Regisztráció Blogot indítok
Adatok
éppcsakkérdem

0 bejegyzést írt és 145 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már írtam egy kissé speciális postot arról, hogy miért van szüksége a gyorsan növekedő multiknak, és emiatt végül is minden erős, nyugat gazdaságnak a bevándorlásra. Félek, hogy ezt a…..
éppcsakkérdem 2015.08.04 09:35:13
@Brendel Mátyás: Hát, faszfejkém, egy ilyen húgyagyú prolival nehéz értelmesen vitázni.

Szóval: semmi szükségünk sincs a menekültekre, mert nem akarnak dolgozni és nem akarnak itt maradni - ergo kell a kerítés, hogy a feleslegesen erre kódorgókat megakadályozzuk, köszi.

Te faszfej, te mondtad, hogy tökmindegy, nekem fontos a kerítés, tehát jogos a léte.

Mivel te feltételezel folyvást, te élsz fantáziavilágban, ergo te vagy ostoba.

m.cdn.blog.hu/pi/piroslapok/image/tv_ostrom.jpg
Autókat a te náci elvtársaid gyújtottak fel.

Mivel csak egy blogíró mozgalmár vagy, nem mondhatod meg, ki menjen az országból s ki maradjon, tehát maradok. Ellenben a menekültekre semmi szükségünk nincsen. Ráadásul nácik mondanak olyant, hogy takarodj az országból, tehát NÁCI vagy.

Egyébként sehol nem írtam ilyesmit, az csak a te fantáziád mondatja, ajánlom az értelmező olvasást és kevesebb fantáziálást. Már megint a nácikártyát vetted elő, a te érvelési hibád: a nácikártya.

a.te.ervelesi.hibad.hu/

egyszer ajánlottam neked ezt az oldalt, olvasgasd!
éppcsakkérdem 2015.08.05 15:23:28
@Brendel Mátyás:

Azért építenek (nem -nének, hanem épül), amiért a házad mellé is építesz kerítést, pedig amilyen eszement elmebeteg vagy, nem sokan akarnak odamenni.

Az én adómból, neked?? Járj gyalog vagy vegyél magadnak!

Látod, mozgalmárkám, mindketten maradunk, felesleges hát ilyesmikkel koptatnod a billentyűzetet, hatástalan a kirohanásod :D

A menekültekre semmi szükségünk, te pedig sem azt nem tudod megmondani, ki menjen, ki maradjon (éppen fentebb ismerted el) így aztán azt sem tudod megmondani, kire van szükség, kire nincs. Egyébként az általad úgy gyűlölt nácik mondtak ilyesmiket, hogyaszongya ez maradhat ez pedig nem - náci vagy? Szerintem igen.

Azt nem tudod bizonyítani, hogy ki a náci, mivel te egy elfogult libsi vagy, neked mindenki náci, aki nem a téveszméidet osztja.

Érvelési hibád a nácikártya, ráadásul ügyetlenül használod.

Te kis náci köcsög, a véleményedet feldughatod magadnak :D

A Tourette-szindrómádat kezeltetted-e már? Közben meg elgurult a gyógyszered?
éppcsakkérdem 2015.08.06 16:28:24
@Brendel Mátyás:
Mondtam már, te kis köcsög náci, hogy nem tudsz eleget a nácikról, ezért nácizol, meg azért, mert azt hiszed: ha kijátszod a nácikártyát, akkor automatikusan igazad lesz.

Pedig nem. (amúgy sincs igazad, totál hülyeség az egész cikked)

A te érvelési hibád: a nácikártya. (mint minden senkiházi ballibsinek)

Egyébiránt nem az ország köré építenek kerítést, csak hazudsz, ahogy szoktál.

