Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Attys

0 bejegyzést írt és 149 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanában egyre jobban kezdem megérteni, hogy az élvezetes örömautózáshoz nem kell 200 lóerő. Mindenkinek kellene egy 127-es Fiat, hogy helyre zökkenjen a világnézete. Nem, nem találtam fel a meleg vizet, volt már erről írás a Totalcaron. Csikós is nagyon szerette  és egy…..
Attys 2013.02.07 15:58:24
@dr.oid: már vártam :OD

@Motordoktor: kell oda a mértéktartó alu felni, meg a többi okosság is, hiszen nem lennél az aki. csak ne legyen sok (bár ez nagyon szép: farm3.static.flickr.com/2799/4406775509_d58ea435ca.jpg)

szép a 3 gép együtt, Csikósnak is írtam már mikor posztol utána a fél munkanapom azzal telik hogy megvásárolandó alanyokat keresek.
Nem akar valamelyikőtök venni Renault R5öst? most azokkal szemezgetek. :O)
Egy korábbi posztból sokan már talán tudják – hazajött a Puch. Ez az az autóm, amelyik olyan régen készül, hogy néha szinte el is felejtettem, hogy létezik, annyira az ősidőkben vettem, hogy minden akkori tervem dugába dőlt, amit szántam neki.Az évek során sokszor eljutott oda,…..
Attys 2013.01.27 12:38:04
@tibidanny: @ChPh: na igen a 17 hónapos lányom még az éjszakát sem alussza át rendesen nemhogy szoba tiszta legyen. :OD
A Kati írhatna egy oktató cikket róla, mit rontottunk el :OD

Minden egyes Csikós cikk után fél nap azzal megy el hogy a netet bújom mit lehetne beújítani és mennyibe kerülne. Aztán eltelik a munkanap (ez is olyan :O( ) és rájövök se időm se pénzem se türelmem az ilyesmihez.

Köszönöm ezt a mai olvasmányt is!
Attys 2013.01.27 14:20:05
@Csikós Zsolt: Hehe ezt mi is kipróbáltuk (kicsit idősebben) gyakorlatilag azt értük el hogy a kedvenc játéka lett a bili mert van fedele és nagyon jól lehet bele játékot pakolni. :OD

Naa ezért szeretem még a "szösszeneteidet" mert életszagúak és nem minden a technika és trollkodás ha másról (is) van beszélgetés.

A 2 giga elég a képeknek? nekünk lassan a 200 sem elég pedig csak a gyerek van rajta. :OD
A Katitól meg tényleg szívesen olvasnánk egy "cikket" Csikós felesége vagyok és kitartó! címmel (de tényleg írhatna valamit, ha már a fél országnak családtagja. :O))

@arusl: A kezdet kezdete óta csak és kizárólag a saját ágyában tud aludni (nyaraláskor kínszenvedés a "kiságyban" alvás, most próbáljuk az utazó ágyhoz is hozzászoktatni)
Egyszerűen annyira aktívan alszik, hogy még hálózsákban is képes "bejárni" az ágyat. Felébredni is arra szokott, hogy egy épp befejezett bukfenc miatt a sarokban van fenékkel/lábakkal felfelé. :OD Hogy fogjuk így takaróhoz szoktatni.
Fontos, hogy nem szabad kiszámolni, mennyit költ az ember egy-egy évben autóra-motorra. Engem viszont akkor is érdekel, ha egyszer már belefutottam egy csúnya összegbe, amikor a Mazda MX-5 eladásakor egymásra raktam a szerviz-munkalapokat, és kijött, hogy csak tervszerű megelőző…..
Belsőség A Hangyász átka 2012.08.18 07:34:09
Épp csak összeraktuk a zseniális Nomadic standunkat az RCX-kiállításon, elhelyeztük a Dension logókat, szóróanyagokat, már indultunk is, hogy meglessük a sok Z-cart. A Motorsport Auto, egy kimondottan Z/ZX sorozatra specializálódott bolt szervezi minden évben az eseményt. Akkora…..
Attys 2012.08.20 12:39:42
@Rézmányi Balázs: Tukon ulve varom.
A fel labam adnam ha talalkozhatnek vele eloben. (addig marad a youtubeon valo "beszelgetes") :0D
Holnaptól nem lesz kockagyár, az a helyzet. Rájöttem, hogy az elmúlt hetek félgőzön futását nem annyira tudom csinálni. Vagy teljesen, napi posztolással és nagy-nagy odafigyeléssel megy a cucc, vagy sehogy. Ehhez a normális ügymenethez viszont sajnos most sem erőm, sem kedvem, sem…..
Attys 2012.06.08 07:18:05
Attys 2012.06.20 20:26:23
@Rainse: Azért érdemes a régi posztok közt szemezgetni.
Mondjuk egyet a kezdetekről egyet az ideik közül. Vicces a kontraszt.
Azért üdv itt :0D
Szebb, mint élőben újkorában: Demjén Rózsi (szakacsa) Som Lajos (seskapile) Szerencsétlen ember már tényleg csak ilyen arcot tud vágni :( Bornai Tibor (yellow73) Az ember, aki nehezen vesz búcsút a boldogságtól: Meződi József, Apostol (vbazsa) Wolf Kati (vbazsa). Bár…..
UGYE NEM FELEJTETTÉTEK EL? VASÁRNAPIG MÉG VAN IDŐ CSERÉLGETNI A MINIFEJEKET! JÓL MEGMUTATNI NAGYJAINKAT TESTKÖZELBŐL! A nyertes még különdíjban is részesül, egy egyéves uszodabérletet kap nem is akárhova :) Egy ilyen gyárkémény mögé bekerülni mondjuk bringával igazán…..
Attys 2012.05.18 16:09:16
@hatvannyolckilencvennégyeske: :OD

