Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mark renton

0 bejegyzést írt és 311 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az ausztrál média információi szerint letartóztatták Jan Eastgate-t, az Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért (Citizens Commission on Human Rights, CCHR) elnevezésű szcientológus antipszichiátriai szervezet első számú nemzetközi vezetőjét.Forrás:Indul a…..
Úgy néz ki, Svédországban nem adják ki a Dead or Alive közepesen gagyi verekedős sorozat legújabb, Nintendo 3DS-re készült, Dimensions című részét. Hivatalos indoklás nincs, nem hivatalosan viszont az terjed, hogy a helyi terjesztőt befenyítették a hatóságok azzal, hogy ebben a…..
Volt már szó a sencseni helyzetről, tavaly nagyon sokat követtek el öngyilkosságot a gyárakból épült városban, és a média nyomására a vezetőség megszavazta a fizetés emelését, a körülmények normalizálását és hálók kifeszítését a magasabb épületek köré. Ez…..
Budapesten közterület lesz elnevezve Elvis Presley-ről. Vajon melyik ? Tarlós István főpolgármester sajtótájékoztatót tart a fenti témában.  Mindössze ennyi állt abban a 830 Kb-os sajtóközleményben (meg persze helyszín, időpont és egy bazi nagy címeres fejléc), amit az…..
WWarlockot az Erste Bank megajándékozta egy felejthetetlen jelenettel, amit alant megoszt velünk. Az ügyintéző arra kérte, írja már meg a vezetőségnek az ötleteit, mert rájuk nem hallgatnak, ezért nincs náluk Start Értékpapírszámla:Ma megpróbáltam két pénzintézetnél két…..
"Sziasztok!Ő itt Nyafi, a 17 évesen is csúcsformában lévő dög. :) Már régóta be akartam küldeni róla egy fotót, és most, hogy itt a tél, gondoltam, ez a kép jó lesz. Amúgy rühelli a havat, így csak erőszakkal lehet ilyen jó kontrasztos képet csinálni a bundájáról és…..
Felocsúdva az év végi/eleji káoszból, muszáj megemlékeznem egy még részben tavalyi hírről, már csak azért is, mert a Groupon sztorit a Google felvásárlási ajánlata kapcsán elég szorosan követtem itt a DotKom hasábjain. A hír röviden: a Groupon több nagy intézményi…..
A Moody's után a Fitch is leminősítheti Magyarországot. De számít-e ez bármit is? Van-e értelme inkább keménykedni a hitelminősítőkkel? Heti szavazás-összesítőnk. A hírek szerint nagyon úgy tűnik, hogy a Moody's után a Fitch Ratings is le fogja minősíteni hazánkat - a…..
Nehéz elhinni, de a Glassdoor.com felmérése szerint a dolgozók körében legnépszerűbb vállalatvezető az Apple CEO-ja, Steve Jobs. A felmérés során egy öt pontos skálán lehetett értékelni a vezéreket, ebben az összesítésben a legtöbb pozitív visszajelzés Jobsra jött.Eric…..
mark renton 2010.12.04 18:19:55
www.youtube.com/watch?v=ooodXF4Pci0
"A beosztott szeresse főnökét. Ez cégünk egyik alapelve."
Remélem nem csak én vagyok vele úgy, hogy egyszerűen nem tudom megunni ezt a várost, de ha valakinek esetleg elege lenne már a NYC-vel kapcsolatos posztokból, akkor is érdemes megnézni ezt a zseniális videót. Légi felvételeket láttunk már bőven, de itt az egész film egy kis repülő…..
Lázár és Rogán javaslata szerint büntetlenül haza lehetne hozni a külföldi és offshore-pénzeket. Pedig éppen a kormány tevékenysége emlékeztet mindenkit arra a régi tapasztalatra, hogy ebben az országban a vagyonok nincsenek biztonságban. A hét elején Lázár János és Rogán…..
mark renton 2010.12.01 23:09:19
@ó jaj: "Tanácsért fordulok hozzájuk: melyik országot, és melyik bankot érdemes választani?"

www.bank-bgld.at/
Épp tegnap ment a sztorizgatás itt a DotKomon a Groupon elképesztő sikeréről, persze nem minden aktualitás nélkül, és lám, ma meg a cég történetének talán legfontosabb fejlesztéseit jelentette be az alapító, Andrew Mason. Nem véletlen, hogy a közösségi vásárlást…..
Az innovációs világtérkép a szabadalmak száma és a kutatásra fordított összeg alapján jellemzi az egyes országokat. Oldalt a zászlók mellett a szabadalmak száma látszik, míg a kockák nagysága a szabadalom szám/kutatási költség arányait mutatja. A szabadalmak tekintetében…..
Kézzel lassan már csak a szerződésinket és a bevásárló listákat írjuk - romantikus hajlamúak a szerelmesleveleiket is -, egy szép toll viszont mindig is fontos kiegészítő lesz. A Montblanc most olyan tökélyre viszi a kézzel írás művészetét, amitől talán még a kalligráfusok…..
Hát igény az lenne rá, ezt bizonyítja, hogy a Skyfire egymillió dolláros forgalmat bonyolított az első héten. A program lényegében egy fordító: fogja a neten található Flash-videókat, saját szerverén átkonvertálja azokat H.264-be, majd ezt küldi tovább az iPhone-ra, hogy…..
„Csakhogy én tudok viselkedni ittasan, ő pedig rendszeresen csinál valami balesetet, már kétszer esett el lépcsőn, és számtalanszor esett le bárszékekről” – na, most aztán feldobták a labdát! A következő menetben a nő és az alkohol bizarr kapcsolatában fogunk…..
Eljött a pillanat amire nagyon sokan vártunk, megjelent a Skype hivatalos Android alkalmazása. Az összes kettes verziójú Android telefonon fut, ám pld a Samsung Galaxy S készülékeken jelenleg nem működik, a hiba kijavítását a közeljövőre ígéri a Skype. Az app általunk elérhető…..
Megjelent a jól ismert Finger Race Android verziója. 1,2 és a maratoni 5 méteres távon indulhatunk az ujjainkkal. A mi eddigi rekordunk az 1 méteres sprint számban 06.033, de valószínűleg be vagyunk rozsdásodva. Ki mennyit fut egy méteren? Finger Race for Android on AppBrain ..
Régóta érdekel a Geocaching, eddig csupán technikai okai voltak, hogy nem vágtam bele én is. A Desire volt életem első GPS-es telefonja, és a nyaralás előtt határoztam el, hogy kipróbálom a dolgot. Hogy turbózzam egy kicsit az élményt, az Alanya-i városnézés során terveztem…..
Lehet, hogy Stephen Hawking a világ egyik legnagyobb koponyája, de az biztos, hogy mostanában nagyon levert. Először arról beszél, hogy az idegenek IGENIS léteznek, de egyáltalán nem békések a szándékaik, inkább leigáznának bennünket. Most pedig azt mondja: ha nem hagyjuk el a…..
Kétféle vélemény terjed az Apple nem-Mac eladásaival kapcsolatban. Az egyik szerint akkor lett vége a cégnek, amikor belevágott az iPod-iPhone-iPad-vonalba, mert azzal halálra ítélte a core businesst, a számítógépeket, amik egykor naggyá tették a céget. Ezeket a véleményeket…..