Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akiraly

612 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bajnai Gordon nem ismer tréfát. Ma kora délelőtt közölte stábja, hogy a volt miniszterelnök, aki egyelőre még a saját pártjában sem vállalt szerepet és még idő előttinek tartja a miniszterelnök-jelöltség kérdését, személyes facebookoldalt indított. Alig pár órával…..
„A Központi Statisztikai Hivatal mai gyorsjelentéséből egy zsugorodó ország képe rajzolódik ki” – írta közleményében Bajnai Gordon Együtt 2014 nevű választói mozgalma, mely ebből az apropóból ezt az üdítő vizualításával önálló műfajt teremtő képet, vagy…..
Ahogy arra Mr. Moody okkal felhívta a figyelmünk, ezt a posztot egy másik blogba, a Képviselő Funkyba szántuk. Elnézést a hibáért...
akiraly 2013.02.19 13:22:45
@Mr. Moody: uh, koszonom. funkyba szántam.
Fidesz: Rendbe tesszük Tönkretesszük az országot. Ezzel a helyesírási érdekességet is rejtő mondattal – tudták, hogy a rendbe tesz azért van külön, mert a cselekvés végeredményeként rendben lesznek a dolgok, míg a tönkretesz azért van egyben, mert a végén semmi sem lesz…..
Nagyon nincs mit hozzáfűznünk ehhez az önmagában is meghaladhatatlan művészi értékkel bíró felvételhez, de ha valakit érdekel, az És meg is írta, hogy mit látunk. Egy előfizetést megér. Amúgy Érpatak polgármesterét, Orosz Mihály Zoltánt, akinek az öltözetéből itt csak a…..
Bulvárfronton erősíthet az MSZP a következő választás előtt. Szerdán a Borsban jelent meg egy különös írás, melyben ki tudja milyen apropóból Török Zsolt szocialista szóvivőnek szegezték a kérdést, hogy mit szólna hozzá, ha Berki Krisztián – nem az olimpiai bajnok,…..
Furcsa jelenettel kezdődött Orbán Viktor és José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnökének csütörtöki megbeszélése. A találkozó elején Barroso a protokolnak megfelelően a magyar zászló előtt köszöntötte Orbánt, majd tovább vezette volna irodájába. De Orbán lemaradt…..
A magyar Tumblr elismert alakja, Kukanyúl nem szétszórtabb az átlagnál. Ha a Tescóba megy, bevásárlólistát készít, amit aztán oly sok honfitársához hasonlóan a vásárlás közben el is hagy. Mindig több az, ami bennünket összeköt, mint ami szétválaszt! Pedig akkor még nem is…..
Emlékeznek még, amikor Mesterházy Attilát még hetyke pinaszakálláról lehetett felismerni? Aztán ahogy egyre magasabbra lépdelt a szocialista ranglétrán, úgy lett egyre kevesebb a szőre. Most pedig, hogy már egyre aktuálisabb a miniszterelnökjelölt-jelölés, az időközben…..
A parlamentközi együttműködés bővítésében állapodott meg Fehéroroszország rendkívüli és felhatalmazott nagykövete, Alekszandr Hajnovszkij a magyar országgyűlés házelnökhelyettesével, Lezsák Sándorral, jelentette a Belta, a fehérorosz állami hírügynökség minszki…..
Kép hozzáfűznivaló nélkül rovatunk a diákdemonstráció napján különszámmal jelentkezik. ..
Csak azért, mert az EU nyerte az idei Nobel-békedíjat, még nincs okunk hátradőlni. Legalábbis a szocialisták európai parlamenti képviselője, Herzog Edit szerint. Orbán Viktor miniszterelnök felcsúti földije szerint a magas rangú kitüntetés erkölcsi kötelességgel is jár. Herzog…..
Kövér László szereti az idézeteket, azok közül is leginkább a saját maga idézeteit. Erre utal legalábbis, hogy hivatalos honlapjának már a fejlécében is egy Kövér László idézet olvasható, és az oldal négy állandó rovata közül az "Ami a szívemen" címet viselő további…..
Ezt nevezzük pofára esésnek! Julia Gillard, Ausztrália köztársaságpárti miniszterelnöke az egykoron szintén a brit birodalomhoz tartozó Indiába látogatott. Éppen Gandhi újdelhi emlékművénél tisztelgett volna, amikor magassarkú cipőjének sarka elsüppedt a puha fűben. Ő…..
„A nők az önmegvalósítás, emancipáció mellett elfelejtenek gyereket szülni. Ha önök azt szeretnék, hogy ötven-hatvan év múlva legyen még magyar…majd ha mindenki megszülte a maga két-három vagy négy gyerekét, akkor mehet önmegvalósítani meg emancipálódni” – sikerült…..
"Méhében él a nemzet" - hirdette büszkén az amúgy a méhében élő nemzet tulajdonát képző munkahelyi laptopja előlapjára ragasztott levonón Dúró Dóra, a Jobbik volt szóvivője. Jobb ötletünk nem lévén csak azt ajánlhatjuk, hogy ízlelgessék ezt az önnön farkába harapó…..
„Gyorsuló világunk / tíz alatt a százat / annyira izgulunk / lebontunk egy házat” – írta egykor a megboldogult Razzia Cattani. Hatás és kölcsönhatás. A közönség is rohan, figyelmét másodpercekre köti csak le egy hír. Így jutottunk el odáig, hogy - Uj Péter szavaival -…..
A sikeres magyar olimpiai sportágakra is kiterjesztené a KDNP az ún. látványsportoknak adott társaságiadó-támogatást. Az Orbán-kormány öt kiemelt csapatsport - a labdarúgás, a jégkorong, a kézilabda, a vízilabda és a kosárlabda utánpótlás-nevelését támogatóknak ad…..
Joób Sándor Vajon tudja-e Sanyi 2012.08.08 10:38:25
hogy Bede Márton szerint "Tömegközlekedésen bliccelni NEM MENŐ"? És ha igen, mit gondolhat erről? Egyelőre nem tudjuk, mert elment varázs-tintaceruzát venni. Sanyi igazi, világméretű csaló, már-már pernahajder...
akiraly 2012.08.08 23:02:19
Csigabi beküldésének több érdekessége is van: Az indexen találtam ma ezt a hírt. Ha valaki - mondjuk a rovat szerkesztője - nem is tudja mit jelent a three-storey, akkor is elegendő lett volna megnéznie a videót és megszámolni az emeleteket. Erről a cikkről van szó -…..
akiraly 2012.07.19 13:58:10
Szia!

