Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Karmadealer

6 bejegyzést írt és 1312 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Svédország a Good Country Index évi jelentése szerint a legjobb, legnagylelkűbb országa. A civil szervezet minden évben szakértőket kér fel az országoknak az élet minden területén való értékelésére a gazdaságtól a szegény országoknak adott támogatásokig, az esélyegyenlőségtől a környezetbarátságig…..
Karmadealer 2017.11.21 15:52:04
@blah: Fanatikus az eszed tokja. Csak te látod kétdimenziósan a világot. Európa keresztény hagyományaira mint értékre tekinteni csak a nagyon elvakult emberek szemében egyenlő a vallási fanatizmussal. Majd ha "Jézus Hatalmas!" felkiáltással teherautóznak be a tömegbe, meg késelnek a nagyvárosokban, akkor okoskodjál ilyeneket.
A kullancs nem éppen növény, hogy kerül tehát egy kertészeti blogra? Hát úgy, hogy aki a növényekkel szoros kapcsolatba kerül, például egy kora nyári túra, természetjárás, vagy éppen növénygyűjtés közben, az jó eséllyel találkozhat kullanccsal is, sőt, ez az undok rovar pókszabású ízeltlábú akár a…..
Azzal, hogy Szél Bernadett beült Kósa Lajos és Harrach Péter közé Tusványoson, néhány kérdés eldőlt. Az LMP társelnöke Orbánnal ért egyet menekültek és népszavazás ügyében, ráadásul sorosozott egy jóízűt. Az egykori ökoizé tizenkilencre kért lapot. Vagy kizúgnak a Parlamentből 2018-ban, vagy…..
Karmadealer 2016.07.23 15:25:08
@a BircaHang Média szerk.: Sőt, ott kezdődik a komolyan vehető ellenzéki politikai alakulat, hogy nem kizárólag Orbán-antiorbán tengelyen képes az identitását meghatározni, hanem van saját önképe, mondanivalója, jövőképe, a társadalom valós problémáira érvényes válaszai. Ha ezt vesszük, az LMP jutott a legközelebb ehhez a kritériumrendszerhez. Ezen kívül felismerték hogy igenis vannak olyan kérdések amiben a fidesz ráérzett a társadalom széles rétegének méltányolható politikai igényeire, és ebben ők sem akarják szembehugyozni a választókat, hanem arra koncentrálnak, amit a fidesz és Orbán rosszul mért fel vagy valamilyen okból túltolja.

Persze tehet szimpatikussá egy pártot ha van olyan tökös álláspontja bizonyos szimbolikus vagy identitásképző kérdésekben ami szembemegy a közvéleménnyel, de ha csak ilyen van azzal gyakorlatilag a saját kormányképtelenségét deklarálja.

