Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maszek1

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Frissítés, 2021 május: látom, hogy a mai napig jönnek a kattintások erre a posztra, gondolom, sokan a jövő évi választások apropóján túrják elő ezeket a net mélyéről, hogy bizonyítsák, hogy a Fidesz a jó választás.  Nekik üzenem egyrészt azt, hogy Orbán egy GECI, másrészt pedig azt, hogy 2018…..
Az X-Faktornak és a Megasztárnak is bejött a Tv2 húzása: az RTL Klub tehetségkutatója szombaton 55,2 százalékos közönségarányt ért el, míg a Tv2 műsora 43,8 százalékot hozott a kereskedelmi célcsoportban. A múlt héten mindkét műsor közönségaránya csak pár századnyi…..
A Szaturnusz Mimas nevű holdját pontosan 221 évvel ezelőtt, 1789. szeptember 17-én fedezte fel William Herschel csillagász. Akkor még nem sejtették, hogy a Halálcsillag kering naprendszerünk második legnagyobb bolygója körül. Erre 2005. augusztus 1-én lett meg a bizonyíték, a…..
Ma Magyarországon a kormánypolitika fékeként és ellensúlyaként a választók, a nemzetközi politikai környezet, valamint a piac működnek. Minden más csak mese habbal. (Fotó: fidesz.hu) Az új kormány első két hónapja a Fidesz kritikusai szerint a jogállam leépítéséről…..
maszek1 2010.07.30 11:52:45
@Lord_Valdez: A választók manipulálhatóak!!!
Igazad van! De a másik oldalról is manipulálhatóak.
"Ez az adócsökkentés kormánya lesz" - hallhattad egy limuzinban üldögelő "munkásembetől" ezelőtt 4-5 éve.
Nem emlékszel?
Meg vagy 400 hasonló igazságtartalommal rendelkező mondatot is hallhattál tőle míg uralmon volt!!!
Jaaaa!! Mivel őt szeretted, nem érdekelt, hogy össze-vissza beszélt? Akkor bocs!
Egyet szögezzünk le: az IMF egyetlen legitim érdeke, ha már a rabszíjukon vagyunk, hogy a hitel-visszafizetés feltételeként a 3,8% hiánycélt számonkérje. Ahhoz, hogy ezt a kormány banksarccal, vagy az elsőszülött gyermekek szerveinek eladásából fedezi, semmi köze az IMF-nek.…..
maszek1 2010.07.20 14:40:30
@Kalimera: Csakhogy nem a német gazdaság és a magyar gazdaság közötti arányokban kell gondolkodni, hanem abban hogy a magyarországra kitelepült bankok, sokkal, de sokkal nagyobb haszonkulccsal, már szinte államilag támogatott uzsorakamattal dolgoznak.
A bankadó nem a gazdaság teljesítményéből, hanem, a bankok uzsorakamatjából kerülne befizetésre!!!
Semmi kétség. Ne legyen. Bár nincs is jobb, mint egy dobtáras, pergőtüzes, levágott lófejes, „főszerepben: Marlon Brando”-s filmet megnézni egy Cuba Librével a kézben a fülledt nyári éjszakában, mégis jó utána felállni és kikapcsolni a szemcsés Orion tévét.…..
maszek1 2010.07.19 14:17:04
@Sparhelt: Elfelejtetted, (vagy nem vagy elég tájékozott), hogy az elmúlt 8 ében az mszp volt hatalmon, és kizárólag az ő emberei buktak le. Ami azt jelenti, hogy szinte kizárólag az ő emberei loptak, mivel el tudod te képzelni, hogy ha az akkori ellenzék is lopott volnaakkor az akkori kormány (mszp) nem azt "szajkozta" volna honapokig?!
Mivel a "független" média az ő kezükben van (- hir tv, - echo,
+ "ezer másik",) nyugodt lehetsz hallottál volna róla, bőséggel, ha az akkori ellenzék lopott volna. Most nem egy-egy esetről beszélek, hanem az arányokról!
Hajdú-Bihar-Sopron megye avagy Debrecenbe kéne menni   Hajdú-Bihar és Győr-Moson-Sopron megye neve első hallásra nagyon hasonlónak tűnhet minden anyanyelvi beszélő számára. Borkai Zsolt, utóbbi megye székhelyének vagyis Győrnek (ami Győr-Moson-Sopron megyében van)…..
maszek1 2010.07.18 01:51:52
@nestrot10: buta vagy te
maszek1 2010.07.18 01:54:47
@juhaszcs: magadról beszélsz?
