Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BeeRaj

25 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már régóta nem írtam, úgyhogy ideje megtörni a csendet... Az előző bejegyzés alatti komment áradat is erre bíztat! (3 komment, ebből egy jómagam:D)Szóval...Április közepén vendégünk volt. Réka nevű csoporttársunk kijött pár napra nyugati levegőt szívni... Busszal jött,…..
...kék az ég, zöld a fű, a madarak csicseregnek, a sör és kolbász soha nem fogy el, hol gömbölyű, hol pedig tojás labdával játszunk. Nos ebből az derül ki, hogy nem csak a tavasz tombol, hanem én is! Csudajóóó! A hét eleje mindig nehézkesen indul, főleg a hétvégi…..
Hohóóó! Csak nem? De! Itt vagyok újra, élek és virulok. Az hogy nem írtam az elmúlt egy hónapban nem azt jelenti hogy nem történt semmi, sőőőt...Persze ennek az a hátránya, hogy lehetetlen 25 napot egy bejegyzésbe belesűríteni, de azért megpróbálom. Azt már nem tudom…..
Húú hol is kezdjem? Lassan egy hónapja jártam itt és hát elég sok minden történt ez alatt a bő 3 hét alatt...Nem leszek olyan részletes mint amilyen szoktam, de később ha újra belelendülök újra minden apró részletét élvezhetitek élményeimnek!Szóval, az hogy mi történt…..
Az oké hogy 3 napja esik az eső (legalább meleg van, 8-10 fok), és még azzal sincs baj, hogy nem jött meg a pénztem, de Robi ezzel a hírrel fogadott a boltból visszatérés után. Ronald ismét lefújta a hétfői találkozót...Kezdek elgondolkodni azon, hogy miért jöttünk ki? Heti 3…..
Naaa Robi, gyere bulizni....jó lesz,tessék megmozdulni, ünnepeljük meg, hogy másfél hétig nincs semmi dolgunk...neeem...hmmm,most neeem...na ez ment szerdán este 10-ig, amikorra csak beadta Robertünk a derekát...persze ehhez az is kellett, hogy 'oké, odaadom a borom felét'...átugrottunk…..
BeeRaj 2010.02.26 16:59:35
Benci Amsterdamban jár Hállló... 2010.02.17 15:49:35
 Elnézést Kedves Hű Olvasóim, hogy egyre ritkábban jönnek az újabb postok, de egyre jobban kezdek hozzászokni mindenhez így, ha naponta leírnám, hogy keltem-kakkantottam-ettem-ittam-vigadtam akkor az valószínű nem lenne annyira izgi. Így be kell érnetek azzal, hogy csak igazán…..
Alufoliából bádogember jelmezt még sem annyira könnyű "hegeszteni"...Bár a nyersanyag 2 euróból megvolt (40 méter alufólia 40 méter simafólia), valószínű egy komolyabb koncepciót kellett volna kidolgoznom a jelmezem tökéletesítéséhez. A lábammal egész könnyen…..
Hol is tartottunk? Ja igen, a frenetikus csokis sütimnél. Kedden szokásos kis heti Borrelünkre készültünk. Ez mondjuk nem többől áll, mint ölbe tett kézzel ülni és várni hogy fél10-et üssön az óra. Kicsit magyaros-spórolós módszerrel, 1-1 sörrel a zsebben neki is indultunk a…..
A buli után a következő nagy esemény a Super Bowl (Amerikai foci -NFL- nagydöntő) megtekintése volt. Sajnos nem volt lehetőségem Dél-Floridában a helyszínen megtekinteni, ezért pár amerikaival egyeztetve kiválasztottunk egy pubot. Ja igen, kihagytam a szombatot, de nem is történt…..
Előre is elnézést kérek attól akinek a zenei ízlésemet illetően kérdései merülnek fel (nem szereti, nem tudja, nem érdekli), mivel a következőkben előfordulhat egy-két nem ismert szó,szófordulat avagy beazonosíthatatlan zeneikavalkád.Naaaneeeee....Igenigen...Nem nagyon tudom,…..
Dag! Wat is je naam? ....és hasonlók. Így kezdtük a mai napot, bár egy kicsit a TF-en éreztem magam, persze nem a környezetre gondolok. A holland óránk nem a sport karon volt, hanem a város másik oldalán egy másik épületbe (Ez az épület is hatalmas kacsalábon forgó valami). Az…..
