Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pannonfunk

0 bejegyzést írt és 4694 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ütközet a krumpliföldön 1955.  ..
pannonfunk 2015.06.11 10:51:55
pannonfunk 2015.06.11 13:47:20
@Littlewood: Ezt Pataky UFÓ Attila fejlesztette tökélyre:
hosszú-hosszú ideje már
nem számolja a napokart már

:P
pannonfunk 2019.08.24 21:35:38
@Ízelthátú: megint egy dalszöveg, amit félrehallottam :) da akkor ma is tanultam valamit, köszi :)
Szóval van ez a rossz szokásom, hogy állandóan sportolok, mindig mozgásban vagyok mint akit seggbedurrantottak sós puskával, ez adomány és átok is egyben. Én ha randevúra megyek nem tudok egy helyben ülni és dumálgatni, meg kávézgatni, én akkor helyben futok, ott topogok az asics cipőmben, ami jó…..
pannonfunk 2019.06.30 20:33:54
@szociál: speciel engem is kiüt a meleg, ez az egyik oka annak, hogy soha nem jön össze a 4 órán belüli maraton ősszel. Miközben a világrekordot 2 óra alá akarják szorítani. Meg nyilván nem megyek az Ultra Tisza tóra (jövő héten) meg a nagyatádi Ironmanre sem (az is valamikor az augusztusi kánikulában van) De pl. a Piros 85 bakancslistás, idén ismerkedem vele túrázva, aztán egyszer futnám is. Meg majd ha gazdag leszek, és nem kell dolgoznom, akkor a Balaton szupermaratont is le fogom tolni. Addigra talán már fogunk ott tartani a globális felmelegedésben, hogy nem kell márciusban hóban futni Szigligetnél (mindig esik Szigligetnél a hó BSzM-en... :P )
Miért mérgezik az orvosok a rákos betegeket, ahelyett hogy meggyógyítanák őket? Miért nem alkalmaznak hatásos, ugyanakkor mellékhatásmentes kezeléseket? Miért alkalmaznak olyan terápiákat, amelyektől a betegek legyengülnek, kihullik a hajuk, hányingerük van, és még egy sor mellékhatástól szenvednek?…..
pannonfunk 2019.06.28 06:38:01
@Peter Lehoczky: hát, mondjuk kb. annyira, mintha a frissen kiülteted palántáidat nem gazolod, hanem helyette nem öntözöd, hátha attól majd kipusztul gaz...
szivesN Mezítláb Budapesten 2019.05.31 16:25:10
Amikor időnként a belvárosban közlekedem, és éppen próbálok felszállni egy-egy tömegközlekedéses járműre, jól bevált szokás szerint a földet nézem, hogy nehogy rálépjek valamire, esetleg valakinek a lábára. Vagy (és erre is volt már példa) VALAKIRE. Egy kutyára, macskára, vagy egy - az előző napi…..
       A magyar Új Jobboldal egyik vezető ideológusa, a Kisgazdapárt egykori képviselője, Pokol Béla úgy másfél éve kiáltványban követelte, hogy a tudományos értékrend kizárólagosan az idézettségre alapuljon. Az Új Jobboldal zászlóbontásakor érdemes megnézni, hogy tudós képviselői egészen pontosan…..
pannonfunk 2019.05.13 15:42:12
@harmadikszem: most már a cikkek becsatolásánál látod, hogy melyek a Q1-es, D1-es publikációid. Val'szeg a bírálók is látni fogják, így én is pakolgattam a D1-es cikkeinket rendesen, hátha...
pannonfunk 2019.05.13 16:38:19
@közösperonos átszállás: amúgy nekem is gyanús volt, hogy csak D1-es cikkekből összejött a 10 legjobb, nem vagyok én akkora nagy durranás, úgyhogy tuti, hogy rendszerhiba :)
Tomhardynészonja szokásos ünnepi írásával kívánunk minden kedves Tjúk ól olvasónak kellemes húsvéti ünnepeket és jó pihenést ! A SZOBÁBAN NŐ EGY PÁFRÁNY... - …meglocsollak házisárkány! HAHAHA, gyere Robika, papa megtanít ám rengeteg, szép locsolóversre!- ki vezet?- papa, add csak ide a…..
      Kedden a brit miniszterelnök beterjeszti az Alsóháznak a Kilépési Egyezmény Tervezetet. Nagyjából mindenki egyetért abban, hogy súlyos vereséget fog szenvedni. Majdnem a teljes ellenzék ellene fog szavazni és rengeteg tory hardliner. Elterjedt, hogy May még tesz egy utolsó kísérletet…..
Szoci és a tjúk ól Hahahóta 2019.01.12 13:09:32
Jöhetnek a viccek, éljen a humor! :)..
pannonfunk 2019.02.14 15:11:26
@LucretiaBorgia:
- És mi a különbség az üstökös és a kutya között?
- ???
- Az üstökösnek van csóvája, a kutya meg a farkát.
Na hányat találtok el? Ne csak politzáljatok ;)..
pannonfunk 2019.03.19 09:35:23
pannonfunk 2019.03.19 12:47:51
@LucretiaBorgia: A sértődött görögöket nem tudtam meg a doktorvatszont.
pannonfunk 2019.03.25 12:20:03
@Yotengri: 9/10. A kastélyt nem tudtam.
    A Mandiner először lehozta, hogy felfüggesztette a FIDESZ-t a Néppárt. Majd az "Origo: Nem zárják ki és nem függesztik fel a FIDESZ-t" hírt rakták ki. Eredetileg még ebben a szövegben is ott volt Daul twittere, amiből világos, hogy felfüggesztik a FIDESZ-t. Aztán ezt is töröltették.  Az egész…..
pannonfunk 2019.03.20 21:44:06
@Barkalot: Majd kapnak telefonhívást, hogyha nem mennek szavazni, akkor jönnek a migráncsok. Naponta háromszor. Mármint naponta háromszor kapnak telefonhívást, mert a migráncsok naponta négyszer fognak jönni. Esetleg valami pakit megkínálnak vicces cigivel valamelyik menekülttáborban, és ha mosolyogva néz rá egy magyar lánykára, abból már szexuális terrorbűncselekmény lesz. Mire a kisnyugdíjasok jól el fognak menni szavazni. Ne dugd homokba a fejed.
Előbb privatizáció, majd agglomerációs törvény, Natura 2000 és változtatási tilalom. A befektetők okkal kapálóznak, hogy nem ilyen korlátozásokkal vették a földjüket. A kockázatokat ők viselik, az önkormányzatnak nem dolga kisegíteni egy bedőlt spekulációt. Az állam viszont köteles lenne kompenzálni…..
Szóval betáraztam müzliszeletekkel, vettem kókuszrudat egy tucatot, zabfalatokat rágcsának, továbbá beszereztem egy tábla szalonnát, 5 rúd szalámit, 5 literes ecetes almapaprikát és csalamádét. Egy karton laktózmentes 1.5 literes tejet.Pop cornt minden mennyiségben ciniminit, kakaóst, epres ízűt…..
pannonfunk 2019.03.14 12:42:30
@Womb Raider: Az én voltam, és én nem szósöl vagyok, bár legutóbb nászútra Pécsre mentem, de nem szósölhöz. Lészűrés csak a tea és a kávé szűrése volt, több nem történt, és nem is fog történni. Leveskockánk találkozhatott volna még Csetivel, csak valamiért nem bír annyit megtenni, hogy odament volna hozzá, ha már egy légtérben vannak. Én meg akkor taliztam volna másodszor Csetivel IRL, csak épp az aktuális barátnőm pánikrohamját kellett kezelnem, persze hiú ábránd, hogyha lemegyek utána a Hunniába, akkor összefutottam volna leveskockával, mert elvileg velem is volt többször egy légtérben, csak cseszett odajönni, hogy csá, én vagyok az ételizé. Evvan. Nem egy IRL összejövős társaság ez, vagy akik meg igen, nem verik nagydobra. Most nekem sincs kedvem blogtalikra, meg ilyenekere, persze, ha lenne kedvem, akkor se lenne belőle semmi. Kérem, oszoljanak, nincs itt semmi látnivaló.
pannonfunk 2019.03.15 07:57:54
@Szőkenőő: és az már szinte olyan, mintha IRL talizzunk volna. Hát jó :)