Én nem akarok más pénzéből elektromos autót, azt te írtad, MSZP-s csicska :D

Mivel teljesen elvesztetted már a fonalat és régen nem arra próbálsz a brendeli ún. "érvrendszerrel" (hazug téveszmékkel) válaszolni, ami eredetileg a téma volt "a tied sem" " a menekültek általában intelligensebbek nálad" (apropó, ezt mivel támasztod alá? kiszoptad a brendelfütyidből? mert jó alapos faszság, köcsög brendel), nagyon is jól látod: TELJESEN FELESLEGESEN hergeled magad, akkor és úgy figurázlak ki, amikor csak akarlak :D

Szar érzés, mi? Ráadásul nagyon látványosan szenvedsz, egyre gyakrabban használod ugyanazokat a kifejezéseket, mert nincsen egy épkézláb érved sem...ezért nácizol, kis köcsög.

A menekültekre semmi szükségünk, a sok alulképzett nímand semmi fejlesztést nem fog csinálni a pattintott kőkorszakbeli ismereteivel - a statisztikádat meg elolvashatnád, kis köcsög brendel, mert abban AZOKAT EMLÍTI magasabb képzettségűeknek, akik a szomszédos, európai országokból jöttek - mi az kis köcsög, visszanyal a fagyi? Saját érveidet sem ismered? :D

Dehogy tudod te megmondani, bármit mondasz is, súlytalan, nem változik tőle semmi az ég adta világon :D

Hazudsz, brendel, itt senki sem válogat etnikai alapon, ráadásul mondataidban logikailag kezdenek szétcsúszni a dolgok. Mi az, ennyire kiborultál? :D

Na, ismét nálad pattog a laszti, valami komolyabbal rukkolj már ki, mert kezdesz unalmassá válni, találj ki valami ütősebbet a nácizásnál, mert azt bizony elbuktad :D
Belsőség Kreatív traffipaxolás 2015.07.21 20:26:01
Én értem, hogy szükség van sebesség ellenőrzésre, ha nem lennének traffipaxok, elkanászodnánk mindannyian. Igen, tudom, mindenki baromi szabályszerűen közlekedik, soha senki nem hajt gyorsan, és csak azoknak a nénikéje térgyekalácsát, aki meg de. Csak én még nem találkoztam…..
éppcsakkérdem 2015.07.22 22:56:07
@protézisesh:

"...Mi több, még biciklivel is lehet túl gyorsan hajtani, nem csak a járdán (itt ugye max. tízzel lehet tekerni), de például kerékpárúton is szabálytalankodik, aki gyorsabban megy harmincnál, és a hegyről nagy tempóval ereszkedőnek sem árt tudnia, lakott területen belül, sisak nélkül legfeljebb negyvennel lenne szabad gurulni...."

Emiatt a felszólítás. Ostoba dolognak tartom a biciklistákra hivatkozni, miközben nagy teljesítményű verdákkal közlekedik a cikkíró.

Nálunk tahó módon közlekedik a sok gyökér, nagy a nyomor, szegény tahók autójára index sem kerül, amit használhatnának pl. a körforgalomban... sok ilyen roncs fut 2000 óta.

Ne törődj azzal, hová kommentelek, nekem pont jó itt, ha nem tetszik, már le is léphetsz.
éppcsakkérdem 2015.07.22 23:37:49
@streetsta:
Nem én, az valaki más lesz. Ha lehet biciklivel gyorshajtást elkövetni, akkor autóval már szinte kötelező? Mondjuk, példaként elmegy, de nem igazolja, hogy miért is nem lehet betartani autóval a sebességhatárokat.

Szerintem tolj ki a rendőrökkel: hajts szabályosan!
éppcsakkérdem 2015.07.22 23:41:02
@streetsta: Nekem nem fáj, de mintha te ágáltál volna amiatt, hogy biciklivel is - ha eddig nem tudtad, egy autó sokkal komolyabb és veszélyesebb is, mint egy bicaj.
Belsőség Egy tankkal Nürnbergig 2014.02.01 13:59:49
Ahogy már évek óta, idén is Spielwarenmesse Nürnberg. Most Rézmányi a tettestársam, igyekszem felkészíteni a helyszíni sokkra, de látom rajta, nem érti. Majd meglepődik a látványtól, nekem mindegy… Hajnali négyre terveztem az indulást, de persze még élesíteni kell egy angol…..
Bármennyire erőltetik az EU-nál a dilettánsok a fogyasztáscsökkentést, nem érnek el vele semmit. Csak megszívatnak jó pár embert. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
éppcsakkérdem 2013.07.02 15:36:16
1. 2020-ra mindenki elfelejti ezt a hírt, cikkestől, illetve senkit nem érdekel majd.

