Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Palmer Eldritch

0 bejegyzést írt és 810 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszervolt országban Rogán Tonyó rámutatott a házi őrizetbe engedett Rezesovára, aki hogy, hogynem az éjszakáját már ismét a sitten töltötte. Mit tesz Isten, a Kúria elnökének is feltűnt, hogy egy jogállamban nem azért kell/kellene bárkinek sittre vonulnia mert a kormánypárt…..
A fideszkeresztények gyerekverési hajlandósága Michl nertárs köznevelési törvényhez benyújtott módosítója, asszonyverési hajlandósága a vakkomondor gét óta nem titok. De az talán mégis meglepő, hogy a rendszeres felháborodás ellenére mennyire nem tudják levetkőzni magukról…..
Mennyi? 30!  Öccázhuszonhét, há' mennyi lenne? 10% már csak kijár a Nemzeti Kapdohányosnak az 5378 trafikjogból, ha már így meg teccett neki írni a trafiktörvényt, hogy intézményessé tehető legyen A Párt hűbéresmutyija. Ne nézzél már ennyire ijedten, mint…..
Palmer Eldritch 2013.06.21 14:38:26
Palmer Eldritch 2013.06.21 19:51:43
@tristen2005:
A beutalót a Sas kabaréba továbbítom fénypostával. Problémák elkerülése végett, kéretik az ablakot kitárni.
A Kajmán-szigeteki cég nem off-shore Rogán Antal, 2013. május 21...
Palmer Eldritch 2013.05.24 09:31:08
Varánusz Van baj, Feri! 2013.04.15 03:46:57
Pártunk és kormányunk oktatásátszervezéséről lassan minden szülőnek a kínos régi vicc jut eszébe: - Szerinted milyen az új rendszer? - Szar! - Bővebben? - Kibaszott kurva szar!!! Egy szülőnek sem könnyű ez ma, de igazi kitolásnak azok érezhetik akiket megáldott a jóisten…..
Kérem szépen, ilyen sem volt még, sőt, most sem lesz, de ne szaladjunk nagyon a dolgok elé. Steven Adler a Guns 'n' Roses első dobosa volt, ő játszotta fel a zenekar legendás Appetite for Destruction című albumát, neki köszönhetjük a Mr. Brownstone zakatolását és a Paradise City…..
„Rugalmasan kemény gránitra” épült az Alaptörvény Font Sándor 2013. február 13...
Palmer Eldritch 2013.02.14 10:01:14
Evolúsön 14 évnyi indexelés 2013.02.01 01:38:31
Az ország egyik legolvasottabb hírportálja, az Index.hu, közel 14 éve fáradhatatlanul villogtatja irányjelzőit, és hajtja fel gőzerővel nap, mint nap a friss információkat. Az uralkodó webes trendeknek mindig készségesen alávetették magukat, igaz, a logó nem túl sokat változott…..
Palmer Eldritch 2013.02.02 12:17:51
Szeretett tranzakciós adó áthárítással sújtott Népem!  Mi nem félünk! De nem ám. Istenuccse, télleg. Amit a napokban hallani fogtok abból szó nem igaz. Ne higgyetek senkinek, főleg a mindenki másnak ne. Én mondom az igazat, a valódit, ti meg ne azt nézzétek amit teszek,…..
"Próbálom én, unos és untalan, de egyszerre vagyok súlyos és súlytalan, ahogy erőlködök újra talpra állok, de akkor is vagyok, ha semmit nem csinálok! Gyöngyöt szórok a disznók elé, adom a pofont a szarnak, Kalimpálok a semmi után, fejjel megyek a falnak. " (via) Az…..
Varánusz Papcsák kutyája 2012.11.15 05:13:00
Gazdám, gazdám, te mindenem!Tudom, hogy mindenem neked köszönhetem.Arany kanál, közpénz folyó,Leírt betűkért, könnyen áradó.Sajgó sebed felejtse szád,Látod, szolgálom pénzed szent javát. (via) Grrrhhrhhrhrh. Szőrét borzolva mászkált az ólban. Utálta ezt. Utálta…..
A TV2-nél tényleg elgurult a gyógyszer, és úgy tűnik, nincs egyetlen munkatárs sem, aki szolidan felemelné a bőrkanapé alól, beadná a Mokkának, a Tényeknek, meg az Aktívnak, megsimogatná a buksiját, és azt mondaná, hogy pihenj egy kicsit, nyugalom van, meg béke. Már eddig is a…..
