Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zedder

0 bejegyzést írt és 900 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   A mobilgyártók nem igazán térnek el az egyéb cégektől, így a céljuk nekik is a profitmaximalizálás. Egyesek ezt a profitot brutális árcédulákkal érik el, mások viszont inkább a kevéssé fontos dolgok kispórolásával, azonban van egy trend ami jóval aljasabb mint a borsos ár vagy az IP védelem…..
Ismét arra kértünk titeket a világ minden tájáról, hogy küldjetek fotókat az ablakotokból. Van, aki tényleg az ablakából fotózott, akadt, aki kicsit szélesebben értelmezte a felhívást, de a lényeg az, hogy 13 országból érkeztek ismét néha egészen elképesztő fotók. Jó szórakozást! Fotózz ki te is az…..
Régen nem becsülték már így meg a folyamatos, 8 órás alvás fontosságát, mint manapság. Magától értetődik, hogy a minőségi alvás trenddé vált, így értékesítési oldalról is rárepültek. 2018-ban az alvás az, ami a 80’-as években a reggeli kávé volt...
Egy gyermek születése nagy öröm, persze legalább ennyire stresszes is. Nem árt, ha ilyenkor az ember megfelelő segítséget kap – és nem csak anyagilag. A család persze segít (ha tud), de azért az sem mindegy, hogy egy-egy ország miként támogatja a gyermekvállalást. Ma egy kicsit…..
Európai Unión belüli szabad munkavállalás van - mondja a rezsim arca. “A család itthon marad, az ember hazautalja a pénzét, ez jelentősen hozzájárul a magyar nemzetgazdasághoz, és nem okoz semmiféle feszültséget.” Nézem az összepakolt bőröndöket, az üres szekrényeket,…..
Zedder 2015.06.02 11:13:49
@volker:" mondjuk az ekezet, az hianyzik... "

Mert letörne a kezed, ha három kattintással beállítanád a magyar kiosztást?
Ez az egész vasárnapi zárvatartós mizéria eléggé kontraproduktívnak tűnik politikailag a kormánypártoknak. Eddig nem volt szokásuk direktben a többségi vélemény ellen menni. A legújabb zseniális húzásuk azonban keresztbe veri a mégoly erőltetett kommunikációs maszlagot is.…..
Zedder 2015.04.01 11:06:27
@Emericus: Hülye vagy, mint a seggem.

Leszarom, hogy dupla áron van, TELIK RÁ, mert én nem csak viki képére recskázok, hanem jól megfizetett szakmám és munkám van.

Külföldön pedig simán vehetsz BÁRMIT a benzinkutakon VASÁRNAP IS.

Faszkalap trollocska vagy, nem több.
Zedder 2015.04.01 12:42:58
@dr kotász: hagyd, a fidesznyiknek ezt meg kellett írnia, ezért kapja a simogatást és a fizetését.
Nem volt nehéz előrelátni a state capture-t, az uniós pénzek szisztematikus lenyúlását, a nepotizmust, a kirakatpereket, az élet minden területét ellepő korrupciót, a maffiaeljárásokat és a debilek áradását. De Orbán szerdai nyilatkozatát tényleg nem lehetett előre…..
Zedder 2015.03.27 17:46:40
@Szelid sunmalac: vagy lelép. Vajon hányan lehetünk már külföldön? Millió felett van-e a szám?
Zedder 2015.03.27 18:21:36
@dr. mesterseges szinezek: frissreges hívővel ne vitatkozz, halál felesleges.
Aki úgy gondolja, hogy EU-s forrásra számító, abszurd, értelmetlen beruházások csak Magyarországon eshetnek meg, az olvassa el ezt a horvát esetet: Kép: Nova TV A dalmát tengerparti város, Omiš mellett már évek óta épül egy alagút. Ha a munkálatok a tervek szerint haladnak,…..
Zedder 2015.03.14 18:24:01
@Zedder: Ja, hát elég gyorsan meg lehetett találni a neten, hogy lesz itt még pár híd:

The Omiš Interchange includes 3 viaducts with total length of 489.69 m, namely:

- Viaduct Omiš interchange 1, L=167,60 m; and
- Viaduct Omiš interchange 2, L=194,09 m; and
- Viaduct Omiš interchange 3, L=128,00 m.

