Regisztráció Blogot indítok
Adatok
YeLo

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Appleblog Wozniak nyuszifüle 2011.04.25 16:55:47
Ezzel a képpel kívánunk kellemes húsvétot mindenkinek (már ha így elmúlt), az 1982-es fotón Steve Wozniak látható David Lee Roth-tal, a Van Halen énekesével.A kép története: Woz szponzorálta a US Festivals nevű maratoni koncertsorozatot 82-ben és 83-ban, amin a Van Halen mellett a…..
YeLo 2011.04.25 20:15:10
Volt már egy hasonló című poszt, abban egy lehetetlen dizájn próbált lenyomni a torkunkon a Gadgetsdna egy kínai forrásra hivatkozva, a most nyilvánosságra került képek már sokkal hihetőbb változtatásra tippelnek: A képeket a iDealsChina tette közzé, állítólag az Apple…..
Belsőség A legszebb pillanat 2011.02.27 12:00:00
Ez a poszt nem szól semmiről. Vagy mindenről, nem tudom.Az biztos, hogy a Dire Straits szerepet kap benne.Van pillanat, ami úgy beleég az ember agyába, mintha lézerbilloggal sütnék oda – általában a csúcspontok maradnak így meg, a rosszat törli az agy, mint anyáé a szülés…..
Régóta ígérjük, most itt van a 70-es évek 10 legjobb gitár riffje. A választás nehézségét, jól példázza, hogy több, mint két órán keresztül kerestük a versenyzőket. A 70-es években, valószínűleg a mariska-füstös hippi hangulatnak köszönhetően sok elszállós zenét…..
Ma este a 9h-től a radiocafén a granturizmó!-ban Legát Tibor a vendég, aki a budapesti tömegközlekedés történetének szakértője. Ezzel kapcsolatban harmadik könyve jelent meg most, ezúttal társszerzőként, Számos villamos címmel, amiből mindent megtudhatunk a budapesti…..
IDDQD Szerdai retro - Newcomer 2010.11.17 13:00:00
Ahogy ez már lenni szokott, ha nem Stöki jegyzi a heti retrót, akkor valami alibi jön - most például egy emailben készített interjú Hoilddal, alias Belánszky Istvánnal, aki az elmúlt másfél évtizedben a Newcomert fejlesztette. Bizony, azt a Newcomert, ami eredetileg 1994-ben jelent…..
YeLo 2010.11.18 00:55:55
@gregorik: Én '85-90 között. Dezső a terem jobb első asztalánál ült, Apáthyval együtt - ott lehetett az előtér felől bemenni a terembe. Apáthy szűcs volt, egyébiránt. Egyszer valamin össze is vesztek, utána egy ideig Dezsőnek volt egy szép monoklija. Az akkori gárdából pár név: Monci, Janóka, Tomóka (Blindmouse Ltd. voltak ketten), MK (Krisztián), Ákos, aki a szomszéd házban lakott, ő amigás volt, Blero, és persze Tóth Lajos, az igazgató, szerintem még mindig ő viszi a helyet. Néha átruccantuk Budára, a Szellőzőművekbe.
YeLo 2010.11.18 01:19:07
@gregorik: Sajnos nem. Amit még ismertem, az az Eötvös klub volt, aircomp/homelab (magyar garázsgép volt, édesapám is csinált egyet anno, mikor még az EMG-ben dolgozott, ott igen erős volt a fusizás) vonalon mozgott az ottani törzsközönség. Meg még a Csokiban a Sinclair QL szekció, a büfé folyosójáról nyíló szobában voltak – és mind 40-50 éves, meglett ember.
A Momiga alkotója érdekes kihívást állított maga elé: mit lehet kihozni egyetlen pixelből, egyetlen hangeffektből és egyetlen billentyűből (vagy egérgombból)? A válasz az, hogy meglepően sokat, de azért nem érdemes ilyen korlátokhoz igazodni. Az überminimalista játékban egy…..
YeLo 2010.11.16 20:13:25
Jön az év vége, elárasztanak minket a különféle Apple-termékek, eladók és vásárlók keresik egymást rajtunk keresztül, úgyhogy komoly döntést hoztunk: mostantól év végéig kéthetente írunk valamilyen kiegészítőről, kütyüről, és megpróbáljuk eldönteni, hogy érdemes-e…..
Legutóbb a TOP50 rock-metál dobost idéztük meg nektek, most pedig közösen nyálazzuk át a brit Rhythm magazin online szavazásának eredményét az utóbbi 25 év legjobb dobosával kapcsolatban. Szokás szerint vannak érdekességek, de egy biztos: a 18 karikás…..
YeLo 2010.08.14 12:13:57
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...