 Ma voltam először iskolában...türüptüp. Vegyes érzelmeim vannak az első nappal kapcsolatban, de szerintem a negatív dolgok pikk-pakk el fognak illanni, csak egy pár dolgot kell rendbe rakni...Na de kezdem az elejéről. Akkor viszont ugorjunk egy napot vissza és vegyünk részt egy…..
Na végre minden a helyére kerül úgy néz ki...holnaptól iskola! Egyelőre annyit tudok, hogy szerdán (fél 9től fél 3ig) és csütörtökön (11-től 1-ig) lesz iskolám, a többi nap valamiféle szakmai gyakorlat egy sportmenedzsment ügynökségnél. Ezzel kapcsolatban ma írtam az…..
A mai napot egy jó nagy boltozással kezdtem…Vettem tejet, ami már nagyon hiányzott. Vettem jó áron műzlit meg gyümölcsöket is…természetesen 2 üveg sör is beficcent…A reggeli egy frenetikus tojásrántotta, 2 féle sajttal,paradicsommal, friss bagettel…na és…..
Sziasztok, kicsik,nagyok,fiúk,lányok,feketék,fehérek, azok akik szeretnek és azok akik nem (ilyen úgy sincs).Tegnap véget ért az Introduction Days, egy nagyon mozgalmas nappal. Pénteken hajnali 4kor feküdtünk, de fél 10kor már csörgött is az óra. Menjük sportolni! Fel is…..
 Tegnap elkezdődött az introduction days. 9.30tól volt a University of Amsterdamba (ez nem ahol én fogok tanulni) regisztráció az 'orientációs' napokra. A suli a belvárosba van, és mivel már előző napokban jártunk arra könnyedén megtaláltuk. Robiék elneveztek Human GPS, ami…..
Na itt vagyok, megérkeztem a végleges szállásomra. Egyelőre nem tudom definiálni minek nevezzem, de a hollandok konténernek nevezik. Hát oké, én ebbe beleegyezek, csak a konténer szót eddig másra használtam...A lényeg, hogy nagy fehér épület blokkok vannak és ezt színes…..
Benci Amsterdamban jár -9 2010.01.26 11:30:28
Na úgy néz ki itt is tud mocsok módon hideg lenni...már tegnap is -3 körül volt és nagyon hidegnek éreztem...most -9-et mutat a win7 hőmérője:D:W...holnap már elfoglalhatjuk attila studenthouse szobáját, ami már kicsit barátságosabb lesz reméljük, nem mintha itt a sok kínai,…..
Tegnap beleindultuk a city-be, ami a szállásunktól kb fiftín minicc...bár már ezen röhögünk 2 napja, hogy itt minden fiftín minicc, szóval elég feka...szóval mint ahogy azt mindenki tudja minden sarkon 2 coffeshop és minden utcába kb 8 kurva...de ezenkívül live pornoshow,meg video…..
punnyadás van erősen, de finom szendviccsel és pókerrel kompenzálóm....néha még a focimeccsbe is belenézek...természetesen az egészet mocsokmuzsikával kovácsolom eggyé.....
Benci Amsterdamban jár van milkám 2010.01.25 19:17:54
vettem milka csokit, 0.89ért...ami szerintem elég stílus, kb annyi mint otthon...a robi 1 kiló kenyeret vettem az attilával 0.42ért...de a robi éppen megemlítette: 'már értem miért ennyi' meg vettem chilis hollandsajtot, ami szintén stílus, szóval felvagyok dobva…..
ma rájöttem hogy mennyire szeretek fotózni és hogy albumot adok ki...de a döntéshez túl fáradt vagyok...alszom...jóéjt :alvósapka ..
 Azt hittem szarabbul fogok aludni, de nem...bár normális környezetben csak nagyritkán ébredek fel este, most olyan 8-10szer biztos, ebből 5ször kb azért mert az egyik csoporttársam Attila, álmában elmotyog pár mondatot, csikorgatja a fogait, majd nyamnyogva tovább…..
A repülőn toltam egy sajtos szendót, almalevet meg kávét... körülbelül ennyire volt érdekes, bár az N-type mix megbolondította...Amsterdamba jó fos idő van, havaseső...na az mi kérem? ja és ezek ebbe bicikliznek, de mosolyogva, szóval fura társaság, de jó arcok...van egy ilyen…..