Erről ennyit, szar bulvárkacsa. Szégyelld magad, blog-tollnok!
Szeretnél friss és illatos fűszernövényeket, de sajnos nincs kerted? Most összegyűjtöttem pár praktikus megoldást, amivel akár egy tömbházban is lehet saját fűszerkerted! Cserép - A legegyszerűbb megoldás A legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás, ha cserepekbe…..
Zedder 2015.02.16 11:36:59
@the.man: hát nálunk a déli konyhaablakban gyönyörűen nőnek télen is a fűszernövények, asszony nagy örömére.:)
Évértékelésünk második részében a bukásokat kívántuk összegyűjteni, akárcsak tavaly. De rájöttünk, hogy túl sok olyan ügy volt, ami bukást kívánt volna, de a főszereplők simán megúszták a dolgot. Így aztán inkább a botrányokra koncentráltunk, hogy a legnagyobb…..
Zedder 2014.12.24 10:34:50
@Passzív demonstráló: "Hol lehet olvasni a korrupt NAV elleni bizonyítékokat? Egyáltalán milyen ügyekről van pontosan szó? Pontosan melyik cégek vagy személyek fizettek le komolyabb beosztásban levő NAV-osokat, és miért?"

Erről az ügyészséget kellene megkérdezned, Polt Peti vezetésével nyilván teljes erővel azon vannak, hogy felgöngyölítsék az ügyet.

Oh, wait...
Deutsch Tamás a Facebook-on jelentette be, hogy be fogja perelni Juhász Pétert, aki ugyanott azt állította, hogy több közös ismerősük van, akik akár a bíróság előtt is tanúsítanák, hogy együtt drogoztak Deutsch-csal. Deutsch Tamás egy bátor ember. Kevés ember van az…..
Zedder 2014.12.15 17:08:30
@Gerilgfx: "-containment building sincs <- sehol nem követel olyat az rbmk-elv, hogy ilyen ne legyen..."

A szovjet RBMK azért OLCSÓ, mert pl. nincs konténment - persze, lehet építeni köré, csak akkor már nem lesz annyira olcsó...

+ még hozzátenni a sok security patchet, hogy alulról közelítse egy BWR/PWR alapból meglévő biztonsági szintjét, hát... Az is csak a költségeket növeli.

"viszont az rbmk működik nyersuránnal,"

A 2%-ra dúsított uránt én nem hívnám nyersnek.
Zedder 2014.12.15 17:09:16
@Gerilgfx: "te vagy az a tipikus jambikus pentameterben szakértő tudatlan nagyarcú barom, akik miatt külföldről kell atomerőművet vennünk. "

Ja, az oroszok az nem külföld? Én kérek elnézést, az új magyar világrendet még se nem ismerem, se nem beszélem.
Zedder 2014.12.16 10:59:57
@RontoPal: de hát a "szaki" megmondta, hogy az RBMK az fasza, most miért akarod megingatni a hitében.:) Sose hagyd, hogy a tények befolyásoljanak.:)

Remélem ahogy összedől az orosz gazdaság, úgy takarodnak el végre az orosz-bérenc kommentelők is a blogokról, fórumokról...
Közvetlenül már nem vagyok érintve, és legközelebb újra meg csak bő tíz év múlva leszek, de KM addig is bátran bekaphassa az összest :-). Másodlagosnak tartom, hogy miről (pl. Goodfriend kontra Orbán, Vida, vagy a Putyin-orál románc aktuális fejezete, vagy a manyup maradék…..
Zedder 2014.12.09 15:38:32
@polyvinyl: érdekes, ez lehet csak freudi vagy wishful thinking, de elsőre így olvastam a hozzászólásodat:

"Most listázTAd ki azoknak a gyerekeknek a nevét, akik csak ebben az évben árván maradNak, nagyszülő nélkül maradNak"

Namondom WTF, ennyire előrehaladott lenne a forradalom? Mert akkor pakolok, teletankolom a kocsit, aztán megyek segíteni ácsolni, kötelet hurkolni, stb...
Hosszabban és szerintem viccesebben esik neki a kinevezésnek, az egészet arra főzve fel, hogy ha valaki sikerrel tud navigálni egy szappanopera történetszálai között, akkor nem okozhat gondot neki egy ilyen ország politikai viszonyai között ellavírozni. Mi is elküldhetnénk a…..
Zedder 2014.12.06 14:51:48
@Bordo: "Azon is röhögtek 8 éven keresztül?"

Konkrétan nem csak 8 éven keresztül, hanem azóta is. Ugyanis képesek önmagukkal és önmagukon is viccelődni.

Ha ennyire nem ismered az amcsi kortárs kultúrát, akkor nem tudom miért kell beszólnod, csak magadat égeted vele.
Örülünk, Vincent? Celpont McCain 2014.12.04 19:23:33
    Gulyas Gergely, ez a kis faszkalap (es persze Szonyi Szilard is, de hat ki lepodik meg ezen), azon haborog, hogy McCain talalkozott Oleg Tyahnibokkal a szelsojobber Szvoboda vezetojevel.    A stanicliban korbe hordozott Nyiro Bubunak hazi oltart allito FIDESZ-tol ez eleg bator dolog, de…..
Zedder 2014.12.05 08:34:37
@aritus: na összerakták a dilidokik a csüngőhasút... Már osztja is az észt: www.origo.hu/itthon/20141205-magyarorszag-nemzeti-fuggetlensege-tamadas-alatt-all.html
Az, hogy egy Szijjártó külügyminiszter lehet Magyarországon, mindent elmond a helyzetről. Ellenben azt is tudjuk, hogy a valódi mindenes, Orbán Viktor vágyai és fantáziái által mozgatott magyar külpolitika (és gazdaság, és oktatáspolitika, és stb.) szinte kiköveteli a…..
Zedder 2014.12.03 09:46:50
@gacsiiiz: Birka annyira nem titkolja a múltját, csak össze kell rakni a képet a hozzászólásai és közösségi portálos élete alapján.