A Red Bull Air Race szervezői a hosszadalmas engedélyeztetési eljárás miatt úgy döntöttek, nem rendezik meg a budapesti futamot. A versenyt a németországi Lausitz-be tették át, és augusztus 7-8-án rendezik meg. 2004 óta közel 600 ezer néző figyelte meg a Duna felett fordulózó…..
maszek1 2010.07.15 08:19:06
@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár": Hááát! Nem vagy egy észkombájn!
:))
A mai Meleg Méltóság Menete különösen melegre sikerült (képek és videók később). Szokásához híven Gyurcsány Ferenc is megjelent felesége, valamint Szabó Zoltán és Vadai Ágnes társaságában. Most, hogy dübörög a Nemzeti Együttműködés Rendszere, nem kaptak privát…..
maszek1 2010.07.11 01:58:09
@Birtalan Balazs: Haho. Nagyon okos vagy ugye?
Soha nem javítom ki a csetelés során elkövetett hibákat.
Sőt, vissza sem olvasom. Végül is ez olyan mint egy élőszó. Ott sem ismétled el mindig még egyszer a hibát!
Azt a bizonyos szót pedig felszólító módba írtam, és akkor így kell!! :)))
Vagy nem ismered ezt a módot?
K... okos vagy haho!!
Nem utolsó sorban elgondolkodtál azon hogy a buziknak a szülei heterók voltak, mert különben nem lennének?!
 Ma hírül kaptuk, hogy a rendőrség engedélyezte az évek óta hagyományosan ez időben tartott, ma délutáni rózsaszín dzsembőrit, de jelzi, hogy fellépnek a „közerkölcs ellen vétőkkel” szemben. És nem jelzi, hogy fellépnek a kődobáló jobbos bumburnyákok ellen.…..
maszek1 2010.07.10 17:45:44
@is: Azért azt nem hiszem, hogy egész Európában kisebbségben vannak a férfi tangát nem jó szemmel nézők! Inkább csak "hangosabbak" és ezért tünnek többnek.
Egyébként ha így is lenne, akkor sem biztos hogy az a helyes viselkedés.
(pl. Elmegyógyintézetben is többen vannak a betegek mint az ápolók, mégsem kétséges hogy ki a normális. Az, meg hogy a betegek az ápolóra mondják hogy korlátolt, kit érdekel! Azt nézd ki mondja, ne azt hogy mit!)
Kettős Mérce Egyprájdrendszer 2010.07.10 08:00:00
Ő is akarja Bevallom, nekem elegem van a Budapest Pride-ból. Elegem van abból, hogy két-háromszáz embernek kell a tűző napon transzparensekkel grasszálnia ahhoz, hogy egyáltalán figyelmet kapjon ez az egész LMBT-szcéna. Elegem van abból, hogy értelmes érveket kellene felsorakoztatnom…..
maszek1 2010.07.10 15:12:17
@-Menyus-:Veled együtt! (Hoppá! Lehet hogy örülnél neki?)
:))
Piroslap Rogán Antal KISZ-titkár 2010.07.09 06:22:00
Van egy pár olyan interjú, illetve műsor melynek alkotói a politikus-vendég gyermek- és kamaszkora felől érdeklődik. Ezekben elmesélik az első szerelmüket, jó vagy rossz gyerkőc volt-e, illetve rendre azt, hogy soha nem érdeklődtek a politika iránt. Sokan azt gondolnánk, hogy a…..
maszek1 2010.07.09 13:48:09
@eml: Egyébként honnan vagytok ebben a KISZ-es multban biztosak?
Ki mondta? A fletó. Mert őneki hiszek. Nagyonois!!
:)))

www.parlament.hu/kepviselo/elet/k308.htm
maszek1 2010.07.09 14:00:07
@eml: Szerintem a fletó gerincéről nem érdemes beszélni, mert ő nem gerincességből nem tagadja meg a multját, hanm olyan düddő, hogy nem fogja fel hová húu. Sőt még büszke is rá. Ez nem becsület, hanem inteligencia kérdése.