Remélem épületenként adják ki, egyben kiadva valószínűleg csak álom maradna.
(vagy valahogy kigazdálkodom, de nagyon kell)

A poklos srác fejében valami nem tiszta az biztos :OD
de nagyon brutál diorámákat rakott össze.
Ha már mindenáron a modelleket akar kiadni a LEGO, az lenne a szerény javaslatom, toljanak állat-modelleket, mert az ezerszer érdekesebb, meg nem is dobálnak bombákat más emberekre, legfeljebb csak tojnak rájuk. A Brit madarak című albumot DeTomaso77 készítette és töltötte fel a…..
Attys 2012.05.16 08:59:31
@Forestman:
Én inkább a madarakat választom.
A repcsi meg mondható inkább modellnek mint játéknak, és számomra így már nem érdekes.
A fáraós és Indiana Jones gépek már inkább jöhetnek.
Hogy ne maradjunk szöveg nélkül sem, komment-klasszikusunkat, rozsamarcit idézem e helyütt: "Legóék a kezdetek óta ismétlik önmagukat city, sw és kitudja még, milyen téren. Szóval ha vége lesz ennek a lájkolós korszaknak, majd megint jönnek a vasútállomások felüljáróval,…..
Elég nagy biztonsággal ki merem jelenteni, hogy a Harry Potter sorozat 2011-ben lezárult. Élt 54 készletet, amivel önmagában is érdemelne egy vagy két külön posztot - talán majd amikor a kifutó készletek is elfogynak a polcokról. Addig is álljon itt az egyik utolsó darab…..
Bemutatta a LEGO a nyári olimpiai játékokon induló csapatát. A kilenc sportágban rajthoz álló minifigek a rendező ország tiszteletére annak (és nem Dánia) nemzeti színeiben mérettetik meg magukat. A magyar csapat után tehát lesz kinek drukkolni. :) A hivatalos bejelentésről…..
Dalszövegként, zenekarok neveként még csak-csak el lehet képzelni a legót (popkultúra, ilyesmi), de hogy versek tárgyaként nem sokat gondolunk rá, az hétszentség. Pedig ma, a költészet napján akár illene is, ha adnánk az ilyesmire. (adunk) Az interneten nem nehéz legó(s) verset…..
Attys 2012.04.11 22:36:47
@Anak:
Már majdnem megszavaztam... @hatvannyolckilencvennégyeske:
...már épp rányomtam volna...
@ainex:
...de ekkor jött ez és mindent visz.

:0D
I. Alapadatok Neve: Bunny and Chick Sorozatszám: 40031 Témakör: Seasonal Altéma: Easter Kiadás éve: 2012 Kockaszám: 52 Minifig: 0 Ára: kb. 1500 Ft II. Mi van a dobozban? Doboz nincs, helyette zacskóban találhatóak az elemek. A seasonal készletek általában nem óriási…..
A világ (legókereskedelmi szempontból biztosan) boldogabbik felén a legórajongók legnagyobb örömére újabb négy nagy legóáruház nyitja meg kapuit májusban. És hogy mi itt a legóugarban igazán csorgassuk a nyálunkat, ráadásként nem is akármilyen készlethez (továbbá pólóhoz,…..
Attys 2012.04.05 07:59:08
@Darth Brick:
:0)
(Sajnos ez a sztár csapata már nem olyan mint az egyel elöbbi volt. De mivel családi jóbarát a Sapszon lány ezért tudom hogy szívvel-lélekkel csinálják azt amit csinálnak. Van egy két jó számuk.)

on: A lego lego boltnak max későbbi befektetés miatt látom értelmét. Persze csak ha limitált.
Attys 2012.04.06 07:46:03
@Yooha: @tutuka:
:0D
Veled ez előfordult-e már? Nyilván. Némileg magyarabbul: AZ A Ki•••OTT ELEM - vagy tíz nyomorult alkalommal láttam, mikor nem kellett még A blog szerzői kara utoljára (és azóta is folyamatosan) akkor mondogatott sűűrn ilyesmiket, amikor kicsit túlelőgezve a bizalmat vettünk…..
Attys 2012.04.05 23:04:13
@RÁJEN: Detto.