2. Nem eszik olyan forrón a kását, láttunk mi már falon pókot, ellenben fűben nyuszit nem. Ha 4 litert kell produkálni, akkor annyit fognak. Esetleg haladékot kapnak 3012-ig.

3. Ha a kisebbik kocsit használom, mert feleannyit kajál, mint a nagy, akkor sem ugrálok minden nap dekopírfűrészért a sógorhoz, mert a spórolt pénzből veszek egyet magamnak, továbbra sem szaladgálok a Balatonhoz, inkább elmegyek a Széchenyibe, aki pedig Franciaországba jár síelni, azt messze nem érdekli, mennyit fogyaszt a kocsija.

4. A tömegközlekedés valóban helyes út, de 2020-ban Magyarországon ugyanazokkal a csoffadt vonatokkal, buszokkal fogsz utazni, mint most, csak addigra 7 évvel idősebbek és koszosabbak lesznek.

5. Az ezer ft-os benzin valóban jó ötlet, csak nem nálunk: ha augusztus elsején bevezetnék hatóságilag, akkor másodikán már emelnének rajta, mert:
- a zamerikai tőzsdepiac gyengélkedik
- a zamerikai tőzsdepiac erősödik
- a zejurópaji dettó
- a többi tőzsdepiacot nem említve, de azok is
- a forint ígymegúgy viszonyul az
akármihez, főleg a piréz poplacsekhez képest
- nőttek/csökkentek az előállítási költségek
- csak

Itt lehet még szidni az aktuális kormányt/kormányfőt/országot és a kisebbségieket (őket már csak megszokásból is), mert ez egy ilyen ország, itt nincs mit tenni, ezért tartunk itt.

A cikk amúgy tök jó, tetszik, tényleg.

Egyetértetek velem vagy sem?

Épp csak kérdem
éppcsakkérdem 2013.07.02 16:47:32
@kakukk11: No, akkor kösz az infót :)

És én még azt hittem, hogy a "csórók" azok, akik napi szinten munkaeszköznek használják az autót (pl. én) és nem flancolásra.

Ha a kocsid 4 litert eszik, legalapabb szerkóval vágsz neki, nem eszel és csak közkútból iszol, ráadásul kocsiban alszol, akkor is minimum 100 ezerben vagy benne - a csórók többsége nettó nem keres ennyit. Ők kifizetik a rezsit, élnek, megtankolják havonta egyszer a kocsit, aztán szervusz, világ!

Dehogy mennek a franciákhoz! A szomszéd faluba is csak akkor, ha a munka miatt arra van dolguk, egyébként teszkó gazdaságos és termékbemutató.

