Regisztráció Blogot indítok
Adatok
T.A.

34 bejegyzést írt és 86 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Nagykörút az egyik legkevésbé biciklisbarát útvonal a fővárosban, de a közbringa-rendszer jövő tavasszal esedékes bevezetése új helyzetet teremthet. A Bubi működési területének „kerékpározhatósága” a projekt EU-támogatásának is feltétele. Átalakításokra…..
T.A. 2013.09.03 14:29:35
@kiwirágós kivirradtig: egyetlen egy dologhoz van jogom kerékpárosként, és az a biztonságos közlekedés. Amíg ezt a jogomat nem tudom mindenhol érvényesíteni, ki fogom nyitni a számat, akkor is, ha új kerékpárútról, idióta autósokról, a témáról semmit nem tudó hülyékről, elém beugráló gyalogosokról van szó.
Ma Magyarországon az autósok egyetlen egy dolgot nem vesznek figyelembe a kerékpárosokkal szemben: ugyanúgy jogunk van a közlekedéshez, mint nektek. A szabályok ránk is vonatkoznak, igyekszünk is betartani őket, de előfordul olyan helyzet, amikor nem lehet biztonságosan megoldani, mert Ti, autósok, csakazértisnekemvannagyobbfaszom módon közlekedtek.
Az, hogy most mi is kapunk abból, ami nektek természetszerűleg megvan, az meg ne fájjon már annyira, hogy mindjárt szívrohamot kapsz ott a gép előtt tespedve...
T.A. 2013.09.03 14:53:54
@kiwirágós kivirradtig: értettem, hogy gyalogosként utálsz (bár így ismeretlenül erős, de spongyát rá), de nyilván valahogy te is közlekedsz a városban, és biztos, hogy nem csak gyalog. Vagy de, nem ismerlek, tudja bánat.
Azt mondtam, Ti, autósok, nem Te, autós. Ebből melyik szót nem értetted? ;)
Már jó egy éve szöget ütött a fejembe egy gondolat, és az elmúlt pár hétben több emberrel is beszéltem erről, de egy kedves családi barátunkkal folytatott beszélgetés tette fel a pontot az i-re, és akkor sikerült teljesen összefoglalnom magamban ezt a dolgot. Ti tehettek róla,…..
Össze-Vissza Élet Kutyásposzt 2013.01.05 04:19:28
Azt mondják az okosok, hogy végre sikerült bebizonyítani, hogy az ember nem falkavezér a kutyájával szemben, és ezt csomó nagyon érdekes ténnyel támasztják alá. Szerintük mi a kutya gazdái vagyunk. Viszgáluk meg akkor ezt a dolgot, egy picit. Az okosok azt mondják, a falkavezér…..
Az Apple beperelte az emberséget, mert túl sok szóban használták az "i" betűt, am köztudottan a cég védjegyzett szellem terméke. Hosszas pereskedés után, a vállalat jog osztályán dolgozók legnagyobb dadalukként könyvelhetk el a győzelmet, hszen mától az Apple-n kvül senk,…..
... csak be kéne látni. Olyankor szoktam billentyűzetet ragadni, amikor kialakul a "tökömtele" állapot valakivel, vagy valamivel kapcsolatban. Most jött el a pillanat, hogy összegezzem, és érthetővé tegyem a dolgokat. Amikor Iza, és Spock kitalálta (igazából inkább Iza), hogy nem…..
Belvárosban nem jó lakni azoknak, akiket zavarhatnak az ideoda mászkáló, zajongó fiatalok, akik tavasszal előbújnak drogos sátraikból. Miután nem a kormány, hanem az EU előírásainak megfelelően kihajtották a szórakozóhelyekről a büdősöket, újabb móka vár a manuálisan…..
Rövid poszt, hirtelen felindulásból. Szóval van az a típusú ember, akinek ha nincs igaza, akkor is igaza van.Ma - kivételesen - nem kioktató stílusban próbáltam elmagyarázni egy ismerősömnek, hogy teljesen fölöslegesen húzta fel saját magát valamin, mert az nem úgy van,…..
Össze-Vissza Élet Párzásos 2011.12.18 20:59:00
Azt ugye tudjuk - legalábbis merem remélni, hogy így van - hogy az ember a szaporodás szempontjából próbálja mindig az ideális jelöltet kiválasztani erre a folyamatra. Az, hogy ki az ideális, "rengeteg" tényezőn alapul.Vegyük először a férfiakat.Ha egy férfi párt keres,…..
Ezt a posztot ajánlom mindenkinek, akikre az alábbiak vonatkoznak.Kezdjük a legegyszerűbbel. Vegyétek végre tudomásul, hogy Fogyasztói Társadalomban élünk. Egy olyan világban, ahol az emberek termékeket vesznek, közvetve, vagy közvetlenül. Ez nem csak azt jelenti, hogy elmegyünk a…..