Egyébként kérdezd őt, én a versenyszférában nyomulok, és GDP-t termelek.
Zedder 2014.12.03 10:42:04
@neoteny: nem azt mondtam, hogy kimondottan a kommentelésért fizetik, bár nyilván ez is része a feladatkörének.

Külföldi ügynök, sajnos ilyenek nem csak a régi kémfilmekben vannak, hanem a XXI. században is, és aktívan használják az információs társadalom vívmányait is.

Egyébként is Bulgáriából kurvakönnyen osztja az észt... De legalább cirillbetűs környezetben van, az biztos megnyugtatja.
"...A kormány a helyén van. Ezt közlöm az ország népével és a világ közvéleményével..."..
Zedder 2014.10.21 22:57:11
@mikka: na, akkor mekkora szerencse, hogy se nem Amerikában, se nem Magyarországon nem élek...
Zedder 2014.10.21 23:11:06
@mikka: "when I move to oust you from your home , fuck your wife and kill and torture your kins"

Na azért csak kibukott belőled úgy freudilag a "valódi demokrata", és még te beszélsz trollkodásról meg megfélemlítésről, LOL...:))
Zedder 2014.10.22 08:00:06
@mikka: fideszes vagy, ugye? Azok szoktak másokat meggyanúsítani azzal, ami saját magukra jellemző - jelen esetben a butaság, trollkodás...

Csűrheted-csavarhatod a szavakat, az oppression bizony elnyomást jelent, és az elnyomás, mint olyan, bizony sokféle lehet. De ha már ennyire jól tudsz angolul, nesze, olvasgass:

en.wikipedia.org/wiki/Oppression

Persze értem én, hogy szerinted minden rendben van, szíved joga hozzá. De én attól még egy olyan kormányt, amely üldözi a civileket, szaros gumicsizmával tapossa az emberi szabadságjogokat, faji-vallási-szexuális megkülönböztetést alkalmaz, még büszkén vállalja is ezt, és mindezt a rendszer részével teszi - nos én egy olyan kormányt elnyomó hatalomnak tartok. Mint pl. a mostani magyar kormányt.
Zedder 2014.10.20 15:23:48
@azértezszánalmas: "Lesz még ott is kormányváltás! "

Igen, lesz, talán 1x. De nektek addig jó, amik a demók vannak kormányon, mivel pl. egy McCain már B52-esekkel hozta volna el a demokráciát Magyarországra is.

Szóval inkább csókoljátok meg a "jóbarát" Goodfriend talpa nyomát, mert nála csak keményebb arcok fogják felmosni veletek a padlót. És ez fájni fog, mégjobban.
Zedder 2014.10.20 15:42:41
@azértezszánalmas: "Majd besorozunk téged is,"

Álmodj, királylány.:) Ahhoz előbb el kell értem jönnötök a hanyatló nyugatra, ahol az első gyanús jelre menedékjogot fogok kérni párszázezer igaz magyar honfitársammal, és meg is fogjuk kapni.

Ti pedig majd jól lógni fogtok a lámpavason. Na akkor hazamegyek ráhugyozni vagy szimplán csak köpni a hullátokra.
Zedder 2014.10.20 18:56:21
@No. Nem: ilyen nagy a baj, hogy be kell vetni az alvó ügynök nickeket is?:))

12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
2012.09.07. óta tag.
Remek ötletet adott az aktuális "nem történt semmi, nem is értjük" jellegű friss történés. Jó, tudom, én vagyok a hülye. De ilyen borongós vasárnap reggelen kicsit szabad álmodozni. Arra gondoltam, milyen jó lenne kétfelé osztani az országot. Az egyik felét megkapná a…..
Zedder 2014.10.19 23:29:03
@maxval a bircaman: egy utolsó senki ruszki bérenc kommunista vagy, remélem mielőbb megdöglesz!
Szijjártó már megint nem tudja, mit beszél. Csaknem teljesen mindegy, hogy milyen bizonyítékai vannak az USÁ-nak az egyébként mindenki által tudottan korrupt magyar politikusokkal és államigazgatási vezetőkkel szemben, sőt annál rosszabb nekünk, ha nincsenek ilyen bizonyítékok --…..
Zedder 2014.10.19 13:03:39
@Saga: ez erősen félrement, mivel hosszú időn keresztül azt néztem, hogy mit mond - nade ha egyszer évek óta csak a fos ömlik a szájából, akkor azért hadd éljek már a prekoncepcióval, hogy most sem fog semmi értékeset mondani.