Btw, ismét van csetiblog, csaxólok :P
Minden kedves nőismerősömnek boldog nőnapot, Minden kedves Zoltán nevű ismerősömnek boldog névnapot kívánok!   - azt a nőt, aki Párjától nőnapra nem kap minimum: Pandora ékszer szettet (nyaki, füli, karkötő min. 2 pici hozzáillő medállal), pihentető wellness hétvégét…..
Na helló Vincent! Hogy vagy? Szólt JT, hogy 10 éves lettél. Gondoltam benézek, hogy lássam megvagy-e még… Hogy te mekkorát nőttél mióta elmentem!!! Te jóisten, hány éve is? Fura itt körülnézni… Vajon hányan vannak még itt a régiek közül? Megváltoztál! Nem, nem úgy mondom: jól nézel ki. De…..
pannonfunk 2019.03.05 14:28:30
@jotunder: De úgy értem, hogy mikor lett publikus? Valamikor, valahol, valahogyan a cukor utcai gyerekek rájöttek, hogy ki vagy IRL, és az olyan, mintha 2009 előtt lett volna. Teljesen összezavarodtak az idősíkok...
Tomhardynészonja újabb poszttal örvendeztet meg bennünket, fogadjátok szeretettel :) <3   Az Olderen újabb match-em volt. A jóvágású, profilképén Modern Talkingos pizsamában feszítő negyvenes nem sokkal később megadta a randi helyszínt, és küldött egy pontos listát, miket…..
       A Magyar Tudományos Akadémia vezetői kétségbeesett írást jelentettek meg az Akadémia internetes oldalán a humán tudományok hasznosságáról. Palkovics László rombolásügyi miniszter ugyanis aznap publikálta a téziseit az új tudományfinanszírozási rendszerről. Két órán belül pedig módosította is…..
pannonfunk 2019.02.13 09:50:52
@netukki: Ha mobilról raksz be emojikat, akkor a blogmotor elnyeli a kommented egy részét. Én még láttam az emojit meg ezt a csodálatos publikációt is, aztán utána eltűnik...