A többiek (ballib oldal minusz Jobbik) bebetonozták magukat egy stabil 5-6 %-ra azzal hogy egyetlen modanivalójuk az orbitaki.
  Kérdezi a kolléganő a munkahelyen, egy ismeretlen kismama a buszon, a nőgyógyász a rákszűrésen és egy régi „kedves" ismerős a kávézóban. Először is: Tessék? Másodszor pedig: Márminthogy TESSÉK??? Persze először én is csak pislogok, mint hal a szatyorban, aztán amikor már nem,…..
Karmadealer 2016.07.16 00:26:40
Sok fontos kérdés van az életben, némelyik egészen mély filozófiai, de a „Te mennyit nyomsz?” kérdést nehéz überelni. Pedig mennyivel több információt adna a „Oszt felhúzni fel tudod-e magad?” kérdő hangsúlyú információ szerző verbális közlés. Ami egyébként nem is annyira egyértelmű kérdés, mert sok…..
Baranyi Tamás Péter Az „elfelejtett háborúként” is emlegetett koreai háború egy olyan konfliktus, ami napjainkban sem ért még véget: Észak legutóbb 2014-ben üzent hadat Délnek, igaz, csak „félig”, bármit jelentsen is ez. Az 1950–53 között zajló vérfürdő fordulatos története során a fővárost, Szöult…..
Ott tartunk, hogy abban az országban, ahol a Fidesz kedvenc udvari kobzosának HELYTELENÜL titulált előadóművész és az Országgyűlés elnöke egyaránt azt vallja, hogy az asszony az otthon, gyerekszülve jó, és ne építgessen magának karriert, szóval abban az országban, ahol a partnerbántalmazás az…..
Karmadealer 2016.06.27 14:52:14
@Trackers: Viszont majdnem olyan jól esik mint az EB szereplésünk, hogy még / már "itt, az indexen is" (!) többségbe kerültek a józan, normális hangok, a hozzászólásokból leszűrve. Ez tényleg jó érzés.
Karmadealer 2016.06.27 15:02:11
@sweeney todd: Szerintem pislognál nagyokat őzike szemekkel ha tudnád hogy hány nő él-hal érte hogy elhúzzák a kis popóját, nem ilyen csikós-poénkodásiból hanem rendesen. Persze az a hálószobák diszkrét világa, de milyen az élet, az egyik itt blogol, és a semmi ellen kampányol, miközben a nője meg csíkosra vereti a popsiját valami jöttmenttel, mert apu sosem emelne rá kezet.
Miért veszünk meg egy táplálékkiegészítőt? Mert hiszünk benne. Miért hiszünk benne? 3 lehetséges ok létezik: 1. Mert létezik rá kutatás, ami a hatásosságát bizonyítja. Nos ez a legrázósabb kérdéskör, amiről most nem fogok írni, de ha létezik egy termék és megfelelő anyagi forrás mögötte, akkor…..
Karmadealer 2016.06.17 17:50:07
@kvadrillio: Mi van, ráesett a führer-szobrocska a caps lock-ra?
Nyakunkon a nyár, kezdődik a strandszezon Te pedig épp azon agyalsz, hogy a sok edzés ellenére még mindig akad egy kis felesleg deréktájékon? A jó hír az, hogy még van 1,5 heted, amíg beköszönt a naptári nyár, ami most úgy tűnik 30 fokos meleggel fog érkezni. A rossz hír viszont az, hogy ebben a 1,5…..
Karmadealer 2016.06.14 10:56:42
@háténimmár: "Egy átlagos magyar felnőtt több mint 4 órát néz TV-t minden nap" :-)
Itt a nyár, ami azt jelenti, hogy sörnyitóra bárhol, bármikor szükség lehet, ezért jobban tesszük, ha mindig magunknál tartunk egyet. Nézzünk néhány különleges nyitót, amik Magyarországra is rendelhetők. A rézből készült Ez a darab annyira szép, hogy már-már művészeti értékkel bír, ami sajnos az…..
Karmadealer 2016.06.06 22:27:46
A közszolgálati média - így a közszolgálati televízió - feladatai közé tartozik a tárgyilagos, kiegyensúlyozott és pontos tájékoztatás a hírműsorokban, valamint a nemzeti hagyományok, értékek képviselete a kulturális és oktató műsorokban, továbbá kellő megszólalási és bemutatkozási lehetőség…..
forrás: Techcrunch Hallottunk pletykákat mindenféle 1 hétig működő iPhone-okról, meg hidrogénnel működő drónokról, amik 10-szer tovább bírták a levegőben, mint az aksival rendelkező példányok. Nos, a pletykák igazak, az üzemanyag alapú hordozható  akkumulátoroké a jövő, a forradalom már a nyakunkon…..
Szemfüles sajtómunkások leleplezték egy Bitay nevű államtitkárocska és egy Mészáros nevű strómanocska intim légyottocskáját a Four Seasons Hotelben. Állítólag kávézgattak, és Bitay tényleg úgy viselkedett, mint a tilosban járó házastárs lelepleződésekor, igyekezett gyorsan megpucolni. Aztán jött a…..
A mai cikkünkben a férfiolvasók számára szeretnénk kedvezni,bár a hölgyek is példát vehetnek róla, ugyanis egy német rendőrhölgy fotósorozatát hoztuk el nektek, akinek a fotóitól szinte felrobban az Instagram. Adrienne Koleszar Németországban teljesít szolgálatot. Gyönyörű testének köszönhetően…..
F*ck the police! Szétrobbant az internet. Nézd meg, mit rejt az egyenruha. Tátva marad a szád! Képek a tovább mögött!..
Karmadealer 2016.05.06 00:02:21
@Kulics: Kár azon rugózni hogy kinek melyik nő jön be, mert mindenkinek más. Nekem pl. kifejezetten gyengéim az ilyen babák, másnak nyilván más jön be. De nem ez a lényeg, hanem az hogy egy teljesen normális nőről szóló pozitív cikk milyen gyűlölködéshullámot vált ki sokakból. Túl sok a lelki defektussal élő ember sajnos.
A Holland Antillák, amint a nevük is mutatja Hollandiához kötődnek. Az egykori Holland Nyugat Indiát két, egymástól jól elkülönülő (és messze eső) szigetcsoport alkotta. A Venezuela partjaitól 20-50 kilométerre lévő ún. ABC-szigetek (Aruba, Bonaire és Curacao), valamint a Szélcsendes-szigetekhez…..
