Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iCanHasCHeezburger

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha Róbert nem lenne az Index gyémántkoszorús törzslevelezője, és ebből következően nem láttam volna tőle hasonlókat, el sem hinném, hogy az alant olvashatóhoz hasonlóen részletes panaszos levél létezik. De mégis, így, bér extrém hosszú, a Kocsis Istvánnak címzett…..
iCanHasCHeezburger 2009.11.05 22:06:03
@Crystalwolf:
Ugyan fogd már be azt az agyonművelt szád. Minek jössz mindig az IQ szinttel? Talán gyermekkorodban kiközösítettek, és Te voltál a tipikus szemüveges ragyás eminens diák akit mindenki szanaszét ütlegelt? Bölcsészkaron végeztél, diplomád van? Erre vered a nyálad, én anyám is 8 általánost végzett mivel nem volt lehetősége tovább tanulni, nem cigány, nem paraszt, nem csöves, normális pénzkereső ember (igen, saját vállalkozásunk van) és garantálom hogy több esze és élettapasztalata van mint Neked.
Barátom bátyja nem fejezte be a középiskolát, házas, 2 gyermeke van, kétkezi munkából él -takarítóvállalat- és tisztán, nem feketén meg van neki a havi 400ezer.

BKV, ugyan, én sem vagyok kibékülve velük, de ez az ajtós megállós eset szerintem teljesen szabályszerű volt. Mit szólnál hozzá, ha a kisgyermekeddel ültél volna a villamoson az ajtós bagázs előtt? Aztán a vezető mit sem törődve az ajtós famíliával, útnak indul és hirtelen fékeznie kell? Az ajtó szépen a kölköd fején landol és szépen betörik a kis koponyája. Na? akkor legyen nagy a szád Mr. IQ-rekorder.

Nincs jobb dolgod mint ide írogatni ennyi posztot? Inkább keress valami nőt, és szórakozz el vele, mert látom ilyen lehetőség nem nagyon adatott meg Neked. Máskülönben rég nem vernéd itt a nyálad. Egészen pontosan, napok óta megy ez,nem csak órákról van szó. Én most találtam rá erre a bejegyzésre, nagyjából átfutottam, de valahogy mindig megakadt a szemem a Crystalwolf néven.
És tűnök is innen, amilyen gyorsan csak lehet, és hiába válaszolsz okoskodva, IQ-bajnokozva, nem fogom megnézni. :D Csak gondoltam közlöm Veled hogy ...najó elég a szép fogalmazásból.K*rvára nem érdekel senkit mit pofázol itt.

Köszöntem.