Egy szovjet "diplomata"család sarja, kubai múlttal, most pedig a bolgároktól osztja nekünk az észt. Szerinted?
Ugyan minek a TASZ-nak a név? Ugyan minek az egész felhajtás, a tiltakozás, az erőfitogtatás? Az egész cirkuszról pontosan tudható, hogy arra való, amire a többi nagy, kormányellenes hűhó: megfélemlíteni a rendőrséget, elbizonytalanítani a választópolgárt, sőt rád ijeszteni,…..
Közleményben fényezi a Budapest Airport azt a szolgáltatását, mellyel kikerülhető a biztonsági ellenőrzés előtti sor. A Fast Track viszont szerintünk nagyrészt lehúzás: olyan valamiért kérnek pénzt, amit illene ingyen is biztosítaniuk. Az elmúlt időszakban egyre többet állunk…..
Zedder 2014.07.27 15:42:56
@zseketto: ja, hogy közben változtatjuk a feltételeket? Nem túl elegáns vitamódszer.

A lőtéri kutyát nem érdekli, hogy kinek a pénzéből utazom. Akár egy 80 éves maca kitartott szeretője is lehetek.

Ez a történet a BUD airport (nem létező) priority lane-jéről és a kritikán aluli szolgáltatási színvonalról szól.
Zedder 2014.07.28 09:06:54
@különvélemény: azért remélem érzed, hogy most te túltad tol a bullshitet. Ha egy "profi" mindent megold, akkor pl. miért zárod az autód vagy a lakásod ajtaját, hiszen aki be akar menni, az be is fog? Sőt, minek van ajtód eleve? Vagy minek vannak jelszavaid, hiszen aki fel akar törni, az fel is fog?
Zedder 2014.07.28 22:13:37
@különvélemény: OK, így már tisztább, egyetértek.
A kordon vége A kommunizmus Gyurcsány-korszakának egyik öröksége a kordon. Az emberek erőszakos terelésére, mozgásuk korlátozására, szabad vonulásuk megakadályozására összeeszkábált fémrekvizítum fölött mára eljárt az idő (legfeljebb a Böszme család címerében kap majd…..
Ma hallottam egy viccet, amivel nem akarom megbántani a rendőröket, így nem idézem, de a lényeg az, hogy a magyarok mennyire nem tudnak „külföldiül” és úgy gondolják, hogy nincs is értelme megtanulni. Hát, én, aki csak a diploma miatt teper a nyelvvizsgáért, néha hasonlóképp…..
A piac szempontjából értékes egyén önkiteljesítésére és az összesség maximálisan elérhető szabadságára épülő nyugati társadalom az emberi együttműködés évszázadok során kialakult optimális állapota, amelynek lehetnek kudarcos és kiugróan sikeres fázisai, de közben a…..
Zedder 2014.07.06 07:54:18
@A megvalósult amerikai ólom..: nem elég, hogy egy hazug disznó vagy, de még nyíltan kommunista is. Légy büszke magadra, ignore on.
Zedder 2014.07.06 07:57:20
@Nzoltan: gondolom vannak kimutatásaid róla, hogy egy adott területen működő multi és magyar vállalkozás mennyi:

- járulékot és adót fizet be a dolgozói után
- iparűzési és egyéb helyi adókat fizet
- nyereségadót
- illetve mennyit költ "goodwillre": támogatások, szponzoráció, önkéntes munka, stb.

Vagy azt akarod mondani, hogy a multiknak ilyenekre nem kell költeniük?
Zedder 2014.07.06 10:02:51
@Nzoltan: még egy reakció erre is:

"Külföldieknek Magyarország adóparadicsom."

Ha Magyarország annyira adóparadicsom, meg tudjuk, hogy mi fingjuk a passzátszelet is, akkor miért Luxemburgban meg Írországban adóznak olyan "apró" és "jelentéktelen" cégecskék, mint pl. a Cisco, Amazon, Apple, Microsoft, Google, Facebook, stb...

Ezek egy köhintéssel nem hogy kifizethetnék a teljes magyar államadósságot, de akár fel is vásárolhatnák az egész országot.

Csak hogy az arányokkal tisztában legyünk ebben a kurvanagy szabadságharcban.
Éppen egy éve, tavaly júniusban írtam egy blogbejegyzést "A magyar jövő megtekinthető Örményországban" címmel. A bejegyzés a mai napig kering a Facebookon, arról írok benne,hogy mennyire pontosan leírják a kaukázusi ország jelenlegi viszonyai Magyarország egyik lehetséges…..