Van itt egy sajátságos cikk – mégpedig a 888.hu-n. „És ha már a hazásságnál tartunk, ilyen képpel örvendeztette annak idején a derék magyar szocialistákat Tóbiás József MSZP-s politikus felesége is, Rába Tímea hajdani szépségkirálynő és maszturbációs segédeszköz.” – írja bátran a szókimondásáért…..
Karmadealer 2016.01.26 10:33:22
@bbjnick: Ne légy vahabita. A személyeskedés, pontosabban a családtagokkal való baszakodás teszi vállalhatatlanná GFG-t függetlenül attól hogy már névválasztásnak is szánalmasan erőltetett, kontraproduktív és gyerekes volt a 888.hu
A magyar belpolitikai közbeszédben ha nem is sok tabu maradt, de talán a családtagok öncélú, gusztustalan bulvármeghurcolása eddig annak számított. Bárki aki ezt jobbról-balról megszegte, joggal számíthatott a normális értékítéletű emberek megvetésére.
Nem lehet általánosítani! Ne merj általánosítani! Nem minden migráns muzulmán fundamentalista, nem minden migráns bűnöző, nem minden migráns molesztál nőket! Sőt, a migránsok egy nagyon kis százaléka fundamentalista, nagyon kis százaléka bűnöző és nagyon kis százaléka molesztál nőket európai…..
A magyar az olyan fajta, hogy ezer éve (vagy a tök tudja, amióta eljöttünk Levédiából) ugyanazok az alapkérdések foglalkoztatják. Ezek egyike a négy deci ügye. Most épp a fogyasztóvédelmi hatóságot buzerálják, hogy nem átkúrás-e véletlenül a Heineken négy decis Soproni…..
Karmadealer 2015.08.22 13:57:30
@T.Jani: Ezért volt helyénvaló, hogy most már a darabár mellett az egységárat is ki kell írni, Ft/kg, Ft/liter, stb. alapon. Semmi mást nem szabad nézni, ha valaki az árra hajt. (más kérdés hogy ez vajon mennyire okos dolog ételnél-italnál, de ezt máshol már kifejtettem) Most már legyen a következő előírás, hogy ne 6-os betűvel, hanem ugyanakkorával kelljen kiírni mint a darabárat. :-)
A Borrajongó Somlai széljegyzet 2015.05.26 06:00:00
Táncoló Medve kollégánk/barátunk készített interjút Cartwright Évával, a Somlói Borok Boltjának tulajdonosával, a rengeteg visszhangot kiváltó „Somló Újratölt” c. kóstoló főszervezőjével. Az interjúban szerepelt pár mondat, ami mellett ép ésszel egyszerűen nem tudok…..
Hatalmas belpolitikai vihart kavart a magyar kormány döntése, miszerint kerítést épít a magyar-szerb határon az illegális bevándorlók feltartóztatására. Ismerve a fenyegetés mértékét, könnyen eldönthető, hogy ez a szándék nem csupán helyes, hanem egyenesen Magyarország…..
Karmadealer 2015.06.24 18:38:56
@zerolime: A 350 000 éhező magyar gyerekért külön kapsz egy "Arany Lélegeztetőgép Díjat"
Nem nagyon ismerjük sem Afrikát, sem annak működési rendjét. Van egy csomó érdekes állat, dög meleg van és rengeteg kalasnyikovot használnak fel. Romantikus filmekben és kalandfilmekben szívesen elnézegetjük, hogy milyen vicces népek laknak arrafelé. Manapság azonban egyre…..
Tisztelt fővárosi közgyűlési képviselők! Én Csuhai Ágnes A Város Mindenkié csoport önkéntes aktivistája. A mai ülésen szavaznak a hajléktalan embereket büntető rendelet újraszabályozásáról. Indokoltnak tartjuk ismét elmondani, hogy a hajléktalan emberek hatósági üldözése semmilyen körülmények…..
Bochkor Gábor még februárban szólta le Kobajasi Kenicsiró hangmestert, hosszan kifejtve, hogy a karmesterség egy blöff, nyilván semmi értelme, hiszen a zenekar karmester nélkül is tud játszani, fölösleges egy bottal hadonászni előtte. Ráadásul Japánban sztárnak lenni nem egy nagy…..
Karmadealer 2015.05.07 11:51:08
@Drago Brutic: Kitaro, Tomita, stb. Ez a büdös bunkó eleve egy bicskanyitogató médiahulladék, de ezzel az ordas taplóságával Hajdú Péteri mélységekbe szállott alá. Egyébként konkrétan emlékszem arra a karmesterversenyre amit Kobajasi megnyert, talán Antal Imre közvetítette, egy biztos, hogy az ország olyan lélegzetvisszafojtva figyelte a verseny döntőjét mint ma egy foci VB vagy EB döntőt, szándékosan nem X-Faktort vagy Megasztárt írtam, nem kultúrsznobságból, hanem egyszerűen csak a nézettségbeli óriási különbség miatt.

Egyébként ez egy médiatechnikai varázslat, hogy bármiből lehet izgalmas versenyt és közvetítést csinálni, ha a műsorvezetőben megvan az a képesség hogy a szakmai ismereteket könnyen érthető, népszerű formában tudja közvetíteni és segíteni a nézőt annak megértésében hogy mi zajlik a színpadon, vagy a zenekari árokban. Ilyen szempontból nincs különbség egy Formula-1 futam közvetítéséhez képest ahol nem hiszem hogy a nézők zömének bármit is mondanának önmagukban a képernyőre vetített telemetriai adatok a szakkommentátor tolmácsolása nélkül.

Bochkor a koránál fogva elméletileg jobban kellene hogy emlékezzen a karmesterversenyre mint én, aki kis taknyos voltam még, de neki láthatólag már akkor sem volt gyerekszobája, vagy ha volt is, tehén volt benne a radiátor.
Egykori minisztériumi épület (Tbiliszi, Grúzia) Ha visszagondolunk az előző évszázad épített örökségeire, sok mindenkinek elsőre a kommunista "gótika", illetve a szovjet ipari építészet "remekei', a szocialista realizmus otromba, monumentális emlékei juthatnak eszébe. Sajnos…..