Regisztráció Blogot indítok
Adatok
reményhal...

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Asher Levine nevű tervező követte el ezt a szerelést, amely egyáltalán nem nyerte el a tetszésünket. Először csak a cipő nem tetszett, de aztán rájöttünk, hogy itt bizony semmi sem stimmel. Egy B-kategóriás sci-fi film jelmezének talán...(fashionisto)..
A "Pénteki bukta" sorozatban ma a híres pisai ferde toronyhoz látogatunk el. De nem csak mi, hanem egy csomó kreatív turista is...Persze az vesse rájuk az első követ, aki Pisában járva ellen tudott állni a kísértésnek!Via imgur.comEz is érdekelhet a blogon: 10 tipp,…..
reményhal... 2010.04.10 22:24:32
bagzómacska Hussvéét! 2010.04.05 20:53:00
Sok locsolót a lovagináknak, és rengeteg piros tojást a lovagoknak! ..
reményhal... 2010.04.07 12:20:31
OurFashion Kinek állt jobban? 2010.03.30 10:35:49
A Gucci futuriksztikus, oldal kivágott ruháját két modellen is láthattuk a héten. De vajon kinek állt jobban? A 17 éves Karlie Kloss a Numero magazinban pózolt, míg Anja Rubik a Saks Fifth Avenue új katalógusában feszített.Karlie szerintem döbbentesen, azonkívül hogy korántsem…..
A korábbi szavazásokhoz képest nem nagyon vetettétek be magatokat, a pár napja kihirdetettek kérdésre, miszerint Ti milyen boltnak örülnétek az Andrássy úton?Miután a titokzatos, nagy hírversét keltett bolt tegnap megnyitotta kapujait, kiderült, hogy csupán a Peroni sör…..
Olyan dolgok lepik el a világot és az internetet, aminek még a semminél is kevesebb értelme van. A Biniki névre keresztelt csoda a királynője ezeknek a csodálatos ötleteknek, amik sajnos nem csak terv szinten maradtak meg valakinek a fejében. Az egy dolog, hogy sokan szeretnének szebb,…..
reményhal... 2010.04.04 19:53:23
Asztalosszerkezetek Fürgető 2010.03.02 23:37:00
Fürgető. Még a nyolcvanas évekből rémlik ez az elnevezés. Azt hiszem, félfordítónak újmagyarítják. Azt az egyszerű zárat (tyúkól-zárat) is jelenti, ami egy a közepén szeggel átütött léc, ráfordítva az ajtóra. Ipari változata az egyrétegű ablakoknál valaha használt kis izé.  Egy-és kétoldalas…..
Úgy tűnik, választ kapunk egy hónapok óta minket kínzó kérdésre: vajh mire fogja költeni a nyakába szakadt állami milliárdokat a Duna Televízó? Megmondjuk: kurvákra. Na nem úgy, hogy rendelnek belőlük párat a igazgatói irodába, hogy az üvegasztalra kiszórt kokóban…..
A zseniális J. Lindeberg tavaszi kampányát láthatjátok, amely ismét jól sikerült. A márka Stockholmból indult, 1996-ban. Stockholm pedig a streetstyle egyik fővárosa, tehát joggal gondoljuk, hogy könnyű dolguk van, amikor új inspirációt keresnek egy-egy kollekcióhoz. Ezzel együtt…..
Kedves régi ügyfelemmel ebédeltem a minap. Lassan két éve, hogy beköltözött általunk belsőépítészetileg tervezett és kivitelezett lakásába. A Márton-napi menüt vizsgáltuk, közben szép lassan előjöttek azok a dolgok, amiket lehet, hogy legközelebb nem kellene…..
A White márkanév Fehér József nevéhez kötődik, aki 2008-ban végzett a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen. Táskáit és kiegészítőit kézzel szövi és ez a különleges eljárás teszi az általa készített és tervezett darabokat nem mindennapivá.  A minimalista dizájnú táskák…..