Nyilván hivatkoznia kellett volna a szerzőnek, de amúgy a Saleema McCree-re keresve első találat a CBS beszámolója:
www.cbsnews.com/8301-201_162-57473596/watch-nyc-bus-driver-steven-st-bernard-catches-7-year-old-girl-after-3-story-fall/

Saleema McCree, St. Bernard éppen a munkából ért haza, és bár a kép egyértelmű, de a leírásból - she apparently slipped out of the window and climbed onto the family's newly-installed air conditioner - az én szemem előtt is a falra szerelt légkondi jelenne meg.
Első külföldi útjára készül Szijjártó Péter új megbizatásában. A volt miniszterelnöki szóvivőt a májusi kormányátalakításkor nevezték ki a miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkárává. És első útján máris a magyar közélet egyik legendás…..
 A Népszabadság újságírója a rasszista inzultus áldozatává vált nyugalmazott főrabbit, Schweitzer Józsefet interjúvolta, amikor eszébe jutott feltenni a következő kérdést:"Fontos, hogy a kormánypárti politikusok is elítélik az inzultust. De: nem gondolja, hogy a…..
Mi hrvati! Szólalj meg horvátul! 2012.06.03 07:21:00
Itt van az előszezon, tehát nagy eséllyel indulsz a napokban Krkre, Pagra, vagy a Kvarner öbölbe. Tudjál megszólalni horvátul a foci-Eb alatt!  Jó estét - Dobra večer! Asztalt szeretnénk négy főre - Jedan stol za četvoro!  Lesz ma meccs a tévében? - Bit će danas utakmica…..
akiraly 2012.06.04 14:14:55
@Styxx: viszont a jebem ti pas mater sehogy sem jelentheti azt, hogy basszon anyád kutyával, az tuti.
akiraly 2012.06.04 14:57:32
@Styxx: egy biztos, a google-nek nem ;)
viszont egyaltalan nem allitom, hogy igazam van, vagy samardzijanak igaza van. csak gondoltam ti is viccesnek talaljatok, hogy mi mindenrol gondolkoznak a kroatisztika atyauristenei :)
(es akkor most abba nem is megyek bele, h zagrabban mar a hetvenes evek ota a posztmodern nyelveszet a divat, uh momentan ilyen torteneti nyelveszeti kerdesben nem is feltetlenul samardzija az atyauristen. az egesz torteneti temat en vetettem fel azon a vidam delelotton is, mert akkor meg erzodott rajtam a klasszikus budapesti iskola hatasa)
 Matolcsy György az Országos Onkológiai Intézetben járt, és ha már ott járt, egy szép hasonlat is az eszébe jutott. "Magyarország két évvel ezelőtt a gyógyulás útjára lépett" - mondta a fékezhetetlen agyvelejű gazdasági szakember, fittyet hányva a statisztikai…..
Kedves olvasóink, pontos időjelzésünket láthatják. A miniszterelnök fejétől balra látható nagy óra szerint a pontos idő: 2011. december 16., 7 óra 27 perc, 45 másodperc. ..