elég kemény írás arról, hogy milyen érzés lehet az Apple alkalmazottjának lenni. Ahogy azt a távolból képzeljük, valószínűleg remek: egész nap szívják a füvet, színes tintákkal álmodnak, az udvarban hullahopp-karikáznak, szappanbuborékokat…..
 Undergroundnak túl populáris,populáirsnak túl underground.Ez a formabontó formáció az Earnie & Borsa páros.Egyedi és minőségi felvételeikre  felfigyeltek már a nemzetközi kiadók is.Legújabb kislemezük hamarosan megjelenik a Dowalve records-nál "Imagine"…..
 ...indul a szavazás!..
 A pénteki napon rendhagyó módon két vendég látogatott a Blikk szerkesztőségébe, akik rekord számú kérdést kaptak. A Csillag születikből előző hét szombaton kiesett Brasch Bence és Horváth Tamás két órán keresztül válaszolt olvasóink kérdéseire.szandi:Szia Tomi.…..
Mint bizonyára már mindannyian tudtok róla, a Vodafone elbocsátotta egyik, frissen felvett online marketingesét. Az ok pedig az volt, hogy a múlt péntekinagy T-offline idején ki merte írni Twitterre ezt az üzenetet.A kirúgás híre egyöntetű visszatetszést keltett…..