Nekik nem számít, milyen motor van egy prémium autóban, ugyanis olyant csak a tévében látnak, meg ha megelőzi őket egy olyan. Így aztán hiába példálózol nekik franciaországi síutakkal - nem tudják, miről van szó :)
TComment Akik mögött soha! 2013.06.26 12:13:03
Van egy toplistám, akiknek még a közeléből is menekülök. Lehet, hogy ez a hosszú élet titka? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Belsőség Ne vedd meg, ráfázol! 2013.06.23 06:05:02
Mindenki próbálkozott lebeszélni, de a szerelem nem a racionalitásról szól. Mindig vágytam egy W124-es kombira, most végre megvan. Ma sem kell szégyenkezni a formája miatt Megy az ember a forgalomban, vezeti az autóját, bambán néz ki a kormány mögül, szól a rádió, az unalom…..
Egy-egy beszólást be lehetne árazni, ha nem is elrettentő, de népnevelő célzattal. Akár napszakhoz, naphoz és időjáráshoz igazított szorzóval, hiszen nem ugyanaz egy hóvégi, esős hétfő reggeli faszomat, mint egy fizetés utáni, szombat esti, vállon…..
Naiv ügyfél több üzlet többféle ízesítésű Jogobella joghurtját átvizsgálta, miután gyanúsan kevésnek tűnt neki a bennük talált anyag. A mérleg szerint a nettó 150 gramm dobozzal együtt sincs meg: Az elmúlt hetekben a következő „érdekességre” lettem…..
Kolléganőnk, Petra most kezdi a nagy kalandot: jogosítványt szerez, vagy legalábbis megpróbálja. Mivel mostanában többször is foglalkoztunk az autósiskolákkal, az oktatás színvonalával, a szexuálisan zaklató, vagy csak simán türhő oktatókkal, esetleg a távtanulási…..
Kolléganőnk, Petra most kezdi a nagy kalandot: jogosítványt szerez, vagy legalábbis megpróbálja. Mivel mostanában többször is foglalkoztunk az autósiskolákkal, az oktatás színvonalával, a szexuálisan zaklató, vagy csak simán türhő oktatókkal, esetleg a távtanulási…..
éppcsakkérdem 2012.07.20 14:48:22
Minden tanulás elsődlegesen egy személyen múlik: a diákén, aki akar vagy nem akar tanulni.

"Én azt hittem, belém verik az anyagot, vidéken megcsinálhattam volna úgy is, hogy be sem kell járni."

Nos, a hit hegyeket képes megmozgatni, de a KRESZ misztériumához nem visz közelebb. Jobb azt személyesen, példákon és ábrákon, tesztlapok sűrű erdején keresztül megismerni, bizony, mondom néktek. Ímé, tezsvíreim azúrban, nem csak hőn szeretett székesfővárosunk képes hihetetlen bravúrokra, de immáron a "vidék" is, ahol be sem kell járni, oszt' mégis pikk-pakk! Sumakker válik belőled rögvest. Ímhol a zinternet meg a modern kor vívmánya...

Kedves "Petra"! Ha nem tetszik a tanfolyam (alkalmatlan oktató, hibás tananyag), akkor bizony bátran kérdezz! Olyan nincs, hogy Te vagy a vevő, a szolgáltató meg magasról tesz az igényeidre. Akkora hisztit levágnék, hogy nem győznének segíteni és lesnék a további kérdéseimet. Tedd ezt nyugodtan, elvégre nem egy vacak gyümölcstorta receptjét készülsz elsajátítani, meg a végeredmény is más kissé. Szóval bátran!

Mondjuk a szappan illata kicsit megmosolyogtató, anélkül csunyás maradna dolgod végeztével a csepp kis kezecskéd, fujj, de undi!

Mindenki elemezgette magában a forgalmi helyzeteket, akár elismeri, akár nem, jól teszed. Most idegesítenek az autósok, autósként a puhatestűek és a terminátorok (élő szövet a fémvázon) fognak - mindig a helyzetednek megfelelően közlekedj, hidegben sál, sapka, kesztyű!

Sok sikert és várjuk az elégedett mosolyú pofidat, mellette a jogsival!

Mindenki neki szurkol, igaz?

Épp csak kérdem
A rendőrök a lejárt és hiányos mentődobozok miatt büntetik az autósokat - állítják sokan. Önt is megbüntették? Egyáltalán, tudja, hol van a mentőcsomag az autójában? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
éppcsakkérdem 2012.04.27 19:28:46
@Aroundel:

"semmi mást nem ellenőriztek ... csak a KÖTELEZŐ tartozékok meglétét"

Mi a probléma?

KÖ TE LE ZŐ - lassan írtam, hogy a bohócforradalmárok is megértsék...

BÜNTETTEK? NEM? Akkor?

Amúgy, minden hőbörgőnek: tegnaptól ki van adva MINDEN kapitányságon: nem büntetünk, csak ellenőrzünk. Pont, mert kifogytak az EÜ-doboz készletek, amit egy ügyes spam révén értek el, valakik.