Mind hallotuk vagy tapasztaltuk már a piaci árusok  trükkjeit a mérleg aljára ragasztott plusz súlytól a rajtafejlejtett néhány ujjig, de mi van akkor, ha magunknak kell lemérnünk valamit? A Tesco a digitális mérleg kalibrálásával ezt is megoldotta: G. levele szerint Budaörsön…..
reményhal... 2009.12.14 15:35:13
reményhal... 2009.12.14 15:43:22
@angantyr: én meg üzenem, hogy nem szoktam nagybetűket használni. tetszik, vagy nem, ez van
reményhal... 2009.12.14 15:46:19
@akikaztmondjákni: ott a pont
Bár az amerikai sorozatok a télen kevesebbet lesznek jelen új epizódokkal a TV2-n, a Jóban Rosszban rajongói elkényeztetbe érezhetik majd magukat, hiszen 2010 első heteiben a szappanopera dupla részekkel fog jelentkezni.Ez azt jelenti, hogy január elején 19.00 és 20.00 között, ott,…..
Oroszország csodálatos hely lehet, nyilván jó sok panelház van, és jó sok szegény, buta ember, akik azt hiszik, hogy a tizediken forgatott pornóból majd meg lehet gazdagodni.   Az internet is csodálatos dolog, mert ha nem lenne a panelblog@gmail.com e-mail cím, valószínűleg sosem…..
reményhal... 2009.12.05 18:45:35
Irán nem az az ország ahol Maksa Zoltán nagy karriert futna be, arrafelé vicces tévéműsornak valószínűleg az elmúlt év tíz legelkúrtabb lefejezése számíthat, de ez persze csak találgatás, lehet, hogy annyi kiváló standupost termelt ki az ország, hogy megirígyelnénk. Az…..
reményhal... 2009.11.24 14:11:59
"Mik vannak" című rovatunkban egy Anna Zsanett által forwardolt levelet közlünk, kéjes örömmel. Olvasónk barátnője cipőboltban dolgozik, és nem bírta tovább, megírt pár szolid esetet arról, hogy milyenek vagyunk mi, vásárlók egy eladó szemével. Nyitásnak rögtön…..
A novemberi sweeps utolsó rendes csütörtök estéje amolyan tévés Armaggedon volt, hiszen a Mentalista kivételével (ami ismét elverte a CSI-t) minden sorozat szopóágra került: a Grace klinika a sorozat történetének legalacsonyabb nézettségét állította be, a FlashForward dettó, a…..
reményhal... 2009.11.23 13:34:39
Ha egy kocsmában át akarnak vágni, az akár egy mindennapos dolog is lehetne, de ha mindezt a törzshelyeden egy ismerős pincér teszi és még hónapokkal később is meg van sértődve, mert nem hagytad neki, na az igazán kínos. G. sztorija Szegedről. Történetünk körülbelül egy éve…..
Szeptember környékén újra rakták a szegélyköveket a Batthyány téren a Kölcsey szobor előtti teresedésnél. Azóta elkészült a teljes munka. Kis diszrácsot és új növényzetet kapott a korábban magára hagyott parkocska. Kis lépés ez az építőiparnak, de nagy…..
reményhal... 2009.11.20 13:53:09
  A konyhabútor 2008. év legszebb konyhája. - hirdeti az ingatlanos erről a Markusovszky téri luxuslakásról. Hogy ki adta a címet, azt nem tudni, de végül is lényegtelen - anélkül is elég érdekes lenne a kecó. Én ugyanis még ilyen fafaragással díszített, sütőlapos…..
reményhal... 2009.11.17 11:35:22
Tomi egy egészen új nettótömegnövelő eljárást fedezett fel egy Mogyi-pisztáciában. A héjában pörkölt magvak közé egy ólomplomba keveredett. Mit rinyál a naiv ügyfél, 80 gramm a zacskó vagy nem 80 gramm? A mai napon úgy gondoltam, hogy generálok pár pattanást a fejemre a jó…..
Minek éveket várni a könyvespolc elfáradására, mikor eleve punnyadt bútorral új esztétikai minőséget termethetünk? Daniel Eatock tervező talán nem a koptatott, vagy eleve koszos hatásúra gyártott farmekek analógiáját követte, az interpretáció ugyanúgy lehet egy irodalmi…..
Judit ajándékba vett WS Teleshop-os Fix It Pro készlete nem éppen úgy működött, mint ahogy az elvárta volna tőle, ezért megpróbálta visszakapni a pénzét, de hiába. Aztán a forgalmazónak írt panaszos levélét posztoltuk és tessék, "üzeltpolitikai megfontolásból"…..
reményhal... 2009.11.06 13:17:29