Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ta_blogok

58 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ó a Holló oly borzasztó, elemezgetni nem lehet. De, mert mégis Poe-ról van szó, kritikaversre ihletett...
Amatőr hokisoknak On track 2011.09.26 10:24:00
  After the first few weeks of introduction and getting to know the surroundings, the life at School has become a bit more normal and on track. Now we follow a fixed timetable that more or less repeats itself and one can prepare from lesson to lesson.   Mostly the study is based on our…..
Amatőr hokisoknak Második hét 2011.09.02 22:00:00
Week Two Last weekend they held a 12 nations ice-hockey cup for women in Vierumaki. We went with a few other guys, who stayed over the weekend at the campus, to check out the USA vs. Canada game on Sunday, and as it mostly happens at first games of the year, I managed to catch cold, that has had an…..
Von Schwarz blogja Sehol 2011.08.27 22:20:00
Pedig én aztán igazán igyekeztem. De tényleg, esküszöm. Igyekeztem ellenállni a hiper-liberális agymosásnak. Próbáltam elérhetetlenné válni az egocentrizmust sugárzó médiumok számára. Nem így terveztem ezt a dolgot. Én nem akartam magányos hős lenni. Nem szándékoztam…..
Amatőr hokisoknak Új élet 2011.08.27 17:36:00
  Sziasztok! Megváltozott az életem: már alig fogok jégkorongozni Magyarországon és nem is fogok az ottani dolgokkal kapcsolatban írni. Ugyanis voltam olyan szerencsés, hogy felvételt nyertem a finnországi Sport Főiskolára (Suomen Urheiluopisto), ami kb. 130 km-re található…..
Írni, hogy köszönjek nektekÍrni, hogy bemutassam magamÍrni, hogy veletek lehessekÍrni, hogy nektek tiszteljekÍrni, hogy el ne essetekÍrni, hogy többet tudjatokÍrni, hogy jobban lássatokÍrni, hogy támaszt adhassakÍrni, hogy boldogan éljetekÍrni, hogy titeket szolgáljalak. Írni,…..
Handrás még októberben kért meg rá, hogy írjak a nyereményjátékáról, amire eddig valamiért nem került sor, de mivel az ügy még most is aktuális, ráadásul az Appleblog olvasói se maradjanak már ki a jóból, leírom most pár szóban, miről van szó.Az XMS követőket akar a…..
NHL beszámoló Prágábólhttp://www.facebook.com/notes/amator-hoki/amatorhoki-blog-nhl-merkozesen-pragaban-azaz-egy-barati-osszejovetel-osszefoglal/157243480973362 ..
Amatőr hokisoknak Elköltöztünk 2010.08.20 23:55:00
ezentúl kizárólag a Facebook-on: http://www.facebook.com/pages/Amator-hoki/118741188177969  Amatőr hoki blog már egy ideje nem nagyon frissül - mint azt talán mindketten észre is vettétek. Nem adom még teljesen fel ennek a közösségnek a lehetőségét, csaképpen más…..
Aki egy napnál többet foglalkozott a Facebook fiókjával és kettőnél több ismerőse van, észrevette az alkalmazásokat. Ezek olyan Facebook vagy harmadik fél által készített programok, amiket a saját fiókunkhoz tudunk hozzárendelni. Aztán amikor használjuk, előszeretettel adják…..
 Tessék tudni róla: link Néhány hete számoltunk be a Facebookon felbukkant új átverésről, mely látszólag ismerősünk által az üzenőfalra írt bejegyzésben ígér kihagyhatatlan videót. A vírus-üzenet most magyarul is megjelent, és villámgyorsan terjed. „Az…..
Appleblog Apple Store Down 2010.07.27 12:30:00
Alighanem érkeznek az iMacek és Mac Prók, remélhetőleg új MacBook Airek és Cinema Displayek is érkeznek, egyesek pedig a mágikus óriás trackpad bemutatását is mostanra jósolják. Én ebben személy szerint nem hiszek...
Mostanában gondoltam én is arra, hogy összeszedek egy-két érdekességet a Facebook közösségi portálról, ami leginkább a különböző történelmi tényeket és húsvéti tojásokat tárná fel. Elkezdtem keresni és látám: vannak akik megelőztek; nem is olyan régen jelentek meg az…..
Nem rég bozóttűként terjedtek még a Facebook közösségei portálon az olyan események, amik nyereményjátékokat és promóciókat hirdettek. Ennek vetett most véget a Facebook. Bréking news lapozás után.  Szinte még ropogóan friss a hír: Facebook hadat üzent a magyar…..
Egy korábbi bejegyzésben már én is foglalkoztam a Facebook elhagyásának gondolatával, akkor csupán személyes indíttatásból és az indokok is a saját életemből adódtak. Most egyre többen akarnak leiratkozni a szolgáltatásból és keresik ennek módját. Szóljon hát a…..
 Annyira nagy hülyeségnek tartom a "Fizetős Facebook" pletykát, hogy eredetileg nem is akartam vele foglalkozni. Ugyanakkor mivel ennek a blognak pont az ilyene ostobaságokkal is foglalkoznia kell(ene) engedtem, de csak félig. Mivel eléggé felbosszantottam már magam egyszer…..
A finn rendőrség lecsapott egy harminc fiatalt egyesítő csoportra, akik Facebook-on keresztül űzték kábítószeres kereskedésüket. A letartóztatottak közül öten nagykorúak, a többiek 14-17 évesek. Főleg kábítószerrel ismerkedőkről van szó és nagyrészt hasis terjesztésre…..
A blog.hu rendszer olyan, hogy tudom követni mire is kíváncsiak az ide látogatók. Mivel torony magasan vezetnek a "farmville + csalások" és "farmville + tippek" típusú keresések  gondoltam, írok a témakörben egy újabb bejegyzést. Azonban készülődés…..
 Találtam - pontosabban küldtek nekem - egy ötletes kis képet. Általában nem szeretem a vicces-leveleket de ezúttal annyira ide illik, hogy kiteszem. Hadd gyönyörködjön benne minden angolul tudó kedves olvasó:    ..
facebook blog Új arculat a blogon 2010.05.03 23:59:03
 Sziasztok!Új arculattal jelentkezik a Facebook blog, hamarosan jönnek az újabb bejegyzések is...
facebook blog F8 összegezve 2010.04.22 22:43:00
F8 olyan a web-fejlesztőknek, mint a genfi autókiállítás az autó-őrülteknek. Ezen az eseményen a Facebook vezető srácai elmondják, épp hol is tart a portál és milyen újításokat vezetnek be. Tegnap zárult az idei f8, ahol ismét egy-két izgalmas újításról kaphattunk hírt.…..
A profil adás-vétel arról szól, hogy ha nincs kedved kivárni egy internetes játékban míg a karaktereddel elérsz egy adott szintet, akkor megvásárolhatod valaki másét. A legismertebb játék, amivel ezt meg szokták tenni a World of Warcraft. Ebben az online játékban egy…..
facebook blog South Park Facebook 2010.04.15 12:02:00
Múlt héten átmentem egy barátomhoz számítógépet konfigurálni és két telepítés között megvacsoráztunk. Aki fiatal pasi, az el tudja képzelni ez miképpen is nézett ki: bor+pizza+ valami ócska sorozat a tévében. A mostani esetben nincs TV, de egyébként stimmel: a TV-t egy laptop…..