Regisztráció Blogot indítok
Adatok
náti

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétvégén majdnem teljes hosszában elkészült a Vámház körúti kerékpárút a Szabadság híd és a félig kész Kálvin tér között. A fővárosi bringások körében a röpke eufóriát okozott, hogy a városvezetés Budapest rendszerváltás utáni történetében először…..
náti 2009.11.05 19:19:45
@GMági: hát nem akarok pesszimista lenni, de szerintem a felfestés arra enged következtetni, hogy nem, nem lesz mégegy réteg. Legalábbis nagyon nem úgy fest, és én valamiért nem is vagyok meglepődve.
Ilyen ez itt. Már eleve az előkészületeknél el van rontva minden, mert az emberek egyszerűen leszarják a dolgokat, és kész. Közben meg még a félpénzt is lenyúlják, hát hogy is működhetne bármi ebben az országban?
A hozzáálláson kellene változtatni, ami nem könnyű, majdhogynem lehetetlen. Magyarország nem érett a biciklizésre, ahogy sok minden másra sem - mutatja ezt pár kommentelő vállalhatatlan stílusa is. Mellesleg komolyan nem tudom értelmezni ezt a mértéktelen, méylről feltörő bicikli-gyűlöletet, amit tapasztalok néha az utakon. Persze valószínűleg ez is csak egyfajta bűnbak-keresés, és az agresszió letöltése a gondolkodás-cselekvés helyett.
Hajrá biciklisek, nem szabad feladni, annak ellenére, hogy lehetetlen a helyzet, és ezt egy gyalogos/autós sosem fogja megérteni, még ha rettenet okosnak is hiszi magát!
A matrica helyett javasolnám a lefényképezés-feljelentés kombót, nemrég láttam egy bicós papát az Andrássyn. De a matrica is jópofa, és jogos!
KULTÚRÁT MAGYARORSZÁGRA!