Össze-Vissza Élet Mozibuzi 2011.10.11 03:15:00
Nagyon szeretjük a filmeket. Az egész család.Szerintem, ha tehetnénk, éjjel-nappal jobbnál jobb filmeket néznénk. Már persze, amíg vannak jó filmek.Nálunk mindig volt valami akadálya annak, hogy együtt üljön le az egész család filmet nézni. Amikor kicsi voltam, ha tévéztünk,…..
Ezzel a posttal tuti hogy nagyon sok ember agyát fogom pillanatok alatt felkúrni, de nagyon fel van kúrva az én agyam is... Magyar vagyok.Magyarországon születtem, Magyarországon nőttem fel, Magyarországon élek.Magyarul beszélek.Magyarul írok...Az iskolában tanultam irodalmat, és…..
Ilona reggel felébredt, zuhanyzott, felvette sötétzöld-világoszöld csíkos ujjatlan fölsőjét, kávét ivott, majd elindult a munkába.Amikor beért, az egész terem üres volt még. Köszönt a kolléganőinek, és megbeszélték a tegnap esti Barátok közt történéseit. Majd leült a…..
Megragadnám a billentyűzetet, és válaszolnék egy régi barátom blogbejegyzésére, már ha szabad.Egyedül vagy. Talán nem is tudod, mennyire egyedül vagy.De mindenki egyedül van. Te is, én is, és a régi barátaink is. Mert soha senki mellett nem áll senki.Az, hogy együtt vagy…..
Össze-Vissza Élet A Lista! 2011.06.23 14:06:09
Na híveim, el kéne gondolkozni azon, mivel leptek meg születésnapomra:DAdok némi támpontot, hogy könnyebb legyen…..
Össze-Vissza Élet Azt hittem.. 2011.06.21 23:05:36
Ha szabad, idéznék:"Azt hittem, hogy valamit mondanom kell, de mit is mondhatnék? Azt hiszem semmit nem tudok mondani. Erre nem tudok semmit mondani. Semmit olyan ami ne lenne bántó, sértő vagy akár elhamarkodott. Nem leszek pártatlan, nem leszek üzenetküldőszolgáltatás és…..
Beküldő:Bély Dániel..
T.A. 2011.05.24 09:44:11
@xellos16: akkor nem én számoltam rosszul:D
Szóóóóval...Rég írtam megint, de most nem ez az érdekes.Szeretek fotózni.Nagyon.Nagyon-nagyon.Ha tehetném, a nap 24 órájában fotóznék.Azért fontos ez most, mert tavaly augusztusban azért költöztünk pont ebbe a házba, mert itt van az emeleti teraszról a legszebb kilátás. Szinte…..
A Férfi agya beindult, de szemét még nem nyitotta ki. Az ágy melegsége, a takaró puhasága nem engedtette meg vele, hogy felkeljen. Boldog volt és nyugodt, harmóniát érzett az életében. Azon gondolkozott, így kéne maradnia élete végéig, mert itt nincs fájdalom, nincs nehézség,…..
Szóval az van, hogy eszembe jutott valami.Én úgy vagyok vele, hogy gyakorlatilag mindenkin lehet segíteni. Illetve ez pont nem igaz, csak azokon lehet segíteni, akik akarják is, hogy segítsenek rajtuk. De akik akarják, azokon lehet. Na mindjárt elmagyarázom...Van egy ismerősöm, akit…..
Ma azokról az emberekről szeretnék írni, akik nem merik vállalni saját magukat.Tudniillik takarítás közben Nőstény talált egy régi CD-t, amin jómagam, és néhány akkori barátom volt fénykép formájában fellelhető. Úgy gondoltam, nosztalgiázzunk kicsit, így albumba rendeztem…..
Azt vettem észre, hogy minél több ismerősöm van facebookon, annál több lájkos marhaság jelenik meg a falamon. Ilyen például a "Lájkolj ha jó fejnek tartasz!", vagy a "Ha szeretsz lájkold!", vagy a "Lájkold, ha eljönnél velem sörözni.".Erről nekem…..
T.A. 2011.02.20 10:48:01
@Firin Edhel: Egyébként elmagyaráztam tegnap este, hogy miért nincs igazad:D
Rájöttem, a marketingesek a nőkre utaznak. Jó, oké, ezt eddig is tudtam, de csak valahol mélyen, tudat alatt. A minap viszont teljesen megvilágosodtam.Az történt ugyanis, hogy hazafelé tartottunk piacozásból Nősténnyel, Izával, és Anyuval, és sem Izáéknak, sem nekünk nem volt mit…..
Össze-Vissza Élet A mosogatás 2011.02.10 01:54:00
Azt gondolom bátran kijelenthetem, hogy amint egy háztartásban elhangzik a "mosogatás" szó, velem együtt minden férfi társamnak összeszorul a gyomra. Ez a kifejezés egyébként más-más kontextusban még elemibb reakciót tud kiváltani belőlünk.Ilyen például a…..