@közösperonos átszállás: OK, nyilván vannak különbségek. Fogalmam sincs, hogy egy térképésznek mennyit és hol kellene publikálni. De azért azt gondolom, hogy a GPS korában lenne mit, és nem azt, hogy milyen szép lakás dísze lehet egy földgömb, ld. fent.
pannonfunk 2019.02.13 14:29:05
@Attilajukkaja: Úgy, hogy ELTE rektor volt ő is, és akkor még annyi idézettsége sem volt, mint most. Olvasd vissza a threadet, te kérdezted. De lehet, hogy tényleg OFF itt, akkor bocs.
pannonfunk 2019.02.14 09:05:34
@Attilajukkaja: atyaúristen, ki pedálozik itt Palkovics mellett? :-O Nem érted az iróniát. Én csak annyit írtam, hogy a Palkovics még egész tűrhető szakmailag más fidesz-seggnyalókhoz képest, mint pl. Klinghammer. Ez csak egy ironikus megjegyzés volt, elnézést, ha félreértetted.
Mit sugall a cím ? Azt, hogy a szexualitás, mint esetlen kiskamasz már megint vagy még mindig keresi a helyét, valahol a hedonizmus, dekadencia és prüdéria, aszexualitás között. Mint eddig minden történelmi korban csak most megint egy másik módon és más társadalmi környezetben. Igen, igen a…..
pannonfunk 2019.02.01 18:09:01
@csetlekbotlok.blog.hu: OK, örülök :) De tényleg :)
pannonfunk 2019.02.02 13:42:24
@God Harald: Influenzára bakteriális tüdőgyulladás szövődményként. Gondolom.
pannonfunk 2019.02.02 14:09:27
@God Harald: Most lusta vagyok újra beírni a hahahótába a releváns viccet Arisztidról és Taszilóról: "Átküldenéd, kéhrlek, a kedves feleséged? Attól tahrtok, elkaptam az influenzát" :P
Vessetek rám követ, ítéljetek el, nem érdekel. Akkor is megírom őszintén a történetemet. Ha valaki járt már hasonló cipőben, meg fogja érteni. Bárkivel megtörténhet, semmi sincs kőbe vésve. Sem a szerelem, sem a hűség, sem a mindörökké. Ez egy igaz történet, nem…..
pannonfunk 2019.01.31 14:47:11
@LucretiaBorgia: Mé ne látnád? Szomszédháború néven kommentel ott. Ja, és ha van fészbúkod, akkor kb. 5 perc alatt megtalálod, hogy ki is ez a fószer IRL.
pannonfunk 2019.01.31 14:53:16
@Foxi semmi: öööö, hát jó. Akkor megvolt a mai szórakozásom is :)