Pl. Ha valaki börtönből szabadult akkor ha nem dicsekszi azzal hogy börtönbe volt nem gerinctelen, hanem szégyenli mit tett, de ha dicsekszik vele, akkor nem hogy nem szégyenli, hanem büszke rá. Ergo, bármikor megismételné azt amiért bekerült.
A két személyiség között emeletnyi inteligencia szintek vannak!!
maszek1 2010.07.09 14:13:48
@eml: Itt van!
:)
Elérkezett az idő, hogy visszatekintsünk az elmúlt tíz év SF filmtermésére, és kiderüljön, mik voltak azok az alkotások, amiket nem szabad elfelejtenünk. Mivel a műfaj határai nem szögesdróttal vannak körülvéve, megpróbáltam viszonylag tág spektrumon mozogni. A lista - és…..
maszek1 2010.07.09 08:27:26
@morden2: Avatar? Szerinted scf-fi?
Szerintem egy kalap sz....?
Ha egy 16 éves gyereknek adsz 300 mill. dollárt, hogy csináljon egy filmet, a mai számítógépes világban ezt a szintet minimum megütné.
Cameron tudása a szponzorok előkerítésében rejlik, nem a filmes munkáiban.
Az elmúlt hetekben tulajdonképpen nyomát vesztettük a NEMESZ-nek. Szőrén-szálán eltűnt. Üzent még a bolgár tengerpartról, aztán látták állítólag feltűnni valami rendőrtiszti ünnepségen, és a hírek szerint árnyéka olykor feltűnik a T. Ház folyosóin is. De se…..
Mielőtt az Avatar megérkezett volna a mozikba a Titanic birtokolhatta a legtöbb bevételt elért film trófeáját. A romantikus katasztrófafilmet is James Cameron készítette, ám akkor még nem volt elterjedt a 3D, de mostanában már boldog-boldogtalan megtoldaná még egy dimenzióval…..
maszek1 2010.07.07 10:09:52
@billy reed: A Titanic volt a mélypont.
Azóta nem tud felemelkedni. A mai számítógépes korban, xxx millio dollárból a hülye is tud látványos filmet csinálni.
(pl. Fiúk azt szeretném látni hogy a Titanic felágaskodik a hullámok között, betöltve a mozivásznat, miközben emberek ugrálnak, esnek róla a tengerbe.
Ok főnők! Meglesz!)
Varánusz Pintérőrség felavatva 2010.07.05 08:00:00
Jelentős volt ez a vasárnap. No nem azért, mert Varga Mihály Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter társaságában megkoszorúzta az egyik exhumált vasútvonalat, Navracsics Tibor pedig egyenesen a "civil ellenállás egyik jelképének" nevezte az eltemetett szárnyvonalak…..
maszek1 2010.07.05 15:47:57
@SzaboZsee: DE igen!! Van népírtás!!! Csak a zsidók teszik. Mivel a média is az ő kezökben van (ez nem összeesküvés elmélet!!!), nem fogja megírni az igazat. Az is lehet népírtás, ha egy négyméteres betonfalat úgy húznak fel, hogy a víznyerőhely (kút) és a lakóház között fusson!!!
Fizikailag 3 méterre van a palesztin cslád a víztől, gyakorlatilag pedig 3 km-re, ehhez adj hozzá félnapos sorbanállást az átkelőhelynél, valamint a megaláztatást hogy egy nyálcsurgató katona letapizza a feleséged, anyád, nővéred.
Na te sem viselkenél kulturáltan egy ilyen helyzetben.
maszek1 2010.07.05 15:50:03
@Orbán képét mikortól kell kirakni?: Kis kuka.
Kérdezd meg a kókát meg a fletót. (Ja téged csak tiszta munka érdekel!!)
A bohócköztársaságielnök afféle, mint a bohócdoktor. A szándéka jó -de mióta periplaneta plumbum a fejembe ültette a bogarat, azóta agyalok egy jó bohócdoktorok szócikken [-> spindoctors]. A bohócköztársaságielnöki rendszer kidolgozásában alaposan vette ki a részét…..