SENKIT nem büntetnek, csak az olyan balf.szokat, akiknek EGYÁLTALÁN nincs vagy régesrég lejárt a szavatosság a dobozkáján. a TC 4!!! éve cikkezett erről, lehetett rá számítani - de NEM BÜNTETNEK! csak ellenőriznek

Miért is sírnak a SZABÁLYOSAN KÖZLEKEDŐK?!

Épp csak kérdem
Aránytalanok a közlekedési bírságok? Veszélyeztetik az egzisztenciát? Egyetértünk. De mégis ki a franc szigorította nemrég a szabálysértési törvényt? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
éppcsakkérdem 2012.04.27 10:11:15
@allampolgar_:
Gondolom, mert ott nincs ennyi tahó - ha ott csak pillantasz a zebra felé, lassítanak, netán megállnak - itt? Még rá is nyomja a gázt, de nem áll meg, mert csak.

Csak ismételni tudom magam

Ezt nem így látom, nem baj.

A rendőrök csak parancsot hajtanak végre, 2006-ban egyfélét, 2012-ben másfélét. De közben zömmel ugyanazok a rendőrök, akik néha "terroristák" máskor "hős fiaink" - már ha az útszéliekről beszélünk.

A szabálysértők is ugyanazok, akkor is, most is. Csak most jobban szívnak, helyesen.

@Kakimaki0123456789:
Csak nem te is egy vagy a nyominger bohócforradalmárok közül? :D Büdös a munka esetleg megbüntettek, mert közveszélyes vagy?
éppcsakkérdem 2012.04.27 10:23:03
@allampolgar_:

Teszik, amit mondanak nekik, ez egy ilyen szervezet.

@Kakimaki0123456789:

Nekem az ilyen siránkozó paprikajancsik tetszenek, amilyen te is vagy - túl ostoba, hogy belássa: neki is érdeke, hogy jobb legyen a közlekedés, de a saját tehetségtelensége folyamatos rinyálásra készteti - rinyálj csak, láthattad, mennyit ért a szavad 2010-ben :D
éppcsakkérdem 2012.04.27 11:19:52
@Emmett Brown:

Ha már konkrétan az EÜ doboz: én sem hiszem, hogy fontos lenne, ugyanis 100 autósból egy, aki valóban képes szakszerű segítséget nyújtani baleset bekövetkeztekor, a többi 99 csak áll és bámul, sopánkodik, esetleg hisztérikusan sikoltozik, de nem cselekszik.

A sárga lámpa más tészta, ahogyan a sebességhatár nagyvonalú átlépése, meg a csomó hülye, aki úgy gondolkodik: az nem gond, ha ÉN szabálytalankodom, mert én TUDOK vezetni, csak más ne tegye, mer' az engem zavar.

Nem tudom, őket kellene megkérdezned.

Szerintem elgondolkodtató, hogy látjuk, mekkora a baj, de ha történik valami (mindegy, mi és ki kezdeményezi az adott változtatást, az nem jó, meg mindenki okos és tud egy még jobbat), akkor felzúdul a sok okos és meg sem próbál ésszerűbben cselekedni, hanem hőbörög.

Persze, mindegyik kijelenti: őt aztán még soha nem büntették meg - akkor mi az anyja kínjáért sír?! Hiszen ő eddig is szabályos volt, eztán is az lesz, nincs mitől tartania - ja, persze. Úgy kell neki, büntessék addig, amíg észhez nem tér.

Igen, jó lenne, ha nem egy vacak dobozon molyolnának, hanem a "félszemű" sofőröket szednék ki meg a valóban veszélyeseket - ha annyi rendőrünk lenne, nem lenne gond, hogy fogy a magyar, csak ugye, KI FIZETNÉ azt a sok rendőrt? S hogy ajvékolna a sok BOHÓCforradalmár: rándőrállam! Tiktatúra! Fake-ek és ELLEN sujjok! :D

És valóban, szép summát lehet kaszálni egy kis dobozka ellenőrzésével, ami KÖTELEZŐ és sajnos, hamar lejár, ráadásul könnyebb ellenőrizni, mert egységesen kötelező. De a hülyék mindig is kiváló kopasztani való célcsoportot jelentenek - nekem VAN érvényes dobozom, tegnap írtam, hogy időnként veszek. (hehe, engem majd az izzókészlet miatt vágnak meg, vagy a szabálytalan parkolásért)