@God Harald: Köszi. De tényleg :)
pannonfunk 2019.01.31 15:22:07
@Sally and Billy: Ilyenkor erőst gondolkodom a volt billentyűsömről, aki 30 éves szűzként csorgatja a nyálát a nőkre... :/
  Fogadjátok szeretettel Tomhardynészonja legújabb vendégposztját :)   Ági augusztus elején szomorúan állapította meg, hogy Péterrel teljesen elhidegültek egymástól. Utoljára május végén szexeltek, csók nélkül, gépiesen. Először arra gondolt, Péternek van valakije,…..
pannonfunk 2019.01.18 15:01:33
@foxi gumicsonttal: Jó nyaralást :)
pannonfunk 2019.01.19 14:11:15
@God Harald: Onnan tudjátok majd, hogy én is báró vagyok, hogy elmesélem, amikor sikerült a dombtetőről :P
pannonfunk 2019.01.31 12:31:26
@LucretiaBorgia: hát jó... [sigh]
Az előző részek tartalmából: jelenkorunk női szerepei feletti merengéseimben megtaláltam a Farkasnőt, és a Ribancot (ami nem feltétlenül önálló kategória, belátom) és gyűjtő kategóriaként (a kategória csak munkafogalom) az egyéb femfajtákat. Ez utóbbi egyikének példázására olvashattuk Tamara…..
pannonfunk 2019.01.25 18:45:08
@Mia and me: Direkt járt a Margitszigetre futni, azzal a céllal, hogy ott majd becsajozik. Teljesen normálisnak néz ki a srác, lényegében egy jazzkonzival egyenértékű felsőoktatási papírja van (így nyilván érettségije is). Képet nem lőhetek fel személyiségi okokból ide, de teljesen normálisan néz ki. Lehet, hogy leszólítják a csajok, csak fél, betojik, és azért nem tart sehol. Tényleg hihetetlen. Vagy marad ez az opció, hogy keresi a nemi identitását... :/ :(
pannonfunk 2019.01.28 11:21:54
@God Harald: és a kemény farkú, kemény habitusú, ugyanakkor meg önzetlen, szeretni tudó és hűséges férfiak meg válogathatnak a legjobb nők között :P
A hát egy érdekes terület. Egyrészt több jelentős méretű izomcsoportból áll, melyek működése jelentősen eltér, másrészt a széles hátizom, amit a köznyelv hátizomként ismer egy végtelenül egyszerű szerkezet. Amíg a legtöbb izomcsoport esetében mindenféle trükkök…..
 ..
pannonfunk 2019.01.24 16:23:06
@Szőkenőő: Kvantumfizika, computer science, absztrakt algebra... :P
pannonfunk 2019.01.24 22:22:17
@Szőkenőő: Holnap. Ma hulla vagyok már, bocs :) De köszi :)
pannonfunk 2019.01.25 11:12:57
@Szőkenőő:

szín sárga kék piros zöld fehér
nemzetiség norvég dán brit német svéd
ital víz tea tej kávé sör
állat macska ló madár hal kutya
cigaretta Dunhill Blend PallMall Price Blue Master

A német tart halakat. Azt nem néztem meg, hogy mi van akkor, ha a házak sorrendje sárga, kék, zöld, fehér, piros, biSztos valahol ellentmondásba kerültünk volna, vagy kapunk egy másik megoldást, amelyben még mindig a német tart halakat. Nem szeretem ezeket a sudoku szerű feladatokat, de azért becsületből megcsinálom :)
Kép forrása: babbletop.com Az emberek mindig mindent versenyeztetni akarnak… Meg se lepődtem, amikor megtudtam, van olyan, hogy a világ legcsípősebb étele. Phaalnak hívják, egy curryfajta. Dél-Indiából származik, onnan, ahol a curryk nagy mennyiségben tartalmaznak chilipaprikát is és ahol már a…..
pannonfunk 2019.01.22 12:27:31
@Andrass9: Attól még brutál, szárított gyömbérrel vegyítve.

A reaper tényleg nagyon durva. A skorpiók meg csípik a szájad szélét is, nálam most az a nagy kedvenc :)
A most következő négyes lista slágerei bizonyára túl sok újdonságot nem rejtenek abból a szempontból, hogy szinte mindenki ismeri őket. De vajon hányan tudják, hogy az ikonikus I Will Always Love You nem is Whitney Houston száma? És ha nem, akkor mégis kié?  1. I Love Rock N Roll Ezt a dalt…..