A legjobb dolog a világon kotorászni a kupacban, de a mostani dobozokat nincs szivem összeönteni.Amit meg kaptam munkatársamtól ömlesztve még nem volt időm szét válogatni. Pedig az a western cucc nagyon izgat, csak ahoz turkálni kell az meg zajos (nejem csúnyán néz ha a gyerek felébred)
:0)
Az ötlet nem egészen új, hiszen a LEGO kiadta már néhány moduláris házának mini verzióját, Dave Kaleta a 10224 Town Hall kicsinyített másával nevezett a 2012 MocAthalonra. Vajon kedvenc designerünk, Astrid mit szólna hozzá? Vagy ő már megépítette magának és ott áll a…..
Attys 2012.04.02 21:10:51
A legutóbbi MATCH-pontgyűjtő akció egyik legkívánatosabb darabja volt számomra. Bár van már egy régebbi kikötőm, mégis behúztam, talán mert valamilyen érthetetlen módon nagyon vonzódom a kikötőkhöz (soha nem voltam még egyetlen igazán nagyban sem). Míg az enyém még mindig…..
Posztunk szerzője, hun_sector egész egyszerűen anniyt írt a kritikája bevezőjének, hogy "AMIKOR MEGHALT A LEGO". Lássuk milyen, aminél olvasónk szerint a legózásban nincsen lejjebb! I. Alapadatok Név: City/Turbo SlizerSorozatszám: 8502Témakör: TechnicAltéma: SlizerKiadás éve:…..
Előbb utóbb mindannyiunkat utolér az az életállapot, melyben nem csak a génjeinket örökítjük át, hanem kedvenc hobbinkra is próbáljuk rávenni a következő nemzedéket. És ahogy számomra a kommentekből is kiderül ez a pillanat sokunknak már eljött vagy nincs is messze.Alapvetően…..
Attys 2012.03.26 22:01:21
@Kozi73: Beállok harmadiknak a sorba. Márha a srácok hagynak valamit.
nastredamus23 kukac freemail pont hu
Köszi
A valószínűleg kiszivárgott videó villámgyors elterjedése után nem volt kérdés, hogy csak pár nap és a jó minőségű képek megjelennek. Már-már szokás szerint a TBB-s Dunechaser Flickr-je hozta le az első hivatalos fotókat a 10225 UCS R2D2-ról. Kétségtelenül…..
Attys 2012.03.19 20:33:44
@artuditu: :0D
A Jung von Matt reklámügynökség nagyon okos, nagyon minimalista művekkel készített kampányt a legónak: a legalapabb kockákból a legalapabb mese/képregény/rajzfilm-celebritásokat készítették el. A végeredmény zseniális.  Ezek után már csak egy kérdésünk maradt: tudsz-e…..
Nem is olyan rég mutattuk be nektek a tavalyi év Technic zászlóshajóját, az Unimogot. Akkor néhány olvasóban maradt némi hiányérzet. Minifig88 úgy érezte, ő ki tudja tölteni a rajongók lelkében keletkezett űrt. Kritika újratöltve! Mikor megláttam az első képeket, nagyon…..
Az iPadon sokmindent lehet csinálni. Nem csak zöldséget aprítani, hanem legózni is: Meg tudjátok, felnőtt-legózni is: No és persze i-legózni. A LEGO ugyanis a maga módján azért igyekszik a hagyományos platformok (szőnyeg, parketta, stb.) mellett újabb felületeken is nyújtani…..
Attys 2012.03.12 22:32:58
@rixman: Nekem még csak egy 7 hónapos kislányom van, de már vígan legozunk együtt. Igaz ez úgy néz ki hogy én építek Ő meg mindent elhajigál ami a közelébe kerül. Viszon nagyon ügyesen tudja megfogni a dobálni szánt elemet. :0)

Jó lenne valami hasonló időtöltés androidra is. Nem mindenki szereti az almás termékeket. Ez kb olyan mint mikor megtetszik valami játék és kiderül hogy csak ps3-ra vagy nintendora jelenik meg nekem meg "csak" ps2-m van.