Szóval nem azon kell kiakadni, hogy miért kérik számon a szabványt, hanem azon, hogy egyes idióták miért próbálják megmagyarázni, hogy az a jó, ami mindenkinek rossz. Szerintem.
Nem mentség a szegénység, és a az sem, ha valakit még soha nem bírságoltak meg. Április 15-től hatályos az új szabálysértési törvény. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
éppcsakkérdem 2012.04.17 16:00:14
@Rocko-:
Honnan tudod, mit láttál? lehet, hogy azt hitted: no, megnézték az izzókészletét, miközben szénné bírságolták, mert gyorsan hajtott és épp közölték vele a jogait, mielőtt lecsukják.
éppcsakkérdem 2012.04.17 16:39:03
@Rocko-: Rossz helyen voltál, rosszkor, ennyi.
éppcsakkérdem 2012.04.17 16:50:38
@Rocko-:
Dehogy érted, azért írkálsz ilyesmiket.

Nincs is neked olyanod.
– Figyelj, óránként hetvenet eszik a Merci, meg kéne emelni a keretet. – Ötmillió elég lesz? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
éppcsakkérdem 2012.04.10 12:08:16
@ColT: Aprópénz... olvastad, kicsi cég. Kicsi. Na, pont ilyenek vagyunk mi is. Kicsik. Sehol nem számít az a pár millió liter benzin / gázolaj, amit mi itt elfogyasztunk, max nekünk, helyben.

800 abroncs, és mindet elkoptatták - de hisz az csak 200 autóra elég! Itt meg volt talán 50 kocsi? Ugyan, ez csak egy kis villantás volt céges szinten, de mivel nem jutok el ilyen rendezvényre, jó olvasni róla
éppcsakkérdem 2012.04.10 12:11:06
@Abfangjaeger: Erről beszélek :)
Honnan a sok tapasztalat a rengeteg káresettel, amikor szinte minden sofőrszolgálat azzal dicsekszik a honlapján, hogy sosem törtek még össze ügyfélautót? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Aki ezek után belecsattan az előtte haladóba, szalagkorlátnak nyomja a matizos nénit, elcsapja a biciklist, azt tényleg vesse ki magából a társadalom. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Steve Mcqueen, Jay Leno és Drew Barrymore sem tudta megszerezni. Helyette inkább egy kamasz tanulóautója lett a Bullitt-Mustang. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Péntek este elindultunk Pécsre. Felhívtam szüleimet, akik megnyugtattak, hogy még csak három centis a hó. Legyártottuk az útravaló szendvicseinket, bepakoltunk meleg ruhát, takarókat, ivóvizet, egy benzinkúton vettünk még fagyálló ablakmosó-folyadékot, és kilőttünk. Moha…..
TComment Útdíj? Észnél vagytok? 2012.02.01 11:10:47
Imádkozzatok, hogy ne szálljon minden autós BKV-ra, mert a gatyátokat is ráfizetitek. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
éppcsakkérdem 2012.02.01 12:24:40
@hoseman:
Mi bajod a pékekkel? Meg úgy általában?

Azt hiszed, ha trágár szavakat teszel a kommentedbe, nagyobb súlya lesz annak, amit hadoválsz? :)

Épp csak kérdem
éppcsakkérdem 2012.02.01 12:32:09
@ColT: Te még hiszel a mesékben? :) Pedig elég nagy fiú vagy már...

Pont ez a lényege a gumicsontnak - rágódjanak rajta, addig sem balhéznak.

Az viszont valóban bosszantó, hogy érdemi munka helyett ilyen ökörségekkel szórakoztatják magukat.
éppcsakkérdem 2012.02.01 12:50:19
@hoseman: Ne idegeskedj, árt a szépségnek! Olyan csúnya ráncaid lesznek, mint ha állandóan szorulásos volnál, az meg mire jó?

Épp csak kérdem