Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beac4ever

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megkezdődött a szezon az alsóbb osztályú bajnokságokban is. Legkorábban a NAJB, majd a MAJL, legvégül pedig az OB I/B startolt. Örömteli, hogy egyre több csapat alkotja a hoki hátországát, idén 26 csapat indul a három sorozatban. A Magyar Jégkorong Szövetség az OB I. és a Mol…..
A várakozások felettit nyújtott válogatottunk, summázta a péntek esti Magyarország–Olaszország Pannon Hoki Kupa-mérkőzés tapasztalatait Énekes Lajos, edző, aki a két NHL-es múltú tengerentúli tréner mellett egyedüli magyar tagja a nemzeti csapat szakmai stábjának.…..
Az új magyar szövetségi kapitány első mérkőzésén hatalmas győzelmet aratott a magyar válogatott. Az A csoportos olaszok megszerezték ugyan a vezetést mindjárt az elején, ám utána már csak a hazai csapat szerzett gólokat a fehérvári Pannon Hoki Kupán. Fontanive a 7. percben…..
beac4ever 2009.11.06 23:00:01
@matthew88: Nekem van két ülő szombatra, de sajnos dolgozom, de. 10 és 12 között Budán átvehető.

Jó meccs volt, gratulálok mindenkinek (a szurkolóknak is), Hajrá MAGYAROK!
A magyar válogatott májusban kiesett az A csoportból. A deklarált cél a visszajutás. Ted Sator, a szelekció új kapitánya is azt nyilatkozza rendre: már a 2010-es divízió 1-es vb-csoportunkat meg kell nyernünk Szlovéniában. A felkészülés és a csapatépítés a Pannon Hoki…..