Orbán Viktor megüzente a bolgár tengerpartról, hogy Schmitt Pált akarja köztársasági elnöknek. Így Orbán Viktor az első ember, akiről konkrétan tudom, hogy Schmitt Pált tartja a legjobb jelöltnek. Itt nemcsak arról van szó, hogy Schmitt Pál erkölcsileg vagy szakmailag…..
maszek1 2010.06.29 10:30:25
Michael Knight Pofon a szarnak 2010.06.28 09:23:00
Uniós jogba ütközhet a devizahitelek korlátozása. Is. Nem is értem, hogy miért nem lepődök meg ezen... Az orbáni 29 pontban lassan alig van olyan tervezett intézkedés, amely ne menne szembe az európai uniós joggal - s éppen ezért ami úgy, ahogyan kinyilatkoztatott, konkrétan…..
maszek1 2010.06.29 09:04:54
@belekotty: De emlékszem melyik kormány találta ki!!!
Nem értetted mit mondtm! Nem a hitellel van gond, hanem a kondicióval. Máshol is vannak hitelek, de nem uzsorakamatra. Most próbálják mgállítani az uzsorakamat szedését, és lám mit kap aki próbálkozik vele!!!!!!!
maszek1 2010.06.29 09:14:48
@tommybravo: Igen lemaradtál!!!
Ehhez sok, sok háttérinformácio kell. Abból össze tudod rakni a képet!
Ha nem is tudod bizonyítani az állításod helyességét, nagyon nagy valószínüséggel igaz amit összeraktál.
pl Tudod, hogy Braziliában is lefelé esik a feldobott kő, pedig még nem is jártál ott. Na! Elég információval a birtokodba sok mindent ki lehet következtetni.
Szó szerint ütős történetet küldött be aszfaltbetyár. Egyértelműen elsőbbsége volt, amikor nekiment egy másik autós, aki ennek ellenére nem akarta elismerni a felelősségét. Tudom, hogy elég érzékeny téma a vétkes fél etnikai hovatartozása miatt, ezért külön kérlek…..
maszek1 2010.06.24 22:58:53
@Bogyi: Nem BMW-t véded. A cigányokat!
Olaszliszka, Veszprém, (stb... x 1000)
nem mond semmit?
Ki az a Rónai Sándor? Nem, senki? Hát nincs köztetek egy Romsics-Ablonczy-Ungváry, aki kapásból rávágná? Hát izé, kicsit kínos, de államfőnk volt: Építőmunkásként kapcsolódott be a szakszervezeti mozgalomba és az SZDP tagja lett. A Tanácsköztársaság idején a miskolci…..
maszek1 2010.06.24 11:52:40
@FILTOL: Mi a fenéről beszélsz Pars Krisztiánnal kapcsolatban!??
Nem az olimpiai bizottság nem adta oda neki, (sőt éppen ők adták neki) az érmet. Egy birósági döntés nyomán nem kapja meg. Azért a bíróság magasabb hatalom mint egy olimpiai bizottág!!! (éppen ma jelentették be az olimpiai bizottságban, hogy folytatják az ügyet, nem hagyják annyiban)
Tájékozodj, mielött fröcsögsz!!!
Az ilyen és a hasonló félremagyarázott vélemények miatt volt fletó hatalmon!
:))))
Eddig mindig a csíkos hátú kismalacokat szapultam, és hirdettem hogy annyi agyuk sincs mint egy kosár lepkének. Most viszont olyat teszek, amit sosem gondoltam volna. Megkövetem őket (részben), mert rájöttem hogy ezen a térfélen is vannak hülye játékosok.Történt vala, hogy idén is…..
maszek1 2010.06.22 10:13:27
@wolfclaw: Nem értesz mert alapból ferdén látod!
Nem a gárdistákról irtam, (én sem vagyok az), hanem a magyar átlagemberekről. Amerikában sem csak a szélsőságesek járnak nemzetizászlós ruhában! Gondol csak a strandon a szöszikre akik kék-fehér-csillagos bikiniben feszítenek. Nem hiszem hogy k.. szélsőségesek lennének. Egyszerüen csak amerikaiak, akik büszkék arra ahol élnek, és szeretik azt ahol élnek. A t
Gondold el ezt magyar vonatkozásban! Egyből nacionalista-náci-szélsőségesnek kiáltanátok ki, ujjal (média) mutogatva.
és én ezt unom de k..-ra.
Semmi közöm a szélsőségesekhez! Egyszerüen csak magyar vagyok, aki büszke az ezeréves országára, az összes történelmi hagyományával és jelképével együtt!!
és nagyon sértőnek találom, ha azt mondják nekem, hogy magyarkodom ha büszke vagyok erre. Magyarországon (vallástól, stb... függetlenül) magyarkodni kell!!