Regisztráció Blogot indítok
Adatok
t.t.

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Hozzábilincselt a bukóablakhoz, mire én lekevertem neki egy nyaklevest” – A főszereplő csaj túl sok lehetőséget ad egy szemmel láthatóan műanyag pasinak, akivel három tartalmas hetet töltött el. Már a kapcsolat elején rossz jelek mutatkoznak, kezdve az…..
Subba Szuperpuma: Amazon Eve 2009.11.30 16:11:00
A videón, és a képeken látható amerikai hölgy Amazon Eve. Kedves olvasóink sokat edzett szeme nem valószínű, hogy megakadna ezeken a képeken, talán legyintene egyet, hogy Photoshop! Az amazon modellkedéssel foglalkozik, de különlegessége első pillantásra szembeötlő, hiszen…..
A szabályozható fűtés elterjedése óta a legújabb divat az "energiatudatos" lakók között a fűtés mellőzése. Ők úgy gondolják, hogy saját radiátoraikat izzítani felesleges, mert ha majd a szomszéd bedurrant, jut némi hő a falon keresztül Nekik is. Ez a spórolási…..
Tudjuk, hogy a 90-es években mindig nyár volt, de ez azért így mégsem teljesen igaz. Ha önfeledt játékról és vidámságról volt szó, akkor nyugodtan lehetett tél is. Ekkor pedig a szünet beálltával egyúttal beállott a hadiállapot is. Amíg a lányok a karácsonyfa alatt…..
90 Bürger Lars Dietrich - Sexy Eis 2009.07.07 16:50:00
Nemzetiség: német Év: 1996   Német barátaink nemcsak technóban voltak egyeduralkodók. Ki ne emlékezne az évtized legviccesebb előadóira? Voltak akik porig égették magukat a színpadon, de a legtöbbjük beérte pár jópofa klippel – Göthe ékes nyelvén elkövetett…..
Év: 1993 Nemzetiség: kanadai A vad és kemény tuc-tuc betörése után a diszkópop már megállíthatatlanul terjedt, mi pedig boldogan lélegeztünk fel a tábori diszkó utolsó lassú számánál, hogy a Wind of Change korszaka egyszer és mindenkorra leáldozott. Immáron nem kellett…..
90 Robert Miles - Children 2009.09.17 19:43:00
Év: 1995 Nemzetiség: svájci Borús napokra mi is lehetne a legjobb választás, mint egy kis korai trance. Ez természetesen nem keverendő össze a 2000-es évek „dárrenbézes dudorgásával”: akkoriban még adtak a minőségre. Robert Miles (szül.: Roberto Concina) e stílus…..
90 George Michael - Freedom 2009.09.18 17:50:00
Év: 1990 Nemzetiség: angol Itt jönne most az, hogy néhány szó a klippről, mint például, George Michael igazi neve: Georgios Kyriacos Panayiotou, meghogy ez eredetileg egy '84-es Wham! szám volt, amit aztán újra hangszereltek és leforgatták hozzá a klippet. Azokkal az első igazi…..
90 The Age Of Love- The Age Of Love 2009.11.17 15:44:00
Év: 1990 Nemzetiség: olasz A '90-es évek legmeghatározóbb techno slágere. Méltatlanul elfeledve várt az újrafelfedezésre, ami el is jött a Jam & Spoon formájában, majd Svan Vath is hozzátette a saját gondolatait, végül már számtalan feldolgozás született, sokszor csak a…..
Nem is mertem Ő vele kapcsolatba kezdeni mert féltem a szüleimtől, apukám rendőr volt, a széltől is óvnak még ma is és volt már külföldi udvarlóm (Egyiptomi) akit "nem igazán" kedveltek mert "összetörte" a szívem.A kép innen95-ben kezdődött minden. Én…..
A 1933-ban elharapóztak Magyarországon a kerékpárlopások. A magyar feltalálók azonnal reagáltak a bűnügyi statisztikák változására, és olyan leleményes konstrukcióval álltak elő, amely „úgyszólván lehetetlenné teszi” a lopást.   A felhajtható üléssel…..
t.t. 2009.11.05 17:28:41
@zebraakcio: tavaly nyáron 3,5 hónapot dolgoztam svájcban, azon belül is Zürichben. azt kell tudni, h ha látsz a városban egy sz.r biciklit lánc nélkül, akkor azt azért hagyták kint h elvihesse bárki. namármost jöttek hozzám mindig vendéget itthonról, és ők városnézésre mindig gyalog mentek odafele, és biciklivel vissza :D na nem ez a lényeg, hanem h én lánccl használtm ezeket a bicikliket, ennek ellenére 3,5 hónap alatt 2 biciklimet lopták el. mindkettő ilyen 20-30 éves volt. ennyit erről.