Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Johnnyboy

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Állítólag politikai pártok uszítanak minket. Állítólag átláthatatlan mozgató erők vesznek rá, hogy bizonyos dolgokat elkövessünk. És a legjobb: állítólag pénzt is kapunk érte! Akik előszeretettel rágalmaznak, azok szerint voltam már cionista, hazaáruló, jobbikos, MSZP-s,…..
      Mivel törlöd ki pelyhes bundájú plüsskutyád fenekét?  Ha kedvenced még kölyök és még egy ágyban is alszol vele, de nem akarsz nap, mint nap bajlódni a fürdéssel, akkor a Pet Head nedves törlőkendőit neked, illetve neki találták ki. Ne izgulj!…..
„Apuka is iszákos. A szüleivel beszéltem erről, mire a válasz: „jaj, Attila tudja, hol a határ, nem láttuk még részegen” – az alkohol nem ajzószer egy ellaposodni készülő kapcsolatnak. A lányt az is nyomasztja, hogy párja valójában mellette kezdett el inni…..
Íme néhány valóban érdekes információ a mellekről! ..
A fenti egyetemistafilmet a zenéje miatt kaptam, a Live Large játszik benne. Ám függetlenül attól, hogy miről is szól valójában, minden nézőnek alighanem ugyanaz ugrik be róla: hol szeretkezhetünk Budapesten közterületen illetve a szabadban? Amióta van Sziget, azóta szerintem első…..
Tegnap este belenéztem a Megasztárba, gondoltam már csak négyen vannak, ők már biztos tudnak énekelni, Eszenyi aktuális maskaráján meg legalább röhöghetek egy jót. Jó döntés volt, a műsor alatt ugyanis belefutottam a mostanában erősen gondozatlan bulvárvonalunk abszolút ezévi…..
Johnnyboy 2010.12.04 21:33:26
@ork1234: Ne idegelj! Egy-egy embertől 50 rongy? Akkor én valamit nagyon rosszul csinálok, nem nagyon lehetek sikeres ember, mert a fizumból nekem 5 ezrem nem lenne erre, nem hogy 50.
Sajnos 40 csak a fűtés, 50-et meg kajára költök egy hónapban, úgyhogy éppen csak kifizetem a számlákat, és tengődök hónapról-hónapra.
De hát akinek van, az küldje, biztos csak én vagyok csóró, átlagos fizetésből élő ebben az országban.
Persze arra nem tértél ki, hogy ha csak 1 embertől 50 jön, akkor hányan szavazhatnak? Lehet, hogy csak ketten? :)))
 A trópusi strandidillnek gyökeresen ellentmondó lehetőséget kínál St. Martin szigete. A Holland-Antillákhoz tartozó félig francia, félig holland sziget eleve nagyon furcsa hely európaias kultúrájával, de az igazi attrakció a sziget egyik legjobb strandján, a Maho Beachen vár.…..
Johnnyboy 2010.11.16 07:36:08
nabeulnak igaza van. Egyébként meg átlag magyarnak kissé távoli ez a hely. Akkor inkább Görögország, Zakynthos szigete.
Nem ennyire látványos, de azért itt is közel van a reptér a parthoz :)
Pár vid:
www.youtube.com/watch?v=m1E50F5lbvY
www.youtube.com/watch?v=Gzr6ZEu86lg
Strand fölött, látványos: www.youtube.com/watch?v=XD6HauW5Bm0
És a legolcsóbb hotel Zakynthoson: www.youtube.com/watch?v=z9bBrnnhl6c&feature=fvw
vannak saját videóim is, de azok nem sikerültek ilyen jól.
A hetes nyaralás zabával annyiból kijön mint a St. Martini reptérre egy repjegy... gondolkodj magyar!!! :))
A rendeletben meghatározott egyösszegű kifizetés miatt már nagyon várták a múlt hét pénteket a nyugdíjasok. A számok láttán azonban többen azt hitték, hogy ez a kész átverés!Egyik olvasónk azt írta, hogy 94 ezer forint a nyugdíja és most kapott mellé 568 forint/hó…..
Tízmillió forint kártérítést ítélt meg a vörösiszap-katasztrófa egyik devecseri károsultjának a Fővárosi Bíróság a  pénzt a Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt.-nek nyolc napon belül ki kell fizetnie. Az ilyen tartalmú végzés igencsak szokatlan a magyar…..
A teljesség igénye, és a sorrend megszabása nélkül, folytassuka a 10 legjobb sci-fi epizód bemutatását.  6. Végtelen határok - Demon with a Glass HandPremier: 1964. október 17.Írta: Harlan EllisonTörténet: Egy embert visszaküldenek a múltba. Nem a történet bonyolultsága…..
Sokan ajánlották Marika néni kávézóját, ahol állítólag a legemberesebb és legjobb hamburgereket kínálják az éhes egyetemistáknak. Kíváncsiak lettünk egyrészt a minőségre, másrészt a hely névadójára és arra, hogy a hamburgeres kiemelkedik-e a tucatburgeresek közül. A…..
A Fővárosi közgyűlés még június elején kimondta, hogy tilos lesz a dohányzás a fővárosi aluljárókban. A rendelet július 18-án, azaz múlt vasárnap lépett életbe. A dohányzási tilalom a fővárosi önkormányzat, illetve a BKV tulajdonában lévő 72 aluljárót érinti. A…..
Johnnyboy 2010.07.22 20:42:36
Rendőr büntet biciklist a Margit hídon a pénteken a Pesti Side-on megjelent fotó tanúsága szerint, az azonban nem derül ki, hogy a biciklis mit követett el. Másra nem is tudunk tippelni, mint hogy nem szállt le a bicikliről. A hídfőknél egyébként nem egyértelmű, hogy pontosan mi…..
Johnnyboy 2010.07.17 17:04:45
@Jabozeo: Ahha, a turisták a Lánchídról meg majd csak jobbra fotózhatnak, azért mert a buzi bringások mehetnek csak a bal oldalon... van itt logika kérem szépen! Okos vagy nagyon! Talán toljátok a kurva hidakon, és akkor meg van oldva!!! Ezen már elgondolkodtatok, seggfejek?
Tudtad? Amire nincs hitel 2010.06.22 12:00:00
Amikor a hitel szót meghalljuk, a legtöbb embernek a lakáshitel után a plazmatv és az új Suzuki jut az eszébe. Persze tovább gondolkozva már olyan tárgyak is szóba kerülnek, mint hűtő, mosógép, notebook, s mindenféle kütyü. Na de nézzük, mi az, amit nehezen veszünk meg…..
Foci vb az MTV-n! Breaking news 2010.06.14 20:46:00
Hangmérnökeink megvizsgálták, hogy mit tehetünk a Magyar Televízió rendszerein belül annak érdekében, hogy a sokakat zavaró vuvuzela-zümmögést kicsit tompítsuk. Az új rendszert kedden teszteljük, bízunk abban, hogy eredményes lesz. ..