Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cassus73

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem itthon persze, hanem a briteknél: Simon Cowell most írta alá új szerződését az ITV-vel, aminek értelmében mág három éven át az X-Factor és a Britains's Got Talent (itthon a liszenszelt X-Faktor és a saját fejlesztés Csillag születik) mellett marad, cserébe 25 millió fontot…..
Rasszista viccek, a hunhírről és a kurucinfóról származó bejegyzések a "cigókról" és a "holoagymosásról" - többek között ezek találhatók Siklósi Beatrix Facebook-oldalán, aki jelenleg az MTVA elnökének kulturális főtanácsadója és a Táncsics-díj kuratóriumának tagja. A…..
A karácsonykor gyerekcsatornává átalakult m2-n március 18-tól megszűnik a 24 órás adás - írja a sat.tv.radio.hu. A napi műsoridő általában éjjel 3 óra körül ér véget a Gyermekhimnusz elhangzásával és másnap reggel 6 órakor indul újra. Változnak a műsorok is: új…..
Cassus73 2013.03.07 14:13:19
@Rosszindulatú Vászka: És azért, hogy el lessen lopni a megfelelő mennyiségű kp-t is. Igen.... a Te adódból.
A Fásy Birodalom visszavág! A mulatós műfaj kopaszodó királya durva gyomrost vitt be a napokban a hazai médiaiparnak: a Nóta tévén indította újra az ATV-ről száműzött könnyűzenei celebgyárát, a Fásy Szupersztár Tehetségkutatót. A hétfőn és szerdán este 8-kor…..
A február egyik nagy durranása a Walking Dead harmadik évadának folytatása lesz, itt van még egy étvágygerjesztő, benne ideges Kormányzóval, sok tűzharccal és kisé feszült Rick Grimesszal. ..
Tavaly két tévésorozat-tervezet mellett két mozifilm is nekilátott feldolgozni a klasszikus Szépség és a szörnyeteg-mesét, a filmek sorsáról nem tudunk, az egyik tévésorozatot visszadobták, a CW viszont berendelte a másikat, de hogy miért, azt élő ember nem tudja nekem…..
Kicsit sárga, kicsit savanyú, de legalább olyan kockahasa van, hogy sajtot lehet reszelni rajta - nagyjából ez az Arrow, a CW másik idei újonca, ami a Beauty and the Beast-nél nagyságrendekkel jobban sikerült. A spoileres folytatás végén mutatunk egy közepesen biztató videót is az…..
Cassus73 2012.10.15 14:20:56
@dr. Aullah: Nagyon rossz volt. Ennyi.
A főcím két új helyszínnel kecsegteti a komplex történetszálak miatt amúgy is a kétségbeesés szélére sodort alkalmi nézőket - ez az a sorozat, amibe tényleg nem lehet menet közben beszállni, mert nem fogunk érteni belőle semmit. Qarth és Harrenhal a két új makett mellesleg,…..
A jelenleg országosan már közel 33%-os elérésű Digi Sport csatorna március 14-én elindította társcsatornáját Digi Sport Plus néven. Az idén második évfordulóját ünneplő Digi Sportot bár futballprofilú sportadóként ismerhették meg a nézők, mostantól azonban a Digi Sport…..
Jó, annyira naiv nem vagyok én sem, hogy minden valóságshow minden egyes jelenetéről feltételezném, hogy spontán emberi pillanatokat látok, de az azért mégis érdekes, hogy Beckhamné Amerikába költözéséhez szinte az összes szereplőt színészekkel kellett helyettesíteni. Míg…..
Cassus73 2007.08.03 16:45:47
A nálunk is vetített Futottak még... (HBO) és a Hivatal (Duna TV) főszereplő-producere, a korántsem jó modoráról ismert Ricky Gervais kiborult kissé, amikor egy live chat közben a neki beírogató rajongók (?) nemtetszésüket fejezték ki a Diana hercegnő emlékkoncerten előadott…..
Császár Előd neve annak idején csodálatosan egybeforott a gagyi fogalmával, meg a betépve gyorshajtással is, de ezt most hagyjuk. Aztán szerencsére egy időre eltűnt, de hát hol máshol is üthetné föl a fejét megint, mint az otthon sztonduló hülyegyerekeket megcélzó…..
Igen kérem szépen, XXI. századi technológia ide, villámgyors szerver oda, ahhoz csak ember kell, hogy eljuttassa A pontból B pontba az adatfolyamot, hogy aztán Önök, szívünknek oly kedves olvasók élvezhessék azt, mi meg elkúrtuk ezt, de nagyon, így megint késtünk. Kárpótlásul…..
Cassus73 2007.05.30 11:17:27