Palmer Eldritch 2012.11.07 16:11:49
Kedves vidéki (esetlegesen külföldi) olvasóinkat előre is kérjük, közöljék velünk mindenképpen kommentben, hogy ők nem budapestiek, fogalmuk sincs ezekről a helyekről - és nem értik, miért nem mindegy, hogy Buda-e vagy Pest. Köszönjük. És most következzen egy kis…..
    Nem elemző vagyok, hanem politikai gondolkodó. Ennek a szerepnek van hagyománya és előképe, de nincs kortárs kontextusa. Az a cél, hogy legyen. (G.Fodor Gábor, a Századvég igazgatója)   Az elmúlt napokban, hetekben vita bontakozott ki G.Fodor Gábor…..
Két-három hete jót vigyorogtunk ezen a képen, ezen a zseniális paródián, amiben annyi minden benne van az utóbbi 2 évből. Előregisztráció a regisztrációra, fenomenális ötlet! Ráadásul megcsinálják. No nem Kecelen és egy nemlétező napon, de lesz előregisztráció.…..
„Földrészek nyilhatnak föl szemedbe - / hiába nincs itt semmi: / Törökszentmiklóson vagy Fegyverneken / nagyon keserves / egyedül lenni.” (Szabó Lőrinc: Újsághírben a végtelen)   Van egy feladat. Erős politikai közösséget kell teremteni. Európában ma…..
Palmer Eldritch 2012.09.06 10:29:07
@Mr. Pither: Lassan Hajdúböszörmény neve is átíródik Hajdúbőszörménnyé.
A hűvösvölgyi Nagyréten kutyafuttatással, pázsiton heveréssel és sörivással gyakoroltak a terrorelhárítók egy átlagos őszi napra. Hajdu János dandártábornok elmondta, hogy a vészhelyzetek mellett a mindig éber csapatnak a hétköznapokra is fel kell készülniük. „Nem…..
Palmer Eldritch 2012.09.05 15:17:59
Miénk a  gyilkos, tiéd a gyász, Tiéd a számla, miénk a gáz, Miénk a vigyor, miénk a vár, Miénk a haszon és tiéd a kár!  Nevetek mindig, ha rád gondolok, Remélem, látszik, hogy boldog vagyok! Ugye látszik? Oh, igen! Ugye látszik? Oh, igen! (via) Aki hétfőre…..
Palmer Eldritch 2012.09.04 10:47:37
www.origo.hu/sport/magyarfoci/20120903-a-dunakeszi-kinizsi-azeri-futsalcsapat-ellen-avatja-a-felujitott-sportcsarnokat.html
"A meccsre szeptember 10-én, hétfőn 20.30-kor kerül sor a Dunakeszi Sportcsarnokban. Az NB II-ben szereplő Dunakeszi ellenfelét, az Araz Nahicsevánt 2004-ben alapították, de mostanra Európa egyik legerősebb futsalcsapatának számít."
Jó "mókának" ígérkezik, sok "szurkolóval".
Végkiárusítás!Leárazás!Akciók!Az "ügy amúgy lezárva", mindezt a létező leghitelesebb személy nyilatkozta: ... Selmeczi Gabika.  Ki más riasztható szombaton, hogy böffentsen egyet a sajtónak? Szijjártó Petya nincs az országban, ő Mitt Romey esélyeit ássa alá jelenleg az…..
Palmer Eldritch 2012.09.03 19:13:28
@vontod75: Olyan nyugodtak, hogy ennek örömére kell is egy jó hangulatú meccs.
Azért kíváncsi vagyok, hogy tényleg megmerik-e tartani.
 A sorozat már a második évadát járja, és lehet már túl is van az évadzárón. Ennek és a cikkeknek ellenére csak most kezdtem bele. A sorozat sziktom, a furcsább fajtából. Nem a kommersz vígjátokok sorába tartozik, hanem a kicsit bolondabb fajtába.  Az alapötlet az, hogy a…..
Az alábbi videó ugyan nem egy hivatalos Skrillex-klip, de mivel minősége alapján akár az is lehetne, illetve bő egy hónap múlva Magyarországon is találkozhatunk a dubstep előadóval, így érdemes bemutatni a tegnap kikerült korhatáros alkotást. Skrillex és Wolfgang Gartner The…..
 A DopeManTV stábja ott járt a világ egyik legnagyobb szórakozóhely láncolatának, a Hard Rock Cafe pesti üzletének szezonnyitó ünnepségén. A buli egy hagyományszámba menő gitártöréssel kezdődött, amit a világon mindenhol egy rákenroll életérzést képviselő figura…..